Εθνική επανάσταση μαρτύρων και ηρώων του 1821. Συνέχεια έως την οριστική νίκη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική επανάσταση μαρτύρων και ηρώων του 1821. Συνέχεια έως την οριστική νίκη

  Συμπληρώνονται φέτος 202 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 για την αποτίναξη τού οθωμανικού τουρκικού ζυγού. Ο σκο...

 






Συμπληρώνονται φέτος 202 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 για την αποτίναξη τού οθωμανικού τουρκικού ζυγού.


Ο σκοπός ήταν ρητός και σαφής. Ο σχηματισμός ελεύθερου, αδέσμευτου και ισχυρού ελληνικού κράτους με την απόλυτη και πλήρη απελευθέρωση όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών από τα Αδριατικά Νερά τής Μεγάλης Ελλάδος ίσαμε τον Πόντο στην Ελληνίδα Ανατολή.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Η καρδιά τού Ελληνισμού θερμαίνεται από τον ιερό πόθο για την Ανάσταση τής Ιερής και Μεγάλης Ελλάδος μας τού Αυτοκρατορικού Έθνους των Ελλήνων. Ο Εθνικός Αγών των Γενναίων Προγόνων μας δίδεται για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Και είναι ο Ευαγγελισμός τής Θεοτόκου Μητρός μας Παναγίας από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ για την Γέννηση Τού Χριστού μας που θα σημάνει την έναρξη τής Εγέρσεως τού Γένους μας ανήμερα τής 25ης Μαρτίου σε όλα τα έως τότε σκλαβωμένα εδάφη μας για τον Ευαγγελισμό της Εθνικής μας Αναγέννησης με σκοπό την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

Η Πελοπόννησος και η Μάνη είχαν δώσει ήδη το εγερτήριο μήνυμα τής Λευτεριάς. Ο όρκος προς τον Ουράνιο Πατέρα μας Θεό, την Μάνα μας Παναγία και τούς Εθνομάρτυρες τής Φυλής μας είχε απλωθεί σε όλα τα επαναστατημένα μετερίζια τής Μητέρας Πατρίδος μας. Διαχωρισμός κοινωνικός ή οικονομικός ή κομματικός δεν υπήρξε στις πρώτες στιγμές τού Εθνικού Αγώνα των Ελλήνων κατά των τυράννων Τούρκων. Οι πρώτες μάχες των αποφασισμένων προγόνων μας βρήκαν σύσσωμο το Γένος μας Ενωμένο σαν ένα Σώμα με την αλύγιστη εθνική ορμή να συντρίβει τα δεσμά τής δουλείας από όπου περνούσε.

Η Καλαμάτα, η Τρίπολη, όλες οι απελευθερωμένες πόλεις μας και τα χωριά δίνανε το μήνυμα για τον αναμενόμενο θρίαμβο τού Μαχόμενου Ελληνισμού μας. Ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Πανουργιάς, η Μαντώ Μαυρογένους, η Μπουμπουλίνα, όλοι οι Τραντέλληνες Ήρωες αγνάντευαν την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη με ιερό πόθο. Στόχος τού Γενναίου Ελληνισμού μας ήταν η Ιερή Ελλάς των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.

Ότι χτίζεται μια φορά, αυτό σίγουρα μπορεί να ξαναχτιστεί, φτάνει να υπάρχει η ενότητα, η Πίστη, η Εθνική Ορμή και ο κοινός στρατηγικός σκοπός. Τα κοινά αυτά πνευματικά αγαθά υπήρξαν στον απόλυτο βαθμό στην αρχή τού Εθνικού Αγώνα των Ελλήνων. Διότι οι πρόγονοί μας στηρίζονταν στις δικές τους πλάτες για την Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος που λεγόταν Ελλάς. Αλλά ο εβραιοσιωνιστής τύραννος που ήθελε από τότε την παγκόσμια κυβέρνηση ήθελε την Πατρίδα μας ένα μικρό και άθλιο προτεκτοράτο όπως τότε που άνοιγε την Κερκόπορτα τής βυζαντινής μας αυτοκρατορίας στους Τούρκους. Ενώ ο Αληθινός λεβέντης Έλληνας που σήκωσε τα όπλα τής Λευτεριάς μαζί με την εξίσου λεβέντισσα Ελληνίδα ωσάν τις Σουλιώτισσες λέγανε στην Μάνα μας Παναγιά πως ήρθε η ώρα να τηρηθεί η μεγάλη υπόσχεση μετά την Άλωση τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης.

Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, ότι ήρθε η ώρα πάλι δικά σου να γίνουνε και ελληνικά τα μέρη τα ιερά. Δυστυχώς υπήρξαν από τότε κάποιοι ισχυροί πολιτικοί παράγοντες που διοικούσαν τούς ραγιάδες έναντι ολίγων παράδων και προσέφεραν φόρο υποταγής στον Βάρβαρο και απολίτιστο Τούρκο κατακτητή. Ήταν οι ίδιοι ψευτορωμιοί που καλλιεργούσαν την νοοτροπία τού δήθεν μικρού και ασήμαντου Έλληνα που δεν μπορεί να κάνει τίποτα δίχως την στήριξη των μεγάλων δυνάμεων που ελέγχει κι αυτές ο σιωνισμός.

Κι έτσι ενώ στην αρχή οι νίκες των Ελλήνων γενναιόψυχων αετών τής Αγίας Ρωμανίας τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος μας διαδέχονταν η μία την άλλη, ξάφνου ήρθε το μικρόβιο τού ξενοκίνητου διχασμού. Τρεις εμφύλιοι πόλεμοι, θάνατος ενός γιου και η φυλάκιση τού Κολοκοτρώνη, μίσος και θανατικό αδερφού από αδερφό. Τα κόμματα που ξεφύτρωσαν ως δήλωση υποταγής ήταν το φιλοαγγλικό, το φιλογαλλικό και το φιλορωσικό. Στις μέρες μας γίνηκαν φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό με τα παραρτήματα τους.

Όμως ο Έλλην Αετός τής Λεβεντιάς και τού Ηρωισμού δεν λυγίζει σε καμία περίπτωση. Ζει πάντα μέσα του ο Αθανάσιος Διάκος που σαν τού ζήτησε ο Τούρκος να αρνηθεί Χριστό και Ελλάδα απάντησε με σθένος πως εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω. Και ο Παπαφλέσσας που επίσης έζησε τούς θριάμβους των πρώτων μαχών τής Λευτεριάς, έδωσε κι αυτός προδομένος από τούς ψευτορωμιούς προύχοντες πολιτικούς και τούς ψευτοσυμμάχους τον αγώνα τον μαρτυρικό με τούς τριακόσιους συναγωνιστές του ως νέος Λεωνίδας στο Μανιάκι.

Η Εθνική Απελευθερωτική Επανάσταση τού Ελληνισμού μας έδωσε την λευτεριά στην Μητέρα Ελλάδα αφήνοντας πολλά παιδιά της στην σκλαβιά παρά τη θέλησή της. Όλοι μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ έχουμε Προγόνους στην Εθνεγερσία τού Εικοσιένα και διαθέτουμε μια γνώση για την Αληθινή Ιστορική Αλήθεια που θέλησαν οι ελληνόφωνοι προσκυνημένοι και προδότες να μάς κρύψουν.

Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί όταν άκουγα τον παππού και την γιαγιά από την πλευρά τής μάνας μου στη Θήβα να μού εξιστορούν τα επαναστατικά βήματα τού προπάππου μας τού Πανουργιά.  Με την ίδια αγάπη πάντα στον Θεό, τον Ελληνισμό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια ως Έλλην Εθνικιστής. Διότι ο Αληθινός Έλλην είναι συνεχιστής τού Αγέρωχου Ελληνισμού, Πιστός στις Παραδόσεις του και Λυτρωτής τού αδερφού του, Δυνατός ο ίδιος που θέλει την απονομή τού Δικαίου. Δεν είναι δούλος κανενός και δεν σιτίζεται με τα τριάκοντα αργύρια τής προδοσίας εκείνων που στήνουν μνημεία σατανικά και συγκυριαρχίες με Τούρκους και ψευτοσυμμάχους στο Αιγαίο μας.

Στις μέρες μας το ψευτορωμέικο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας διαγωνίζεται με τα κόμματα τής υποταγής ποιος θα κάνει πρώτος πολίτες τής Ελλάδος μας τούς ισλαμιστές τής παλιάς οθωμανικής αυτοκρατορίας που φέρνει η Τουρκία ως λαθροεισβολείς. Είδαμε συριζαίο βουλευτή να υπόσχεται σε Πακιστανούς δημοκρατική αποδοχή, ενσωμάτωση και πλήρη δικαιώματα Έλληνα πολίτη. Βλέπουμε τούς πολιτικούς τής ΝΔ να ξεπουλάνε τα δίκτυα και τις πηγές των υδάτων και σπίτια ελληνικά στα ξένα νεοταξικά συμφέροντα. Τα δε στελέχη τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ να λένε ότι ετοιμάζεται παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση για να έρθει η αντίχριστη παγκόσμια κυβέρνηση εκείνων που μάς θέλουν στη σκιά τη δική τους και την τουρκική κατοχή.

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, Τιμή Μέγιστη αποδίδουμε στους Τραντέλληνες Απελευθερωτές τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 που έδωσαν όρθιο εθνικό ανάστημα σε εμάς και τα παιδιά μας. Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές ύψιστη Τιμή αποδίδουμε ως γνήσιοι απόγονοι Τρανών Προγόνων όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη με την συνέχιση και ολοκλήρωση τού Εθνικού Αγώνα τού Ελληνισμού μας ως την οριστική Νίκη.

Το 1821 ακολουθήθηκε από τούς βαλκανικούς πολέμους και το Έπος τού 1940. Ο Καποδίστριας και ο Μεταξάς δολοφονήθηκαν. Όμως η Ελλάς πρόσθεσε νέα ελευθερία και εδάφη για να ξαναπροδοθεί ύστερα από τούς διαχρονικούς μισέλληνες. Η Εθνική μας Επανάσταση συνεχίζεται έως ότου η Γη Μαρτύρων και Ηρώων περάσει ολάκερη στην εθνική και εδαφική κυριαρχία τής Μάνας Ελλάδος μας. Διοίκηση, αποφάσεις και πράξεις στα χέρια τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Ζήτω η Νίκη. Χρυσή θέλει να ανατείλει η Αυγή του Ελληνισμού.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου