Αφήγημα κορωνοϊού: Τα στοιχεία από την Ιταλία το 2020 δείχνουν ότι η μόνη πανδημία που υπήρξε ήταν αυτή της βίαιης κυβερνητικής και βιοϊατρικής επίθεσης εναντίον των ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αφήγημα κορωνοϊού: Τα στοιχεία από την Ιταλία το 2020 δείχνουν ότι η μόνη πανδημία που υπήρξε ήταν αυτή της βίαιης κυβερνητικής και βιοϊατρικής επίθεσης εναντίον των ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη...

  Τα στοιχεία από την Ιταλία το 2020 αποκαλύπτουν την επίσημη αφήγηση του «Covid» για αυτό που είναι στην πραγματικότητα - μια εν ψυχρώ οργα...

 


Τα στοιχεία από την Ιταλία το 2020 αποκαλύπτουν την επίσημη αφήγηση του «Covid» για αυτό που είναι στην πραγματικότητα - μια εν ψυχρώ οργανωμένη εξαπάτηση. Δεν υπήρξε πανδημία. Αυτοί οι ιατρογενείς θάνατοι ευάλωτων ανθρώπων ήταν αποτέλεσμα της κοινωνικής τάξης και του δεσποτισμού της δημόσιας υγείας και στη συνέχεια έδιναν την εντύπωση ότι κυκλοφορούσε «ένας θανατηφόρος ιός».


Γιατί επιλέχθηκε η Ιταλία ως αρχική εστία της μετάδοσης του κορωνοϊού σε ολόκληρη την Ευρώπη; Η Ιταλία είχε το κίνητρο που γίνεται εμφανές μόλις κατανοήσετε την ιστορία του Covid μέσα από το πρίσμα των χρημάτων, της εξουσίας, του ελέγχου και της μεταφοράς πλούτου. Ήταν μια οικονομικά χρεοκοπημένη χώρα με έναν χρηματοπιστωτικό τομέα που έψαχνε απελπιστικά για προγράμματα διάσωσης και μια δομή διοίκησης στην οποία ηγούνται κεντρικοί τραπεζίτες, φτιαγμένη για μια πρόθυμη και συμμορφούμενη κυβέρνηση...! Πάνω κάτω όπως η Ελλάδα δηλαδή που ακολούθησε...! Διαβάστε το ΟΛΟΙ...

 

Πηγή: 21st Century Wire

Άρθρο του Michael Bryant

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Πριν από τρία χρόνια ο Δυτικός Κόσμος βρέθηκε σε αδιέξοδο. Η επίσημη αφήγηση του Covid-19 απεικόνιζε έναν περίεργο ιό, ξαφνικά-υπερ-μεταδιδόμενο, πιο θανατηφόρο από τη γρίπη, προερχόμενο από την Κίνα που προσγειώθηκε στη Βόρεια Ιταλία...

Στις 20 Φεβρουαρίου 2020 το πρώτο φερόμενο κρούσμα Covid-19 ανακαλύφθηκε στη Δύση στην πόλη Codogno της Λομβαρδίας της Ιταλίας. Αργότερα την ίδια μέρα, η ιταλική κυβέρνηση ανέφερε τον πρώτο της «θάνατο Covid-19».

Δραματικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης που αναδύθηκαν από τη Βόρεια Ιταλία μπήκαν στη δυτική ψυχή δίνοντας την εντύπωση ότι ένας μυστηριώδης «σούπερ εξαπλούμενος» και «σούπερ θανατηφόρος» νέος ιός που καλπάζει σε όλη την περιοχή μολύνει και σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους.

Οι οδυνηρές αναφορές από το Μπέργκαμο, μια πόλη στην αλπική περιοχή της Λομβαρδίας της Βόρειας Ιταλίας, έκαναν λόγο για φέρετρα στοιβαγμένα ψηλά, «τους θανάτους που σχετίζονται με τον covid αυξάνουν αμείλικτα» και την ανησυχητική ανάγκη για στρατιωτική βοήθεια για την απομάκρυνση του ζοφερού όγκου των νεκρών που συσσωρεύονται .

Στις αρχές Μαρτίου 2020 νοσοκομεία στη Βόρεια Ιταλία ανέφεραν « τσουνάμι θανάτων » λόγω της κρίσης του Covid και συνωστισμού λόγω « καταπολέμησης της επιδημίας του κορωνοϊού », που ωθούσαν νοσοκομεία και το προσωπικό στο οριακό σημείο καθώς οι γιατροί «έπαιρναν τους νεκρούς». από το πρωί μέχρι το βράδυ .»

Χρησιμοποιώντας ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε άρχισε να εκδίδει ένα κυλιόμενο σύνολο κυβερνητικών διαταγμάτων με αποκορύφωμα την Ιταλία να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που εφαρμόζει εθνικό lockdown. Αυτές οι εντολές θα έθεταν το σκηνικό για lockdown σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Τρία χρόνια αργότερα, μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της ιστορίας για την υποτιθέμενη ιταλική ιατρική έκτακτη ανάγκη την άνοιξη του 2020, αποκαλύπτει μια ιστορία της ανησυχητικής επιδημιολογικής ιστορίας της Βόρειας Ιταλίας, της χειραγώγησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των παραπλανητικών ρεπορτάζ που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της ψευδαίσθησης μιας νέας επιδημίας.

Ένα πλήθος ερωτήσεων και ασυνεπειών γύρω από την ιταλική ιστορία σύντομα εμφανίστηκαν. Η απόδοση αυτού του παράξενου συνόλου συγκλίνουσων περιστάσεων σε ένα ιογενές γεγονός τέντωσε την ευπιστία.

Αυτές οι συνθήκες υπερπληθυσμού στα ιταλικά νοσοκομεία ήταν όντως αποτέλεσμα ενός μοναδικού ιικού παθογόνου ή υπήρχαν άλλοι αιτιολογικοί παράγοντες;

Αυτές οι ανώμαλες αυξήσεις των υπερβολικών θανάτων στη Βόρεια Ιταλία προκλήθηκαν επαληθευμένα από την άφιξη και την εξάπλωση ενός νέου θανατηφόρου ιού;

Πώς έγινε αυτός ο ιός να εξαπλωθεί σε χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε λίγες μέρες και να κορυφωθεί συγχρόνως σε επιλεγμένες τοποθεσίες;

Πώς ήταν που αυτός ο ιός μπόρεσε να εξαπλωθεί τόσο γρήγορα σε χιλιάδες χιλιόμετρα, κορυφώνοντας ταυτόχρονα σε αυτές τις επιλεγμένες τοποθεσίες, αλλά δεν ήταν αρκετά μεταδοτικός για να εξαπλωθεί σε κοντινές τοποθεσίες;

Πώς ήταν που αυτός ο ιός περίμενε ένα κυβερνητικό διάταγμα και μόνο τότε άρχισε να δημιουργεί υπερβολικό θάνατο;

Πώς ήταν δυνατόν όλες οι χώρες στη Δύση και όχι μόνο να υιοθέτησαν παρόμοια μέτρα «υγείας» με αυτά της Ιταλίας, ουσιαστικά «εν μία νυκτί», μέτρα που έμοιαζαν με ντε φάκτο αστυνομικό κράτος παρά με ιατρικές πρωτοβουλίες;

Γιατί Ιταλία;

Ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα της σειράς γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στη Βόρεια Ιταλία την άνοιξη του 2020:

31 Ιανουαρίου 2020 –  Το Ιταλικό Υπουργικό Συμβούλιο κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 6 μήνες, παραδίδοντας τον συντονισμό των αντιδράσεων έκτακτης ανάγκης COVID-19 στον Επικεφαλή του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, μετά τον εντοπισμό των δύο πρώτων θετικών ατόμων με COVID-19 στη Ρώμη – δύο Κινέζοι τουρίστες που ταξιδεύουν από το Wuhan.

20 Φεβρουαρίου 2020 -  Πρώτο κρούσμα Covid-19 Ιταλού πολίτη που διαγνώστηκε στο Codogno.

Ο 78χρονος Adriano Trevisan, ένας συνταξιούχος κτίστης από το χωριό Vo' Euganeo κοντά στην Πάντοβα, στην περιοχή Veneto, έγινε ο πρώτος θάνατος Ευρωπαίου από Covid που καταγράφηκε . Ο εκλιπών βρέθηκε θετικός στον ιό και πέθανε στο νοσοκομείο ενώ νοσηλευόταν για πνευμονία.

23 Φεβρουαρίου 2020 – Η ιταλική κυβέρνηση εισάγει τους πρώτους περιορισμούς μετακίνησης και πρόσβασης/εξόδου γύρω από hotspots, γνωστές ως «κόκκινες ζώνες κλειδώματος».

Την ίδια μέρα το ιταλικό Υπουργείο Υγείας εξέδωσε οδηγίες δοκιμών PCR σε 31 εργαστήρια σε όλη την Ιταλία . Τα κρούσματα αυξάνονται.

25 Φεβρουαρίου 2020 – Περαιτέρω περιοριστικά μέτρα εισήχθησαν σε όλη την Ιταλία.

27 Φεβρουαρίου 2020 - Ένα Εθνικό Σύστημα Επιτήρησης , που συντονίζεται από το ISS (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) έχει δημιουργηθεί για να επιβλέπει τη συλλογή και τη συλλογή ημερήσιων δεδομένων.

1 Μαρτίου 2020 – Επεκτείνεται η δημιουργία «κόκκινων ζωνών αποκλεισμού» .

4 Μαρτίου 2020 –  Κλείνουν πανελλαδικά σχολεία και πανεπιστήμια στην Ιταλία.

8 Μαρτίου 2020 –  Διάταγμα του Προέδρου του Υπουργικού Συμβουλίου επεκτείνει τους περιορισμούς σε όλη τη Λομβαρδία και μεγάλες περιοχές της Βόρειας Ιταλίας.

9 Μαρτίου 2020 - Η κυβέρνηση της Ιταλίας υπό τον Πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε επεκτείνει το lockdown σε ολόκληρη την Ιταλία περιορίζοντας την κυκλοφορία του πληθυσμού εκτός από τις ανάγκες, την εργασία και τις συνθήκες υγείας.

11 Μαρτίου 2020 – Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύσσει το ξέσπασμα του νέου κοροναϊού (COVID-19) παγκόσμια πανδημία . Η Ιταλία κηρύσσει το κλείσιμο όλων των εστιατορίων, των παμπ, των θεάτρων και των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

18 Μαρτίου 2020 - Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει ένα τεράστιο πρόγραμμα εκτύπωσης χρημάτων για να διατηρήσει τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δόση διάσωσης 750 δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε στον χρηματοπιστωτικό τομέα για την καταπολέμηση του «κραχ του κορωνοϊού».

22 Μαρτίου 2020 - Διακοπή όλων των μη βασικών παραγωγικών δραστηριοτήτων Τα εργοστάσια πλήρους αποκλεισμού κλείνουν και όλη η μη απαραίτητη παραγωγή διακόπτεται σε ολόκληρη την Ιταλία.

25 Μαρτίου 2020 – Περαιτέρω περιορισμοί που επιβάλλονται στις μετακινήσεις των ανθρώπων εκτός από ουσιαστικούς λόγους (π.χ. εργασία, υγεία και προμήθεια προμηθειών).

27 Μαρτίου 2020 – Κορυφαίος αριθμός ημερήσιων θανάτων από Covid στην Ιταλία.

9 Απριλίου 2020 – Το διάταγμα «Liquidità» τίθεται σε πλήρη ισχύ, συμπεριλαμβανομένων προσωρινών μέτρων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε δάνεια, τη στήριξη της επιχειρηματικής συνέχειας και της εταιρικής ρευστότητας και μέτρα για τη στήριξη των εξαγωγών, της διεθνοποίησης και των επιχειρηματικών επενδύσεων.

4 Μαΐου 2020 – Επαναλειτουργία των περισσότερων εργοστασίων και διαφόρων επιχειρήσεων χονδρικής, εντός προκαθορισμένων πρωτοκόλλων υγειονομικής ασφάλειας.

Ενώ μια τέτοια χρονολογία μπορεί να χρησιμεύσει για να ανανεώσει τη μνήμη μας και να παρέχει μια συνεκτική κατανόηση της αλληλουχίας των γεγονότων, δεν είναι υποκατάστατο της πραγματικής ιστορίας.

Όπως λένε – ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες στη Βόρεια Ιταλία ξεκινούν με τεράστια προβλήματα ρύπανσης και τις συνοδευτικές χρόνιες παθήσεις υγείας που ταλαιπωρούν την περιοχή εδώ και χρόνια.

Ρύπανση και Χρόνια Νοσήματα

Η καθημερινή ζωή στην περιοχή της Λομβαρδίας είναι στριμωγμένη από επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης και προκλήσεις υγείας – πολυάριθμα οξέα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ένας γηράσκων πληθυσμός έχουν τεκμηριωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Η κοιλάδα του ποταμού Πάδου στη Βόρεια Ιταλία αναφέρεται ως η χειρότερη ποιότητα αέρα σε όλη την Ευρώπη . Η ποιότητα του αέρα στην περιοχή επιδεινώνεται εδώ και πολλά χρόνια. Οι πόλεις στην κοιλάδα του ποταμού Πάου αναφέρονται ως με τα υψηλότερα βάρη θνησιμότητας που συνδέονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση σε όλη την Ευρώπη.

Μαζί με τον τεράστιο όγκο των ρύπων, η κοιλάδα του ποταμού Πάου είναι γνωστή για τα μοναδικά χαρακτηριστικά χαμηλών ανέμων και παρατεταμένα επεισόδια κλιματικών αναστροφών που τη μετατρέπουν σε δεξαμενή συγκράτησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Η έκθεση Lancet Planetary Health από τον Ιανουάριο του 2021 υπολόγισε τα ποσοστά θνησιμότητας που σχετίζονται με τη ρύπανση των λεπτών σωματιδίων και του διοξειδίου του αζώτου σε 1000 ευρωπαϊκές πόλεις. Η Μπρέσια και το Μπέργκαμο στην περιοχή της Λομβαρδίας είχαν τη νοσηρή διάκριση ότι είχαν το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από λεπτά σωματίδια στην Ευρώπη. Δύο άλλες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας, η Βιτσέντζα και το Σαρόνο κατέλαβαν την τέταρτη και όγδοη θέση αντίστοιχα, στη λίστα με τις δέκα πρώτες πόλεις αυτής της κατηγορίας. Αυτές οι τοποθεσίες αντιστοιχούν ακριβώς με τα υψηλότερα περιστατικά λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού που συμβαίνουν στη Βόρεια Ιταλία, όπως αναφέρεται στην επίσημη αφήγηση της πανδημίας.

Οι συνεχιζόμενες και επιταχυνόμενες «επιδημίες» ιδιοπαθούς πνευμονικής ίνωσης , (μια σοβαρή και προοδευτική πνευμονοπάθεια), η διάμεση πνευμονοπάθεια και τα υψηλά ποσοστά βρογχικού και πνευμονικού καρκίνου ήταν χαρακτηριστικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της Βόρειας Ιταλίας πολύ πριν ένας υποτιθέμενος ιός βγει στη σκηνή.

Στην περιοχή της Λομβαρδίας υπάρχει επίσης ένα συνεχές πρόβλημα αμιάντου από την επαγγελματική έκθεση στον αμίαντο κατά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970.  Μια μελέτη του 2016 , «Εμφάνιση μεσοθηλιώματος στη Λομβαρδία της Ιταλίας: έκθεση στον αμίαντο, χρονικά μοτίβα και μελλοντικές προβολές, προέβλεψε την αύξηση του κακοήθους μεσοθηλιώματος (MM), μιας επιθετικής και θανατηφόρου μορφής καρκίνου που επηρεάζει κυρίως τις επενδύσεις του θώρακα και της κοιλιάς. «Αυτή η μελέτη κατέγραψε υψηλή επιβάρυνση ΜΜ και στα δύο φύλα στην περιοχή της Λομβαρδίας, αντικατοπτρίζοντας την εκτεταμένη επαγγελματική (κυρίως στους άνδρες) και μη επαγγελματική (κυρίως στις γυναίκες) έκθεση στον αμίαντο στο παρελθόν. Τα ποσοστά επίπτωσης εξακολουθούν να αυξάνονται. μια κάμψη στην εμφάνιση ΜΜ αναμένεται να συμβεί μετά το 2019».

Μια περαιτέρω μελέτη, «Διερεύνηση του αντίκτυπου της γρίπης στην υπερβολική θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες στην Ιταλία κατά τις πρόσφατες περιόδους (εποχές 2013/14–2016/17)», αποκαλύπτει ότι τα ποσοστά θανάτων λόγω της κοινής γρίπης έχουν αυξηθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία . Αυτή η μελέτη περιέγραψε μια σχεδόν τετραπλάσια αύξηση της θνησιμότητας από τη γρίπη κατά τη διάρκεια της καλυπτόμενης χρονικής περιόδου. Μέχρι τη σεζόν 2016/17 τα σύνολα εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε 24.981 υπερβολικούς θανάτους που αποδίδονται σε επιδημίες γρίπης.

Επιπρόσθετα στα συνεχιζόμενα προβλήματα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, οι κάτοικοι στην κοιλάδα του ποταμού Πάδου μαστίζονται από υψηλά επίπεδα βιομηχανικής απορροής ζώων σε ποτάμια και παραπόταμους.

Η περιοχή της Λομβαρδίας δημιουργεί τεράστιες ποσότητες ζωικών αποβλήτων καθώς παράγει περισσότερο από το 40 τοις εκατό της παραγωγής γάλακτος της Ιταλίας, ενώ πάνω από το ήμισυ της παραγωγής χοίρων της Ιταλίας βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Πάδου.

Σε όλη την Ιταλία ζητήματα με δηλητηριασμένο έδαφος που προκαλούνται από παλιές και παρούσες βιομηχανικές δραστηριότητες και ατυχήματα έχουν πλήξει τη γη και τους ανθρώπους της.

Η έντονη βιομηχανική δραστηριότητα και οι παλαιότερες βιομηχανικές δηλητηριάσεις στη βόρεια Ιταλία πλήττουν την περιοχή με μια ακόμη μάζα τοξικών εκθέσεων. 

Το 1976, το Seveso, η Ιταλία γνώρισε «ένα από τα χειρότερα βιομηχανικά ατυχήματα του περασμένου αιώνα. Η καταστροφή του Seveso συνέβη σε ένα εργοστάσιο παραγωγής χημικών ουσιών 12 μίλια βόρεια του Μιλάνου στην περιοχή της Λομβαρδίας της Ιταλίας. Είχε ως αποτέλεσμα την υψηλότερη γνωστή έκθεση σε 2,3,7,8-τετραχλωροδιβενζο-π- διοξίνη (TCDD) σε οικιακούς πληθυσμούς στην ιστορία και έγινε «απόδειξη των διαρκών επιδράσεων της διοξίνης ».

Η διοξίνη είναι ένας γνωστός παράγοντας που προκαλεί καρκίνο και πολλοί άνθρωποι που ζούσαν μέσα και γύρω από το Seveso εκείνη την εποχή θα διέτρεχαν αυξημένο κίνδυνο καρκίνου αργότερα στη ζωή τους. Κάποιος που έκλεισε τα 20 του το 1976 θα ήταν τώρα στα 60 του στην εποχή του Covid.

Αυτό είναι σύμφωνο με αυτό που έχει αναφερθεί ευρέως μεταξύ των ανδρών Nembro , με τον καρκίνο να είναι η κύρια αιτία θανάτου σε αυτό το δημογραφικό και ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ο πιο κοινός τύπος καρκίνου.

Μέτρα Λιτότητας και Υποδομές Υγείας

Οι αβυσσαλέες περιβαλλοντικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο λαός της Βόρειας Ιταλίας επιδεινώνουν τα μέτρα λιτότητας των τελευταίων δύο δεκαετιών που έχουν αποδεκατίσει τις ιταλικές δημόσιες υπηρεσίες, μειώνοντας δραστικά τους πόρους υγειονομικής περίθαλψης.

Εξετάζοντας την κατάσταση των νοσοκομείων στη βόρεια Ιταλία, πολύ πριν την «πανδημία», ένα μοτίβο αρχίζει να εμφανίζεται.

Μια ανασκόπηση του 2019 σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των ιταλικών νοσοκομείων, « Υγεία & Νοσοκομεία στην Ιταλία. 17η Ετήσια Έκθεση », σημείωσε «σημαντική αύξηση το 2019 των ατόμων σε λίστες αναμονής και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με την ήδη προβληματική κατάσταση το 2018», και «έντονη επιδείνωση, τα τελευταία 5 χρόνια, της «σύνδεσης» συστήματα μεταξύ της γενικής ιατρικής και των νοσοκομείων και μεταξύ αυτών και των υπηρεσιών μετά τη νοσηλεία (αποκατάσταση, μακροχρόνια περίθαλψη, σπίτια υποβοηθούμενης διαβίωσης και υπηρεσία κατ' οίκον φροντίδας).

Η φορτισμένη ατμόσφαιρα και η προκύπτουσα καταιγίδα πυρκαγιάς που δημιουργήθηκε από μια σαλπιγγόμενη «ιογενή εισβολή» εξέθεσαν βάναυσα τις επιπτώσεις 20 ετών περικοπών στο εθνικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Μια έκθεση της Oxfam του 2013 σχετικά με τις επιπτώσεις των μέτρων λιτότητας, « Μελέτη περίπτωσης ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΙΤότητας ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ στην Ιταλία » τόνισε τη μείωση των ιταλικών υπηρεσιών υγείας.

Η έκθεση σημείωσε ότι το 2000, η ​​Ιταλία ήταν η 2η στον κόσμο όσον αφορά την κάλυψη υγείας. Οι εκθέσεις ανέφεραν ότι μέχρι το 2011 , λόγω της ετήσιας μείωσης των δαπανών για την υγεία, «περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια άνθρωποι δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς λόγους».

Περαιτέρω περικοπές μεγέθυναν μια ήδη ασταθή κατάσταση. Κατά την περίοδο 2010–2019, η ιταλική Εθνική Υπηρεσία Υγείας υπέστη οικονομικές περικοπές άνω των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ καθώς γνώρισε μια σταδιακή ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Οι κρατικές δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη, μειώνοντας για χρόνια, μειώθηκαν σε ποσοστό χαμηλότερο από αυτό που ο ΠΟΥ θεωρούσε ικανό να προσφέρει βασική υγειονομική περίθαλψη.

Αυτές οι συνολικές περικοπές είχαν επίσης σοβαρές επιπτώσεις στο εργατικό δυναμικό της υγειονομικής περίθαλψης και στις διαθέσιμες νοσοκομειακές κλίνες και εξοπλισμό, παρεμποδίζοντας ουσιαστικά την ικανότητα των εγκαταστάσεων περίθαλψης να θεραπεύουν αποτελεσματικά τους ασθενείς.

Την περίοδο από το 2009 έως το 2017 περικόπηκε το 5,2% του προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης. Τα τελευταία 10 χρόνια χάθηκαν 70.000 κρεβάτια.  Στις ιατρικές μονάδες η διαθεσιμότητα κλινών μειώθηκε από 922 ανά 100.000 κατοίκους το 1980 σε 262 ανά 100.000.

Στοιχεία από το 2020 δείχνουν συνολικά 5.179 κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας (περίπου 8,9 κρεβάτια ανά 100.000) για όλη την Ιταλία, πληθυσμό λίγο πάνω από 60 εκατομμύρια το 2020.

Σε κανονικό λειτουργικό επίπεδο το 2020, τα 74 νοσοκομεία της Λομβαρδίας, που εξυπηρετούσαν πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, διέθεταν περίπου 720 κλίνες ΜΕΘ, με έως και το 90% αυτών να καταλαμβάνονται συνήθως το χειμώνα.

Μέχρι τις 10 Μαρτίου 2020 νοσηλεύονταν 877 άτομα σε ΜΕΘ, οι μονάδες στη Λομβαρδία ήταν κορεσμένες και τα αιτήματα για μεταφορά ασθενών σε άλλες περιοχές ήταν διαδεδομένα.

Το καθαρό αποτέλεσμα αυτών των ριζικών περικοπών στις νοσοκομειακές υποδομές και υπηρεσίες στο πλαίσιο της υστερίας του Covid ήταν προβλέψιμο. Εδώ και χρόνια , οι Ιταλοί γιατροί της ΜΕΘ αναφέρουν ότι τα κρούσματα γρίπης προκαλούν γέμισμα των μονάδων ΜΕΘ όπως συνέβαινε σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο .

Η θορυβώδης σιωπή από τα μέσα ενημέρωσης για αυτά τα ενοχλητικά γεγονότα κράτησε το κοινό στο σκοτάδι σχετικά με την πραγματικότητα του καταρρέοντος ιταλικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Μόνο «ο ιός».

Υπό το πρίσμα αυτών των δεδομένων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άτομα με συνήθεις και κυρίως αναστρέψιμες εποχικές αναπνευστικές λοιμώξεις από τη στιγμή που θα εισαχθούν στα νοσοκομεία ενδέχεται να μην αντιμετωπιστούν κατάλληλα ή επιτυχώς.

Ιατρογενείς θάνατοι/νοσοκομειακά πρωτόκολλα

Την άνοιξη του 2020, οι Ιταλοί υγειονομικοί αξιωματούχοι εισήγαγαν πρωτοφανή πρωτόκολλα υγείας ειδικά για τον Covid.

Αυτά τα νέα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της πρώιμης διασωλήνωσης και της συνοδευτικής καταστολής, κρίθηκαν απαραίτητα για την προστασία των γιατρών και των νοσηλευτών σε μια εποχή που το ιικό φορτίο του υποτιθέμενου θανατηφόρου παθογόνου ήταν υποτίθεται χαμηλότερο.

Ήταν αυτά τα νέα πρωτόκολλα κατάλληλα για τη θεραπεία προβλημάτων του ανώτερου αναπνευστικού;

Οι μηχανικοί αναπνευστήρες, που σπρώχνουν οξυγόνο σε ασθενείς των οποίων οι πνεύμονες αποτυγχάνουν, έγιναν γρήγορα η αποδεκτή πρακτική σε όλο το ιταλικό νοσοκομειακό σύστημα. Οι γιατροί έκαναν εξωφρενικούς ισχυρισμούς ότι οι αναπνευστήρες είχαν « γίνει σαν χρυσός ».

Η χρήση αναπνευστήρων περιλαμβάνει την καταστολή του ασθενούς και την τοποθέτηση ενός σωλήνα στο λαιμό. Φάρμακα όπως η μιδαζολάμη, η θειική μορφίνη και η προποφόλη χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με αυτή τη διαδικασία. φάρμακα που συνοδεύονται από αντενδείξεις και προειδοποιήσεις για παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής καταστολής και της αναπνευστικής ανακοπής. Η μιδαζολάμη και η προποφόλη είναι δύο φάρμακα που χρησιμοποιούνται τακτικά για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία και για την καταστολή των θανατοποινιτών.

Κατά το αρχικό κύμα υστερίας τον Μάρτιο του 2020, η ιταλική κυβέρνηση ζήτησε και έλαβε επείγουσα προμήθεια μιδαζολάμης από τη Γερμανία καθώς τα νοσοκομεία τους «χρειάστηκαν ξαφνικά 3-4 φορές την κανονική ποσότητα αυτού του φαρμάκου».

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία ανέλαβε μια γρήγορη δημόσια προμήθεια για την εξασφάλιση 3800 επιπλέον αναπνευστικών συσκευών.

Ήδη από τον Απρίλιο του 2020, η εξάρτηση από τον μηχανικό αερισμό δέχθηκε πυρά από Ιταλούς ειδικούς. Ο Luciano Gattinoni , ένας παγκοσμίου φήμης Ιταλός ειδικός εντατικής θεραπείας, πρότεινε ότι «ο μηχανικός αερισμός γινόταν κακή χρήση και υπερβολική χρήση».

Ο Marco Garrone , γιατρός επειγόντων περιστατικών στο Mauriziano Hospital στο Τορίνο της Ιταλίας, παρατήρησε: «Ξεκινήσαμε με μια στάση που ταιριάζει σε όλους, η οποία δεν απέδωσε», είπε ο Garrone σχετικά με την πρακτική της άμεσης τοποθέτησης των ασθενών σε αναπνευστήρες. , μόνο για να δούμε την κατάστασή τους να επιδεινώνεται. «Τώρα προσπαθούμε να καθυστερήσουμε τη διασωλήνωση όσο το δυνατόν περισσότερο».

Παρόλο που ορισμένοι υγειονομικοί υπάλληλοι πίεζαν να αποκτήσουν περισσότερους αναπνευστήρες για τη θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό, ορισμένοι γιατροί απομάκρυναν τη χρήση τους .

Ερωτήματα σχετικά με τις πραγματικές αιτίες των «θανάτων από Covid» των αδύναμων και ηλικιωμένων που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες άρχισαν να εμφανίζονται για τον απλό λόγο ότι οι γιατροί παρατηρούσαν  ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας για ασθενείς με κορωνοϊό σε αναπνευστήρες.

Μήπως ήταν ιατρικό παράπτωμα, και όχι νέος παθογόνος παράγοντας, που άναψε αυτό το κουτί στα νοσοκομεία και δημιουργούσε έναν βρόχο ανατροφοδότησης πανικού;

Θα μπορούσε αυτό που εξαπλώθηκε στα ιταλικά νοσοκομεία την άνοιξη του 2020 να ήταν μια επιδημία ιατρογένεσης ;

Ήταν δυνατόν το συμβάν θνησιμότητας την Άνοιξη του 2020 στη Βόρεια Ιταλία να μην ήταν μια επιδημιολογική ή βιολογική παρέκκλιση, αλλά το αποτέλεσμα μιας άνευ προηγουμένου συνόλου διοικητικών εντολών από την ιταλική κυβέρνηση και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας;

Μέτρα έκτακτης ανάγκης και επιπτώσεις περιορισμού στον πληθυσμό

Η ιταλική κυβέρνηση, αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και  περιφερειακοί γιατροί   που διακήρυσσαν έναν «νέο ιό» είχε προσγειωθεί στη Βόρεια Ιταλία, επέμειναν να ενεργοποιηθούν οι προετοιμασίες έκτακτης ανάγκης για να προετοιμαστούν για αυτή τη «μαζική» αύξηση των ασθενών με Covid-19. Το ότι αυτές οι προβλέψεις ήταν εικασίες, χρησιμοποιώντας προβλέψεις γραμμικών μοντέλων, που προέρχονταν από γιατρούς με σύγκρουση συμφερόντων,   λίγο ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους.

Ένα προοδευτικό σύνολο περιοριστικών διαταγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των lockdown χωριών και πόλεων, εφαρμόστηκαν γρήγορα. Αυτές οι οδηγίες χρησίμευσαν για να τρομοκρατήσουν περαιτέρω και να αποπροσανατολίσουν έναν ήδη πανικόβλητο πληθυσμό.

Οι πολίτες κλήθηκαν να μείνουν στα σπίτια τους και τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε ορισμένες περιοχές. επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όσους παραβίασαν. Τα περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις διατάχθηκαν να κλείσουν.

Οι κάτοικοι περιέγραψαν τους εγκαταλειμμένους δρόμους ως σουρεαλιστικούς και «φοβικούς ».

Η ιδιοκτήτρια φάρμας Rosanna Ferrari είπε: «Βιώνουμε έναν λίγο πανικό. Τα σούπερ μάρκετ έχουν καταληφθεί από την περασμένη Παρασκευή. Υπάρχουν ουρές έξω από το χημικό. Είπαν ότι θα έρθουν, από σπίτι σε σπίτι, να συλλέξουν δείγματα σάλιου σήμερα».

Ο Angelo Caperdoni, δήμαρχος της Somaglia, περιέγραψε την ανησυχητική κατάσταση: «Ήταν δύσκολο να συγκρατηθεί ο πανικός στην αρχή, ειδικά καθώς πολλές ψευδείς ειδήσεις κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν αληθινές. Ακόμα επικρατεί πανικός για τις προμήθειες τροφίμων. Πολλοί άνθρωποι πήγαν στο Codogno χθες για να προσπαθήσουν να προμηθευτούν απόθεμα.»

Ο Φράνκο Στεφανόνι, ο δήμαρχος του Φόμπιο, επίσης υπό lockdown, περιέγραψε τη ταραχώδη σκηνή με στρατιωτικούς όρους, καθώς σημείωσε ότι τα δύο μίνι μάρκετ της πόλης ήταν «πολιορκημένα», καθώς «οι άνθρωποι τρέχουν στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν 20 κιλά ζυμαρικά ή 30 κιλά από ψωμί."

Η πρώην πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου υγείας της Ιταλίας, Roberta Siliquini, έδωσε μια πιο λογική εξήγηση για τον ενθουσιασμό: «Βρήκαμε θετικά κρούσματα σε άτομα που πιθανώς είχαν λίγα ή καθόλου συμπτώματα και που μπορεί να έχουν ξεπεράσει τον ιό χωρίς καν να το γνωρίζουν».

Πιο ψύχραιμοι που συμβουλεύουν την ηρεμία θάφτηκαν συστηματικά κάτω από ένα μπαράζ από δρακόντεια κυβερνητικά διατάγματα, δημιουργημένη διαφημιστική εκστρατεία από κεκτημένα συμφέροντα και τη συνεχή επίθεση της αναταραχής των μέσων ενημέρωσης και των παραπλανητικών ρεπορτάζ.

Παραπλανητικές αναφορές από τα Μ.Μ.Ε

Τα κυρίαρχα ειδησεογραφικά μέσα και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να προειδοποιούν για «κύματα θανάτου» που πλήττουν τη Βόρεια Ιταλία από έναν μανιώδη ιό που δημιουργούσε υπερπλήρεις αίθουσες έκτακτης ανάγκης και απαιτούσε συνοδείες στρατιωτικών οχημάτων για τη μεταφορά πτωμάτων.

Οι τηλεοπτικές εικόνες με στοιβαγμένα φέρετρα στο Μπέργκαμο εκτοξεύτηκαν στα ερτζιανά και αναφέρθηκαν αδιάκοπα, τρομοκρατώντας τον ιταλικό πληθυσμό και μεγάλο μέρος του κόσμου.

Μια λεπτομερής επιθεώρηση αυτών των εκθέσεων αποκάλυψε ότι τα μέσα ενημέρωσης απέφευγαν επιμελώς όλες τις εύλογες εξηγήσεις όταν δεν έλεγαν ξεκάθαρα ψέματα.

Τα μέσα ενημέρωσης σιώπησαν για το γεγονός ότι μόλις το 2018 τα νοσοκομεία στο Μιλάνο κατακλύζονταν από ιογενείς πνευμονικές λοιμώξεις. Λόγω των προαναφερθέντων προβλημάτων ρύπανσης, των αποδεκατισμένων υγειονομικών υποδομών και της γήρανσης του πληθυσμού, τα υπερκαλυμμένα νοσοκομεία έχουν γίνει εποχιακό χαρακτηριστικό του εθνικού προφίλ της Ιταλίας τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι κύριες ειδήσεις απέφυγαν επίσης να αναφέρουν την πραγματικότητα των ελλείψεων εργαζομένων στα νοσοκομεία και τους λόγους για αυτό. Λόγω πανικού και του κυβερνητικού διατάγματος για το κλείσιμο των συνόρων, το εργατικό δυναμικό των νοσηλευτών της Ανατολικής Ευρώπης , που αποτελούν μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού της ιταλικής υγειονομικής περίθαλψης, εγκατέλειψε γρήγορα τη χώρα αφήνοντας τα νοσοκομεία και τα κέντρα φροντίδας με συνεργεία σκελετών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ξαφνική εγκατάλειψη των ευάλωτων ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία από εκείνους που τους φροντίζουν κανονικά, οδηγώντας σε μια χιονοστιβάδα καταστροφικών συνεπειών, καθώς πολλοί από τους εγκαταλειμμένους ηλικιωμένους από οίκους φροντίδας μεταφέρθηκαν σε ήδη υπερτεταμένα νοσοκομεία.

Αυτός ο φαύλος κύκλος ελλείψεων εργαζομένων σε οίκους φροντίδας που οδήγησε σε φυγή νοσοκομείων με έλλειψη προσωπικού οδήγησε σε πλήρη κατάρρευση της περίθαλψης για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, προσθέτοντας το χάος στα νοσοκομειακά συστήματα σε περιοχές όπου εφαρμόστηκαν σκληρές κυβερνητικές πολιτικές.

Δημιουργία υπόθεσης Covid

Κατά την είσοδο στο νοσοκομείο, η de facto ανταπόκριση για τους εισερχόμενους ασθενείς ήταν το πανταχού παρόν στειλεό PCR που χρησιμοποιήθηκε για να προσδιοριστεί εάν ο ασθενής είχε «Covid-19». Εάν θεωρούνταν «θετική περίπτωση» αυτό ενεργοποίησε την ανάπτυξη θανατηφόρων νοσοκομειακών πρωτοκόλλων – ένας ακόμη φαύλος κύκλος ιατρικών παραπτωμάτων που εξασφάλιζε ότι θα συνεχιζόταν η σωστή δόση φόβου.

Αν και είχε σημειωθεί ήδη από τον Μάρτιο του 2020 ότι υπήρχαν μεγάλα προβλήματα με την PCR ως διαγνωστικό εργαλείο, τα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό αποδέχθηκαν στην ονομαστική τους αξία την εγκυρότητα αυτής της τεχνικής ως διαγνωστικής μεθόδου.

Τα υψηλά κατώφλια κύκλου ήταν ένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν. Αυτό δημιούργησε παράλογα νούμερα, έως και 97%, «ψευδώς θετικών» , οδηγώντας σε έναν υπερβολικά υπερβολικό αριθμό κρουσμάτων και θανάτων Covid.

Ακόμη νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2020, οι αναγνώσεις δοκιμών από τα αποτελέσματα της PCR στην Ιταλία τέθηκαν υπό αμφισβήτηση . καθώς χρησιμοποιούσαν ένα μόνο γονίδιο στόχο SARS-CoV-2 ως κλινική απόδειξη ενός «θετικού» τεστ.

Ο Ιταλός υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Dr Stefan Scoglio, σημειώνοντας αυτήν την επιστημονική απάτη δήλωσε: « Σήμερα ανακάλυψα ένα νέο στοιχείο αυτής της πραγματικής απάτης, την επιλογή να μειώσω τη θετικότητα στο στυλεό ανιχνεύοντας μόνο ένα από τα τρία γονίδια που θα καθόριζαν τον SARS-CoV -2. Εάν υπήρχε ο ιός, θα έπρεπε να βρεθούν και οι 3, γιατί εάν ο ιός είναι άθικτος, η μόνη περίπτωση στην οποία μπορεί να έχει παθογόνο ρόλο και να μολύνει, το τεστ πρέπει να βρει και τα 3 γονίδια .»

Η κακή χρήση της PCR οδήγησε στο συγκεχυμένο ζήτημα του κατά πόσον οι άνθρωποι στα ιταλικά νοσοκομεία ήταν

στην πραγματικότητα πεθαίνει από «Covid» ή από τις επιπτώσεις της μαζικής κοινωνικής κατάρρευσης και στη συνέχεια χαρακτηρίζεται λανθασμένα ως «θάνατος Covid» όπως καθορίζεται από αυτή τη δόλια διαδικασία.

Κατασκευασμένοι θάνατοι από Covid...

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα βρίσκεται σε μεταγενέστερες αναφορές που κατέστησαν σαφές ότι σχεδόν όλοι οι «θάνατοι Covid» δεν προκλήθηκαν στην πραγματικότητα από ιικό παθογόνο - σχεδόν όλα τα άτομα που πέθαναν από τον υποτιθέμενο παθογόνο είχαν πολλαπλές συννοσηρότητες.

Μια έκθεση της 17ης Μαρτίου 2020 από το Ιταλικό Ινστιτούτο Υγείας (ISS) σημείωσε ότι το 99,2% των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid προέρχονται από άτομα που είχαν προϋπάρχουσες χρόνιες παθήσεις.

Μια εβδομάδα αργότερα, όπως αναφέρεται σε άρθρο της 23ης Μαρτίου 2020 στην UK Telegraph , ο καθηγητής Walter Ricciardi, επιστημονικός σύμβουλος του υπουργού Υγείας της Ιταλίας παρατήρησε:

«Ο τρόπος με τον οποίο κωδικοποιούμε τους θανάτους στη χώρα μας είναι πολύ γενναιόδωρος με την έννοια ότι όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν στα νοσοκομεία με τον κορωνοϊό θεωρείται ότι πεθαίνουν από τον κορωνοϊό.

Σε επαναξιολόγηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, μόνο το 12 τοις εκατό των πιστοποιητικών θανάτου έχουν δείξει άμεση αιτιότητα από τον κορωνοϊό, ενώ το 88 τοις εκατό των ασθενών που έχουν πεθάνει έχουν τουλάχιστον μία προ-νοσηρότητα – πολλοί είχαν δύο ή τρεις».

Ο Ricciardi επικαλέστηκε μια έκθεση παρακολούθησης της 20ης Μαρτίου 2020 από το ISS (στα αγγλικά εδώ ) και είτε διάβασε λάθος τα πραγματικά στοιχεία στην έκθεση είτε αναφέρθηκε εσφαλμένα. Ενώ το 12% με μηδενικές συννοσηρότητες έδειξε μια κατάφωρη υπερβολή των επιπτώσεων του «Covid», το ακριβές ποσοστό στην έκθεση ήταν 1,2% που σημαίνει ότι το 98,8% των αναφερόμενων «θανάτων από Covid» είχαν προϋπάρχουσες χρόνιες παθήσεις.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2020, ακόμη και ο κυρίαρχος τύπος παραδέχτηκε ότι σχεδόν όλοι οι θάνατοι από Covid από την Ιταλία υπέφεραν από προηγούμενες χρόνιες παθήσεις.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 η ιταλική εφημερίδα Il Tempo ανέφερε ότι το Ιταλικό Ινστιτούτο Υγείας αναθεώρησε τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν «από Covid» αντί «με Covid» από 130.468 σε 3.783.

Είναι καθιερωμένο γεγονός ότι η Ιταλία χαρακτήρισε οποιονδήποτε πέθαινε με «επιβεβαιωμένη λοίμωξη SARS-CoV-2», επιβεβαιωμένο μέσω ενός αμφίβολου αποτελέσματος PCR, ανεξάρτητα από τα πραγματικά αίτια θανάτου, ως θύμα του «Covid-19».

Ταυτόχρονα σύμφωνα με το Istat (Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής) υπήρξε γενική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες από την 1η Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2020 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της ίδιας περιόδου το 2015-2019. Το Μπέργκαμο βρίσκεται στην κορυφή στην αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των δήμων με μια εκπληκτική αύξηση 382,8% στους θανάτους.

Αυτή η αύξηση της θνησιμότητας δεν προέκυψε από μια σειρά αιτιών που σχετίζονται με την υποτιθέμενη μόλυνση SARS-CoV-2 αλλά από πολλούς άλλους παράγοντες. Οι ακυρωμένες προβολές καρκίνου, οι καθυστερημένες θεραπείες, η απροθυμία να καλέσετε ασθενοφόρο σε περίπτωση ατυχήματος ή έκτακτης ανάγκης έγιναν σύνηθες φαινόμενο εν μέσω της υστερίας του κορωνοϊού, επιτρέποντας τις συνθήκες να επιδεινωθούν πέρα ​​από την πιθανή θεραπεία.

Η καθυστερημένη ιατρική περίθαλψη είναι γνωστό ότι αυξάνει τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα  που σχετίζεται τόσο με χρόνιες όσο και με οξείες καταστάσεις υγείας.

Μια απλή καθυστέρηση δύο ημερών στην αναζήτηση θεραπείας για έμφραγμα του μυοκαρδίου μπορεί να μετατρέψει μια απλή και θεραπεύσιμη κατάσταση σε επικίνδυνο και απειλητικό για τη ζωή ελάττωμα.

Έρευνα της Ιταλικής Καρδιολογικής Εταιρείας έδειξε ότι η θνησιμότητα από καρδιακή προσβολή υπερτριπλασιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης ανάγκης για τον Covid, καθώς οι ασθενείς που φοβούνταν μόλυνση έμειναν μακριά από το νοσοκομείο.

Ο Ciro Indolfi, Καθηγητής Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Magna Graecia του Catanzaro, σημείωσε ότι, «η οργάνωση των νοσοκομείων… σε αυτή τη φάση ήταν αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά στον Covid-19 και πολλοί καρδιολογικοί θαλάμοι χρησιμοποιήθηκαν για λοιμογόνους ασθενείς. Επιπλέον, λόγω του φόβου της μετάδοσης, οι ασθενείς καθυστερούν την πρόσβαση στα επείγοντα και φτάνουν στο νοσοκομείο με ολοένα και πιο σοβαρές καταστάσεις, συχνά με αρρυθμικές ή λειτουργικές επιπλοκές, οι οποίες καθιστούν θεραπείες που έχουν αποδειχθεί ότι είναι σωτήριες, όπως η πρωτογενής αγγειοπλαστική πολύ λιγότερο αποτελεσματικές. ”

Οι αναφορές περί υπερβολικών και χειραγωγημένων «θανάτων από covid» κρατήθηκαν μακριά από τη δημόσια θέα και σίγουρα δεν ταιριάζουν με ιστορίες στρατιωτικών φορτηγών που μετέφεραν ανθρώπινα πτώματα και εικόνες στοιβαγμένων φέρετρων στο Μπέργκαμο που κάηκαν στους εγκεφάλους των ανθρώπων.

Πάντα και μόνο «ο ιός».

Τα ψέματα του Μπέργκαμο

Η διαβόητη πλέον εικόνα του Μπέργκαμο με τρεις μακριές σειρές παρατεταγμένων φέρετρων εξαπλώθηκε αστραπιαία και συγκλόνισε τον κόσμο χωρίς καμία διερεύνηση της αλήθειας των φωτογραφιών από τις διττές ύαινες των μέσων ενημέρωσης που αντίθετα άναψαν φανατικά τις φλόγες του Covid σε κάθε στροφή.

Η υπεύθυνη αναφορά θα είχε επιβεβαιώσει ότι η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε σε υπόστεγο στο αεροδρόμιο της Λαμπεντούζα στις 5 Οκτωβρίου 2013.

Τα φέρετρα σε εκείνη τη φωτογραφία ήταν γεμάτα με πτώματα Αφρικανών μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο, ο αριθμός των σορών ήταν περίπου 360 θάνατοι, στα ανοικτά των ακτών της Λαμπεντούζα, ενός ιταλικού νησιού έξω από τις ακτές της Τυνησίας.

Οι αναφορές των φορτηγών που παρέσυραν πτώματα και κρεματόρια στη Λομβαρδία είχαν πιο κοσμικές εξηγήσεις που ήταν ανάθεμα στην επικρατούσα αφήγηση των μέσων ενημέρωσης.

Η ανάγκη των φορτηγών να μεταφέρουν πτώματα, την οποία επανέλαβαν τα μέσα ενημέρωσης και αλλού , εξηγήθηκε εύκολα από έναν συνδυασμό συναφών παραγόντων. Οι νεκροί απομακρύνονταν από τον στρατό καθώς οι διευθυντές κηδειών φοβούμενοι «τον ιό δολοφόνο» αρνούνταν να παραλάβουν τα πτώματα όπως θα έκαναν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ο κατασκευασμένος και μεγεθυμένος φόβος που έκανε τους διευθυντές κηδειών να αποφεύγουν τα κανονικά τους καθήκοντα επιδεινώθηκε από έναν έκτακτο εθνικό νόμο που απαγόρευε πολιτικές και θρησκευτικές τελετές, συμπεριλαμβανομένων των κηδειών . Αυτή η άνευ προηγουμένου κίνηση, για μια χώρα με συντριπτική πλειοψηφία Καθολική που βασιζόταν συνήθως στην τελετουργική ταφή, τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές Μαρτίου.

Ο κίνδυνος μιας «υψηλά μεταδοτικής και θανατηφόρας νέας ασθένειας» που είναι τώρα σταθερά χαραγμένος στην ψυχή των Ιταλών πολιτών προσέθεσε στη φρενήρη κατάσταση.

Οικογένειες που κανονικά ακολουθούσαν την καθολική πρακτική της ταφής επέλεγαν την αποτέφρωση των νεκρών σε πρωτοφανή αριθμό από φόβο μήπως κολλήσουν την ασθένεια από τους νεκρούς.

Στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας σημειώθηκε αύξηση 50% στα αιτήματα για αποτέφρωση, η οποία γρήγορα κατέκλυσε τα λίγα μικρά κρεματόρια που υπήρχαν στην Ιταλία.

Μια περιφερειακή περιέργεια

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν επλήγη όλη η Ιταλία από τον υποτιθέμενο «υπερ-μεταδοτικό» ιό. Οι υπερβολικοί θάνατοι την άνοιξη του 2020 περιορίστηκαν στη Βόρεια Ιταλία και σε συγκεκριμένες περιοχές εντός της Βόρειας Ιταλίας.

Το επίκεντρο του ιού covid φέρεται να εντοπίστηκε στην περιοχή της Λομβαρδίας. Η τοπική κρίση της Λομβαρδίας, που απεικονίζεται στον κόσμο ως η «ιταλική» αποκάλυψη των ζόμπι, δεν εμφανίστηκε στους δρόμους, στα καταστήματα ή στα σπίτια στη Λομβαρδία, αλλά αποκλειστικά σε νοσοκομεία και οίκους φροντίδας που βρίσκονται σε αστικά κέντρα.

Πώς το φερόμενο ως θανατηφόρο παθογόνο παρέκαμψε την Κεντρική και Νότια Ιταλία που έχουν παρόμοια δημογραφικά στοιχεία;

Τα δεδομένα από τις 26 Μαρτίου 2020 επιβεβαιώνουν ότι «ο ιός» δεν μετανάστευσε στον Νότο τηρώντας τα όρια δικαιοδοσίας. Τέσσερις περιοχές στη Βόρεια Ιταλία αντιπροσώπευαν το 89 τοις εκατό όλων των «περιπτώσεων» Covid. Αυτό το μοτίβο θα παρέμενε το ίδιο ακόμη και όταν μια επίθεση δοκιμών κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη χώρα.

Μια θεωρία που εμφανίστηκε πρότεινε ότι δεδομένου ότι η Λομβαρδία έχει μεγάλο αριθμό Κινέζων εργαζομένων στη βιομηχανία ενδυμάτων, ο «ιός» μεταφέρθηκε στην Ιταλία από Κινέζους μετανάστες εργάτες και εξαπλώθηκε στην περιοχή. Αυτή η υπόθεση κατέρρευσε όταν σημειώθηκε ότι η Τοσκάνη , μια περιοχή στην Κεντρική Ιταλία, η οποία έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Κινέζων στην Ιταλία και σε όλη την Ευρώπη, κατά κάποιο τρόπο δεν χτυπήθηκε από τον «ιό».

Το γεγονός ότι η Νότια Ιταλία δεν χτυπήθηκε από τον «ιό» ανέτρεψε επίσης την επίσημη αφήγηση.

Μια σημαντική διαφορά στις κοινωνικές δομές μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Ιταλίας συνεπάγεται ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι στο Νότο ζουν με ή πολύ κοντά στα παιδιά τους. Αυτή η παράδοση της εκτεταμένης οικογενειακής υποστήριξης είναι γνωστό ότι δημιουργεί συνθήκες που ευνοούν την ευημερία και την ασφάλεια.

Κατά κεφαλήν υπάρχουν περισσότερες εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας (LTCF's) στη βόρεια Ιταλία με πολλούς περισσότερους κατοίκους να ζουν σε αυτές τις επισφαλείς συνθήκες.

Με αυτά που γνωρίζουμε τώρα, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι για μεγάλο αριθμό ατόμων στο βορρά που κατοικούν σε LTCF's, όπου οι συνθήκες είναι συχνά ανθυγιεινές , η διατροφή είναι κακή και η φροντίδα είναι συχνά αμελής, δημιουργήθηκε μια τέλεια καταιγίδα για χονδρικό θάνατο.

Η επακόλουθη μαζική αποχώρηση υπερφορτωμένου και τρομοκρατημένου προσωπικού και η δημιουργία μαζικού άγχους σε έναν ανάπηρο, εύθραυστο και εγκαταλελειμμένο πληθυσμό εγγυήθηκε ουσιαστικά ένα μαζικό θάνατο σε αυτόν τον τομέα του πληθυσμού της Βόρειας Ιταλίας.

Η κριτική σκέψη 101 μας πληροφορεί ότι με το 50 τοις εκατό των «θανάτων από COVID» στην Ιταλία να σημειώνονται μεταξύ των κατοίκων γηροκομείων και η μέση ηλικία «θανάτων από Covid» να είναι στο ή πάνω από το κανονικό προσδόκιμο ζωής, αυτό αναμφισβήτητα δεν ήταν θέμα «θανάτων από COVID». καθεαυτό αλλά ζήτημα κοινωνικών συνθηκών.

Η τρομοκρατία και η απομόνωση ηλικιωμένων που ζουν σε γηροκομεία, η άρνηση επισκέψεων από συγγενείς και η μείωση ή η εξάλειψη των προσωπικών επισκέψεων από υγειονομικούς και κοινωνικούς φροντιστές σε συνδυασμό με οποιαδήποτε αναπνευστική ασθένεια θα μπορούσε, και όντως, να σαρώσει οποιοδήποτε ανθυγιεινό γηροκομείο και να εξαφανίσει σημαντικό αριθμό των αδύναμων.

Δεν υπήρχε ανάγκη να εφεύρουμε μια νέα μετάδοση για να εξηγήσουμε γιατί πέθαιναν οι άνθρωποι.

Η κοινωνική μετάδοση των κυβερνητικών εντολών και η υστερία των μέσων ενημέρωσης από τα κοινωνικά δίκτυα έγιναν μια ασθένεια πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε υποτιθέμενη βιολογική μετάδοση.- αλλά ο μηχανισμός του κράτους μπορεί άνετα να σαρώσει αυτούς τους παράγοντες κάτω από το χαλί, θεραπεύοντας την στροβιλιζόμενη τρέλα του «Ιού».

Γιατί επιλέχθηκε η Ιταλία;

Για να υποδείξουμε ότι δεν υπήρξε κανένα παρεκκλίνον ιογενές συμβάν στη Βόρεια Ιταλία την άνοιξη του 2020 και να θεωρήσουμε ότι η Ιταλία επιλέχθηκε ως εξέδρα εκτόξευσης για την επιχείρηση Covid, όπως δείχνουν τα στοιχεία, πρέπει να ρωτήσουμε: «Γιατί επιλέχθηκε η Βόρεια Ιταλία ως σκηνικό για αυτό το πανδημικό σενάριο;

Διέθετε η Ιταλία τα μέσα και το κίνητρο;

Προκειμένου να ξεκινήσει η φάση σοκ και δέους της Επιχείρησης Covid στον δυτικό κόσμο, ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μιας ιογενούς εισβολής.

Για να επινοήσει μια μεταμοντέρνα πανούκλα του Ποτέμκιν και την αντιληπτή ανάγκη να κλείσει η κοινωνική και οικονομική τάξη μιας χώρας, η Ιταλία διέθετε όλα τα έτοιμα συστατικά. Με τα ήδη αυξανόμενα ποσοστά διάμεσης πνευμονίας, την πανιταλική ρύπανση που προκάλεσε προβλήματα στο ανώτερο αναπνευστικό και τα υψηλά ποσοστά καρκίνου, η Βόρεια Ιταλία χρειαζόταν μόνο μια μικροσκοπική φλόγα για να ανάψει μια πυρκαγιά θανάτων. Αυτή η σπίθα ήρθε με τη μορφή υστερίας που προκάλεσε τα μέσα ενημέρωσης, εντολών κλειδώματος και θανατηφόρων νοσοκομειακών πρωτοκόλλων.

Η Ιταλία είχε επίσης το κίνητρο που γίνεται εμφανές μόλις κατανοήσετε την ιστορία του Covid μέσα από το πρίσμα των χρημάτων, της εξουσίας, του ελέγχου και της μεταφοράς πλούτου.

Μια οικονομικά χρεοκοπημένη χώρα με έναν χρηματοπιστωτικό τομέα που απελπίζεται για προγράμματα διάσωσης και μια δομή διοίκησης που διοικείται από κεντρικούς τραπεζίτες φτιαγμένη για μια πρόθυμη και συμμορφούμενη κυβέρνηση.

Για λόγους που δεν σχετίζονται με την κακή υγεία των πολιτών της, η Ιταλία αποκαλείται «ο άρρωστος στην Ευρώπη» την τελευταία δεκαετία από τον χρηματοπιστωτικό τομέα της ΕΕ.

Όπως και μεγάλο μέρος της Ευρώπης, η ιταλική κυβέρνηση αντιμετώπιζε ακραίες οικονομικές πιέσεις το 2019.

Ενώ η Ευρώπη στο σύνολό της ήταν οικονομικά στάσιμη, η Ιταλία διήλθε επίσημα σε ύφεση στις αρχές του 2019 . Οι ανησυχίες στην Ευρωζώνη ήταν υψηλές με τις ανησυχίες ότι το «ιταλικό πρόβλημα» θα εξαπλωθεί και θα πυροδοτήσει μια κατάρρευση σε μια ήδη κλιμακούμενη παγκόσμια οικονομία.

Το δημόσιο χρέος της Ιταλίας είχε αυξηθεί ως μανιτάρια στο τέταρτο μεγαλύτερο στον κόσμο και το μεγαλύτερο στην ΕΕ. Αυτό το συντριπτικό χρέος ασκούσε πίεση στην ΕΕ δημιουργώντας ένταση μεταξύ Ρώμης και Βρυξελλών .

Μέχρι τον Μάιο του 2019 η χρηματοπιστωτική κρίση της Ιταλίας λεγόταν ότι «αποτελούσε μεγάλες απειλές για τους νομισματικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» και αν δεν περιοριστεί, «θα μπορούσε να κλονίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς σε ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ, θέτοντας την ΕΕ σε μεγάλο πρόβλημα».

Το προβλεπόμενο τσουνάμι της χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης» που κοιτούσε κατάματα τους Ευρωπαίους Κεντρικούς Τραπεζίτες ήρθε στο τέρμα το 2019.

Χωρίς να υπάρχει χρόνος, το δοκιμασμένο και αληθινό πρόγραμμα διάσωσης προτάθηκε για να σωθούν οι μεγάλοι επενδυτές. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Οικονομία, Πάολο Τζεντιλόνι, προειδοποίησε ότι «θα μπορούσαν να χρειαστούν ένα τεράστιο ποσό 1,5 τρισεκατομμυρίων ευρώ (1,63 τρισεκατομμύρια δολάρια) για να «αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση».

Όλη η κουβέντα για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο που χρεοκόπησε το έθνος λεηλατώντας δημόσια κεφάλαια, πολιτικοί που καταστρέφουν τις δημόσιες υπηρεσίες κατ' εντολή μεγάλων επενδυτών και τις καταστροφές της οικονομίας του καζίνο ξεπλύθηκαν με τη νέα αφήγηση για μια κρίση που πυροδότησε το «ξέσπασμα του Covid-19 .'

Τα αρπακτικά που είδαν τις οικονομικές τους αυτοκρατορίες να καταρρέουν, αποφάσισαν να κλείσουν την κοινωνία και να λεηλατήσουν τον κόσμο σε μια προσπάθεια να σώσουν τις καταρρέουσες οικονομικές αυτοκρατορίες τους.

Για να μην λύσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν αυτά τα οικονομικά αρπακτικά χρειάζονταν ένα εξώφυλλο.

Ένα εξώφυλλο αρκετά μεγάλο για να συγκαλύψει τα αμέτρητα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν και να καταστείλει τα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησαν.

Αυτό το εξώφυλλο εμφανίστηκε μαγικά με τη μορφή ενός «νέου ιού».

Τελικά, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συμφώνησε σε μια διάσωση 1,31 τρισεκατομμυρίων ευρώ (1,46 τρισεκατομμύρια δολάρια) των ευρωπαϊκών τραπεζών, ακολουθούμενη από τη συμφωνία της ΕΕ για ένα ταμείο ανάκαμψης 750 δισεκατομμυρίων ευρώ για ευρωπαϊκά κράτη και εταιρείες.

Αυτό το παχύρρευστο πακέτο «μακροπρόθεσμης, εξαιρετικά φθηνής πίστωσης σε εκατοντάδες τράπεζες» πωλήθηκε στο κοινό ως απαραίτητο και καλοπροαίρετο πρόγραμμα για να μετριαστεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Ως μέρος του σχεδίου ανάκαμψης της ΕΕ, τα 750 δισ. ευρώ χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Το ένα περιλάμβανε 500 δισεκατομμύρια ευρώ που θα διατεθούν ως επιχορηγήσεις με βάση τις «ανάγκες ανάκαμψης» κάθε χώρας. Η Ιταλία θα έπαιρνε το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας.

Ο «άρρωστος άνδρας» της Ευρώπης έλαβε ένα πολύ απαραίτητο...πακέτο ενίσχυσης.

Συμπέρασμα

Τρία χρόνια αργότερα, η αναντικατάστατη αλήθεια της ιταλικής ιστορίας είναι ότι μόλις ξύσετε κάτω από την επιφάνεια της επίσημης αφήγησης της πανδημίας του Covid, αποδεικνύεται ότι είναι ένας απύθμενος λάκκος φιδιού από στρεβλώσεις, χειρισμούς και ξεκάθαρα ψέματα.

Τυχόν υπερβολικοί θάνατοι την άνοιξη του 2020 στη Βόρεια Ιταλία ήταν ένα τεχνούργημα των ήδη υπαρχουσών συνθηκών υγείας σε έναν γηράσκον πληθυσμό, η εξάλειψη της υπάρχουσας υποδομής υγειονομικής περίθαλψης, η μαζική βιομηχανική ρύπανση που δημιουργεί χρόνιες καταστάσεις, η υστερία που προκαλείται από τα μέσα ενημέρωσης, τα άγρια ​​κυβερνητικά lockdown και η διοικητική δολοφονία των ήδη εύθραυστων.

Αυτοί οι ιατρογενείς θάνατοι ευάλωτων ανθρώπων ήταν αποτέλεσμα της κοινωνικής τάξης και του δεσποτισμού της δημόσιας υγείας και στη συνέχεια έδιναν την εντύπωση ότι κυκλοφορούσε «ένας θανατηφόρος ιός».

Η μόνη πανδημία ήταν αυτή της βίαιης κυβερνητικής και βιοϊατρικής επίθεσης εναντίον ανθρώπων.

Τα στοιχεία από την Ιταλία το 2020 αποκαλύπτουν την επίσημη αφήγηση του «Covid» για αυτό που είναι - μια εν ψυχρώ οργανωμένη εξαπάτηση.

Δεν υπήρξε πανδημία.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου