Από το «βρώμικο» 1989 στο «βρώμικο» 2023… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από το «βρώμικο» 1989 στο «βρώμικο» 2023…

  Το κόκκινο «ιππικό» έσωσε ΞΑΝΑ τους Μητσοτάκηδες! «Θρίαμβος» της ΔΕΞΙΑΣ…ερήμην των δεξιών! Το «colpo grosso» τού αντιδεξιού ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ...


 Το κόκκινο «ιππικό» έσωσε ΞΑΝΑ τους Μητσοτάκηδες! «Θρίαμβος» της ΔΕΞΙΑΣ…ερήμην των δεξιών! Το «colpo grosso» τού αντιδεξιού ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, για να μην χάσει τον έλεγχο της Δεξιάς…! Πρέπει οι δύο αγράμματοι παλιάτσοι τού δικομματισμού να πάνε με συνοπτικές διαδικασίες στα σπίτια τους…αν όχι κάπου αλλού, με την κατηγορία τής συνωμοσίας και της εσκεμμένης πρόκλησης πολιτικής ανωμαλίας. Δεν έχει τελειώσει τίποτε…Μία μάχη χάθηκε και όχι ο πόλεμος…

 

Οι επόμενες εκλογές, οι οποίες δεν θα είναι «στημένες» και τα κόμματα θ’ αγωνιστούν πραγματικά για να πάρουν το καλύτερο «μερίδιο» που μπορούν, θα αποκαλύψουν τα πραγματικά δεδομένα της δυναμικότητάς τους. Τότε θα φανεί τι δυναμική έχει η μητσοτακική ΝΔ τού δήθεν 41%. Πάνω στα αποτελέσματα αυτών των εκλογών θέλουν οι «εκλεκτοί» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ να κάνουν τον δικό τους σχεδιασμό…Τον σχεδιασμό που τους εξυπηρετεί και ο οποίος είναι να βγάλουν ΠΡΩΤΟ τον Μητσοτάκη, αλλά όχι αυτοδύναμο…Να κάνουν Κυβέρνηση συνεργασίας με μητσοτακική ηγεσία και αριστερές «συνιστώσες»!

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Στις τελευταίες εκλογές γράφτηκε ιστορία στο παγκόσμιο επίπεδο. Απ’ ό,τι φαίνεται αργά αλλά σταθερά μπαίνουμε στον παράλογο κόσμο τού παλαβού Μητσοτάκη και τα τρελά θ’ αρχίσουν —σιγά-σιγά— να μας φαίνονται «λογικά». Μέχρι να έρθουμε σε «επαφή» με το «φαινόμενο»-Μητσοτάκη, γνωρίζαμε ότι μόνον οι ήττες είναι «ορφανές» και όχι οι νίκες. Τώρα μάθαμε ότι ακόμα και οι θρίαμβοι μπορούν να είναι «ορφανοί». Αυτό είδαμε να συμβαίνει στον «θρίαμβο»-Μητσοτάκη. 

Σε μια εκλογική διαδικασία με θριαμβευτικά αποτελέσματα επιπέδου δεκαετίας ‘80 και Ανδρέα Παπανδρέου, οι «θριαμβευτές» δεν είχαν πέντε νοματαίους να πανηγυρίσουν έξω από τα γραφεία τού κόμματος …Έχουμε δει νίκες δημάρχων να πανηγυρίζονται με πιο μαζικό και έντονο τρόπο. Την ίδια ημέρα, που, εάν κέρδιζε ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα Ευρώπης, θα πλημμύριζε ολόκληρη την Ελλάδα με πανηγυρίζοντες οπαδούς του, η ΝΔ δεν είχε «πέντε» ανθρώπους να βγουν στους δρόμους και να στήσουν την παράσταση του κομματικού «θριάμβου» τους και της «αποθέωσης» του ηγέτη τους …Όχι τον Πειραιά, αλλά ούτε ένα ρεύμα τής οδού Πειραιώς δεν είχαν κόσμο για να «κλείσουν»…

…«Παλλαϊκό» θρίαμβο, ο οποίος να περιορίζεται μεταξύ συγγενών και φίλων δεν έχει ξαναδεί κανένας …Θρίαμβος «στεναχωρημένων» και «έκπληκτων» «θριαμβευτών» δεν έχει ξαναϋπάρξει. Περί αυτού πρόκειται …Οι δεξιοί κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, μη γνωρίζοντες ποιος «θριάμβευσε» σαν «δεξιός», εφόσον γνώριζαν —από πρώτο χέρι— ότι δεν ήταν οι ίδιοι αυτοί που ψήφισαν τον τρελό γιο τού Αποστάτη. Σε μια εκλογική διαδικασία, στην οποία δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ οικογένεια δεξιών που να μην «σκόρπισε» ψήφους δεξιά κι αριστερά, η Δεξιά «θριάμβευσε» με ποσοστά που δεν είχε πιάσει ούτε σε «ανώμαλες» περιόδους απόλυτης πόλωσης. Έψαχναν οι δεξιοί ανάμεσα στους γνωστούς και στους φίλους να δουν ποιος ψήφισε τον Μητσοτάκη και δεν έβρισκαν. Το αποτέλεσμα ήταν φανερό σε όλους …Άλλο έδειχναν οι οθόνες των τηλεοράσεων και άλλο η πραγματικότητα στα σπίτια και στους δρόμους.


Οι τηλεοράσεις παρουσίαζαν «θριάμβους» και στα σαλόνια των σπιτιών κάθονταν αποσβολωμένοι και κατηφείς οι «θριαμβευτές», οι οποίοι «δικαιώνονταν» για έναν «αγώνα» που δεν έκαναν ποτέ. Όταν δεν βλέπαμε τον Μητσοτάκη να πανηγυρίζει, περιστοιχιζόμενος με σωματοφύλακες, κομματικούς υπαλλήλους και εκλεγέντες συνεργάτες, βλέπαμε τη Ντόρα στην Κρήτη υποβασταζόμενη από συγγενείς της και όλους τους βολεμένους «κουμπάρους» με τα σόγια τους …Αυτούς, τους οποίους τους έκλεισε το «μάτι» ο Ντορογιός, λέγοντάς τους ότι, εάν «βοηθήσουν» την «Αγία Οικογένεια», θα έχουν να «περιμένουν» ακόμα περισσότερα από την «αξέχαστη» Δεξιά, την οποία την αντιλαμβάνονται σαν οικογενειακή τους «λεία» …Μια «λεία», που, εάν είναι καλοί οι «κομπάρσοι», θα πάρουν κι αυτοί το «κατιτίς» τους. Τέτοιον μοναχικό «παλλαϊκό» «θρίαμβο» μιας οικογένειας δεν πρέπει να έχει καταγράψει άλλη φορά η ιστορία.

Μόνον τα κανάλια θριαμβολογούσαν. Μόνον αυτά είχαν «πειστεί» και προσπαθούσαν να πείσουν και τον λαό για έναν «θρίαμβο», τον οποίο αυτά που οι αριθμοί «περιέγραφαν» η πραγματικότητα «αρνούνταν» να επιβεβαιώσει …Τα χρυσοπληρωμένα κανάλια, που έβαλαν τα «καλά» τους —και βέβαια τα δυνατά τους— να «πείσουν» τους δεξιούς ότι «νίκησαν» …Να τους «πείσουν» ότι ανέτρεψαν ακόμα και τις επιστημονικές δημοσκοπήσεις με τις «ικανότητές» τους. Τα κανάλια έκαναν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους ή τους συμπεθέρους τους —όπως η Κοσιώνη—. Βλέπαμε, για παράδειγμα, τον διαβόητο Χατζηνικολάου να «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να μοιραστεί τη χαρά του με το κοινό του …Πραγματικά «ευτυχής» μ’ αυτά που έδειχναν οι οθόνες των μόνιτορ …Και ποιος δεν θα ήταν βέβαια ευτυχής στη θέση του; …Ευτυχής, που έβλεπε ότι «θριάμβευε» εκείνος που θα τον έσωζε από το «βάρος» των «κόκκινων» δανείων των δεκάδων εκατομμυρίων …Θα τον έσωζε στην κυριολεξία, γιατί είναι γνωστό ότι εδώ —στην Ελλάδα των Μνημονίων και των «θριάμβων» των εκλεκτών τής Μπίλντερμπεργκ— τα fands μόνον τα σπίτια των φτωχών απειλούν και όχι τα σπίτια των πανηγυριζόντων δημοσιογράφων …Ειδικά των δημοσιογράφων αυτών, οι οποίοι «πανηγύρισαν» τα «σωτήρια» Μνημόνια και βέβαια και τις «Πρέσπες».

Κανένας δεν σκέφτηκε να κάνει συγκρίσεις με ανάλογα φαινόμενα του παρελθόντος …Το 41% είναι σχεδόν το μισό τού ελληνικού πληθυσμού. Είναι δυνατόν κάποιον να τον ψηφίσει ο μισός ελληνικός πληθυσμός και να μην θέλει να βγει να το «πανηγυρίσει» στους δρόμους; Γιατί δεν έκαναν οι «θριαμβευτές» ένα μεγάλο «πάρτι της νίκης» στο Σύνταγμα, προκειμένου να δώσουν στον κόσμο τη δυνατότητα να «γιορτάσει» μαζί με τον ηγέτη του; …Προκειμένου να στείλουν ένα ισχυρό «μήνυμα» στους ηττημένους; …Δεν μπόρεσαν να βρουν μερικές εκατοντάδες οπαδών να «πλημμυρίσουν» τους στενούς δρόμους τού «δεξιού» Κολωνακίου γύρω από το σπίτι τού «φωτισμένου»; Εάν ήταν ο «Ανδρέας Παπανδρέου», με αυτό το ποσοστό θα έκανε δέκα ώρες να φτάσει από το γραφείο στο σπίτι του —εξαιτίας των πανηγυρισμών στους δρόμους, όπου οι οπαδοί του θα έβγαιναν να τον αποθεώσουν για τον μεγάλο και κοινό θρίαμβό τους—. Είδαμε κάτι τέτοιο να συμβαίνει; …Την προηγούμενη ημέρα ο Μητσοτάκης έκανε «μνημόσυνο» της Κυβέρνησής του στο Θησείο και την επόμενη ημέρα πανηγύριζε «θρίαμβο» …Πιο πολλούς κομπάρσους είχε ο κινηματογραφικός «Γκόρτσος» στον δικό του «θρίαμβο».


Αυτό, το οποίο κυρίως αποδείχθηκε με τις πρόσφατες εκλογές, είναι το πόσο πολύ οι Βενιζελικοί υποτιμάνε τους δεξιούς. «Χρέωσαν» τα πάντα στους δεξιούς και όχι μόνον δεν δέχθηκαν να πληρώσουν έστω το κόστος να χάσουν την εξουσία τους, αλλά επιχείρησαν ως οργανωμένη συμμορία να τους «χρεώσουν» και τους εαυτούς τους. Τι σημαίνει αυτό; …Καί κερατάδες καί δαρμένοι οι δεξιοί …Οι αντιδεξιοί Βενιζελικοί «χρέωσαν» στη Δεξιά όλα τα «εγκλήματά» τους και στο τέλος έστειλαν τον «λογαριασμό» στον λαό της για «επικύρωσή» του. Της «χρέωσαν» την προδοσία τής Μακεδονίας, τον οικονομικό όλεθρο της «Πανδημίας», την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα πρόστιμα στους ανυπάκουους συνταξιούχους, την πύρινη καταστροφή τής Εύβοιας και της Αττικής, τα Τέμπη …και στις εκλογές την εμφάνισαν να «ανταμείβει» με «θρίαμβο» τους εγκληματίες.


Εάν σκεφτεί κάποιος ότι δεξιάς προέλευσης ήταν σχεδόν η πλειοψηφία των «αρνητών» των εμβολίων, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τα παράλογα των πρόσφατων εκλογών …Αυτοί οι δεξιοί ήταν οι «καθυστερημένοι», που δεν σέβονταν την επιστήμη …Οι «αγράμματοι», που δεν σέβονταν την επιστήμη …Οι «ψεκασμένοι» και οι «τζαμπατζήδες» …Οι «συνωμοσιολόγοι», που δεν λάτρευαν τον «άγιο» Μπουρλά, ο οποίος «έσωσε» την ανθρωπότητα με εμβόλια που μεταφέρονταν στου -70ο βαθμούς Κελσίου και συνοδεία περιπολικών …κι αποθηκεύονταν στα πεζοδρόμια μέχρι την «ασφαλή» χρήση τους …Αυτοί, οι οποίοι έφαγαν τα πρόστιμα της ανυπακοής. Αυτοί λοιπόν ψήφισαν τον Μητσοτάκη, ο οποίος τους πρόσβαλε, τους εξευτέλισε και στο τέλος τους τιμώρησε. Αυτοί του έδωσαν τον «θρίαμβο», επειδή τον «πίστεψαν» και τον ήθελαν ως ηγέτη τους για να τους «σώσει».

Όλοι αυτοί μια ημέρα πριν, όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις, ήθελαν να τον «τιμωρήσουν», αλλά μπροστά στην κάλπη τον «δικαίωσαν». Τι συνέβη όμως πραγματικά; Αυτό, το οποίο συνέβη, ήταν πραγματικά μια συνωμοσία …όσο κι αν αυτό φαίνεται «τραβηγμένο»! …Κάποιοι έστησαν μια «πλεκτάνη» και το αποτέλεσμα της «πλεκτάνης» αυτής ήταν να κάνουν τους δεξιούς να φαίνονται σαν «χαϊβάνια» …Οι «αναίσθητοι», που όχι μόνον δεν τιμώρησαν τους εγκληματίες των Τεμπών, αλλά τους αντάμειψαν με «θρίαμβο»! …Οι «ψευδοπατριώτες», που δόξασαν αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία! …Οι «ψευδοσυνωμοσιολόγοι», που τελικά «προσκύνησαν» αυτούς που τους «έσωσαν» με τα εμβόλια! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για κερατάδες και δαρμένους. Εμφάνισαν τους δεξιούς σαν τα «χαϊβάνια» που τους φτύνουν κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει …Οι ραγιάδες, που δεν τους πειράζει εάν ο «Πασάς» τούς «καίει» καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και μετά τους υπόσχεται λίγο «λαδάκι» παροχών κι επιδομάτων για να του ανανεώσουν την παραμονή στο «σαράι».


Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι οι Μητσοτάκηδες μισούν και υποτιμούν τους δεξιούς και δεν δίστασαν να τους χειριστούν με τόσο προσβλητικό και υποτιμητικό τρόπο. Όλο αυτό εκτός από λάθος είναι και άδικο! …Οι ΔΕΞΙΟΙ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ …Πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους εαυτούς τους και να πάψουν να «αυτομαστιγώνονται», κατηγορώντας ο ένας τον άλλο …Θύματα «πλεκτάνης» υπήρξαν, που άντεξαν, έχοντας απέναντί τους σύσσωμο το βενιζελικό παρακράτος τής Μεταπολίτευσης …Ένα παρακράτος αδίστακτο, που παρακολουθεί, εκβιάζει κι απειλεί τους πάντες.

Απέναντι σ’ αυτό το τρομερό παρακράτος έδωσαν τη μάχη τους και άντεξαν. Ούτε για μία στιγμή δεν έδειξαν ότι θα τον στήριζαν, παρ’ όλη την τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου των «καλοταϊσμένων» ΜΜΕ και τις απειλές. Άντεξαν και δεν τον στήριξαν. Ο Μητσοτάκης καθ’ όλη τη διάρκεια των πρόσφατων προεκλογικών δράσεών του έκανε συγκεντρώσεις, στις οποίες θα ντρεπόταν ακόμα και υποψήφιος κοινοτάρχης να πάει να μιλήσει. Οι δεξιοί έκαναν αυτό, το οποίο δεν έκαναν πολλοί άλλοι σε ανάλογες περιπτώσεις, παρ’ όλο που θεωρούν τους εαυτούς τους «προοδευτικούς» και «δημοκράτες» …Οι δεξιοί, τους οποίους κάποιοι τους θεωρούν συντηρητικούς, έκαναν αυτό το οποίο δεν έκαναν οι αριστεροί απέναντι στην κυβέρνηση του Τσίπρα —και τον ίδιο τον Τσίπρα— όταν αυτός πρόδωσε τη Μακεδονία και βγήκε ΟΛΟΣ ο ελληνικός λαός στους δρόμους και τις πλατείες για να διαμαρτυρηθεί.

Οι δεξιοί σε αυτές τις εκλογές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων …Στάθηκαν στο επίπεδο που πρέπει να στέκεται ένας πολίτης όταν πρέπει να τιμωρήσει ακόμα και το ίδιο του το κόμμα, όταν αυτό βλάπτει την πατρίδα και την κοινωνία. Στην πραγματικότητα τον τιμώρησαν τον Μητσοτάκη και μαζί μ’ αυτόν και τους Βενιζελικούς, οι οποίοι έχουν «αλώσει» το κόμμα τής ΝΔ και λεηλατούν τον κρατικό μηχανισμό. «Μα —θα πει κάποιος— 41% πήρε ο Μητσοτάκης. Πού είναι η τιμωρία;» …Θα την εντοπίσουμε παρακάτω την τιμωρία. Ακόμα κι αν αφαιρέσουμε το μέγεθος της δεξιάς συμμετοχής στην ΑΠΟΧΗ —εφόσον μόνον οι Δεξιοί είχαν λόγο να απέχουν, λόγω δυσαρέσκειας— από την εκλογική διαδικασία, τα μεγέθη είναι αποκαλυπτικά. Αυτό, που δείχνουν τα αποτελέσματα —τα οποία εντέχνως δεν «ερμηνεύτηκαν» σωστά—, είναι ότι οι δεξιοί αντέδρασαν άμεσα κι απόλυτα …και τιμώρησαν τον Μητσοτάκη! …Αυτοί άλλωστε ήταν οι μόνοι που είχαν λόγο να φωνάζουν εις βάρος του το γνωστό σύνθημα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Οι δημοσκόποι αυτήν την πρόθεσή τους την είχαν εντοπίσει πολύ γρήγορα. Τα ευρήματά τους λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ήταν σωστά …και δεν έπεσαν έξω! …Άλλωστε δεν μπορούν να πέσουν έξω …Είναι τόσο εξελιγμένα τα υπολογιστικά μοντέλα που χρησιμοποιούν πλέον οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων, που η «απόκλιση» είναι ελάχιστη και σπάνια φτάνει ακόμα και το θεωρητικό 2%. Από αυτήν τη διαφορά μεταξύ τού τελικού αποτελέσματος και των δημοσκοπήσεων μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιοι βοήθησαν τον Μητσοτάκη να «διασωθεί» …Μπορεί να εντοπίσει από πού προήλθε η βοήθεια …Να εντοπίσει από ποιες «δεξαμενές» ψηφοφόρων προέκυψε το «μυστηριώδες» 41%. Απλά πράγματα. Οι δεξιοί πράγματι τον τιμώρησαν. Το 10%, το οποίο προβλεπόταν από τις δημοσκοπήσεις ως πτώση τού κυβερνώντος κόμματος σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ήταν σοβαρός λόγος για να τεθεί υπό αμφισβήτηση ο Μητσοτάκης και να τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.

Το 5% του Βελόπουλου και τα σχεδόν 3άρια των «κομμένων», όλα τους είναι ψήφοι δεξιών που «σκορπίστηκαν» με τυχαία κριτήρια. Τα 3άρια τής «Νίκης», του «Μέρα 25», της «Πλεύσης», όλα είναι με ψήφους τής Δεξιάς …Δεξιοί τους ψήφισαν όλους αυτούς σε μια πράξη απόγνωσης και τυφλής διάθεσης να τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη —ακόμα και πυροβολώντας τα «πόδια» τους—. Όλα αυτά —μαζί με τις ψήφους τού Βελόπουλου— είναι ένα τεράστιο 15%, το οποίο σε περίπτωση απώλειάς του είναι λόγος να χαρακτηριστεί μια ηγεσία αποτυχημένη και να «γκρεμιστεί» από τη θέση της …Καθαρές δεξιές ψήφοι ήταν αυτές που έφυγαν από τη ΝΔ …Μόνον από τη ΝΔ και όχι από τα αριστερά κόμματα. Οι αριστεροί ψηφοφόροι, οι οποίοι πάντα διακρίνονται από τη σκληρή «ιδεοληψία» τους, σπάνια γίνονται «πολιτική προίκα» όποιου απομακρύνεται από τους διαδρόμους τής εξουσίας.

Έτσι και φύγεις από το κομματικό τους «ασκέρι», δεν σε ακολουθούν ακόμα κι αν είσαι ο αδερφός τους. Μιλημένα ξεκαθαρισμένα από την αρχή ως κομματικό δόγμα. Τα προσωπικά τους συμφέροντα πάντα ταυτίζονται με τα ιδεολογικά τους συμφέροντα, εφόσον σε αυτά έχουν επενδύσει όλη τους τη ζωή. Ως εκ τούτου στηρίζουν μόνον όσους περιφέρονται σε αυτούς τους «διαδρόμους» και γι’ αυτόν τον λόγο τα «βάθη» τού ΠΑΣΟΚ γίνονται «βάθη» τού ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ν’ αλλάζουν ούτε τα πρόσωπα ούτε και οι συσχετισμοί δυνάμεων. «Μετακινούνται» μόνον με εντολή τού κόμματος ή όταν τα κομματικά συμφέροντα επιβάλουν τη στήριξη κάποιων συμμάχων. Τυχαίος κι ανεξέλεγκτος διασκορπισμός ψήφων —και άρα ισχύος— γίνεται μόνον από τους απελπισμένους και αυτούς που βρίσκονται σε απόγνωση κι «αυτοπυροβολούνται» όπως οι σημερινοί δεξιοί. Οι έμπειροι «μονιμάδες» τής Αριστεράς δεν είναι ποτέ τέτοιοι.




Όλο αυτό το τιμωρητικό μένος των δεξιών ήταν ένα μετρήσιμο ποσοστό, που, όπως είδαμε πιο πριν, ήταν πάνω από το 10% …Ένα ποσοστό, που —όπως είπαμε— αρκούσε για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες «αποκαθήλωσης» του Μητσοτάκη …Μια ΝΔ να έχει πέσει στα επίπεδα του 29%, αρκούσε για να οδηγήσει τον Μητσοτάκη στην «πόρτα» εξόδου της. …Αρκούσε για την «τιμωρία» του …Τη βέβαιη «τιμωρία» του, εφόσον λίγες ημέρες πριν τις εκλογές οι πάντες θεωρούσαν βέβαιη την «τιμωρία» τού εκλεκτού τού Κλάους Σβαμπ και του Μπουρλά …Οι πάντες θεωρούσαν αναπόφευκτη την πτώση τής ΝΔ κάτω από το 30%. Τα «μηνύματα» απ’ όλη τη χώρα ήταν τραγικά …Δεν έβρισκε ο Μητσοτάκης καφενείο να κάνει μια συγκέντρωση με μερικές δεκάδες οπαδών. Η απομητσοτακικοποίηση της ΝΔ θα σήμαινε «απελευθέρωση» της Δεξιάς από τη βενιζελική «κατοχή» …Θα σήμαινε απελευθέρωση του κόσμου τής Δεξιάς από την αντιδεξιά και προδοτική ηγεσία των επιγόνων των δοσίλογων της Κατοχής. Για να γίνει αυτό, αρκούσε το 10% της πτώσης του και εκείνη την ώρα οι δημοσκοπήσεις «έδειχναν» ότι η καταστροφή τους ήταν θέμα ωρών …Μια καταστροφή, η οποία θα «έπαιρνε» μαζί της καί τη Ντόρα καί τον γιό της!


Τότε είχαν ανάγκη το «ιππικό» για να τους σώσει. Ποιο είναι το «ιππικό»; …Ένα είναι το «ιππικό» που σώζει τους Βενιζελικούς δωσίλογους από την εποχή τού Εμφυλίου …Το γνωστό για τους μητσοτακικούς «ιππικό» των κομμουνιστών! Παλαιότερα ήταν ο Φλωράκης και ο Κύρκος τώρα θα ήταν ο Τσίπρας …Γνωστά τα πρόσωπα, γνωστές και οι πρακτικές …Βρώμικο το ‘89 και εξίσου βρώμικο και το 2023 …Οι ίδιοι Μητσοτάκηδες και οι ίδιοι κομμουνιστές στην ίδια συνεργασία …Αυτοί θα τους «κάλυπταν» την «τρύπα» που τους έλειπε και θα τους γκρέμιζε από την εξουσία …Αυτοί, οι επίσης αντιδεξιοί «κολλητοί» τού Μητσοτάκη, ανέλαβαν να καλύψουν το κενό …Να το καλύψουν, για να τον σώσουν από την εσωκομματική αμφισβήτηση, που θα τον έστελνε στο σπίτι του …όπως θα πήγαινε σπίτι του το ‘89 ο πατέρας του χωρίς τους Φλωράκηδες …Να το καλύψουν, όμως, χωρίς να πάθουν ζημιά οι ίδιοι κι έχουν προβλήματα στο δικό τους κόμμα …Να το καλύψουν σε μια «προσυμφωνημένη» κατάσταση, την οποία δεν θα την εκμεταλλεύονταν οι «θριαμβευτές».

Τότε άρχισε ένα «μπαράζ» από αυτογκόλ, που η έμπειρη Αριστερά δεν θα έκανε ποτέ από μόνη της χωρίς λόγο! …Τότε άρχισε ένα «μπαράζ» «πυροβολισμών», οι οποίοι όμως ήταν «αυτοπυροβολισμοί» …Οι αριστεροί «αυτοπυροβολούνταν», για να φύγει από το «στόχαστρο» της Δεξιάς ο Μητσοτάκης. Αυτοί τον «έσωσαν» με την «αυτοθυσία» τους; …Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για πραγματικούς ομοϊδεάτες του …Οι αντιδεξιοί συνοδοιπόροι του …Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τής μεταπολίτευσης …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή Κίσινγκερ— μοιράζει Μακεδονίες και προσεχώς Αιγαία …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή Σόρος— κουβαλάει και κονομάει από τους λαθρομετανάστες …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή Μπουρλά— σηκώνει τα μανίκια για να εμβολιαστεί …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή τού νεοταξίτικου WOKE— προστατεύει τους Λιγνάδηδες …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή των εθνοπατέρων— πετάει πέτρες στη γιορτή τού Πολυτεχνείου, για ν’ «αγοράσει» πολιτική καριέρα …Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ αυτό, που —κατ’ εντολή των Αμερικανών— κάνει τις αντιαμερικανικές πορείες, για να «κολλήσει» αγωνιστικά «ένσημα». Αυτόν τον «θίασο» είδαμε και πάλι σε δράση …Τους επίγονους των δωσίλογων και των ΚΚΕδων τής Κατοχής και του Εμφυλίου …Τους συνεχιστές τού βρώμικου ‘89.

Αυτοί ήταν που πήραν εντολή από τα αφεντικά τής Μπίλντερμπεργκ και του WEF να «σώσουν» τον Μητσοτάκη. Αυτοί έβαλαν τα «αυτογκόλ» που του παραχώρησαν το μεγάλο ποσοστό τού ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μυστηριωδώς «χάθηκε» την ημέρα των εκλογών χωρίς καμία συνέπεια για την ηγεσία του. Μαζί με αυτό τού δόθηκε και το ποσοστό των μικροαριστερών κομμάτων, τα οποία «χάθηκαν» ολοκληρωτικά από τον «χάρτη» των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εάν λοιπόν καταλάβει κάποιος τον λόγο που όλοι αυτοί οι ξένοι μεγαλοπαράγοντες της εξουσίας είχαν συμφέρον να σώσουν τον Μητσοτάκη και το πώς «επέβαλαν» την «ήττα» στους «αντιπάλους» του, θα καταλάβει το «μυστήριο» του «θριάμβου» τής Δεξιάς, ο οποίος έγινε «ερήμην» των δεξιών. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα στην αντίληψή τους, όταν υπάρχει η σωστή σειρά τής ανάλυσης …Δεν υπάρχει μυστήριο στον κόσμο αυτόν, το οποίο να μην έχει την εξήγησή του. Η τεράστια κι ανεξήγητη «πτώση» τού ΣΥΡΙΖΑ και η μυστηριώδης ισχυροποίηση των μικρών κομμάτων —η οποία αφέθηκε ανερμήνευτη από τα ΜΜΕ— είναι που αποκαλύπτουν τη συνωμοσία.


Στη στρατηγική των μαχών πρέπει πάντα να γνωρίζεις ποιο είναι το μείζον συμφέρον αυτού που παίρνει μέρος στον πόλεμο …Ποιος είναι ο ζωτικός του στόχος. Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μπορεί κάποιος να δώσει μια «εικονική» μάχη όχι με στόχο να την κερδίσει, αλλά για να νομιμοποιήσει στο εσωτερικό τού στρατεύματός του την ηγεσία του. Αυτό έγινε σε αυτήν την περίπτωση. Το «μείζον» και το ζωτικό συμφέρον τού αριστερού παρακράτους, το οποίο μονοπωλεί την εξουσία στη Μεταπολίτευση, ήταν να μην χαθεί ο έλεγχος της Δεξιάς. Εάν το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον Μητσοτάκη, θα τον «έδιωχναν» με τις κλωτσιές οι δεξιοί από το κόμμα τους. Αυτό, όμως, έθιγε τους πάντες και όχι μόνον την οικογένεια του γιου τού Αποστάτη …Έθιγε και το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ, το οποίο, εξαιτίας τής μητσοτακικής ΝΔ —και του δικομματισμού που αυτή εξυπηρετεί— έχει «βιδωθεί» στην εξουσία …Έθιγε τον αγράμματο Τσίπρα, ο οποίος, εξαιτίας τού παλαβού γόνου, ελπίζει σε μονιμοποίησή του στην εξουσία …Έθιγε όμως και τα αφεντικά τους …Τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τις ΜΚΟ τού Σόρος, τους τραπεζίτες των Ρότσιλντ. Η «πτώση» τού Μητσοτάκη θα ήταν καταστροφική για όλους αυτούς και όχι μόνον για τον ίδιο και την «αγία οικογένεια» των παρασίτων.

Άρα, τι προηγούταν για όλους αυτούς; …Να σώσουν τον «εκλεκτό» τους, ο οποίος τους εξασφάλιζε τον έλεγχο της Δεξιάς …Να μην χάσουν τον έλεγχο της ΝΔ, η οποία τους έδινε εμμέσως τον έλεγχο του συνόλου της πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα …Να μην αποβληθεί ο διεφθαρμένος «μητσοτακισμός» από την Δεξιά, εφόσον οι υπόλοιποι «σοσιαλιστές» έτσι κι αλλιώς «δικοί» τους ήταν. Αυτός ήταν ο κύριος στόχος τους, ο οποίος εξυπηρετούσε τα ζωτικά τους συμφέροντα …Να μην χάσουν οι Βενιζελικοί παλιοί δοσίλογοι των Γερμανών τον έλεγχο του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα …Η «παράσταση» που κάποτε «έστησαν» ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να συνεχιστεί —έστω και σαν παρωδία— με τον γιο τού Μητσοτάκη και με τον μίμο τού Ανδρέα Παπανδρέου …«Παρωδία-ξεπαρωδία» τούς έδωσε εμβόλια, Πρέσπες, ανεμογεννήτριες, ΔΕΗ, νερό και σύντομα Αιγαίο. Πώς ήταν δυνατόν ν’ επιτρέψουν τους δεξιούς —τους οποίους τους υποτιμούν— να «αποβάλουν» τον «εκλεκτό» τους; …Πώς ήταν δυνατόν να επιτρέψουν στους «τζαμπατζήδες» και στους «ψεκασμένους» να καταστρέψουν την «επένδυσή» τους, που λέει «ναι σε όλα» και μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα;

Εντοπίζοντας λοιπόν το μέγα και ζωτικότερο συμφέρον τους, καταλαβαίνουμε και τη στρατηγική τους …«Έκαψαν» τις εκλογές αποκλειστικά και μόνον για να σώσουν τον Μητσοτάκη …Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μητσοτάκης δεν έκανε χρήση τής «Εντολής Σχηματισμού Κυβέρνησης» που πήρε, παρ’ όλη την ισχυρή «εντολή» τού λαού. Δεν έκανε χρήση αυτής της δύναμης, γιατί απλούστατα αυτή ήταν η συμφωνία του με τους «σωτήρες» του …Δεν ήταν δικό του το τεράστιο αυτό ποσοστό, το οποίο έδινε μια επίσης ισχυρή εντολή. Γιατί ισχυρή; …Γιατί πιο εύκολη Κυβέρνηση Συνεργασίας μεταξύ Μητσοτάκη και Βελόπουλου δεν θα μπορούσε να υπάρξει …Ούτε «γέφυρες» μεταξύ Αριστεράς κι Ακροδεξιάς, όπως υποτίθεται έκανε ο Τσίπρας με τον Καμμένο …Ούτε συνεργασίες με παράνομους, όπως έκανε ο πατέρας του με το ΚΚΕ …Ομοϊδεάτες μεταξύ τους θα έκαναν Κυβέρνηση.

…Συγκυβέρνηση με τα φιλαράκια από το ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη, ο οποίος αναγνώρισε τον Μητσοτάκη σαν τον «καλύτερο» Πρωθυπουργό τού αιώνα …Όλοι φίλοι και συνεργάτες μεταξύ τους …Στα ίδια Υπουργικά Συμβούλια θα συμμετείχαν οι Βελόπουλοι με τους Πλεύρηδες και τους Γεωργιάδηδες και η Κυβέρνηση θα ήταν Κυβέρνηση μακράς πνοής μεταξύ ομοϊδεατών. Με 146 βουλευτές η ΝΔ και 16 βουλευτές η «Ελληνική Λύση» θα έκαναν μια ακλόνητη Κυβέρνηση για τέσσερα χρόνια …Με βοηθό «τσομπάνη» τον Καρατζαφέρη δεν θα κουνιόταν «φύλλο» για τέσσερα χρόνια …Ούτε «Κατσίκηδες» ούτε άλλα «αμνοερίφια» να τους απειλούν στην κυβερνητική «στάνη» …Και όμως! …Ο εξουσιομανής Μητσοτάκης δεν έκανε το εύκολο και το λογικό …Αποφάσισε φαινομενικά να ρισκάρει και να πάει σε νέες εκλογές, ζητώντας νέα «εντολή» από τον λαό.

Τι συνέβη όμως πραγματικά; …Μήπως ο Μητσοτάκης δεν έκανε χρήση τής «δύναμής» του, γιατί απλούστατα δεν ήταν δική του; Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα …και αυτό θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε …Να εντοπίσουμε τι γνώριζε ο Μητσοτάκης εξ’ αρχής και πώς ήταν υποχρεωμένος να το χειριστεί. Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι «από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια» …Μικρός δεν υπάρχει, για να πει την αλήθεια για τις εκλογές …Χαζός, όμως, υπάρχει! Ποιος είναι ο χαζός; …Ένας είναι ο χαζός! …Ο αγράμματος «καδρόνιας» τού ΣΥΡΙΖΑ …Αυτός, που από την ασχετοσύνη του υποτιμάει τους πάντες και τους περνά για χαζούς, ενώ αυτό είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει μόνον τον ίδιο …Αυτός, που βρήκε φτηνή παραθαλάσσια έπαυλη —μεσοτοιχία με το σόι τού Ωνάση και των λοιπών εφοπλιστών— με 400 ευρώ μηνιαίο ενοίκιο …Αυτός, που εγκατέλειψε τα «ανάκτορα» των Πατησίων, για να είναι κοντά στον λαό και τη θάλασσα …Αυτός, που προσπαθεί να σε πείσει ότι άλλαξε «κατεύθυνση» με «στροφή» 360ο …Αυτός, που με «καδρόνια» πέρασε στο Πολυτεχνείο …προφανώς από κάποια «καμινάδα», που ακόμα δεν ξέρουμε πού βρίσκεται αυτή…

…Αυτός είναι ο χαζός …και αυτό είναι μια από της βεβαιότητες της σημερινής πολιτικής κατάστασης …Αυτός μόνον θα μας αποκαλύψει την αλήθεια …και αυτό βεβαίως είναι κάτι το οποίο ήδη έχει γίνει. Ο Τσίπρας έπαιξε πολύ βρόμικο παιχνίδι στις τελευταίες εκλογές. Προσπάθησε με δόλιο τρόπο να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να παραπλανήσει τους δεξιούς και να μετακινήσει δικούς του ψηφοφόρους προς τη ΝΔ τού Μητσοτάκη. Τι έκανε; …«Φλυαρούσε» δήθεν στα κανάλια, αποκαλύπτοντας ως «αρχηγός» τής Αριστεράς «κατά λάθος» τους στόχους του. Με τον τρόπο αυτόν θα «όριζε» και το «σωστό» για τους αντιπάλους του …Το δικό του αυθαίρετο και προβοκατόρικο «σωστό» για τους δεξιούς. Ο Τσίπρας, δηλαδή, θα αγωνιζόταν για τα συμφέροντα της Αριστεράς αλλά οι δεξιοί, επειδή υποτίθεται θα ήξεραν τους στόχους του, θα τον «εξουδετέρωναν», κάνοντας το «σωστό» ως δεξιοί.

Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να παρακολουθούμε τους συνωμότες απ’ όλες τις πλευρές. Άρα, την άμυνα του Μητσοτάκη την αναζητούμε στις ενέργειες του Τσίπρα. Ό,τι μας έλεγε δηλαδή ο Τσίπρας ότι στοχεύει, θα πρέπει ν’ αναζητούμε τα αντίθετα. Τι ήθελε ο γνωστός ψεύτης Τσίπρας με βάση τα όσα λέμε; …Να σωθούν τα «τζάκια» τής Δεξιάς, τα οποία δίνουν νόημα ύπαρξης στο δικό του «μαγαζί» …Να σωθεί ο Καραμανλής από τους ανταγωνιστές του στις Σέρρες και να εξασφαλίσει ο Μητσοτάκης ένα πολύ σοβαρό ποσοστό, προκειμένου να μην ανατραπεί από τη θέση του στη ΝΔ …Πήγε στις Σέρρες ως υποψήφιος, για να σώσει τον Καραμανλή και όχι το αντίθετο, όπως ισχυρίζονταν στα κανάλια, κάνοντας «αποκαλύψεις». «Καλλιέργησε» την άποψη ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης σε περίπτωση απώλειας ποσοστών, για να εμφανίσει ως «μείζον» κριτήριο για την παραμονή του στη θέση του το ποσοστό αυτό και όχι την πολιτική του ή την αντιπάθεια των οπαδών τής ΝΔ προς το πρόσωπό του. Ο αρχηγός τής Αριστεράς —αυθαίρετα και πολιτικώς ανήθικα— επιχείρησε να ορίσει ο ίδιος το «διακύβευμα» αυτών των εκλογών για τους δεξιούς και τον Μητσοτάκη …Να το συνδέσει αποκλειστικά με εκείνη την παράμετρο, που θα μπορούσε ο ίδιος να επηρεάσει με τη στάση του και τη δύναμη του κόμματός του την «τύχη» του «εχθρού» του.




Όλα αυτά ήταν εκ του πονηρού …Μελετημένες προβοκάτσιες. Τον Τσίπρα τον ενδιέφερε να σώσει αυτούς, οι οποίοι βοηθάνε και τον ίδιο να επιβιώσει …Τον ενδιέφερε να σώσει τον «μαγαζάτορα» του «απέναντι» μαγαζιού, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα «κατέρρεε» όλη η «πιάτσα» που έχουν δημιουργήσει και τους εξασφαλίζει το «μονοπώλιο» της εξουσίας. Προτεραιότητά τους ήταν να σωθεί ο Καραμανλής —και άρα να του «χρωστάνε» οι Καραμανλήδες—, αλλά κι επιπλέον να μην «καλομαθαίνει» ο κόσμος και θέλει να «τιμωρεί» εγκληματίες κι ανίκανους πολιτικούς. Στη συνέχεια ανέλαβε «εργολαβικά» και τη «σωτηρία» τού Μητσοτάκη. Γι’ αυτόν τον λόγο έστελνε «μηνύματα» προς όλες τις κατευθύνσεις …Μόνον στην Αννίτα Πάνια δεν πήγε, για ν’ «αποκαλύψει» κατά «λάθος» τους «κρυφούς» του εκλογικούς στόχους.

Από εκεί και πέρα εάν το «μήνυμα» του «σωστού» δεξιού δεν το «έπιαναν» οι δεξιοί, θα φρόντιζε ο ίδιος να το «πιάσουν» οι «σωστοί» αριστεροί. Αφού λοιπόν ως «προφήτης» δημιούργησε τον μετεκλογικό «καμβά», ανέλαβε να «χρωματίσει» και το σχέδιό του εκεί όπου οι δεξιοί δεν θα έφταναν για να το κάνουν. Αυτό, το οποίο δεν θα έκαναν οι Δεξιοί, θα αναλάμβαναν να το κάνουν οι Αριστεροί όπως κι έγινε. Ο Τσίπρας, δηλαδή, «κατοχύρωσε» για λογαριασμό των δεξιών ποια ήταν η «σωστή» αντίδρασή τους, για να «νικήσουν» τον ίδιο τον ηγέτη τής Αριστεράς …Να δώσει σε όλους τη δήθεν εντύπωση ότι αυτό το αποτέλεσμα θα ήταν φυσιολογικό, εφόσον κάποιοι δεξιοί, μη μπορώντας να ελέγξουν τα κομματικά τους ένστικτά, ψήφισαν με τρόπο τέτοιο, που να «πικράνουν» την Αριστερά …Να φαίνεται δηλαδή λογικός ο παραλογισμός των οπαδών τής Δεξιάς ν’ «ανταμείψουν» τον Μητσοτάκη …Ένας παραλογισμός «κατασκευασμένος» από τον ηγέτη τής Αριστεράς !

Από τη στιγμή που αφέθηκε η Αριστερά να «διαμορφώσει» τους «στόχους» των δεξιών στις εκλογές, όλα τα άλλα ήταν εύκολα. Ο Μητσοτάκης έκανε στην «άκρη» και περίμενε να τον «σώσουν» τα «συντρόφια» …Γιάννης «κερνάει» και Γιάννης «πίνει». Αφού —όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις— οι δεξιοί αρνούνταν να ψηφίσουν τον Καραμανλή, θα το έκαναν οι αριστεροί από την κομματική τους «πελατεία». Αφού οι δεξιοί αρνούνταν να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη, θα το έκαναν οι αριστεροί. Άλλωστε ο αρχηγός τους ο Τσίπρας τούς είχε «εγγυηθεί» ότι με αυτήν τους τη «θυσία» δεν θα κάνουν κακό στο κόμμα …Το «βοηθάνε» μακροπρόθεσμα στα μεγάλα του «σχέδια» για τη μονιμοποίησή του στην εξουσία …Θα «έσωζαν» τον άχρηστο και άρα χρήσιμο γι’ αυτούς Μητσοτάκη κι αυτοί θα συνέχιζαν στο μέλλον να επωφελούνται …Τους «έκλεισε» το «μάτι» ο «καδρόνιας» αρχηγός από τους Αμπελόκηπους. Ακόμα κι αν φαινομενικά για τους απλούς παρατηρητές δεν κατάφερνε τον «στόχο» του, είτε να τιμωρήσει τον ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ Καραμανλή είτε να «διώξει» τον Μητσοτάκη από τη ΝΔ, δεν υπήρχε πρόβλημα. Το ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του δεν θα βυθίζονταν στην εσωστρέφεια και το «αυτομαστίγωμα» και θα παρέμεναν ακλόνητα μπροστά σ’ αυτήν την «ήττα».

Έχοντας λοιπόν ορίσει τους «στόχους» του και άρα και τους στόχους των «αντιπάλων» του, ξεκίνησε τις κινήσεις που θα «επιβεβαίωναν» την τακτική του. Αυτός και το περιβάλλον του άρχισαν τα «αυτογκόλ» …«Αυτογκόλ», τα οποία στόχευαν στη «μετακίνηση» προς τη ΝΔ ενός συγκεκριμένου δυναμικού οπαδών τού ΣΥΡΙΖΑ … «Αυτογκόλ», που θα «έδιωχναν» πολλούς από τους «χαλαρούς» οπαδούς τού ΣΥΡΙΖΑ …Τη μερίδα εκείνων των οπαδών, οι οποίοι είναι από τη φύση τους «κινούμενοι» …Οπαδοί, που με «αυτογκόλ» φεύγουν, αλλά και με «γκολ» επιστρέφουν! …Δεν εξηγείται διαφορετικά το «μπαράζ» των αναίτιων «αυτογκόλ», που έκανε τόσο ο ίδιος ο Τσίπρας όσο και το στενό πολιτικό του περιβάλλον …Άνθρωποι δικοί του —οι οποίοι εξαιτίας του αναδείχθηκαν και σε περίπτωση δικής του κυβέρνησης θα υπουργοποιηθούν— φαινομενικά «γκρέμισαν» την εκλογική προσπάθεια του κόμματος !

Πώς αλλιώς εξηγείται το ότι ο «καδρόνιας» των Αμπελοκήπων, ο οποίος υψώνει τη γροθιά του στη γιορτή τού Πολυτεχνείου, εμφανίστηκε να «γλείφει» —χωρίς καν να τους έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή— τούς οπαδούς τής Χρυσής Αυγής; Πώς εξηγείται —παραμονή των εκλογών— στελέχη τού Τσίπρα να «χτυπούν» την κύρια μερίδα των «χαλαρών» οπαδών τού ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είναι οι φτωχοί μικροαστοί κι επαγγελματίες που «βλέπουν» τις εκλογές σαν «ευκαιρίες» …Που στις εκλογές αναζητούν πλειοδοτικού χαρακτήρα «προτάσεις» —κυρίως φορολογικού ενδιαφέροντος— προκειμένου ν’ αποφασίζουν ποιον θα ψηφίσουν. Αυτούς «απείλησε» άνευ λόγου και αιτίας ο Κατρούγκαλος με αύξηση εισφορών …Τους ίδιους «απείλησε» άνευ λόγου και αιτίας η Θεανώ με μείωση των αφορολόγητων ορίων. Ακόμα και να είχαν στο μυαλό τους να τα κάνουν αυτά, δεν υπήρχε λόγος να τα αποκαλύψουν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Τι φοβήθηκαν οι συνεργάτες τού ψεύτη Τσίπρα; …Μην τους πουν ψεύτες; Όλοι έχουν κρυφή «ατζέντα», την οποία αποκαλύπτουν μετεκλογικά, λόγω «αναγκών» που «υποτίθεται» δεν γνώριζαν.


Όλα αυτά έγιναν εκ του πονηρού και όχι εξαιτίας τής ειλικρίνειάς τους και άρα εξαιτίας κάποιου «λάθους». Έγιναν, για να διώξουν τους «δανεικούς» ψηφοφόρους-πελάτες τού ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους όλα τα κόμματα διεκδικούν με παροχολογίες υπό συνθήκες αγοράς. Περί αυτού πρόκειται. Ο Τσίπρας έδωσε το «μήνυμα» στη σκληρή κομματική του βάση ότι υπάρχει «συμφωνία» κι απλά «έδιωξε» προς στιγμή τους «πελάτες» ψηφοφόρους …«Πέταξε» δηλαδή το «έρμα» τού ΣΥΡΙΖΑ, για να σώσει τον Μητσοτάκη …Το «έρμα» που κρίνει πάντα τις εκλογές και μετακινείται ανάμεσα στα κόμματα με οικονομικούς όρους …Το «έρμα» που δεν ανήκει σε κανέναν και κινείται αποκλειστικά με ωφελιμιστικά «ελατήρια» και «ένστικτα» …Το «έρμα» των πονηρών και των συμφεροντολόγων, που πάντα πάει την τελευταία στιγμή με τους «νικητές» …και είναι αυτό το οποίο πολλές φορές καθορίζει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών τής Μεταπολίτευσης …Το «έρμα» που μοιράζονται μεταξύ τους ΜΟΝΟΝ τα κόμματα εξουσίας. Αυτό είναι το «ουδέτερο» 10 % που «πέταξε» ο Τσίπρας ως «σωσίβιο» κι «άρπαξε» ο Μητσοτάκης, «αυξάνοντας» θεωρητικά τη δύναμη της Ν.Δ.. Αυτό το «έρμα», για να είναι σίγουροι ότι θα φύγει προς την επιθυμητή «κατεύθυνση», το χτύπησαν οργανωμένα από παντού …Τόσο με την αύξηση της φορολογίας όσο και με τη μείωση του αφορολογήτου ορίου …Να είναι σίγουροι ότι θα «κινηθεί» προς τη μόνη επιλογή που του απέμενε και ήταν η «κυβερνητική» ΝΔ, η οποία θα τους υποσχόταν τα ακριβώς αντίθετα. Αυτό είναι που έσωσε προς στιγμή τον Μητσοτάκη και το βενιζελικό παρακράτος που λυμαίνεται τη ΝΔ.


Αυτό είναι το όλο μυστικό. Για να καταλάβει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει, θα πρέπει να τους αντιμετωπίζει ΟΛΟΥΣ ως συμμορία. Εάν πέσει στην «παγίδα» τής «παράστασης» που δίνουν και τους αντιληφθεί σαν «ανταγωνιστές» και «αντιπάλους» την «πάτησε», γιατί δεν γνωρίζει τι είναι πραγματικό και τι ψεύτικο. Με τη «χαζομάρα» και την άγνοια λοιπόν που διακρίνει τον αλαζόνα Τσίπρα αποκαλύφθηκε όχι μόνον ο ρόλος τού Μητσοτάκη, αλλά και όλων των υπολοίπων —και κυρίως του ίδιου—. Χωρίς να υπάρχει λόγος —μόνο και μόνο λόγω βλακείας— ο Τσίπρας πήρε «επάνω» του περισσότερες «δράσεις» απ’ ό,τι ήταν ασφαλές για τον ίδιο να πάρει. Πήρε ρόλους, για τους οποίους δεν έχει το πολιτικό ή προσωπικό «βάρος», προκειμένου να τους εκτελέσει σωστά. Για κάποιους παλιούς πολιτικούς αρκούσε μια «λάθος» αποστροφή τού λόγου τους, για να «μετακινήσουν» εκατομμύρια αντιπάλων οπαδών και ν’ αλλάξουν την τελευταία στιγμή τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων. Για τον Τσίπρα αυτό δεν ισχύει, γιατί απλούστατα δεν έχει καθόλου ειδικό «βάρος».

Κανένας δεν αλλάζει αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του να κάνει, επειδή ο Τσίπρας τον «παρέσυρε» σε μια άλλη «οπτική» τής κατάστασης. Κανένας δεν θα ψηφίσει τον Μητσοτάκη, για να «στεναχωρήσει» τον Τσίπρα. Το θέμα είναι ότι για όλους αυτούς τους λόγους —και σ’ αυτές τις εκλογές— αποδείχθηκε ότι ο Τσίπρας είναι το πιο χρήσιμο «κούτσουρο» της Μεταπολίτευσης, εφόσον χάρη σ’ αυτό πήραν «πάνω» τους τα «τζάκια» τής Δεξιάς …Όλα τα «τζάκια», τα οποία ήταν θέμα χρόνου να «σβήσουν» και να μας αφήσουν ήσυχους. Τα αποτελέσματα της στοχευμένης μεθόδευσης των τελευταίων εκλογών αποδεικνύουν πως όλοι τους είναι μια συμμορία. Κρατούν μόνιμα κλειστό το «κλαμπ» τής Βουλής και μεταξύ τους μοιράζονται τα πάντα. Κανέναν δεν αφήνουν να μπει ανάμεσά τους και να τους εκτοπίσει. Στην κρίσιμη ώρα αλληλοβοηθούνται, προκειμένου να μείνει «στεγανό» το κλαμπ τής εξουσίας.

Υπάρχει δηλαδή μεταξύ τους μια «ομερτά» σε οποιοδήποτε έγκλημα γίνεται εις βάρος των «μικρών», οι οποίοι απειλούν να «σπάσουν» τα μονοπώλια της εξουσίας τής Μεταπολίτευσης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ΟΛΑ τα κόμματα, τα οποία «άγγιξαν» το όριο εισόδου στη Βουλή, δεν κατάφεραν για λίγες ψήφους να μπουν στη Βουλή. Θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι επίτηδες δεν τα έβαλαν στη Βουλή. Εάν δηλαδή έγινε κάποιας μορφής νοθεία σε αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να την αναζητήσουμε σε αυτό το «κόψιμο» των «μικρών» κομμάτων …και υπό τη συνενοχή όλων των «μεγάλων». Με τη σύμφωνη γνώμη των συμμοριτών τής Μεταπολίτευσης όλα αυτά τα κόμματα έφτασαν μέχρι τη «βρύση», αλλά «νερό» δεν «ήπιαν». Για εμάς είναι βέβαιο πως, αν όχι όλα, κάποια απ’ αυτά έπεσαν θύματα νοθείας. Γιατί; …Γιατί, πέρα από το γεγονός ότι με την είσοδό τους στη Βουλή θα γινόταν «ζημιά» στον Μητσοτάκη, δεν ήθελαν να τα κάνουν επιλογές για τους δεξιούς στις επόμενες κρίσιμες εκλογές …Θα τα κρατούσαν εξωκοινοβουλευτικά και άρα αναξιόπιστα, ώστε να μην έχουν οι δεξιοί «νόμιμες» επιλογές εις βάρος τής ΝΔ πέρα από την «Ελληνική Λύση» …Η μόνη επιλογή γι’ αυτούς να είναι η ΝΔ …και απέναντί της —με «νομιμότητα»— μόνον η «Ελληνική λύση» τού Καρατζαφέρη …συγνώμη, του Βελόπουλου!

Αυτό το «μακελειό» συνέφερε τους πάντες. Δεν ήθελαν όλοι αυτοί —οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους «κατεστημένο»— να μπουν νέα και «φρέσκα» πρόσωπα στην πολιτική σκηνή και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη και αντιλαϊκή γι’ αυτούς περίοδο. Δεν ήθελαν να συστηθούν στον λαό νέοι πολιτικοί, οι οποίοι δεν είναι ελεγχόμενοι από τα υπό τιμωρία «τζάκια» τής Δεξιάς. Δεν ήθελαν να συστηθούν στον λαό πολιτικοί, οι οποίοι έχουν άλλες ιδέες για το «Μακεδονικό», την προστασία τής πρώτης κατοικίας, το Αιγαίο κλπ. …«Εφιάλτης» θα ήταν γι’ αυτούς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο θα έβαζε «ιδέες» στον λαό. Ακόμα και η Βουλή τής μίας ημέρας τούς έθιγε, γιατί —έστω κι έτσι— θα ξεκινούσαν τη νέα προεκλογική εκστρατεία τους ως βουλευτές και όχι σαν «γραφικοί» ή «ακραίοι», που ονειρεύονταν Βουλή.

Αυτό ήταν που έπρεπε πάση θυσία να προστατευτεί. Έπρεπε να παραμείνει «σφραγισμένο» το «κλαμπ» των πολιτικών. Ειδικά το «κλαμπ» των «δεξιών». Το «κλαμπ» των Μητσοτάκηδων, των Καραμανλήδων και των Σαμαράδων. Να συνεχίσουν όλοι οι δεξιοί ψηφοφόροι να νομίζουν ότι οι Βελόπουλοι, οι Πλεύρηδες και οι Γεωργιάδηδες είναι οι μόνοι «νέοι» πολιτικοί στον πολιτικό «ορίζοντα» …Η μόνη «νόμιμη» ανανέωση του πολιτικού προσωπικού γίνεται από το «πρακτορείο» μοντέλων τού Καρατζαφέρη. Όλοι οι υπόλοιποι μέσα θα είναι «εκλεκτοί» των Μητσοτάκηδων, των Καραμανλήδων και «απέναντί» τους οι «εκλεκτοί» των Τσιπραίων και των Φίληδων. Αυτό το «κλαμπ» προστάτευσε τα συμφέροντά του στις τελευταίες εκλογές. «Έκαψε» τις εκλογές και «μετακίνησε» χρονικά την επόμενη κυβερνητική «θητεία» με στόχο να προστατευτούν τα παλιά «τζάκια» και οι νέες «φουφούδες» τής πολιτικής.


…«Όλα αυτά είναι απλές εικασίες και υποθέσεις», θα έλεγε κάποιος …Σωστά! …Όμως, υποθέσεις, οι οποίες επιβεβαιώνονται από πραγματικά στοιχεία, παύουν να είναι τέτοιες. Δεν είναι δηλαδή αποκαλυπτική μόνον η περίεργη συμπεριφορά τού Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε αμέσως να δηλώσει —για να καθησυχάσει τους «σωτήρες» του— ότι δεν θα κάνει χρήση τού «δανεικού» ποσοστού που κατέληξε στα «χέρια» του …Ενός Μητσοτάκη, που, μπροστά στο «μαγικό» ποσοστό που απέσπασε, φοβόταν να το «επεξεργαστεί» πολιτικά όπως φοβάται κάποιος ν’ αγγίξει ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο. Θα ήταν πραγματικό το 41% και δεν θα προκαλούσε όλον τον κόσμο ο γνωστός προβοκάτορας Άδωνης; Θα προκαλούσε όλον τον κόσμο και θα απειλούσε τους πάντες με το γνωστό γλοιώδες και θρασύδειλο στυλ του ο «μεγαλοκέφαλος» «σώγαμπρος» τσιρίδας τής ΝΔ.

Υπάρχουν όμως κι άλλα πράγματα, τα οποία είναι εξίσου αποκαλυπτικά για τη συνωμοσία την οποία θέλουμε να «ψηλαφίσουμε». Τι σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι αυτήν την πρωτοφανούς κλίμακας συνωμοσία —για να σωθεί ο γιος τού Αποστάτη και να διαιωνιστεί η μητσοτακική κηδεμονία τής Δεξιάς— την επιβεβαιώνουν όλες οι ακλόνητες «σταθερές» και οι πάγιες συμπεριφορές των πρωταγωνιστών όλων των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων …Μόνιμες κι ακλόνητες σταθερές, οι οποίες αφορούσαν εκλογικές περιφέρειες και οι οποίες δεν άλλαζαν ποτέ …και επίσης μόνιμες συμπεριφορές πρωταγωνιστών, οι οποίες έχουν σχέση με άγρια ιδεολογικά ένστικτα. Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο συμβαίνει το εξής: …Τη «συνωμοσία» τους την «αποκαλύπτει» με τον πιο «εκκωφαντικό» τρόπο η εκλογική αντίδραση της Κρήτης !!


Με βάση ΟΛΕΣ τις στατιστικές τής Μεταπολίτευσης, πιο πιθανό ήταν να γίνει «κόκκινη» η Καστοριά, παρά «μπλε» η Κρήτη. Το κρίσιμο ποσοστό τού ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, το οποίο λειτουργούσε ανέκαθεν σαν «χρωστική» και την «πρασίνιζε», διαφοροποιώντας την μόνιμα από τις υπόλοιπες εξίσου διχασμένες —λόγω δικομματισμού— περιοχές τής Ελλάδας, μετακινήθηκε οργανωμένα προς τη ΝΔ για να «σώσει» τον Μητσοτάκη. Όταν η Κρήτη δεν εγκατέλειπε το «πράσινο» ακόμα και σε εποχές μεγίστης πόλωσης, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι συμβαίνει σήμερα. Όταν η Κρήτη «άντεξε» τα Ειδικά Δικαστήρια του Ανδρέα ή τα Μνημόνια του Γιωργάκη, αντιλαμβανόμαστε ότι τώρα μιλάμε για μια πολύ ειδική περίπτωση. Είναι φανερό ότι η κρίσιμη «μάζα» των «χρωστικών» Βενιζελικών «μετακινήθηκε» προς τα Δεξιά όχι για να κυβερνήσει η Δεξιά την Ελλάδα, αλλά για να μην σταματήσει να κυβερνά τη ΝΔ ο Μητσοτάκης …Εξυπηρέτηση έκαναν στον ομοϊδεάτη τους τον Κούλη, γνωρίζοντας ότι αυτές οι εκλογές ήταν «παγιδευμένες» …και έτσι κι αλλιώς δεν θα έβγαζαν κυβέρνηση, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα. Η Κρήτη δηλαδή στην περίπτωση αυτήν ήταν «εκκωφαντικά» «μαρτυριάρα» και αυτό μπορεί να «κάψει» τον Κούλη, εφόσον στις εκλογές που σύντομα θ’ ακολουθήσουν —και θα είναι και πάλι κανονικές— θα «πρασινίσει» έστω και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Το ίδιο αποκαλυπτική ήταν και η συμπεριφορά των «βαρόνων» τού ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θεωρητικά θίγονταν σε βαθμό καταστροφής από τα «λάθη» τής τελευταίας στιγμής. Απέκτησαν πολιτικό πολιτισμό και κατανόηση τα βίαια «αγρίμια» των «συνιστωσών», που έχουν καλομάθει στην εξουσία; Είναι δυνατόν η χαβούζα τής Αριστεράς να χάσει την επαφή της με την εξουσία και να μην αντιδράσει με τον γνωστό βίαιο τρόπο; Ο Φίλης, ο Μπαλαούρας και όλο το γνωστό παρακρατικό αληταριό των «συνιστωσών», που απείλησε ακόμα και με χειροδικία την κόρη τού Κωνσταντόπουλου, έδειξε «κατανόηση» στα «αυτογκόλ» των «συντρόφων»; Αυτοί, που παραλίγο θα έδερναν την κόρη τού ιδρυτή τού «μαγαζιού» τους, θα «μασούσαν» να πλακώσουν στα κλωτσίδια το αγράμματο «καρούλι» τού Αλαβάνου; Θα έβλεπαν να πηγαίνουν στα «αζήτητα» για τέσσερα χρόνια μητσοτακικής «χολέρας» και δεν θα είχαν αντιδράσει βίαια απέναντι στον αγράμματο «καδρόνια», ο οποίος με τα «αυτογκόλ» τής τελευταίας στιγμής οδήγησε το κόμμα σε τέτοια ήττα; Τώρα που η «αξύριστη» συντρόφισσα Θεανώ Φωτίου ανακάλυψε τα «μποτέ» και συνήθισε να ζει με δώδεκα μισθούς του δεκαχίλιαρου, θα πήγαινε να «παίξει» με το αφορολόγητο των φτωχών;


Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση! Είναι τόσο έμπειροι στις προβοκάτσιες αυτοί οι αριστεροί τής «αντίστασης» και των «αγώνων», που δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βάλουν «αυτογκόλ» …και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που «αργοπεθαίνει». Επιπλέον, ξέρουν και τι μίση και πάθη θα ξεσήκωναν ανάμεσα στους «συντρόφους», οι οποίοι θα θίγονταν από την αναίτια «ειλικρίνειά» τους …Τα γνωστά «συντροφικά» και «κομμουνιστικά», που δεν συγχωρούν τίποτε και είναι έτοιμα να εκδηλώσουν βία. Εάν ήταν πραγματικά τα «αυτογκόλ» αυτά, η Φωτίου κι ο Κατρούγκαλος θα ήταν τώρα κρεμασμένοι σε κάποιο δένδρο τής Πλατείας Κουμουνδούρου …Ο Φίλης θα σκαρφάλωνε ο ίδιος σαν «αίλουρος» στο δένδρο, για να περάσει το σκοινί τής κρεμάλας …Τόσες πέτρες και μολότοφ έχουν πετάξει για να κάνουν «καριέρα», θα τους έστελναν στα σπίτια τους αυτοί οι ηλίθιοι;

Είναι φανερό δηλαδή ότι αυτοί γνωρίζουν πως υπάρχει «συμφωνία». Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε χρήση τής Εντολής για Σχηματισμό Κυβέρνησης με τον Βελόπουλο. Είχαν ενημερωθεί από τον Τσίπρα για τα μακροπρόθεσμα και τεράστια κέρδη της «βοήθειας» που θα πρόσφεραν στον γιο τού Αποστάτη. Γνώριζαν πως ήταν εξ’ αρχής συμφωνημένη η «Βουλή τής μίας ημέρας» …Για λιγότερο από έναν μήνα θα έμεναν «εκτός» Βουλής …ΟΧΙ παραπάνω …Να σωθεί ο «δικός» τους Μητσοτάκης, για να μη χαλάσει η «τούρτα» τής εξουσίας και στις επόμενες εκλογές θα σκοτωθούν μεταξύ τους για το μοίρασμα των «κομματιών» της …Απλά πράγματα!

Όμως, είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα αργήσει η ώρα για την πραγματική εξουσία …Την εξουσία που θέλουν οι ξένοι για το μοίρασμα του Αιγαίου. Τότε θα γίνει η «μητέρα των μαχών», γιατί τα αφεντικά θα θέλουν Κυβέρνηση τετραετίας …και όσοι πολιτικοί θα βολευτούν στη Βουλή θα σωθούν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια …ενώ όσοι μείνουν απ’ έξω, θα πάνε στα «σκουπίδια» τής ιστορίας. Οι επόμενες εκλογές, οι οποίες δεν θα είναι «στημένες» και τα κόμματα θ’ αγωνιστούν πραγματικά για να πάρουν το καλύτερο «μερίδιο» που μπορούν, θα αποκαλύψουν τα πραγματικά δεδομένα της δυναμικότητάς τους. Τότε θα φανεί τι δυναμική έχει η μητσοτακική ΝΔ τού δήθεν 41%. Πάνω στα αποτελέσματα αυτών των εκλογών θέλουν οι «εκλεκτοί» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ να κάνουν τον δικό τους σχεδιασμό …Τον σχεδιασμό που τους εξυπηρετεί και ο οποίος είναι να βγάλουν ΠΡΩΤΟ τον Μητσοτάκη, αλλά όχι αυτοδύναμο …Να κάνουν Κυβέρνηση συνεργασίας με μητσοτακική ηγεσία και αριστερές «συνιστώσες»!

Τότε όμως θα εμφανιστεί ο μέγιστος κίνδυνος τόσο για τον Μητσοτάκη όσο και για τα αφεντικά του. Τότε είναι που θα ξαναπάρουν τη δύναμη στα χέρια τους οι σημερινοί ταπεινωμένοι δεξιοί. Το σημερινό «πλασματικό» 41% θ’ αποδειχθεί ότι είναι «πέτσινο». Η απαραίτητη για τον σχεδιασμό τους πρωτιά τού Μητσοτάκη δεν είναι τόσο δεδομένη όσο κάποιοι νομίζουν; Τι θα γίνει λοιπόν όταν η Αριστερά αγωνιστεί για ν’ ανακτήσει το «δώρο» που έκανε σήμερα στον Μητσοτάκη; Αυτό θα είναι γι’ αυτόν σαν να του τραβάνε το «χαλί» κάτω από τα «πόδια». Πώς θα κερδίσει την απαραίτητη για τον σχεδιασμό πρωτιά με όλους τους δεξιούς να τον περιμένουν στη «γωνία», θέλοντας να τον τιμωρήσουν ξανά, αμφισβητώντας τον «θρίαμβο» του 41%; Εάν δεν έχει πρωτιά, δεν μπαίνει καν στη συγκυβέρνηση της επόμενης ημέρας …Θα γίνει αυτό το οποίο απεύχεται η Ντόρα και είναι η «Κυβέρνηση των ηττημένων» τής σημερινής εκλογικής αναμέτρησης.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα απ’ αυτήν τη συνωμοσία ο Μητσοτάκης όχι μόνον δεν έλυσε τα προβλήματά του, αλλά τα έκανε ακόμα πιο δύσκολα στην επίλυσή τους, εφόσον τα έκανε πιο περίπλοκα. Μέχρι και σήμερα —εύκολα ή δύσκολα— μπορούσε να διαχειριστεί ακόμα και μια μεγάλη «πτώση». Χάρη στο Πρέντατορ —και άρα με απειλές κι εκβιασμούς— μπορούσε να παραμείνει έστω και δύσκολα στην «καρέκλα» του. Χάρη στα ξένα αφεντικά του είχε τη δυνατότητα να ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό —ειδικά με τους Καραμανλήδες κάτω από τις «γραμμές» των τρένων—. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί —εκτός όλων των άλλων— υπάρχουν και πιο πολλές απαιτήσεις. Ύψωσε έναν «πήχη», τον οποίο τον ξεπέρασε «ντοπαρισμένος», αλλά αυτό δεν πρόκειται να το καταφέρει ξανά. Ο «θρίαμβος» δηλαδή δεν του έλυσε κάποιο σοβαρό πρόβλημα …Παραμένει ξένο «σώμα» στη ΝΔ …Παραμένει αντιπαθής για τους δεξιούς …Παραμένει το ίδιο παλαβός. Η «υπεραντίδραση», δηλαδή, την οποία είδαμε να συμβαίνει με την «επιστράτευση» της Αριστεράς, δεν είναι βέβαιο ότι θα του αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι θα γίνει στην επόμενη αναμέτρηση, όταν δεν θα υπάρχει η αριστερή «βοήθεια»; Τι θα γίνει όταν θα «αδειάσει» τελείως η «δεξαμενή» τής ΝΔ, γιατί οι δεξιοί θα ψηφίσουν μαζικά όλους τους άλλους δεξιούς πολιτικούς συνδυασμούς; Στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι μόνον ο Βελόπουλος ως επιλογή για τους δεξιούς …Θα είναι κι αυτοί που αποδεδειγμένα πλέον έχουν πραγματικές πιθανότητες να μπουν στη Βουλή και να δώσουν αξία στις ψήφους τους. Οι ψηφοφόροι τής ΝΔ, που τιμώρησαν τον Μητσοτάκη, θα «δικαιωθούν» έστω και με το «άλμα» στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εφόσον η τιμωρία δεν φάνηκε σε αυτές τις εκλογές, θα φανεί αναγκαστικά στις επόμενες …Μια τιμωρία, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα πιο σκληρή, γιατί —όπως είπαμε— τώρα υπάρχουν και τα κόμματα εκείνα, τα οποία με τις ψήφους τους «άγγιξαν» το όριο εισόδου τους στη Βουλή …Τα κόμματα εκείνα, τα οποία έστω και άτυπα πήραν το «pedigree» τής κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης και φαίνονται λογικά ως επιλογές για τους ψηφοφόρους … Έτσι κι αλλιώς οι δεξιοί με τις ψήφους τους τα «έφτασαν» εκεί όταν ήταν ανύπαρκτα …Τώρα, που έγιναν «υπαρκτά», θα φοβηθούν να τα επιλέξουν εκ νέου!

Αυτό είναι το ζητούμενο! …Πρέπει ο Μητσοτάκης να μην βρει την ψήφο του στις επόμενες εκλογές! …Να πάει «άπατος» και να φύγει με τις κλωτσιές από το κόμμα που τόλμησε να παγιδεύσει με τόσο ωμό και άδικο τρόπο. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν ήθελαν να τον τιμωρήσουν, πρέπει να το κάνουν, γιατί τους υποτίμησε στον μέγιστο βαθμό και τους εξευτέλισε, συνωμοτώντας εις βάρος τους με τον άχρηστο της Αριστεράς. Πρέπει οι δύο αγράμματοι παλιάτσοι τού δικομματισμού να πάνε με συνοπτικές διαδικασίες στα σπίτια τους …αν όχι κάπου αλλού, με την κατηγορία τής συνωμοσίας και της εσκεμμένης πρόκλησης πολιτικής ανωμαλίας. Δεν έχει τελειώσει τίποτε …Μία μάχη χάθηκε και όχι ο πόλεμος!…

…ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει χαθεί !

…ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μείνει ατιμώρητος !



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου