Πειθαρχία στο ελληνικό έθνος και αυτοπειθαρχία στον εθνικό βηματισμό ενάντια στις νεοταξικές επιρροές… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πειθαρχία στο ελληνικό έθνος και αυτοπειθαρχία στον εθνικό βηματισμό ενάντια στις νεοταξικές επιρροές…

  Οι γεωπολιτικές συγκρούσεις ανάμεσα στα στρατόπεδα Δύσης και Ανατολής μεταβάλλουν τις ισορροπίες δυνάμεων ενώπιον τού επερχόμενου τρίτου π...

 






Οι γεωπολιτικές συγκρούσεις ανάμεσα στα στρατόπεδα Δύσης και Ανατολής μεταβάλλουν τις ισορροπίες δυνάμεων ενώπιον τού επερχόμενου τρίτου παγκόσμιου πολέμου.


Οι δε πολιτικές δυνάμεις τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας και οι θεσμικοί της φορείς αλλοιώνουν το Εθνικό Κράτος βάλλοντας και προσβάλλοντας την Φιλοπατρία, την Πίστη και την Οικογένεια.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Οι προπολεμικές συγκρούσεις φτάσανε στην χερσόνησο τού Αίμου, στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στο Κοσσυφοπέδιο που άρπαξε με νατοϊκή συνδρομή ο αλβανικός παράγοντας από την Σερβία. Οι σερβικοί πληθυσμοί υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, οι αλβανικές κατοχικές αρχές αντιδρούν και η Κίνα υποστηρίζει με σαφήνεια τούς Σέρβους. Στην Ελλάδα μας το ψευτορωμέικο ουδέποτε εφάρμοσε εθνική πολιτική για την υπεράσπιση και την απελευθέρωση των αδερφών μας στην Βόρειο Ήπειρο και όλες τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Τουναντίον, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί υπερασπίζονται σταθερά τις απαιτήσεις των κατακτητών των ελληνικών πατρίδων όπως στην περίπτωση των Αλβανών που τυραννούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, διεκδικώντας κι άλλα ελληνικά εδάφη και είσοδο στην ψευτοευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πολιτικό επίπεδο τού δήθεν ελεύθερου ελληνικού κράτους οι εξαχρειώσεις των ηθών συνεχίζονται εν μέσω των προεκλογικών συναλλαγών και επιδιώξεων για τον σχηματισμό ευρείας νεοταξικής συγκυβέρνησης και μάλιστα με την επιδίωξη τής λαϊκής έγκρισης μέσω ισχυρής αυτοδυναμίας. Σκάνδαλα έκφυλης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης αναδύονται σε σχολεία τόσο στην μητροπολιτική Ελλάδα όσο και στην Κύπρο μας. Στα δε εκκλησιαστικά ζητήματα οικουμενιστές ιεράρχες κατεβάζουν τον εσταυρωμένο Χριστό και τον Τίμιο Σταυρό τού Χριστού μας από το Ιερό Βήμα των ναών.

Πολιτική παγκοσμιοποίηση και θρησκευτικός οικουμενισμός συμβαδίζουν στα αντεθνικά και εξόχως ανθελληνικά και αντίχριστα σχέδιά τους. Και την ίδια ακριβώς στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο οι σιωνιστές επικυρίαρχοι βαθαίνουν την κρίση τού τραπεζικού συστήματος με σκοπό τους την παγκόσμια χρεοκοπία και τον αντίχριστο ψηφιακό έλεγχο. Ο πειθαναγκασμός των λαών και η υποταγή τους στην παγκοσμιοποίηση ως εθισμός μιας δήθεν αναίμακτης, βολικής και αναπόφευκτης αιχμαλωσίας είναι η αισχρή τακτική που ακολουθούν οι πολιτικοί υπάλληλοι τού νεοταξισμού.

Αυτός ο τύπος ωστόσο τού εθισμένου ραγιά δεν συνάδει καθόλου με τον Αληθινό Έλληνα που διέδωσε Πίστη, Πολιτισμό, Πατριωτισμό και Ελευθερία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μόνη πειθαρχία που είναι αυτοφυής, συνδεδεμένη με τον χαρακτήρα μας, προορισμένη για την αδιατάρακτη Εθνοφυλετική μας συνέχεια και προσδιορισμένη για την Εθνική μας Υπεροχή είναι η πειθαρχία στο Ελληνικό Έθνος. Κι αυτή ακριβώς η Εθνική μας Πειθαρχία υπαγορεύει με τρόπο σαφή την Αυτοπειθαρχία μας στον εθνικό βηματισμό ενάντια στις νεοταξικές επιρροές και πάσης μορφής ξένες και ανθελληνικές παρεμβάσεις.

Η απόφασή μας να θωρακίσουμε τα εθνικά μας ιδανικά και την εθνική μας αυθυπαρξία δεν συνάδει και δεν μπορεί να συμβαδίζει με την υποτέλεια και την ανηθικότητα των χρόνων τής ιδιότυπης δημοκρατικής σκλαβιάς. Όχι αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο Αληθινός Έλλην δεν αντιγράφει τις σάπιες συνήθειες ενός δήθεν πολιτισμένου θιάσου πολιτικής τυραννίας. Σπάζουμε τα δεσμά τής νεοταξικής τυραννίας και αναλαμβάνουμε τις ιστορικές μας ευθύνες και τις επιβεβλημένες ενέργειες για να ανυψώσουμε την Ιερή Ελλάδα μας και τον Ανίκητο Ενωμένο και Πιστό Ελληνισμό μας στην Αληθινή τους θέση τού Αποστολικού και Εκπολιτιστικού Έθνους.

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση. Πορευόμαστε με γνώμονα την Θεία Αλήθεια, την Εθνική Νομοτέλεια τής Ελληνικής Φυλής και την Ανόθευτη Φιλοπατρία μας. Είμαστε οπωσδήποτε Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι και επομένως Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές. Καμία παγκοσμιοποίηση και κανένας οικουμενισμός δεν χωράει και δεν θα μείνει ανάμεσά μας διότι είναι εχθροί μας και τούς εχθρούς εμείς οι Αληθινοί Έλληνες τούς συντρίβουμε.

Τις βλαβερές συνήθειες που τούς έχουν επιβάλλει όσοι χρόνοι κι αν έχουν περάσει, ο Έλληνας και η Ελληνίδα τις πετούν με αποφασιστικότητα στον κάδο των αχρήστων μιας ηττοπαθούς συγκυρίας. Ό,τι συνέβη στο Ένδοξο Παρελθόν τής Ιερής Ελλάδος μας μπορεί και επιβάλλεται πλέον να επαναληφθεί στις μέρες μας και για πάντα. Η Αγία, Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς είναι η μία και μόνη παράταξη τού Ζωντανού Ελληνικού Έθνους. Και Ζωντανό Ελληνικό Έθνος είναι ο Ανίκητος Ενωμένος Ελληνισμός. Ελλάς, Ορθοδοξία και Οικογένεια είναι τα ένδοξα λάβαρα τού Έλληνα και τής Ελληνίδας. Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός συνιστούν το Ενιαίο και Νικηφόρο Εθνικό Σώμα για την Ελλάδα τής καρδιάς μας ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου