Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας. ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας. ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους!

  Χρόνια τώρα προειδοποιούμε για τις καταστροφικές συνέπειες των προγραμμάτων «Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης» στις ψυχές και σ...

 


Χρόνια τώρα προειδοποιούμε για τις καταστροφικές συνέπειες των προγραμμάτων «Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης» στις ψυχές και στα σώματα των παιδιών.

 

Η υπόσχεση πως η «δεξιότητα» αυτή θα βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις και να προλάβουν σχετικές δυσάρεστες καταστάσεις αποτελεί συνειδητή παραπλάνηση των γονέων και των παιδιών τους εκ μέρους της πολιτείας. Στη πράξη, μέσω της «δεξιότητας», προωθείται συστηματικά η σύγχρονη ιδεολογία του φύλου, οι νέες αντιλήψεις για τα φύλα, αποδομείται η παραδοσιακή οικογένεια και αλλοιώνετε κάθε έννοια σεξουαλικής κανονικότητας.

 

Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο Τύπου από το mumdadandkids.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο σεξουαλικός εκμαυλισμός των παιδιών μας.

ΌΧΙ στη ψυχολογική κακοποίηση τους!

Αθήνα, 26 Μαΐου 2023

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το περιστατικό ψυχολογικού βιασμού ολόκληρης τάξης Δημοτικού σχολείου και ιδιαιτέρως ενός εκ των μαθητών, από το περιεχόμενο ταινίας σεξουαλικού- ομοφυλοφιλικού περιεχομένου που προβλήθηκε στα πλαίσια εφαρμογής του σχολικού προγράμματος Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης(1).

Χρόνια τώρα το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»(2) προειδοποιεί για τις καταστροφικές συνέπειες των προγραμμάτων «Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης» στις ψυχές και στα σώματα των παιδιών.

Η υπόσχεση πως η «δεξιότητα» αυτή θα βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις και να προλάβουν σχετικές δυσάρεστες καταστάσεις αποτελεί συνειδητή παραπλάνηση των γονέων και των παιδιών τους εκ μέρους της πολιτείας.

Στη πράξη, μέσω της «δεξιότητας», προωθείται συστηματικά η σύγχρονη ιδεολογία του φύλου, οι νέες αντιλήψεις για τα φύλα, αποδομείται η παραδοσιακή οικογένεια και αλλοιώνετε κάθε έννοια σεξουαλικής κανονικότητας. Οι μαθητές μας διδάσκονται πως το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα και μπορεί να επιλεγεί και να αλλάξει. Καθώς τα παιδιά είναι «σεξουαλικά από τη γέννησή τους», έχουν δικαίωμα στον σεξουαλικό πειραματισμό και στις ιδιαίτερες σχέσεις, με μόνη προϋπόθεση τη μεταξύ τους συναίνεση.

Με την εφαρμογή της εν λόγω «ενημέρωσης», τα παιδιά καταλήγουν σε σύγχυση φύλου, επιδίδονται πρώιμα και εμμονικά σε πολυποίκιλες σεξουαλικές δραστηριότητες, στην αυτοϊκανοποίηση, παρενοχλούν τα άλλα παιδιά, εξοικειώνονται με συμπεριφορές και λεξιλόγιο ανάρμοστο για την ηλικία τους, παγιδεύονται στη πορνογραφία και σε κυκλώματα παιδεραστίας πριν καν φτάσουν σε αναπαραγωγική ηλικία. Ακολουθούν οι εφηβικές εγκυμοσύνες και οι εκτρώσεις, η εμπλοκή στις επιχειρήσεις αλλαγής φύλου και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς και η ταλαιπωρία με τα χρόνια σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους τρόπους που οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν για να απομυζήσουν τα ανύποπτα παιδιά αφού πρώτα τα έχουν απομακρύνει έντεχνα από τους «αναχρονιστικούς» γονείς τους και τα έχουν καταστρέψει.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Η καταστροφή έχει ήδη αρχίσει και σειρά έχουν τώρα και τα υπόλοιπα παιδιά!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ για κανένα παιδί να καταντήσει θύμα της δόλιας προπαγάνδας!

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στην εκπαίδευση των παιδιών μας στη Συμπεριληπτική Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση!

ΖΗΤΟΥΜΕ να καταργηθεί άμεσα η καταστροφική αυτή «δεξιότητα»!


Πηγές:

1) «Αγόρια στο ντουζ» – Σάλος με τη δασκάλα που έδειξε ερωτικές σκηνές σε παιδιά δημοτικού στην Αθήνα | https://mumdadandkids.gr/oikogeneia/agoria-sto-douz-salos-me-ti-daskala-pou-edeikse-erotikes-skines-se-paidia-dimotikoy-stin-athina

2) Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά | https://mumdadandkids.gr

 

Ακολουθήστε την προσπάθεια:

https://mumdadandkids.gr

https://facebook.com/mumdadandkidshellas

https://vimeo.com/mumdadandkids

https://twitter.com/mumdadandkidsgrΣχολιάστε το άρθρο μας. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου