Πώς η πανδημία έγινε «χήνα που γεννά χρυσά αυγά» για την Pfizer - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πώς η πανδημία έγινε «χήνα που γεννά χρυσά αυγά» για την Pfizer

  Τα ετήσια έσοδα της Pfizer αναμένεται να φτάσουν τα 101,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2022, χάρη στο εμβόλιο COVID-19, το οποίο δεν αποτ...

 


Τα ετήσια έσοδα της Pfizer αναμένεται να φτάσουν τα 101,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2022, χάρη στο εμβόλιο COVID-19, το οποίο δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή εξάπλωση του ιού, αλλά και το Paxlovid, ένα αναποτελεσματικό και επικίνδυνο αντιικό COVID-19 που προκαλεί την ανάκαμψη του ιού.


Η Pfizer έλαβε άφθονη δωρεάν βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α, η οποία εκφοβισε και παρενοχλούσε τους ανθρώπους για να λάβουν τις δόσεις, και εφάρμοσε κανόνες που διασφαλίζουν ότι τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία θα συνταγογραφούν μόνο ορισμένα φάρμακα για τον COVID-19, με το Paxlovid να είναι ένα από αυτά.

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η κεντρική υγειονομική περίθαλψη από πάνω προς τα κάτω είναι πολύ πιο ελκυστική για τους επενδυτές της Big Pharma από την περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή. Το πρωταρχικό εμπόδιο για την εταιρική χρήση και τη νομισματοποίηση της δημόσιας υγείας ήταν η αλήθεια, και αυτό το εμπόδιο τελικά ξεπεράστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Τα μεγάλα ψέματα που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας δουλεύουν επειδή αποκλίνουν τόσο απότομα από την αλήθεια. Αυτή η ρήξη από την πραγματικότητα είναι που καθιστά τόσο δύσκολη την αμφισβήτησή τους, γιατί αν το κάνετε, τώρα αμφισβητείτε ολόκληρη την ιεραρχία της δημόσιας υγείας.

Η βιομηχανοποιημένη πανδημία COVID-19 ήταν μια παροιμιώδης χήνα χρυσής ωοτοκίας για την Pfizer. Τα ετήσια έσοδά του αναμένεται να φτάσουν τα 101,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 , χάρη στο εμβόλιο του COVID-19, το οποίο δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή εξάπλωση, και το Paxlovid , ένα αναποτελεσματικό και επικίνδυνο αντιικό COVID-19 που προκαλεί ανάκαμψη.

Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τόσο εξωφρενικό.

Τα ταμεία της Pfizer είναι λίγο-πολύ εγγυημένα ότι θα συνεχίσουν να γεμίζουν μέχρι το χείλος, καθώς η Συμβουλευτική Επιτροπή για Πρακτικές Εμβολιασμού (ACIP) του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχει πλέον προσθέσει εμβόλια COVID-19 στην παιδική, εφηβική και ενήλικη ηλικία των ΗΠΑ. χρονοδιαγράμματα εμβολίων .

Με αυτήν την ενέργεια, το CDC έχει εξασφαλίσει τη μόνιμη ασπίδα ευθύνης της Pfizer (και της Moderna), ώστε κανείς να μην μπορεί να τους κάνει μήνυση για αποζημιώσεις για τραυματισμούς και θανάτους που προκλήθηκαν από τους πυροβολισμούς.

Ανοίγει επίσης την πόρτα για τα κράτη να επιβάλλουν το τρύπημα για τα παιδιά σχολικής ηλικίας , το οποίο εγγυάται μια συνεχή ροή εσόδων.

Αυτή η ροή εσόδων μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τα προηγούμενα κέρδη, καθώς η Pfizer αύξησε την τιμή του εμβόλιου για τον COVID-19 κατά περίπου 400%, από 30 $ ανά τρύπημα σε κάπου μεταξύ 110 $ και 130 $, την ίδια ημέρα που η ACIP ψήφισε να προσθέσει τη δόση στο πρόγραμμα εμβολίων . Αυτή η αύξηση της τιμής θα τεθεί σε ισχύ μόλις λήξει το τρέχον πρόγραμμα αγορών στις ΗΠΑ.

Η Pfizer κυνηγάει το επόμενο «blockbuster»

Όπως αναφέρθηκε από το Kaiser Health News , «μια περιουσία που συγκεντρώθηκε στην πανδημία του COVID-19 ανοίγει τώρα τον δρόμο προς τη φαρμακευτική νιρβάνα: ένα χάπι απώλειας βάρους πιθανότατα να αξίζει εκατοντάδες δισεκατομμύρια».

Η Pfizer ελπίζει επίσης να αναπτύξει υπερπαραγωγικά φάρμακα για τον διαβήτη, τις ημικρανίες, την ελκώδη κολίτιδα, τον καρκίνο του προστάτη και τη δρεπανοκυτταρική αναιμία και καταβροχθίζει μικρότερες φαρμακευτικές εταιρείες με πολλά υποσχόμενα χαρτοφυλάκια προϊόντων.

Ένα υπερπαραγωγικό φάρμακο μπορεί να κοστίζει δισεκατομμύρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιτυχημένο με την έννοια ότι είναι αποτελεσματικό, όπως είδαμε και με το Paxlovid και το εμβόλιο mRNA κατά του COVID-19.

Η Pfizer το καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό με το να είναι μια « αξιοσημείωτη μηχανή μάρκετινγκ », όπως αναφέρει ο Timothy Calkins, καθηγητής μάρκετινγκ στο Kellogg School of Management του Northwestern University.

Η Pfizer δεν ξοδεύει μόνο πολλά χρήματα για την καταιγιστική διαφήμιση, αλλά συνεργάζεται επίσης με εταιρείες έρευνας με συμβόλαιο όπως η ICON , οι οποίες πραγματοποιούν δοκιμές ιατρικής έρευνας για φαρμακευτικές εταιρείες και ομοσπονδιακούς οργανισμούς, δίνοντας έτσι στις φαρμακευτικές εταιρείες την εσωτερική διαδρομή για τις εγκρίσεις φαρμάκων .

Η Pfizer λαμβάνει επίσης άφθονη δωρεάν βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α, η οποία, στην περίπτωση του COVID-19, ανάγκασε εκατομμύρια ανθρώπους με απειλές για απώλεια θέσεων εργασίας να κάνουν τις δόσεις και εφάρμοσε κανόνες που διασφαλίζουν ότι τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία θα συνταγογραφούν μόνο ορισμένα φάρμακα για τον COVID-19, με το Paxlovid να είναι ένα από αυτά.

Η τέχνη των πραγματικά μεγάλων ψεμάτων

Σε ένα άρθρο της 4ης Νοεμβρίου, ο κλινικός γιατρός και γιατρός δημόσιας υγείας Δρ. David Bell συζητά την τέχνη — και την τιμή — του ψέματος , σημειώνοντας ότι όσο πιο χωρισμένο είναι ένα ψέμα από την πραγματικότητα, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχει, χάρη στις ιδιορρυθμίες της ανθρώπινης φύσης και της κανονικής ψυχολογίας:

«Σε έναν πρώην ρόλο είχα ένα αφεντικό που έλεγε πολλά ψέματα. Τα ψέματα ήταν καθαρή φαντασία, αλλά τεράστια σε έκταση και παραδόθηκαν με ειλικρίνεια. Είχαν μεγάλη επιτυχία.

«Αυτή η επιτυχία βασίστηκε στην απροθυμία των περισσότερων ανθρώπων να θεωρήσουν ότι κάποιος σε θέση εξουσίας σε μια ανθρωπιστική οργάνωση θα αγνοούσε εντελώς κάθε φαινομενική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι υπέθεσαν ότι οι ισχυρισμοί πρέπει να είναι αληθινοί καθώς η κατασκευή πληροφοριών σε τέτοιο βαθμό σε αυτές τις συνθήκες φαινόταν να αψηφά τη λογική.

«Η αρχή του Really Big Lies βασίζεται στο ότι τα ψέματα είναι τόσο διαχωρισμένα από την πραγματικότητα που ο ακροατής θα υποθέσει ότι η δική του αντίληψη πρέπει να είναι εσφαλμένη, αντί να αμφιβάλλει για τους ισχυρισμούς του ατόμου που λέει τα ψέματα. Μόνο ένας παράφρων ή γελοίος θα έκανε τέτοιους παράξενους ισχυρισμούς, και ένα αξιόπιστο ίδρυμα δεν θα απασχολούσε τέτοιο άτομο.

«Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι το ίδρυμα είναι φαινομενικά αξιόπιστο, οι δηλώσεις πρέπει επίσης να είναι αξιόπιστες, και επομένως η προηγούμενη αντίληψη της πραγματικότητας από τον ακροατή ήταν εσφαλμένη. Τα μικρότερα ψέματα, αντίθετα, είναι πιθανό να εκληφθούν ως αρκετά κοντά στη γνωστή πραγματικότητα ώστε να είναι αποδεδειγμένα λανθασμένα. Η εφεύρεση της αλήθειας μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από το να την λυγίζεις».

Πιστεύω ότι αυτή ακριβώς είναι η στρατηγική που χρησιμοποίησαν η Big Pharma , οι υγειονομικές υπηρεσίες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο βραχίονας της βαθιάς προπαγάνδας των κρατών τα τελευταία τρία χρόνια. Οι ισχυρισμοί τους απείχαν τόσο πολύ από την πραγματικότητα, όποιος γνωρίζει τα γεγονότα έχει μείνει έκθαμβος.

Δυστυχώς, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ηθική και ηθική πυξίδα, λίγοι καταλήγουν να την ακολουθούν όταν έρχονται αντιμέτωποι με ψυχοπαθείς κατέχοντες εξουσία και με την πίεση των συνομηλίκων που τους καλούν να συμμορφωθούν.

Όπως σημειώνει ο Bell, οι καλοί παίκτες της ομάδας καταλήγουν σχεδόν πάντα να υποστηρίζουν ψευδείς αφηγήσεις και εκείνοι που αρνούνται να ακολουθήσουν αυτό που είναι ξεκάθαρα ψέματα τείνουν να είναι μια μικρή μειοψηφία.

Κέρδος μέσω εξαπάτησης

Για δεκαετίες, η υγειονομική περίθαλψη με επίκεντρο τον ασθενή ήταν ο κανόνας και οι ασθενείς όχι μόνο είχαν το δικαίωμα, αλλά και το καθήκον, να συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της περίθαλψής τους.

Αυτό κατοχυρώθηκε στη Διακήρυξη της Άλμα Άτα του 1978 — μια δήλωση που εγκρίθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας «ως το κλειδί για την επίτευξη ενός αποδεκτού επιπέδου υγείας σε όλο τον κόσμο».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Bell, η κεντρική υγειονομική περίθαλψη από πάνω προς τα κάτω είναι πολύ πιο ελκυστική για τους επενδυτές της Big Pharma. Το πρωταρχικό εμπόδιο για την εταιρική χρήση και τη νομισματοποίηση της δημόσιας υγείας ήταν η αλήθεια, και αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε τελικά (και τρομερά) κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Η Μπελ εξηγεί :

«Ο COVID-19 απέδειξε ότι ακόμη και αυτό το εμπόδιο στην πρόοδο μπορεί να εξαλειφθεί μέσω του συνεχούς ψεύδους και της δυσφήμισης των αληθών, που υποστηρίζεται από μια καλά διαχειριζόμενη εκστρατεία συμπεριφορικής ψυχολογίας .

«Αυτή η πανδημική απάντηση παρείχε ένα πρότυπο όχι μόνο για εξαιρετικά αυξημένο εταιρικό εισόδημα, αλλά και για τη βεβαιότητα της εργασίας και τη διεύρυνση των ευκαιριών για τον στρατό κυρίως δυτικών γραφειοκρατών και επαγγελματιών υγείας που γεμίζουν τα γραφεία, τις αίθουσες συνεδριάσεων και τις θέσεις business-class των οργανισμών υλοποίησης. . Ο COVID-19 έκανε και πάλι σεβαστή την εταιρική αποικιοκρατία.

«Επιφανειακά, το COVID-19 φαίνεται μια κακή επιλογή ασθένειας για να διευκολύνει μια θεμελιώδη κοινωνική επαναφορά.

«Ο θάνατος συγκεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στα γηρατειά… Τα σοβαρά περιστατικά περιορίζονται γενικά σε εκείνα με το προσδόκιμο ζωής που έχει ήδη μειωθεί λόγω μεταβολικών ασθενειών…

«Οι χώρες που απέτυχαν να εφαρμόσουν μέτρα για τον περιορισμό και τη φτωχοποίηση του λαού τους… είχαν αποτελέσματα του COVID-19 παρόμοια με εκείνα που επέλεξαν τα lockdown και άλλες παγίδες του ιατροφασισμού.

«Ο μέσος όρος των εισαγωγών στα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όχι αυτό που περιμένει το κοινό όταν ένα παθογόνο προκαλεί τον όλεθρο. Το lockdown κατέστρεψε τις οικονομίες… Τα εμβόλια κατά του COVID δεν ήταν επίσης χρήσιμα καθώς τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού απέτυχαν να επηρεάσουν αισθητά τη μόλυνση και τη μετάδοση…

«Επομένως, ο COVID-19 παρείχε έναν σκληρό κουβά με γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση στην οποία το Really Big Lies μπορεί να λειτουργήσει. Αυτά χρειάζονταν τόσο για να ξεγελάσουν το κοινό όσο και για να παράσχουν μια δομή εντός της οποίας οι επαγγελματίες υγείας θα μπορούσαν να εφαρμόσουν την πολιτική.

«Σε μεγάλο βαθμό παίζοντας με τον φόβο, διαχωρίζοντας δεδομένα από το πλαίσιο και διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες ευρέως και ασταμάτητα, ένα εντελώς νέο σύστημα πεποιθήσεων έχει κατασκευαστεί στη δημόσια υγεία για να αντικαταστήσει την ορθοδοξία των προηγούμενων ετών.

«Η πραγματικότητα έχει αντικατασταθεί με δόγμα τόσο χωρισμένο από οποιαδήποτε βάση στην πραγματικότητα που είναι πιο εύκολο να ακολουθήσει κανείς την προπαγάνδα παρά να αντιμετωπίσει την ασυμφωνία που διαφορετικά θα προέκυπτε».

Τα νέα δόγματα βασισμένα στη φαντασία

Οι νέες πεποιθήσεις που βασίζονται στη φαντασία ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι ασθενείς, οι ερευνητές, οι ακαδημαϊκοί και οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας αναγκάζονται τώρα να ασπαστούν περιλαμβάνουν τα ακόλουθα, που αναφέρονται από το άρθρο του Bell :

  • Η επιβάρυνση της νόσου θα πρέπει να μετράται σε ακατέργαστη θνησιμότητα και να μην περιλαμβάνει μετρήσεις όπως χαμένα έτη ζωής. Ως εκ τούτου, ένας 85χρονος που πεθαίνει από ιό του αναπνευστικού είναι ισοδύναμος με έναν 5χρονο που πεθαίνει από ελονοσία από άποψη επιβάρυνσης και επείγουσας ανάγκης.
  • Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βλάβες λόγω της φτώχειας και η μειωμένη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση της αξίας μιας παρέμβασης. Μια μοντελοποιημένη επίδραση στο παθογόνο στόχο είναι η μόνη σχετική μέτρηση.
  • Είναι σκόπιμο να παραπληροφορείται το κοινό σχετικά με τον κίνδυνο που σχετίζεται με την ηλικία και το σχετικό φόρτο ασθενειών και καλύτερα να ενσταλάσσεται φόβος προκειμένου να επιτευχθεί συμμόρφωση με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία.
  • Η αύξηση της μετάδοσης του ιού σε μια κοινότητα ακολουθεί μια εκθετική καμπύλη, αντί για μια σταθερή επιβράδυνση (π.χ. καμπύλη Gompertz) καθώς συσσωρεύεται το ποσοστό των ανακτημένων (ανοσοποιημένων) ατόμων.
  • Η απαγόρευση των μαθητών από το σχολείο για ένα χρόνο προστατεύει τους ηλικιωμένους, ενώ δεν εγκλωβίζει τη φτώχεια των γενεών.
  • Οι υφασμάτινες και οι χειρουργικές μάσκες σταματούν τη μετάδοση του ιού με αεροζόλ και όλες οι μετα-αναλύσεις τυχαιοποιημένων δοκιμών ελέγχου (που δείχνουν ελάχιστο ή καθόλου αποτέλεσμα) θα πρέπει να αγνοούνται.
  • Η ανοσία μετά τη μόλυνση στους αναπνευστικούς ιούς αναμένεται να είναι φτωχή και βραχύβια, ενώ τα εμβόλια σε μία μόνο ιική πρωτεΐνη θα παράγουν κατά κάποιο τρόπο πολύ ισχυρότερη ανοσία.
  • Η ανοσία στους ιούς μετριέται καλύτερα με τις συγκεντρώσεις αντισωμάτων και όχι από την απόκριση των Τ-κυττάρων ή τα κλινικά αποτελέσματα.
  • Η ενημερωμένη συγκατάθεση για εμβολιασμό δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με αποδεδειγμένους κινδύνους, καθώς αυτό θα μπορούσε να προάγει τον «διστακτικό εμβολιασμό».
  • Είναι σκόπιμο να δοθεί μια νέα γονιδιακή φαρμακευτική κατηγορία στην εγκυμοσύνη που διασχίζει τον πλακούντα χωρίς δεδομένα δοκιμών εγκυμοσύνης, τοξικολογικές μελέτες ή δεδομένα μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων (σε οποιονδήποτε).
  • Ανεξάρτητα από τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού «Σε όλες τις ενέργειες που αφορούν τα παιδιά … το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα», είναι σκόπιμο να ενέσουμε στα παιδιά ναρκωτικά χωρίς μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας για την προστασία των ηλικιωμένων ;
  • Οι πανδημίες γίνονται όλο και πιο συχνές και πιο θανατηφόρες, παρά την ιστορική καταγραφή και την πρόοδο της σύγχρονης ιατρικής, υποδηλώνοντας ακριβώς το αντίθετο.

Η άρνηση των ψευδών αφηγήσεων έχει πραγματικές συνέπειες

Όπως σωστά επισημαίνει ο Bell, αυτές οι νέες θέσεις για τη δημόσια υγεία δεν είναι απλώς ελαφρώς λανθασμένες. Είναι όλα «είτε ανήθικες είτε ξεκάθαρες ανοησίες, που αντικρούονται από την προηγούμενη ορθοδοξία για τη δημόσια υγεία».

Πράγματι, οι περισσότερες είναι κλασικές οργουελικές διπλές ομιλίες και 180 μοίρες από την αλήθεια.

Αλλά είναι η απότομη ρήξη από την πραγματική πραγματικότητα που καθιστά αδύνατη την αμφισβήτηση τους επειδή, αν το κάνετε, τώρα αμφισβητείτε «όλη την τρέχουσα ιεραρχία της δημόσιας υγείας», λέει ο Bell.

Για να αναφέρω τον Δρ Anthony Fauci , δεν του επιτίθεστε όταν αμφισβητείτε την παράλογη σαγιονάρα του, αμφισβητείτε την ίδια την επιστήμη.

Εάν αμφισβητείτε οποιαδήποτε από αυτές τις πεποιθήσεις που βασίζονται στη φαντασία, είστε πλέον αρνητής της επιστήμης και θέτετε σε κίνδυνο την απασχόληση και τη φήμη σας. Δυστυχώς, αυτοί οι κίνδυνοι δεν είναι φανταστικοί.

Η τιμωρία για την άρνηση αυτών των ψευδών αφηγήσεων είναι πολύ πραγματική και πολύ αυστηρή.

Πολλοί γιατροί και επιστήμονες των οποίων η φήμη και η συνεισφορά τους στη δημόσια υγεία ήταν απαράδεκτη για δεκαετίες, αφαιρέθηκαν από τις άδειες ιατρικής τους και έχασαν τη δουλειά τους επειδή μιλούσαν ανοιχτά ενάντια σε αυτές τις πλάνες του COVID-19.

Λοιπόν, πού πάμε από εδώ; Πώς θα τερματίσουμε την τρέλα και θα επιστρέψουμε στη δημόσια υγεία βασισμένη στην πραγματικότητα;

"Ενώ αυξάνονται τα οικονομικά του κλάδου τους, οι επαγγελματίες της δημόσιας υγείας υποβιβάζουν τον εαυτό τους και προδίδουν την κοινωνία", γράφει ο Bell . «Η προδοσία, που βασίζεται στο αδιάκοπο ψέμα, είναι κάτι για το οποίο αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσουν συνέπειες…

Τελικά, ακόμη και οι πιο αφοσιωμένοι ακόλουθοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν την έννοια του να φορούν μια μάσκα στην πόρτα ενός εστιατορίου μόνο για να την αφαιρέσουν 10 βήματα αργότερα ή να εμβολιάζουν τεράστιους πληθυσμούς ενάντια σε μια ασθένεια στην οποία έχουν ήδη ανοσία, ενώ πεθαίνουν από άλλες που μπορούν εύκολα να προληφθούν. ασθένειες.

Η διέξοδος από αυτό είναι απλώς να αρνηθείς να πεις ψέματα ή να καλύψεις τα ψέματα των άλλων… [Η] αλήθεια θα φτάσει, μια μέρα, με αυτούς που δεν το κάνουν… Είναι πολύ καλύτερο να φύγεις νωρίς και να ζήσεις με αξιοπρέπεια. ”

Κακή ιδιοφυΐα: Δημιουργία της αγοράς

Αν προσέχετε, έχετε αναμφίβολα παρατηρήσει ότι πολλές φαρμακευτικές εταιρείες, ιδίως η Pfizer, ασχολούνται με τη δημιουργία των δικών τους αγορών.

Η Pfizer κυκλοφόρησε ένα εμβόλιο για τον COVID-19 που ούτε προστατεύει από μόλυνση ούτε αποτρέπει τη διάδοση, με αποτέλεσμα να απαιτούνται πολλαπλοί ενισχυτές . Το αντιιικό φάρμακο COVID-19 Paxlovid προκαλεί ανάκαμψη , απαιτώντας πολλαπλές δόσεις.

Τώρα διαπιστώνουμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 σχετίζονται επίσης με αυξημένα ποσοστά λοίμωξης από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) στα παιδιά και, όπως το καλοκουρδισμένο ρολόι, η Pfizer και η Moderna αρχίζουν να εργάζονται στα εμβόλια  RSV .

Το CDC βοηθά επίσης συνιστώντας στα παιδιά να λαμβάνουν επιπλέον εμβόλια για τον COVID-19. 

Το Informed Consent Action Network (ICAN) απαιτεί τώρα απαντήσεις από το CDC σχετικά με την απότομη άνοδο των ποσοστών RSV εκτός εποχής , η οποία προέκυψε μυστηριωδώς μετά τις ενέσεις στην παιδική ηλικία κατά του COVID-19.

Η παιδιατρική δοκιμή εμβόλιο COVID-19 της Moderna έδειξε ότι όσοι έκαναν το εμβόλιο είχαν υψηλότερα ποσοστά RSV από την ομάδα εικονικού φαρμάκου.

Ο RSV ήταν επίσης μία από τις κύριες σοβαρές παρενέργειες στην παιδιατρική δοκιμή της Pfizer. Τώρα, ξαφνικά, βλέπουμε αιχμές RSV εκτός εποχής στα παιδιά . Σύμπτωση?

Κάντε τους να το αποδείξουν. Σε μια νομική ενημέρωση, η ICAN αναφέρει:

«Το ζήτημα είναι τόσο σοβαρό που ακόμη και η επιτροπή εμβολίων του FDA, VRBPAC , η οποία κανονικά επευφημεί ακόμη και το πιο επικίνδυνο εμβόλιο, σημείωσε τη συσχέτιση και «τόνισε τη σημασία της συνεχούς επιτήρησης ασφαλείας μετά την έγκριση, ιδιαίτερα για … ορισμένες αναπνευστικές λοιμώξεις (RSV και πνευμονία) στη μικρότερη ηλικιακή ομάδα…»

«Παρά τη διαπιστωμένη σημασία της παρακολούθησης της μετά την έγκριση του RSV, κανένας στο CDC ή το FDA δεν φαίνεται να συνδέει την αύξηση του RSV και τα εμβόλια COVID-19 που χορηγούνται σε παιδιά.

«Απίστευτα, το CDC μόλις εξέδωσε μια « Επίσημη συμβουλή για την υγεία » σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων ιού RSV και αναπνευστικού ιού και, σε αυτήν, το CDC συνιστά σε όλα τα άτομα ηλικίας 6 μηνών και άνω να λαμβάνουν εμβόλιο γρίπης και εμβόλιο COVID-19!

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Τύπος έχει χάσει το σημάδι, επίσης. Ενώ υπάρχουν πολλά άρθρα που περιγράφουν λεπτομερώς την ανησυχητική αύξηση των ασθενών παιδιών, κανένα δεν αναφέρεται στον εμβολιασμό κατά του COVID-19 παρά τα δεδομένα από τις δοκιμές των κατασκευαστών.

«Για να καταλήξουμε σε αυτό, στις 26 Οκτωβρίου 2022, οι δικηγόροι της ICAN έστειλαν επιστολή στο CDC παρατηρώντας τα δεδομένα κλινικών δοκιμών που δείχνουν μια συσχέτιση μεταξύ των αυξημένων περιπτώσεων RSV και της λήψης εμβολίου για τον COVID-19. Η επιστολή της ICAN απαιτούσε να γνωρίζει το ποσοστό των παιδιών που βρέθηκαν θετικά στον RSV και που είχαν λάβει εμβόλιο για τον COVID-19 πριν από τη διάγνωσή τους για RSV».

Η μελέτη ζητά επαναξιολόγηση των εμβολιαστικών εκστρατειών

Σε σχετικές ειδήσεις, έχουμε επίσης μια μελέτη του Νοεμβρίου στο Nature Communications, η οποία αμφισβητεί τη λογική των τρεχουσών εκστρατειών ενίσχυσης .

Σύμφωνα με τους συγγραφείς:

«Μια σημαντική πτυχή της αποτελεσματικότητας του εμβολίου είναι ο αντίκτυπός του στη μεταδοτικότητα των παθογόνων, με σημαντικές επιπτώσεις για τις πολιτικές δημόσιας υγείας. Καθώς το ιικό φορτίο είναι ένας εξέχων παράγοντας που επηρεάζει τη μολυσματικότητα, το εργαστηριακό υποκατάστατό του, το κατώφλι κύκλου qRT-PCR (Ct), μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διερεύνηση της συνιστώσας της αποτελεσματικότητας του εμβολίου που σχετίζεται με τη μολυσματικότητα…

«Με την ανάλυση των αποτελεσμάτων περισσότερων από 460.000 ατόμων, δείχνουμε ότι ενώ ο πρόσφατος εμβολιασμός μειώνει το ιικό φορτίο του Omicron, η επίδρασή του εξασθενεί γρήγορα. Αντίθετα, ένας σημαντικά πιο αργός ρυθμός μείωσης καταδεικνύεται για τα άτομα που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19.

«Έτσι, ενώ το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό στη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας, η σχετικά μικρή του επίδραση στη μεταδοτικότητα του Omicron (όπως μετράται εδώ με Ct) και η ταχεία εξασθένησή του απαιτούν επανεκτίμηση μελλοντικών ενισχυτικών εκστρατειών».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η θεωρητική προστασία αυτών των βολών διαρκεί μόνο 70 ημέρες (σύμφωνα με αυτή τη μελέτη), αξίζουν πραγματικά οι κίνδυνοι που συνδέονται με τις λήψεις ;

Μέχρι στιγμής, αρκετές αναλύσεις κινδύνου-οφέλους έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ κάθε πιθανού οφέλους.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι πρέπει να βασιστούμε σε επιστήμονες εκτός των ΗΠΑ για να κάνουμε αυτό το είδος επιστήμης, καθώς το μόνο που φαίνεται να παίρνουμε από τα αμερικανικά ερευνητικά ιδρύματα είναι αναλύσεις για το πώς να πείσουμε τους «αντι-εμβολιαστές» να αγοράσουν την ψεύτικη αφήγηση...



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου