Από τους Εβραίους...και όχι από τους Σκοπιανούς, κινδυνεύει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από τους Εβραίους...και όχι από τους Σκοπιανούς, κινδυνεύει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  Στόχος τους είναι στο, όχι και τόσο μακρινό, μέλλον να αλλοιώσουν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τής «πολυεθνικής» Θεσσαλονίκης και να παρο...

 


Στόχος τους είναι στο, όχι και τόσο μακρινό, μέλλον να αλλοιώσουν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τής «πολυεθνικής» Θεσσαλονίκης και να παρουσιάσουν τους Έλληνες σαν «μειονότητα» σε μια δήθεν «κατεχόμενη» «Νότια Μακεδονία»…


Αυτοί, μέσω του Εβραίου Νίμιτς, «κρύβονται» πίσω από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Αυτοί «κατασκεύασαν» τους «Βορειομακεδόνες» μέσα από τα δικά τους κομμουνιστικά «εργαστήρια» του Παιδομαζώματος! Αυτοί, μέσω των δικών τους ΜΚΟ, «καλούν» και τοποθετούν στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες λαθρομετανάστες, επιχειρώντας μια ύπουλη —στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού— ανατροπή τής δημογραφικής της σύνθεσης…

 

Άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού

Όλο το μυστικό τού προδοτικού σιωνιστικού σχεδιασμού είναι να μην καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς το «παιχνίδι» που «παίζεται» στην πόλη τους!

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι η σημερινή οικονομική αθλιότητα που βιώνουν οι Έλληνες είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου, εύκολα βρίσκει την άκρη τού Μίτου τής Αριάδνης των όσων συμβαίνουν. Η Ντόιτσε Μπανκ τού Εβραίου Άκερμαν και η Γκόλντμαν Σαξ τού Εβραίου Μπλανκφάιν ήταν αυτές, οι οποίες με τα παράνομα swaps μάς οδήγησαν στον Υπερδανεισμό τής διαφθοράς που μας κατέστρεψε. Η FED του Εβραίου Μπενράνκε και η ΕΚΤ του Εβραίου Ζαν Κλοντ Τρισέ —παντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ως ελεγκτικές αρχές και προστάτες τού ΕΥΡΩ— επέτρεψαν τον ανεξέλεγκτο Υπερδανεισμό των «ελληνικών» ιδιωτικών τραπεζών, οι οποίες μοίραζαν «θαλασσοδάνεια» ανάμεσα σε «εκλεκτούς» και «φίλους» δωσίλογους. Στη συνέχεια ο Εβραίος Στρος Καν τού ΔΝΤ, σε συνεργασία με τον Εβραίο Παπανδρέου, μάς «αλυσόδεσαν» στο Μνημόνιο. Πρακτικά αυτό το Μνημόνιο σημαίνει ότι έβαλαν τον ελληνικό λαό να πληρώσει τα «θαλασσοδάνεια» της ελληνικής Διαπλοκής …Έβαλαν τον λαό με τη δική του ιδιωτική και δημόσια περιουσία να πληρώσει τον «λογαριασμό» για το «πάρτι» των δωσίλογων, το οποίο «χρηματοδοτήθηκε από τους τοκογλύφους.

Όταν πήγαμε ως λαός ν’ αντιδράσουμε, ο Εβραίος Σαρκοζί και η Εβραία Μέρκελ μάς απείλησαν ακόμα και με πόλεμο με την Τουρκία, εάν δεν υπογράφαμε στα Μνημόνια …Μας απείλησαν με τα ρόπαλα του ΚΚΕ τού Εβραίου Μπεναρόγια και μας «έκαψαν» στη Μαρφίν οι πληρωμένοι «μπράβοι» τού Εβραίου Σόρος. Τώρα —και μετά απ’ αυτήν την καταστροφή, η οποία οδήγησε την ελληνική οικονομία στην καταστροφή και τα ελληνικά νοικοκυριά στην αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεών τους— καταλαβαίνει ακόμα και ο πιο άσχετος τη στόχευση του σχεδιασμού αυτού …«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει», για να μην πούμε «Ιακώβ κερνάει και Ιακώβ πίνει». Αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν την καταστροφή, είναι οι ίδιοι που επωφελούνται απ’ αυτήν. Στην εγκληματολογία το «cui bono» αποκαλύπτει τον εγκληματία και στην περίπτωσή μας αυτό είναι πολύ «φλύαρο».

 Εβραίοι προκάλεσαν τη μεγάλη καταστροφή τής Ελλάδας και Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι επωφελούνται απ’ αυτήν. Αυτό από μόνο του αποκαλύπτει ότι υπήρχε ΠΡΟΘΕΣΗ και ΔΟΛΟΣ από την πλευρά τους …Αποκαλύπτει ότι υπήρχε προσχεδιασμός ενός μεγάλου ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Χωρίς η Ελλάδα να χάσει κάποιον πόλεμο από τους Εβραίους, έχει απώλειες πολέμου απ’ αυτούς στο επίπεδο του κεφαλαίου. Κεφάλαιο πανάκριβο και θωρακισμένο, και το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να το διεκδικήσει κανένας, σήμερα ξεπουλιέται για ψίχουλα πίσω από αδιαφανείς και «στημένους» τραπεζικούς πλειστηριασμούς.

Οι ίδιοι Εβραίοι, οι οποίοι «σόρταραν» στην ελληνική καταστροφή, είναι οι ίδιοι που έρχονται και «σκουπίζουν» τις ελληνικές περιουσίες. Ο ίδιος «Σαλονικιός» Σαρκοζί —με το «βραχιολάκι»— ο οποίος μας απειλούσε με πόλεμο εάν δεν υπογράφαμε το Μνημόνιο, έρχεται σήμερα να επωφεληθεί από αυτό, παριστάνοντας τον «επενδυτή» …Αυτός, ο οποίος έκανε δήθεν «τζόκινγκ» στο κέντρο τής Αθήνας, για να δει από κοντά τη λεία του. Ελάχιστα να το ψάξει κάποιος, θα βρει ότι Εβραίοι «κρύβονται» πίσω από όλα αυτά τα επιθετικά Funds, τα οποία αυτήν τη στιγμή λεηλατούν την Ελλάδα κι αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Δεν υπάρχει σπιθαμή ελληνικής γης, την οποία να μην τη διεκδικούν με το γνωστό θράσος και την απληστία τους. Εβραίοι πιέζουν με όλα τα μέσα την Ελληνική Δικαιοσύνη ν’ αφήσει απροστάτευτη ακόμη και την πρώτη κατοικία. Μια βόλτα στο Υποθηκοφυλακείο αρκεί για ν’ αποκαλύψει τους νέους «πετυχημένους» του ελληνικού real estate.  Χιλιάδες διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης έχουν περιέλθει στην κατοχή των Εβραίων στο χρόνια τού σιωνιστικού Μνημονίου …Ούτε οι ΝΑΖΙ δεν είχαν επιχειρήσει τέτοια ολοκληρωτική ΚΑΤΟΧΗ μιας ελληνικής πόλης.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;…

…Μέχρι και τους μελλοντικούς ΕΠΟΙΚΟΥΣ τής Θεσσαλονίκης έχουν προετοιμάσει!

…Αυτοί οι Εβραίοι είναι που, μέσω του Εβραίου Νίμιτς, «κρύβονται» πίσω από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών !...

…Αυτοί οι Εβραίοι είναι που «κατασκεύασαν» τους «Βορειομακεδόνες» μέσα από τα δικά τους κομμουνιστικά «εργαστήρια» του Παιδομαζώματος !...

…Αυτοί οι Εβραίοι είναι που —μέσω των δικών τους ΜΚΟ— «καλούν» και τοποθετούν στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες λαθρομετανάστες, επιχειρώντας μια ύπουλη —στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού— ανατροπή τής δημογραφικής της σύνθεσης.

…Αυτοί οι Εβραίοι είναι που τώρα λεηλατούν τη Μακεδονία κι αρπάζουν τα «ασημικά» της!...

…Αυτοί είναι που έρχονται τώρα σαν δήθεν «Επενδυτές», για ν’ αρπάξουν τα ΠΑΝΤΑ!

Σήμερα, με τις νέες ιδιοκτησίες τους στη Θεσσαλονίκη, «χτίζουν» μια κατάσταση αλλοίωσης της ελληνικής της ταυτότητας, την οποία σύντομα θα τη «βρούμε» μπροστά μας, όταν οι στρατηγικά επιλεγμένοι «ενοικιαστές» τους θα είναι αποκλειστικά «Βορειομακεδόνες» και «λαθρομετανάστες» …Αποθρασυσμένοι και καλά προστατευμένοι «μπράβοι» των Εβραίων…

Από τους πονηρούς κι αχάριστους Εβραίους κινδυνεύει η Μακεδονία και όχι από τους άσχετους και φτωχούς Σκοπιανούς! Στόχος τους είναι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον να αλλοιώσουν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τής «πολυεθνικής» Θεσσαλονίκης και να παρουσιάσουν τους Έλληνες σαν «μειονότητα» σε μια δήθεν «κατεχόμενη» «Νότια Μακεδονία», η οποία δήθεν «ονειρεύεται» τη δήθεν «επανένωσή» της με τη «Βόρεια αδερφή» της. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο μεγάλη η αγωνία τους για τη «μακεδονική» ταυτότητα και «γλώσσα» των Σκοπιανών. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν αυτά τα προαπαιτούμενα της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Σκοπός τους ήταν ν’ «ακρωτηριάσουν» την Ελλάδα και αυτό είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ …ΠΡΟΔΟΣΙΑ, η οποία, όταν συνδυάζεται με ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ φιλοξενούμενου, είναι θανάσιμο ΑΜΑΡΤΗΜΑ !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο απαιτούν πλέον ΜΝΗΜΕΙΑ στα πιο κεντρικά σημεία τής Θεσσαλονίκης και πληρώνουν αδρά την προπαγάνδα περί της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», την οποία «αναμάσησε» μέχρι και η «Πρόεδρος» της Ελληνικής Δημοκρατίας …Η «Πρόεδρος» που —να σημειώσουμε— «διακρίθηκε» στην περίοδο που η Δικαιοσύνη έπρεπε να κρίνει τη Συνταγματικότητα των σιωνιστικών Μνημονίων. Προφανώς η «διάκρισή» της κάποιους ικανοποίησε κι έσπευσαν να την «ανταμείψουν» με το Ανώτατο Αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ «επέστρεψαν» μαζικά στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! …Επέστρεψαν σαν μολυσματικοί «ιοί» στη Θεσσαλονίκη τού «Σαλονικιού» Εβραίου εμβολιαστή τής ανθρωπότητας Μπουρλά, ο οποίος δήθεν «επενδύει» σ’ αυτήν. Τώρα, που οι Θεσσαλονικείς θα εξαναγκαστούν να χάσουν τις πρώτες κατοικίες τους, ας «καμαρώνουν» Εβραίους με πεντακόσια —στην κυριολεξία— διαμερίσματα ο καθένας. Τώρα, που στα υποθηκοφυλάκεια υπάρχουν οι ατράνταχτες αποδείξεις για όλα αυτά τα ολέθρια και τα ανθελληνικά —τα οποία έως τώρα ανήκαν σε «συνωμοσιολογικά» σενάρια— δεν υπάρχει «γυρισμός». Τώρα, που υπάρχει Ισραήλ και δεν υπάρχει δικαιολογία για αναγκαστική συγκατοίκηση με βλαβερά προδοτικά παράσιτα, καιρός είναι να ετοιμάζονται βαλίτσες.

…για περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο

...Εβραίοι τής Θεσσαλονίκης



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου