Αγγλία: Το 94% των θανάτων από COVID-19 το περασμένο έτος ήταν μεταξύ των τeτρaπλά e-μβ-0λιaσμ-eνων… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγγλία: Το 94% των θανάτων από COVID-19 το περασμένο έτος ήταν μεταξύ των τeτρaπλά e-μβ-0λιaσμ-eνων…

  Ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 95% των θανάτων από COVID-19 τους 12 μήνες μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023 και το 9...

 






Ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 95% των θανάτων από COVID-19 τους 12 μήνες μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023 και το 94% από αυτούς τους θανάτους ήταν είτε στον τριπλά είτε στον τετραπλάσιο εμβολιασμένο πληθυσμό.

 

Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τον μικρότερο αριθμό θανάτων από COVID-19 κάθε μήνα έως τον Μάιο του 2023, μόλις και μετά βίας έφτασαν σε τριψήφιους αριθμούς τους περισσότερους μήνες. Ενώ ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε την πλειονότητα των θανάτων από τον Covid-19 κάθε μήνα, φτάνοντας σε τετραψήφιο αριθμό σε όλους εκτός από 2 μήνες κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Πηγή: Expose News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής δημοσίευσε πρόσφατα μια ενημέρωση για τους θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία και αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 95% των θανάτων από COVID-19 τους 12 μήνες μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023 και το 94% από αυτούς τους θανάτους ήταν είτε στον τριπλά είτε στον τετραπλάσιο εμβολιασμένο πληθυσμό.

Το σύνολο δεδομένων δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το κυβερνητικό τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου γνωστό ως Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) και μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο του ONS εδώ ή να το κατεβάσετε από εδώ.

Το σύνολο δεδομένων περιλαμβάνει θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 1ης Απριλίου 2021 και 31ης Μαΐου 2023. Ωστόσο, επειδή έχουμε εξετάσει εκτενώς τους θανάτους έως το τέλος του 2022 σε σύνολα δεδομένων που δημοσιεύτηκαν προηγουμένως, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στους θανάτους Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού ολόκληρο το έτος έως τις 31 Μαΐου 2023 και το παρακάτω γράφημα δείχνει τι ανακαλύψαμε –






Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τον μικρότερο αριθμό θανάτων από COVID-19 κάθε μήνα έως τον Μάιο του 2023, μόλις και μετά βίας έφτασαν σε τριψήφιους αριθμούς τους περισσότερους μήνες. Ενώ ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε την πλειονότητα των θανάτων από τον Covid-19 κάθε μήνα, φτάνοντας σε τετραψήφιο αριθμό σε όλους εκτός από 2 μήνες κατά τη διάρκεια του έτους.

Αλλά αυτό που είναι περίεργο με τα στοιχεία είναι ότι δεν είναι ο πληθυσμός μιας δόσης ή διπλού εμβολιασμού που ευθύνεται για την πλειονότητα των θανάτων από COVID-19 κατά τη διάρκεια των 12 μηνών, αλλά ο τριπλός και τετραπλός εμβολιασμένος πληθυσμός που αντιπροσώπευε την πλειοψηφία των Θάνατοι από covid-19. Με τους περισσότερους θανάτους να σημειώνονται μεταξύ των τετραπλό εμβολιασμένων από τον Αύγουστο του 2022 και μετά.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τον συνολικό αριθμό θανάτων από COVID-19 ανά εμβολιασμένη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και αποκαλύπτει την πραγματική έκταση των συγκλονιστικών στατιστικών –







Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός μόλις έπεσε σε 4 αριθμούς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σημειώνοντας συνολικά 1.161 θανάτους από τον Covid-19, ενώ ο εμβολιασμένος πληθυσμός έφτασε τα πενταψήφια με 20.336 θανάτους από Covid-19. 19.143 εκ των οποίων ήταν μεταξύ των τριπλών και τετραπλών εμβολιασμένων.

Αυτό σημαίνει, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός στην Αγγλία αντιπροσώπευε το 95% των θανάτων από COVID-19 μεταξύ 1ης Ιουνίου 2022 και 31ης Μαΐου 2023. Ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5%.







Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Οι τριπλοί και οι τετραπλοί εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν το 94% όλων των θανάτων στον εμβολιασμένο πληθυσμό και όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, το 89% όλων των θανάτων από Covid-19, με τους εμβολιασμένους με μία δόση και δύο δόσεις να αντιστοιχούν σε μόλις 6 % των θανάτων από Covid-19.







Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αυτό, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι υψηλότερο από το 5% των θανάτων από τον Covid-19 στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό.

Αυτά δεν είναι τα στοιχεία που θα περιμένατε να δείτε εάν οι ενέσεις COVID-19 είναι πραγματικά έως και 95% αποτελεσματικές στην πρόληψη του θανάτου, έτσι δεν είναι;

Με το 95% των θανάτων από τον Covid-19 τους 12 ολόκληρους μήνες έως τον Μάιο του 2023 να είναι μεταξύ των εμβολιασμένων, φαίνεται ότι είναι στην πραγματικότητα μόνο το 5% αποτελεσματικοί, και ακόμη και αυτός ο αριθμός είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος.



Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου