Όλα τα πιόνια στη σκακιέρα κινούνται στη θέση τους… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όλα τα πιόνια στη σκακιέρα κινούνται στη θέση τους…

  «Δεν θα υπάρχει ρεύμα, φαγητό, καύσιμα. Πολεμάμε τα ανθρώπινα κτήνη και θα πράξουμε ανάλογα» Ο πρωθυπουργος Μπενιαμίν Νετανιάχου καλεί τ...

 






«Δεν θα υπάρχει ρεύμα, φαγητό, καύσιμα. Πολεμάμε τα ανθρώπινα κτήνη και θα πράξουμε ανάλογα»


Ο πρωθυπουργος Μπενιαμίν Νετανιάχου καλεί τους Ισραηλινούς να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο ‘’το συντομότερο δυνατό’’  εντωμεταξύ ιρανικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ ορκίζονται να επιτεθούν σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις που σταθμεύουν στην περιοχή, εάν ο αμερικανικός στρατός εμπλακεί στη σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ.

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Όλα τα πιόνια στη σκακιέρα κινούνται στη θέση τους για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ της Μέσης Ανατολής για τον οποίο ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ. 

 

Ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας διατάζει την πολιορκία της Γάζας: "Δεν θα υπάρχει ρεύμα, φαγητό, καύσιμα. Πολεμάμε τα ανθρώπινα κτήνη και θα πράξουμε ανάλογα". 

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford κατευθύνεται προς το Ισραήλ, μαζί με το αεροπλανοφόρο Ford, οι ΗΠΑ στέλνουν το καταδρομικό USS Normandy, τα αντιτορπιλικά USS Thomas Hudner, USS Ramage, USS Carney, USS Rooseve. Άλλα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο!    

 

 

Η Χεζμπολάχ, στον Λίβανο, έχει στην κατοχή της ποσότητα αντιπλοίων P-800 «Oniks», κατασκευής Ρωσίας. 


 

Militarytoday: Το P-800 Oniks είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους πυραύλους κατά πλοίων σήμερα. Η εξαγωγική του έκδοση είναι γνωστή και Yakhont.  

Πετά πολύ κοντά στην επιφάνεια του νερού, με λειτουργικό υψόμετρο 10 μέτρων  ή μεγαλύτερο. Αλλά ο πραγματικός κίνδυνος είναι η ταχύτητά του. Ο πύραυλος ταξιδεύει με ταχύτητα 2,6 Mach , που σημαίνει 3180 km/h που μεταφράζεται σε 1998 mph   (884 μέτρα ανά δευτερόλεπτο) Το ανθρώπινο μάτι - γενικά - δεν μπορεί καν να δει αυτό το πράγμα να κινείται. . . κινείται τόσο γρήγορα. 

Το αεροπλανοφόρο USS G.R. Ford και η συνοδεία του, θα βρίσκονται στην ‘’ανατολική Μεσόγειο ‘’  Αυτό μου θύμισε τα λόγια του Γέροντα....’’  

 

14/3/2022 ο Γέροντας είπε : ‘’Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν……. Το τρίτο μέρος θα συνοδευτεί από μεγάλο σεισμό…’’  Στην Ανατολική Μεσόγειο, στην θάλασσα, θα γίνουν φονικές ναυμαχίες , ο Γέροντας ανέφερε πολλές φορές ότι ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα από ναυτικές δυνάμεις διαφόρων κρατών. 

 

Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο Αμερικανοί πολίτες σκοτώθηκαν στις επιθέσεις και άλλοι αγνοούνται, εντωμεταξύ οι ΗΠΑ ενισχύουν με F-35, F-15, F-16 και A-10 της Πολεμικής Αεροπορίας τις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών στην περιοχή. 

 

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζίπ Ερντογάν, τάχθηκε δημόσια υπέρ των Παλαιστινίων στη συνεχιζόμενη σύγκρουση ΧΑΜΑΣ-Ισραήλ και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ τις Ηνωμένες Πολιτείες να μείνουν έξω από τη σύγκρουση. Ο Ερντογάν λέει ότι η χώρα του είναι "με τους αθώους Παλαιστίνιους αδελφούς μας" και προειδοποίησε ρητά..... όλους ότι η Τουρκία είναι "πρόθυμη να υπερασπιστεί την Παλαιστίνη με κάθε τίμημα". ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο Ερντογαν;  

 

Διότι η Πολωνία, μόλις χθες , είπε ότι στέλνει στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη στο Ισραήλ για να εκκενώσει Πολωνούς υπηκόους και ότι εάν τα αεροσκάφη αυτά δεχτούν επίθεση, η Πολωνία θα επικαλεστεί το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα η συμμαχία (ΝΑΤΟ) των 31 χωρών (μέσα και η Τουρκία) να κάνει πλήγματα εναντίον Παλαιστινίων!  Ο Ερντογαν θα αναγκαστεί να επικαλεστεί ΒΕΤΟ. Tο ΝΑΤΟ απαιτεί ομοφωνία προτού μπορέσει να εμπλακεί σε στρατιωτική δράση. 

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου : ‘’ ‘Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία. ‘’ 


Σήμερα ο πρωθυπουργος Μπενιαμίν Νετανιάχου καλεί τους Ισραηλινούς να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο ‘’το συντομότερο δυνατό’’  εντωμεταξύ ιρανικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ ορκίζονται να επιτεθούν σε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις που σταθμεύουν στην περιοχή, εάν ο αμερικανικός στρατός εμπλακεί στη σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ. Επίλεκτες ειδικές δυνάμεις της Χεζμπολάχ, έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα με το Ισραήλ στην περιοχή Μετούλα.

Στην Αμερική άρχισαν διαδηλώσεις παλαιστίνιων και ισραηλιτών, σύντομα θα τα δούμε και στην Γαλλία, δείτε την φωτογραφία...... Αυτοί όλοι που γνωρίζουν το μέλλον της περιοχής ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ με στρατιωτικά αεροπλάνα.


Σύμφωνα με την Wall Street Journal, Ιρανοί αξιωματούχοι βοήθησαν στο σχεδιασμό της αιφνιδιαστικής επίθεσης στο Ισραήλ και έδωσαν το πράσινο φως για την επίθεση σε μια συνάντηση στη Βηρυτό την περασμένη Δευτέρα. Αναφέρει επίσης ότι αυτή η επίθεση ήταν μέρος ενός ‘’ευρύτερου σχεδίου’’ για ‘’πνιγμό του Ισραήλ από όλες τις πλευρές’’ 


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Παιδιά μου μετάνοια, εξομολόγηση, θεία κοινωνία , να θωρακιστείτε και να θωρακίσετε την ψυχή σας με πίστη..... Να προσευχηθείτε και για τους άλλους που υποφέρουν, να προσευχηθείτε και γι’ αυτές τις ψυχές που φεύγουν άδικα. Μετανοείτε παιδιά μου, προσευχηθείτε, γονατίστε στον Ουράνιο Πατέρα, γονατίστε στον Χριστό μας, γονατίστε στην Αγία Τριάδα,  Παιδιά μου όταν δεν ζητάτε Τον Χριστό, πως θα έλθει να σας βοηθήσει, γι’αυτό μην απορείτε, δεν είναι άσπλαχνος, απλώς δεν επεμβαίνει σε δικαιώματα, βεβαίως επεμβαίνει με άλλον τρόπον μεν, αλλά όχι άμεσα.

 




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ο Θεός να μας βοηθήσει μήπως και καταλάβουν οι άνθρωποι τι κακό πανε να κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου