Ο αυτοτροφοδοτούμενος χαρακτήρας της αχαλίνωτης μετανάστευσης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο αυτοτροφοδοτούμενος χαρακτήρας της αχαλίνωτης μετανάστευσης

  Το βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση της εφαρμογής και της παγκόσμιας αποδοχής της μονοκοσμικής κομμουνιστικής αντιχριστιανικής κυβέρνησης...

 






Το βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση της εφαρμογής και της παγκόσμιας αποδοχής της μονοκοσμικής κομμουνιστικής αντιχριστιανικής κυβέρνησης είναι η δημογραφική αλλαγή


Ο μαζικός θάνατος των «baby boomers» δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για τη διατήρηση του συνολικού πληθυσμού των δυτικών εθνών, αν η κοινωνική μηχανική δεν είχε διαταράξει τον φυσικό κύκλο της δυτικής αναπαραγωγής...

 

Πηγή: Fitzpatrick Informer

Άρθρο του Timothy Fitzpatrick

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 


Άποψη των συμμετεχόντων σε συγκέντρωση κατά της ενσωμάτωσης στα σκαλιά του Καπιτωλίου της Πολιτείας του Αρκάνσας, Λιτλ Ροκ, Αρκάνσας, 20 Αυγούστου 1959. Αρκετοί κρατούν αμερικανικές σημαίες και άλλοι κρατούν πινακίδες που γράφουν "Η ανάμειξη των φυλών είναι κομμουνισμός" και "Σταματήστε την ανάμειξη των φυλών- Πορεία του Αντίχριστου". Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισαγωγή των "Εννέα του Little Rock" στο Central High School (Φωτογραφία: John T Bledsoe/PhotoQuest/Getty Images).


Οι αριστεροί σήμερα υποστηρίζουν ότι η μετανάστευση είναι απολύτως απαραίτητη λόγω της μαζικής εξάλειψης των «baby boomers»* και της αύξησης της ζήτησης σε εργατικό δυναμικό.

Ο μαζικός θάνατος των «baby boomers» δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για τη διατήρηση του συνολικού πληθυσμού των δυτικών εθνών, αν η κοινωνική μηχανική δεν είχε διαταράξει τον φυσικό κύκλο της δυτικής αναπαραγωγής (οι γονείς κάνουν δύο ή περισσότερα παιδιά για να αντικαταστήσουν τον εαυτό τους) μέσω των σατανικών σχεδίων τους για τις αμβλώσεις- την αδελφοποίηση και την υπερσεξουαλικοποίηση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, αλλά κυρίως των ανδρών- τον εκφυλισμό (προώθηση της ανάμειξης των φυλών)- την αύξηση των τεχνητών περιβαλλοντικών στειρωτικών ουσιών- όλα αυτά διαιωνίζουν αφύσικα τον ατελείωτο κύκλο της μαζικής μετανάστευσης.

Η αυξανόμενη ζήτηση εργασίας συσχετίζεται, σε γενικές γραμμές, με την επέκταση του πληθυσμού. Όσο περισσότεροι άνθρωποι υπάρχουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες. Κατά συνέπεια, απαιτείται ανάπτυξη της οικονομίας για να ικανοποιήσει την πρόσθετη ζήτηση, καθώς και εργασία για την παραγωγή των επιπλέον αγαθών και υπηρεσιών.

Εάν η αύξηση του πληθυσμού ενός έθνους παραμένει στάσιμη ή αυξάνεται μόνο πολύ μέτρια, η ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες μπορεί εύκολα να ικανοποιηθεί χωρίς την ανάγκη για μεγάλη ή καθόλου μετανάστευση. Στην περίπτωση που μπορεί να υπάρξει άμεση έλλειψη εργατικού δυναμικού, μπορεί να υποστηριχθεί ότι προσωρινό εργατικό δυναμικό θα μπορούσε να αντληθεί από άλλα δυτικά έθνη της ίδιας φυλής υποδοχής ή με την ενθάρρυνση των παντρεμένων ζευγαριών να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Ιδανικά, ένας καλά σχεδιασμένος πληθυσμός θα προέβλεπε οποιεσδήποτε σημαντικές δημογραφικές αλλαγές και θα εφάρμοζε μέτρα για την αποφυγή δυνητικά προβληματικών σεναρίων (όχι, δεν εννοώ μια σχεδιασμένη οικονομία).

Αυτά είναι λογικά επιχειρήματα που απουσιάζουν παντελώς από τη συζήτηση για τη μετανάστευση σήμερα, αν αυτή επιτράπηκε ποτέ. Αντ' αυτού, μας λένε ότι πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα και να αφήσουμε να μπουν όλοι, ανεξαρτήτως αποθέματος, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τη ζήτηση εργατικού δυναμικού. Τέλος της συζήτησης. Κάθε αντίλογος απορρίπτεται και χαρακτηρίζεται ρατσιστικός, μισαλλόδοξος και ανόητος. Τα επιχειρήματα από τα ελεγχόμενα αντιπολιτευτικά εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και τα "συντηρητικά" κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως το Fox News, τείνουν να επικεντρώνονται στο ότι το πρόβλημα είναι η "παράνομη μετανάστευση". Όλα αγνοούν τον ελέφαντα στο δωμάτιο που κανείς δεν έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει, λόγω δειλίας, εγωισμού (εξαγοράζεται) ή άγνοιας. Η μετανάστευση είναι από μόνη της ένα πρόβλημα. Δεν είναι τόσο αναγκαία όσο την παρουσιάζουν - σίγουρα όχι με τον τρόπο που προτείνουν.

Έτσι, έχουμε ανοίξει τα σύνορα σε όλους (χάρη σε σχέδια εθνοτικής εκτόπισης όπως ο νόμος Hart-Celler, το διαβολικό τέκνο του εβραϊκού σχεδίου Kalergi) και, το μαντέψατε, η ζήτηση έχει αυξηθεί ανάλογα με την επέκταση του πληθυσμού. Αλλά δεν σταματάει, γιατί τα σύνορα δεν κλείνουν ποτέ. Η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται και να αυξάνεται. Χρειάζεται όλο και περισσότερο εργατικό δυναμικό και δίνεται δικαιολογία για περισσότερη μετανάστευση στις σαστισμένες μάζες, σε σημείο που να γίνεται ένας μη βιώσιμος αυτοτροφοδοτούμενος κύκλος.

Τελικά, το σύστημα θα καταρρεύσει κάτω από το δικό του δυσανάλογο βάρος, και το έθνος θα γίνει δυσλειτουργικό και τελικά θα πεθάνει (και θα κατακτηθεί). Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και αν η πληθυσμιακή επέκταση διατηρούσε την ομοιογένεια του έθνους υποδοχής. Αλλά η δυσλειτουργία είναι ακόμη πιο πιθανή αν η πληθυσμιακή επέκταση θα έπαιρνε ξένα αποθέματα, καθώς η πολυπολιτισμικότητα δεν έχει λειτουργήσει ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία και δεν θα λειτουργήσει ποτέ.

Ενώ η απεριόριστη οικονομική ανάπτυξη μπορεί να είναι καλή βραχυπρόθεσμα για τις εταιρείες και τους μετόχους τους, πουλώντας τα φτηνά, κινεζικής κατασκευής σκουπίδια τους, τελικά το έθνος υποδοχής θα αρχίσει να καταρρέει και μαζί του και η εταιρεία- αν και θα μπορούσε απλώς να τα μαζέψει και να βρει άλλο έθνος υποδοχής για να εκμεταλλευτεί. Αλλά τελικά, η προσφορά φρέσκων χωρών υποδοχής θα εξαντληθεί (όπως σήμερα) και πού οδηγεί αυτό την τύχη των εταιρειών; Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι αυτό είναι που θα μπορούσε να οδηγήσει την εταιρική τροχιά στην εθνικοποίηση και τον κολεκτιβισμό, όπου φαίνεται να κατευθυνόμαστε τώρα.

Αντίθετα, οι μικρές επιχειρήσεις δεν επικεντρώνονται τόσο στην ανάπτυξη όσο στην εξυπηρέτηση, την καινοτομία και την ποιότητα. Η ανάπτυξη, λοιπόν, είναι ένα μπόνους, όχι ο ίδιος ο σκοπός. Η Δύση χτίστηκε στις πλάτες των μικρών επιχειρήσεων. Οι μικρές επιχειρήσεις συνδέονται περισσότερο με τις κοινότητες που εξυπηρετούν και, ως εκ τούτου, έχουν έννομο συμφέρον για την υγεία των κοινοτήτων αυτών. Ο διεθνής προσανατολισμός των εταιρειών φαίνεται να τις αποσυνδέει από αυτή τη σημαντική ευθύνη, και έτσι, οι εταιρείες αδυνατούν να δουν ή αδιαφορούν για τους κινδύνους της ανεμπόδιστης μετανάστευσης. Απλώς ακολουθούν την ατζέντα, εφόσον τα κέρδη τους συνεχίζουν να αυξάνονται. "Ασχοληθείτε με τις επιπτώσεις αργότερα", λέει το ανεύθυνο ρεφρέν. Ή δεν βλέπουν καθόλου τις επιπτώσεις.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, το βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση της εφαρμογής και της παγκόσμιας αποδοχής της μονοκοσμικής κομμουνιστικής αντιχριστιανικής κυβέρνησης είναι η δημογραφική αλλαγή. Οι διεθνείς Kahal γνωρίζουν ότι το αμερικανοβρετανικό απόθεμα είναι πολύ ισχυρό για να δεχτεί τη δουλεία μεταμφιεσμένη ως εργατική επανάσταση, άρα η ανάγκη για μαζική μετανάστευση. Η απάντηση δεν είναι η νόμιμη μετανάστευση αλλά ο περιορισμός της μετανάστευσης. Επίσης, οι Δυτικοί πρέπει να βολευτούν ξανά με μια μικρότερη, πιο διαχειρίσιμη οικονομία. Κάποιος μπορεί ακόμα να βγάλει κέρδη και να προοδεύσει σε μια μικρότερη οικονομία που κυριαρχείται από μικρές επιχειρήσεις. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι εταιρείες θα συρρικνώνονταν, καθώς οι μέτοχοί τους δεν θα ανέχονταν τα μειούμενα κέρδη και θα έπρεπε να καινοτομήσουν για να βρουν τρόπους να αξιοποιήσουν καλύτερα το κεφάλαιό τους.

*Οι Μπέιμπι μπούμερ είναι όρος που έχει καθιερωθεί στην αγγλόφωνη αργκό αλλά πρόσφατα και στον πιο επίσημο προφορικό και γραπτό λόγο για τη δημογραφική ομάδα η οποία ακολουθεί την "Ήσυχη Γενιά" και προηγείται της "Γενιάς Χ".



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου