Με την απραξία σου δεν θα αλλάξει τίποτα. Η θα αφυπνιστούμε ή θα μας αποτελειώσουν... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Με την απραξία σου δεν θα αλλάξει τίποτα. Η θα αφυπνιστούμε ή θα μας αποτελειώσουν...

  Αυτοί όλοι που βλέπεις στην φωτογραφία, είναι υπαίτιοι μαζί με εσένα που τους ψήφισες αλλά και εμένα που δεν αντιδρώ για όλα αυτά που ζούμ...

 





Αυτοί όλοι που βλέπεις στην φωτογραφία, είναι υπαίτιοι μαζί με εσένα που τους ψήφισες αλλά και εμένα που δεν αντιδρώ για όλα αυτά που ζούμε αλλά και που θα δούμε να έρχονται καταστρέφοντας τα πάντα...!


Μας λένε εδώ και πολλές δεκαετίες ψέμματα και εμείς συνεχίζουμε να τους πιστεύουμε !!!! Θα αντιδράσουμε επιτέλους και όχι από εδώ μέσα, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι έξω από τα σπίτια μας, η θα περιμένουμε υπομονετικά το τέλος μας…;

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

Πρέπει επιτέλους να το παραδεχθούμε και να το καταλάβουμε και φυσικά να αντιδράσουμε !

Νομίζετε πως με την ακούσια η και εκούσια απραξία μας θα αλλάξουν τα πράγματα ;;;; ΟΧΙ !!!!

Δεν θα αλλάξουν φίλε μου κάλε , απλά θα γίνουν απείρου χειρότερα,και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου κάθε μέρα που θα περνάει , ειδικά μετά από όλο αυτό που ζήσαμε το καλοκαίρι αλλά και τώρα ! Τόσα εγκλήματα μαζεμένα και κανένας ένοχος !!!! Επεμβαίνει εισαγγελέας για να πιάσει ακόμη μια φορά τα … μικρά ψάρια ενώ τα μεγάλα που είναι μονίμος υπαίτια για όλα ,θα συνεχίζουν να εγκληματούν εις βάρος σου !!!! Το σχέδιο τους είναι δεδομένο !!!!!!

Ξέρω οτι δεν πιστεύετε αυτές τις θεωρίες που πολύ συχνά σας αναφέρω ,ίσως να λέτε ότι δεν έχουν λογική , ότι δεν θα μπορούσε μια μερίδα ανθρώπων να κάνει τέτοια εγκλήματα εναντίον του πληθυσμού ! Αλλά εδώ μιλάμε για ανθρώπους με σχέδιο που μόνο ένας διαταραγμένος ψυχικά μπορεί να εφαρμόσει !!!

Άντε αυτοί κάνουν αυτό που έχουν υπογράψει και που τις περισσότερες φορές τυγχάνει να μας το λένε , αλλά εμείς λες και ζούμε σε άλλη χώρα !

Καθόμαστε σαν μaλaκες και βλέπουμε να καταστρέφεται η πατρίδα μας και οι συνάνθρωποι μας και απλά κοιτάμε !!!!

Πάρτε το απόφαση ότι πρέπει πάσι θυσία να ξυπνήσουμε,γιατί είμαστε πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του σχεδίου που τόσα χρονια απεργάζονται !!!

Θα απαγορεύονται οι ιδιωτικές καλλιέργειες κάθε τροφής,τα εκτροφεία ζώων,ακόμα και τα μποστάνια η κοτέτσια που μπορεί να έχει κάποιος στην αυλή η στο χωράφι του !!!!!!

Θα εκκενωθεί η ύπαιθρος μας απο τους πληθυσμούς που ζούν εκεί γιατί έτσι θα μπορούν να μας ελέγχουν καλύτερα στις πόλεις που θα μας μαντρώσουν. Είδη άρχισαν να μας το αναφέρουν τα παπαγαλάκια τους ( βλέπε Λέκας )στα δικά τους ΜΜΕ !!!!

Θα φέρουν έναν λιμό τεραστίων διαστάσεων !!!!! Για αυτούς είμαστε απλά ένα κοπάδι ζώων και δεν ανήκουμε στο είδος τους και όσο και αν σε πονάει είναι η αλήθεια !!!!!

Σας παρακαλώ ακόμη μια φορά ! Βάλτε ολα τα προηγούμενα εδώ και τόσα χρονια μαζι ενώστε το κομμάτια του παζλ , και αμέσως θα καταλάβετε ότι τίποτα μα τίποτα πλέον δεν γίνεται τυχαία !!!!!!

Από τώρα και στο έξεις για ότι θα φέρνουν θα μας λένε ότι φταίει η Κλιματική Αλλαγή . Μην τους πιστευτείτε !!!! Πριν το καλοκαίρι ούτε την λέξη καλά καλά δεν έλεγαν στα κανάλια τους , και τώρα μας βομβαρδίζουν κάθε δευτερόλεπτο !

Ναι θα υπάρξει Κλιματική Αλλαγή αλλά θα την φέρουν αυτοί όπως και τους δικούς τους …. Εξωγήινους με τα διαστημόπλοια τους !!!!! Δείτε τόσα βίντεο κυκλοφορούν ! Δεν μπορεί όλα να είναι ψεύτικα και μόνο τα λόγια τους αληθινά ;;;; Με τον κορονοιο το ίδιο ακριβώς δεν μας έκαναν ;;; Τους πιστέψαμε και τώρα πεθαίνουν νέα παιδιά που δεν έχουν τίποτα απολύτως από εμφράγματα !!!!!!

Για όσα συμβαίνουν στην Θεσσαλία μας , οι φήμες οργιάζουν,για τους νεκρούς που τόσες μέρες δεν ξέρουμε πόσοι είναι,για τα αναχώματα που έριξαν για να μην πλημμυρίσουν οι πόλεις και τελικά πλημμύρισαν τα χωριά,και δεν τους είχε ειδοποιήσει κανείς,και έμειναν αβοήθητοι επι ώρες …ένας θεός ξέρει πως κρατήθηκαν μεσα στα νερά ως τον λαιμό,επάνω σε νεροχύτες και τραπέζια.και οι άλλοι να επιπλέουν νεκροί στον δρόμο…πόσοι είναι αυτοί,ουτε αυτό μπορούν να μας πούν !!!

Ζούμε τόσα χρόνια μια επαναλαμβανόμενη τραγωδία γαμωτο !!!!! Η θα ξυπνήσουμε η θα μας αποτελειώσουν !!!!!

Ποιος γνωρίζει αλήθεια ότι το ΦΕΚ για την Ηλεκτρονική ταυτότητα τους όλος τυχαίος το δημοσίευσαν την μέρα που πλημμύριζε η Θεσσαλία μας ;;;;;

Αγαπημένη μου φίλοι , τα προβλήματα τους επόμενους μήνες θα φανούν και σε εμάς που ξαπλωμένοι αναπαυτικά λουφάζουμε βλέποντας το έγκλημα που συμβαίνει, καταστράφηκε η παραγωγή και τα ζώα στην μεγαλύτερη πεδιάδα της χώρας μας και σε λίγο ο μισθός μας δεν θα φτάνει να αγοράσουμε λίγα μαρούλια , λίγο κρέας και κανένα μήλο .

Πιστέψτε με κάποιοι χαίρονται, κι αυτοί είναι οι ίδιοι που με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής θέλουν να επιστρέψουμε πίσω στον Μεσαίωνα !!!!

Αν τους αφήσουμε θα το τελειώσουν το σχέδιο τους . Να το γνωρίζετε !

Αλήθεια θα αντιδράσουμε επιτέλους και όχι από εδώ μέσα αλλά όλοι μαζί ενωμένοι έξω από τα σπίτια μας ,η θα περιμένουμε υπομονετικά το τέλος μας ;;;;; Δώστε μου μια απάντηση τώρα !!!!……. Αυτό που σας έγραψα για τα ATIA η κοινώς UFO Κρατηστε το και πείτε με ηλήθιο ! Εγώ σας το αναφέρω εδώ και μήνες σε καθε μου αναρτηση σε καθε μου απάντηση και όπου μπορώ να το γράψω για να μην φανώ γραφικός. Τώρα όσοι έτυχε να δείτε εχθές τα τσοντοκαναλα τους κάτι σχετικό μπορεί να πηρε το μάτι σας !!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου