Γιώργος Καρυστινός: «Εν δυνάμει επικίνδυνα τα συνεχή Rapid Test. Περιέχουν ουσία που προκαλεί λέμφωμα, λευχαιμία, καρκίνο στομάχου και μαστού» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιώργος Καρυστινός: «Εν δυνάμει επικίνδυνα τα συνεχή Rapid Test. Περιέχουν ουσία που προκαλεί λέμφωμα, λευχαιμία, καρκίνο στομάχου και μαστού»

  «Οι κρατικοί και οι διεθνείς οργανισμοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά διεφθαρμένες γιάφκες, πρόκειται για μαφιόζους». «Οι άνθρωποι είναι εγ...

 


«Οι κρατικοί και οι διεθνείς οργανισμοί δεν είναι τίποτα άλλο παρά διεφθαρμένες γιάφκες, πρόκειται για μαφιόζους».


«Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες, είναι φονιάδες. Η ουσία που περιέχουν ως συστατικό τα σελφ τεστ προκαλει λεμφωμα, λευχαιμια και δευτερευόντως καρκίνους στομάχου και μαστου.» 


«Με τα διαγνωστικά τεστ υπάρχει τεράστια  απάτη, γιατί αυτά, τα πληρώνει κάποιος, επομένως κάποιοι , εισπράττουν λεφτά. Δεν είναι διαγνωστικά τεστ.» υποστήριξε στον Focus FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.

«Στην ιατρική ποτέ δεν κάνεις διάγνωση με μόνο ένα τεστ. Συνδυάζονται διάφορες προσεγγίσεις και εάν όλες δείξουν το ίδιο πράγμα, τότε καταλήγουμε στη διάγνωση».

 «Ουτως ή άλλως στις εκλογές είναι στημένα τα αποτελέσματα. Όμως με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν θα μπορέσουν να πείσουν ότι θα βγει αυτός που αυτοί θέλουν, που έχουν προαποφασίσει. Δηλαδη τι να πουν, οτι προηγείται η νέα δημοκρατία, θα γελάει ο κόσμος. Απλά θέλουν να περασει λιγος καιρος, να το παίξουν τρέλα, οτι και καλά αναστράφηκε το κλίμα, για να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα που έχουν προαποφασίσει, αυτο κάνουν»

«Αναφορικά με την υποχρεωτική διεξαγωγή σελφ τεστ, οι υγειονομικοί πρέπει να κανουν αναφορές κατά των διοικησεων τους, προκειμένου να τα προωθήσουν προς την προϊσταμένη αρχή, οι διοικητές είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου