Υπεράνω όλων η ιερή Ελλάς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Υπεράνω όλων η ιερή Ελλάς

  Οι προκλήσεις των ανθελλήνων σε βάρος τής Πατρίδος μας εντείνονται ενώπιον των οφθαλμών μας, τής κοινωνίας μας και τής γεωπολιτικής μας αυ...

 



Οι προκλήσεις των ανθελλήνων σε βάρος τής Πατρίδος μας εντείνονται ενώπιον των οφθαλμών μας, τής κοινωνίας μας και τής γεωπολιτικής μας αυλής με άμεσο τρόπο.


Ο σκοπός των εχθρών τής Ιερής Ελλάδος μας είναι η προσβολή τού θυσιαστικού αγώνα των προγόνων μας και η αφαίρεση τής εθνικής μας αξιοπρέπειας και ιδιωτικής ζωής ώστε να αποδεχτούμε οικειοθελώς την υποταγή τού Ελληνικού Έθνους στην παγκοσμιοποίηση και τα τσιράκια της.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Οι ανθέλληνες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Αληθινός Έλλην και δεν έχουν παραδειγματιστεί από την ιστορία δια τούτο. Δεν έχουμε όμως κι εμείς ως λαός αποτυπώσει ορθά στην ιστορική μας μνήμη και κυρίως στην εθνική και κοινωνική μας ζωή και πράξη τα σκληρά μαθήματα από την παράδοση τής εξουσίας και των αποφάσεων τής Ελληνικής Φυλής εις χείρας των ελληνόφωνων προδοτών και συνομιλητών πάσης λογής βαρβάρων. Είναι δυστυχώς μέγιστη αλήθεια ότι το πιο αποτελεσματικό όσο και οδυνηρό μάθημα στην ζωή τού Έθνους μας είναι το συλλογικό πάθημα που γεννά δυστυχία μα και αφυπνίζει στο μέγιστο βαθμό τα εθνικά αντανακλαστικά μας.

Και πάλι η εθνική αντίδραση έρχεται για πολλοστή φορά από τούς λίγους τολμηρούς Έλληνες που αγαπούν υπέρμετρα τα αδέρφια τους, τον Πιστό Ελληνισμό μας και οι οποίοι είναι το δίχως άλλο Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές. Διότι τούτες τις στιγμές αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ το ύψιστο διακύβευμα είναι η βιολογική συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής, η ζωή των παιδιών μας που περνάει μέσα από την εθνική ανάταση και κυριαρχία τής εθνικής μας προσωπικότητας με την τήρηση των Παραδόσεων μας και τής Εθνικής μας Ταυτότητας.

Η Ελλάς είναι προορισμένη να δυναμώσει ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος αν θέλει να αναστηθεί ως Ζωντανό Έθνος όταν τούτες τις στιγμές βάρβαροι και προδότες προβαίνουν σε μια άκρως επικίνδυνη επιθετική συμπεριφορά. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στα πλαίσια τής προεκλογικής του εκστρατείας που εκτυλίσσεται παράλληλα με αυτή τού ψευτορωμέικου, μιλάει για τις τουρκικές διεκδικήσεις στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο μας. Γίνεται σαφέστατα λόγος για διμερείς διαπραγματεύσεις και προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης με σαφή τουρκικό στόχο την διεκδίκηση περαιτέρω ελληνικών χωρικών υδάτων, εδαφών αλλά και δήθεν τουρκικών μειονοτήτων.

Στον δήμο Αθηναίων σε διαγωνισμό που αφορά τις εικονογραφήσεις, τα περίφημα κόμικς, αποκλείστηκε ένας σκιτσογράφος ως Εθνικιστής σύμφωνα με την ποινικοποίηση τής πολιτικής ζωής από το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας. Ο λόγος ήταν ότι ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος απεικόνιζε στα έργα του τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή, την ΕΟΚΑ, τα ένδοξα εθνικά μας λάβαρα, την Ελληνική Σημαία.

Το περιστατικό αυτό ακολούθησε την απόδοση μιας αίθουσας τού Δήμου Καλαμαριάς σε Σκοπιανό ζωγράφο που προβάλει με την ζωγραφική του την δήθεν σλαβική Μακεδονία και το ψευτομακεδονικό κράτος των Σκοπίων. Τα Σκόπια που ζητούν κι άλλα ελληνικά εδάφη όταν κρατούν ήδη στο ζυγό τής σκλαβιάς το Μοναστήρι, την Γευγελή, την Δοϊράνη κι άλλα ακόμη ξεκάθαρα ελληνικά εδάφη τής σκλαβωμένης και ολότελα Ελληνικής βόρειας Μακεδονίας μας.

Την πρέπουσα και απόλυτα Ελληνική απάντηση δώσανε οι συναγωνιστές μας τής Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης οι οποίοι επενέβησαν και σταμάτησαν αυτήν την έκθεση κατοχικού ανθελληνικού πνεύματος. Οι συναγωνιστές μας είπαν στον εν λόγω ζωγράφο ότι δεν θα επιτρέψουν την βεβήλωση των θυσιών των προγόνων τους για την απελευθέρωση τής Μακεδονίας μας, αφού όπου υπάρχει Μακεδονία εκεί εκτείνεται η Ιερή Ελλάς μας. Χίλια εύγε στα αδέρφια μας και φωνή τής Χρυσής Αυγής μας στη Θεσσαλονίκη και τον Ελληνικό Βορρά.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται στην οικονομική ζωή η διεθνής πτώση των τραπεζικών μετοχών και τής αντίστοιχης ρευστότητας. Παράλληλα αυξάνεται η αγορά ελληνικών κατοικιών από ξένους επενδυτές με αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών και ενοικίων για τούς Έλληνες, όταν κάποια αδέρφια μας χάνουν τα σπίτια τους ένεκα δυσβάστακτων δανείων.

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ήρθε η ώρα να λευτερώσουμε την Πατρίδα μας όχι πλέον στα λόγια αλλά με τα έργα μας. Να γίνουμε λοιπόν πλέρια Ζωντανό Έθνος που λαμβάνει τις εξουσίες, τις αποφάσεις και τις πράξεις τού κράτους αποκλειστικά στα δικά του χέρια. Ότι η Πατρίδα μας μήτε εξαγοράζεται μήτε κατακτιέται από τούς εχθρούς της. Διότι οι προδότες τού κατοχικού καθεστώτος, οι ψευτοσύμμαχοι και οι βάρβαροι είναι εξίσου εχθροί τού Ελληνισμού.

Υπεράνω Όλων ίσταται, οδηγεί την Ελληνική Φυλή και κυριαρχεί η Ιερή Ελλάς. Ήρθε η ώρα να λευτερώσουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας, που πάει να πει να λευτερώσουμε την Πίστη μας, την Πατρίδα μας και πάσα Ελληνική ψυχή, δήθεν ελεύθερη και υπόδουλη. Διότι Έλλην σκλαβωμένος δεν νοείται μήτε σε δεσμά ελληνόφωνα μήτε σε δεσμά βάρβαρα. Τα δεσμά τής δουλείας σπάνε. Ο Αληθινός Έλλην έχει τον νου του ελεύθερο και το ανάστημα όρθιο. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση.

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι και Εθνικιστές στον απόλυτο βαθμό, τώρα και πάντα, βαδίζοντας στην Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας με τον Λαϊκό Εθνικισμό και τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας και η ευημερία τού Ελληνισμού, η ανέλιξη τής Ελλάδος μας ελεύθερης και δυνατής στην κορυφή τής οικουμένης αδέρφια μας είναι στα χέρια μας. 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου