Κασιδιάρης για τη δικτατορική προαναγγελία Μητσοτάκη: «Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει μεθόδους Ερντογάν. Καμία αντισυνταγματική ρύθμιση δεν πρόκειται να με αποκλείσει από την επόμενη Βουλή» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης για τη δικτατορική προαναγγελία Μητσοτάκη: «Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει μεθόδους Ερντογάν. Καμία αντισυνταγματική ρύθμιση δεν πρόκειται να με αποκλείσει από την επόμενη Βουλή» (Video)

  Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στη δικτατορική προαναγγελία Μητσοτάκη, περί απαγόρευσης της συμμετοχής του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ», με ακλόνητα νομι...

 






Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στη δικτατορική προαναγγελία Μητσοτάκη, περί απαγόρευσης της συμμετοχής του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ», με ακλόνητα νομικά επιχειρήματα.


«Καμία αντισυνταγματική ρύθμιση του Μητσοτάκη δεν πρόκειται να μας αποκλείσει από την επόμενη Βουλή» - «Οι παράνομες διώξεις και η απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος θα μας συσπειρώσουν και θα αυξήσουν τα εκλογικά ποσοστά μας»

 

Με νομικά επιχειρήματα ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε νέο video παρέμβαση, υποστηρίζει ότι καμία αντισυνταγματική ρύθμιση δεν πρόκειται να τον αποκλείσει από την επόμενη Βουλή. «Οι παράνομες διώξεις και η απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος θα μας συσπειρώσουν και θα αυξήσουν τα εκλογικά ποσοστά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο προφυλακισμένος αρχηγός του Εθνικού Κόμματος «ΈΛΛΗΝΕΣ».

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως άλλος Ερντογάν, προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση, στο πλαίσιο του...Συντάγματος, για να μείνουν εκτός Βουλής εγκληματικές οργανώσεις, σύμφωνα με  συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλλε ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη» και τόνισε ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις». Μήπως να το ξανα σκεφτεί γιατί σύντομα μπορεί να πέσει στο λάκκο που σκάβει...;

Μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει:

«Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει μεθόδους Ερντογάν ο οποίος επειδή τον περνάει ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης του στερεί τα πολιτικά του δικαιώματα. Το ίδιο κάνει με τον αρχηγό του Κουρδικού κόμματος που τον κρατά παράνομα φυλακισμένο για χρόνια και βλέποντας ότι δεν μειώνονται τα ποσοστά του, τώρα θέλει να βγάλει το κόμμα του εκτός νόμου. Στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης και η παραδικαστική του συμμορία, προσπάθησαν να με εξοντώσουν με την παράνομη πολυετή φυλάκιση μου γιατί τους παίρνω ψήφους και βλέποντας σήμερα ότι άντεξα και δεν έσπασα, παρά τους διωγμούς που έχω υποστεί εγώ και η οικογένεια μου, τώρα ξεπερνούν τον Ερντογάν και παριστάνουν τον Κιμ Γιόνγκ Ούν...»

«Όχι μόνο θα εισέλθω πανηγυρικά στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές, αλλά θα βρουν απέναντι τους μια πανίσχυρη εθνική παράταξη, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη. Ένα κόμμα αμείλικτο απέναντι στη διαφθορά και τον εθνομηδενισμό ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και οποιονδήποτε εκτρωματικό νόμο δημιουργήσουν τα διεφθαρμένα μυαλά τους θα τον αντιμετωπίσω και θα τον ξεπεράσω με βάση τις απαραβίαστες αρχές του Συντάγματος και κυρίως με βάση τη βούληση του κυρίαρχου ελληνικού λαού.»

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:


Νωρίτερα μέσω twitter είχε δώσει μια πρώτη απάντηση στην εξαγγελία Συνταγματικής εκτροπής του Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, έγραψε:

Η Διοικούσα επιτροπή του κόμματος, μάλιστα, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Μητσοτάκης προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα μας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις»

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι δεν τολμάει να αναφέρει ούτε το επίσημο όνομα του κόμματος, βγάζουμε τρία πολύ κρίσιμα συμπεράσματα:

1.Ομολογεί ευθέως ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εξαντληθούν τα συνταγματικά περιθώρια (αγνοώντας παντελώς την Λαϊκή βούληση) ώστε να το αφήσουν εκτός. Για τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του, οι πολίτες είναι καλοί και η Δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν ψηφίζουν τους ίδιους.

2.To Eθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει καταθέσει το καταστατικό του στο αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου, έχει κάνει το συνέδριό του εκλέγοντας τα κομματικά του όργανα και δεν χρωστάει ούτε μισό Ευρώ σε ιδιώτες και Ελληνικό δημόσιο. Εγκληματικές οργανώσεις -δυστυχώς- εκπροσωπούνται ήδη στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με τα χρέη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ και πλήθος στελεχών τους να εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα, είτε παίρνοντας μίζες από την siemens και από άλλες πολυεθνικές, είτε ασελγώντας σε μικρά παιδιά και παρακολουθώντας τους πάντες.

3.Καμία αναφορά σε “εγκληματική οργάνωση” δεν θα γίνεται ανεκτή. Ήδη το νομικό μας τμήμα ετοιμάζει τις απαραίτητες ενέργειες.

Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, με πλήθος καταξιωμένων πολιτών να το απαρτίζουν. 



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου