Καθηγητής Eiki SANO: «Η πρωτεΐνη Ακίδα αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος, δερματικές παθήσεις και φλεγμονές» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καθηγητής Eiki SANO: «Η πρωτεΐνη Ακίδα αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος, δερματικές παθήσεις και φλεγμονές» (Video)

  «Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το πω αυτό…Οι άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από κορωνοϊό». «Η ανο...

 






«Αναρωτιέμαι αν μπορώ να το πω αυτό…Οι άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από κορωνοϊό».


«Η ανοσία απέναντι σε πράγματα που δεν κάνουν καλό στον ανθρώπινο οργανισμό / πράγματα που εισβάλλουν (ιοί) γίνεται περίεργη»

 

Ο Dr. Eiki Sano είναι Καθηγητής στο Τμήμα Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Kochi της Ιαπωνίας. Πληροφορίες για το έργο του μπορείτε να βρείτε εδώ.

«Δεν μπορώ άλλο να κρυφτώ. Το 80% του πληθυσμού το έκανε. Πώς αναλαμβάνεις την ευθύνη για αυτούς που σε υποκίνησαν να το κάνεις;»

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου