Οι στόχοι άμεσης προτεραιότητας των κυβερνήσεων των «Δυτικών» χωρών εναντίον των λαών τους... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι στόχοι άμεσης προτεραιότητας των κυβερνήσεων των «Δυτικών» χωρών εναντίον των λαών τους...

  Οι λαοί, κυρίως των «Δυτικών» χωρών, δέχονται συντονισμένη επίθεση από τις Κυβερνήσεις τους, οι οποίες επαναστάτησαν εναντίον τους, σύμφων...

 






Οι λαοί, κυρίως των «Δυτικών» χωρών, δέχονται συντονισμένη επίθεση από τις Κυβερνήσεις τους, οι οποίες επαναστάτησαν εναντίον τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα...


Οι κυβερνώντες όλων των χωρών της Δύσεως ανήκουν στην ίδια συμμορία, συντονισμένοι από τους γνωστούς άγνωστους παγκοσμιοποιητές, και λειτουργούν όλες το ίδιο. Ένα απεχθές σχέδιο αιώνων βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησής του όπως πιστεύουν οι εμπνευστές του, ασχέτως αν και αυτήν την φορά θ’ αποτύχουν.


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Παράφρονες παγκοσμιοποιητές (Σβάμπ, Χαράρι, κλπ) είναι οι συντονιστές αστείων δικών τους Κυβερνήσεων και το πρόγραμμά τους προχωρά κανονικά. Οι εκλογές είναι απλώς ένα θέατρο σκιών, με πολλούς όμως «καραγκιόζηδες» πρωταγωνιστές, στο οποίο οι λαοπρόβλητοι εκλεγμένοι μεταβιβάζουν τις ευθύνες των πράξεών τους στους απόβλητους εκλογείς. Οι εκλογές είναι η πιο καλοστημένη παγίδα που υπήρξε ποτέ εις βάρος των λαών.

Στην σημερινή εποχή της γενικής αποσυνθέσεως κατά την οποία τα πάντα ανατρέπονται και αντικαθίστανται από ότι παράλογο και διαστροφικό επινοήθηκε από την Παγκόσμιο Κυβέρνηση, ο απλός πολίτης είναι τόσο μπερδεμένος και απομονωμένος που γίνεται εύκολο θύμα. Στην σημερινή εποχή που την δουλεία ονομάζουν ελευθερία, που την τυραννία ονομάζουν δημοκρατία, που την αθεΐα ονομάζουν αλήθεια, που την πράσινη ενέργεια την ονομάζουν σωτηρία του πλανήτη, που την διαστροφή ονομάζουν εξέλιξη, κλπ, δημιουργούν οδυνηρές συνθήκες ζωής για τον άνθρωπο, τέτοιες που ουδέποτε υπήρξαν ξανά. Τις ονομάζουν πρόοδο, με την ακροαριστερή έννοια του όρου. Αυτό διότι όπως έχει ήδη επισήμως ανακοινωθεί, η προηγούμενη σταλινική κομμουνιστική εμπειρία θα μοιάζει με φαιδρή παιδική χαρά σε σχέση με την ερχομένη κομμουνιστική κοινωνία.

Αυτήν την στιγμή έχουν συντονίσει τις Κυβερνήσεις των χωρών της Δύσεως, στις οποίες «συμπτωματικά» διαβιεί η λευκή φυλή, να εργασθούν έτσι ώστε να επιτύχουν τους 9 στόχους άμεσης προτεραιότητος. Αυτοί είναι οι εξής:

1. Επιδιώκουν όλοι οι άνθρωποι να γίνουν διεστραμμένοι και άθεοι. Αυτό διότι μόνο έτσι θα χάσουν κάθε επαφή με την ουσία της ζωής, την πνευματική τους ανέλιξη και τελικώς την απώλεια της ψυχής τους. Κάποιοι παραδόπιστοι σχιζοφρενείς παγκοσμιοποιητές θεωρούν ότι καταστρέφοντας το έργο του Θεού και παραποιώντας το πιο τέλειο δημιούργημά του, θα Τον εκδικηθούν διότι ο αρχηγός τους ο Εωσφόρος δεν τον νίκησε για να πάρει την θέση Του.

2. Στοχεύουν στον αφανισμό της μεσαίας τάξης. Αυτό, διότι θέλουν όλοι οι άνθρωποι να είναι φτωχοί και ζήτουλες προς την εξουσία (κουπόνια) διότι έτσι οι μεν άνθρωποι θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι, οι δε εξουσιαστές θα νομίζουν ότι είναι πανίσχυροι. Παρανοϊκώς πανίσχυροι, εκμεταλλευόμενοι το αυτεξούσιο που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο. Λίαν προσεχώς θ’ αναλυθεί ποιοι, γιατί, και γιατί τώρα, σχεδιάζουν την σφαγή της μεσαίας τάξεως σε ΗΠΑ και Αγγλία.

3. Επιθυμούν όλους τους ανθρώπους εμβολιασμένους με πρωτεΐνες ακίδας, διότι έτσι θα επιτύχουν μείωση του πληθυσμού γρήγορα. Παράλληλα οι ασθενείς θα υφίστανται οικονομική καταστροφή στην προσπάθειά τους να ξαναβρούν την υγεία τους, κάτι που δεν θα γίνεται ποτέ. Η όλη κατάσταση, ατομική και συλλογική, θα γίνεται χειρότερη ένεκα της συστηματικής καταστροφής των υπηρεσιών υγείας, που δεν καταστρέφονται συμπτωματικά τώρα. Ως γνωστόν οι πρωτεΐνες ακίδας πάνε σε όλα τα όργανα του σώματος και δημιουργούν υπερεπιτάχυνση του γήρατος. Πολλοί ιατροί που έκαναν νεκροψίες ξαφνικών θανάτων διαπίστωσαν ότι νεκροί ετών 30 είχαν όργανα ετών 95! Ανοίγουν στόματα σιγά –σιγά. Συν οι καρκίνοι express! Και η ιδιωτική υγεία θα συντελέσει στο να χαθούν περιουσίες επ’ ωφελεία των παγκοσμιοποιητών. Ο θάνατος πλέον θα είναι βέβαιος και πανάκριβος. Κληρονομιές θα γίνουν κτήμα του κράτους που πλέον είναι ιδιωτική εταιρεία με κρυφό ιδιοκτήτη.

4. Επείγονται ν’ αντικαταστήσουν τους λευκούς πληθυσμούς με ατάκτους επικινδύνους εισβολείς από την Ασία και Αφρική που σκοπίμως τις έχουν σε εξαθλίωση. Η πάμπλουτη σε πρώτες ύλες Αφρική είναι σε αθλία κατάσταση λόγω του ότι την καταληστεύουν, αιώνες τώρα, κάποιοι που αυτοαποκαλούνται πολιτισμένοι ή χώρες του πρώτου κόσμου. Όσον αφορά το μέλλον της Ευρώπης, ο γραφικός εκείνος Coundenhofen – Kallergi στην ιδρυτική πράξη για την ενωμένη Ευρώπη του μέλλοντος αναφέρει ότι μια φυλή θα ζει στην Ευρώπη. Η Ευρασιατική νεγροειδής. Το θεσπιζόμενο Βραβείο προς τιμή του Coundenhofen – Kallergi είχε δοθεί και στον Κ. Καραμανλή τον Α’, του «ανήκομεν στην Δύση», διότι συνέβαλε στην «Ευρωπαϊκή πρόοδο» και στην ολοκλήρωση της Ευρώπης. Της Ευρώπης του Coundenhofen – Kallergi.

5. Έχουν επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε να ταΐζουν τους ανθρώπους με σκουλήκια (κανονικά σκουλήκια, όχι αυτά που φθείρουν τα έθνη), κατσαρίδες, κάμπιες, (αυτά είναι φαγητά των ρυπαρών γενών και όχι των ανθρώπων), κρέατα και αυγά εργαστηρίων, δηλητηριασμένα φρούτα και λαχανικά ενώ οι ίδιοι θ’ απολαμβάνουν τ’ αγαθά της φύσεως μακριά από τα ηλίθια, όπως τα θεωρούν, πλήθη. Η διατροφή του ανθρώπου μετασχηματίζεται ώστε να επιταχυνθεί ο αποπληθυσμός του πλανήτη που θέλουν να «σώσουν».

6. Θέλουν όλοι να έχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δήθεν για να σώσουν τον πλανήτη που δήθεν κινδυνεύει διότι διαπίστωσαν ότι δήθεν το κλίμα αλλάζει. Ενώ το HAARP είναι αθώο. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πανάκριβα, ενεργοβόρα και αποτελούν ακόμη μια μεγαλοπρεπή απάτη εις βάρος των πολιτών. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πολλαπλασιαστικός παράγων καταστροφής του πλανήτη και όχι το αντίθετο όπως μας παραμυθιάζουν. Θέλουν να σώσουν έναν πλανήτη που πλέον τον χτυπάνε και με τεχνητούς σεισμούς. Ιστορικώς αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά, σύμφωνα με πρόγονό τους του οποίου μας κρύβουν την πραγματική του ιστορία.

7. Οι πολίτες πρέπει να υποστηρίζουν τους πολέμους που δεν θα τελειώνουν ποτέ. Οι διαρκείς πόλεμοι θ’ αποτελούν ακόμη έναν μηχανισμό εκφοβισμού, τρομοκρατίας και υποταγής των ηλιθιοποιημένων πολιτών – δούλων. Και φυσικά οι εξουσιαστές θα ισχυρίζονται ότι εξ αιτίας των πολέμων, για τους οποίους θα φταίνε πάντοτε κάποιοι κακοί αντίπαλοι, δεν βελτιώνεται το επίπεδο ζωής των εξαθλιωμένων δούλων. Ο πόλεμος στην Ουκρανία βεβαιώνει τ’ ανωτέρω.

8. Πρέπει όλοι να καταντήσουν ναρκομανείς. Η χρήση των ναρκωτικών ουσιών πρέπει να γίνει καθολική διότι έτσι οι άνθρωποι εξαθλιώνονται ακόμη ευκολότερα. Με τους δορυφόρους βρίσκουν τις καλλιέργειες των αγροτών, τα είδη που καλλιεργούν, την ποσότητα και ποιότητα της παραγωγή τους, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τα εκατομμύρια στρέμματα καλλιέργειας ναρκωτικών. Διότι απαιτούνται εκατομμύρια στρέμματα καλλιέργειας φυτών από τα οποία παράγονται τα ναρκωτικά σύμφωνα με τις ποσότητες που διακινούνται και καταναλώνονται σ’ ολόκληρο των κόσμο. Τι ψεύτες και υποκριτές που είναι!

9. Πρέπει να πεισθούν τα πλήθη ότι μόνο οι λευκοί είναι ρατσιστές και πηγή των κοινωνικών αδικιών. Να πεισθούν ότι οι φυσιολογικοί σεξουαλικά είναι ανώμαλοι. Να πεισθούν ότι οι διαφωνούντες με την Κυβέρνηση είναι επικίνδυνοι για το πολίτευμα. Να πεισθούν ότι οι δημιουργούντες διοξείδιο του άνθρακος είναι τρομοκράτες. Οι εμβολιασμένοι είναι φυσιολογικοί διότι άλλαξε το DNA τους το οποίο αποτελεί άκρως επικίνδυνο στοιχείο για την εξουσία τους λόγω κυρίως της κληρονομικής μνήμης όπως διδάσκονται σε τρία μόνο πανεπιστήμια αυτοί που πρόκειται να γίνουν ηγέτες. Και άλλα παρόμοια γραφικά. Πρέπει όλοι να πιστεύουν αυτό που θα τους λέει η ηγεσία.

Αυτές είναι οι αμέσου προτεραιότητος στόχοι που έχουν θέσει στις Κυβερνήσεις οι προϊστάμενοί τους. Η Ελλάς πρωτοπορεί, αλλά προσοχή. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου