Καλώς ήλθατε στο «υπέροχο» έτος 2030… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καλώς ήλθατε στο «υπέροχο» έτος 2030…

  Σχεδιάζουν για εμάς έναν κόσμο που είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, όπου τα πάντα θα μετριούνται, όπου τα συναισθήματα αντικαθίστανται από ...

 






Σχεδιάζουν για εμάς έναν κόσμο που είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, όπου τα πάντα θα μετριούνται, όπου τα συναισθήματα αντικαθίστανται από αριθμούς, βαθμολογίες, δείκτες, θα ζούμε ως μονάδες και τίποτα άλλο...

 


Ακόμα και στα ίδια τα άρθρα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ομιλούν για το ότι μέχρι εκείνη τη χρονολογία, ελπίζουν να είναι σε θέση να παρακολουθούν τις σκέψεις μας ακόμα και τα όνειρά μας. Το μέλλον μας θα είναι ένα μέλλον όπου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός, οι σπόροι θα είναι μολυσμένοι και θα μας συλλαμβάνουν για πράγματα που δεν έχουμε καν κάνει ακόμα…

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Με βάση την γaμημένη Αντζεντα τους , και με γνώμονα ότι δεν τους αντέχω άλλο , θέλω να σας καλοσωρίσω στο δικό τους … υπέροχο έτος . Το 2030 κύριες και κύριοι!

 

Καλώς ήρθατε λοιπόν στην πόλη μου, ή μήπως θα έπρεπε να πω στην πόλη μας;

 

Να γνωρίζεται πως σε αυτήν την πόλη δεν θα μας ανήκει τίποτα απολύτως !!!!

 

Εγώ προσωπικά αλλά προφανώς και εσύ δεν θα έχουμε αυτοκίνητο.

Δεν θα έχουμε σπίτι.

 

Δεν θα έχουμε συσκευές ή ρούχα.

 

Μπορεί αυτό να σας φαίνεται ηλίθιο σε αυτήν την δεδομένη στιγμή , αλλά για εμένα προσωπικά σε αυτή την πόλη θα είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό!

 

Στην πόλη μας φίλοι μου δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο , γιατί πολύ απλά , κάποιος άλλος θα χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χώρο μας , όποτε και δεν θα τον χρειαζόμαστε.

 

Η ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς όπου δεν θα έχουμε τίποτα στην κατοχή μας , θα μας κάνει τόσο … ευτυχισμένους που δεν θα θα θελουμε τελικά να μάθουμε σε ποιον άραγε θα ανήκουν τελικά τα πάντα;

 

“Ψώνια, δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι αυτό!

 

Για τους περισσότερους από εμάς μετατρέπεται σε επιλογή πραγμάτων για χρήση. Μερικές φορές το βρίσκω διασκεδαστικό και μερικές φορές θέλω απλά ο αλγόριθμος να το φροντίζει για μένα !

 

Αυτοί οδεύουν, και το δηλώνουν ανοιχτά, προς την εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής και τη μετατροπή της σε κάτι άλλο, σε κάτι που είναι περισσότερο σαν υπολογιστής !!!

 

Η μεγαλύτερη ανησυχία μου , είναι όλοι οι άνθρωποι που δεν ζουν στην πόλη μας, αυτοί που χάσαμε στην πορεία , αυτοί που αποφάσισαν ότι αυτό έγινε υπερβολικό !

 

Όλη αυτή η τεχνολογία, εκείνοι που ένιωσαν παρωχημένοι και άχρηστοι όταν τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη ανέλαβαν μεγάλο μέρος των εργασιών μας. Εκείνοι που τελικά τα πήραν από το πολιτικό σύστημα και στράφηκαν εναντίον του, ζουν διαφορετικά είδη ζωής έξω από την πόλη.

 

Κάποιοι μπορεί να δημιούργησαν μικρές αυτόνομες κοινότητες. Άλλοι απλά μπορεί να έμειναν στα άδεια και εγκαταλελειμμένα σπίτια σε μικρά χωριά που θα θυμίζουν 18ου αιώνα.

 

Το μέλλον μας θα είναι ένα μέλλον όπου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός, οι σπόροι θα είναι μολυσμένοι και θα μας συλλαμβάνουν για πράγματα που δεν έχουμε καν κάνει ακόμα !

 

Ακόμα και στα ίδια τα άρθρα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ομιλούν για το ότι μέχρι εκείνη τη χρονολογία, ελπίζουν να είναι σε θέση να παρακολουθούν τις σκέψεις μας ακόμα και τα όνειρά μας !!!

 

Κάποιες φορές εκνευρίζομαι με το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτικότητα !!!

 

Οτι δεν μπορώ να πάω πουθενά και να μην καταγραφώ!!!

 

Ξέρω ότι κάπου καταγράφονται όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον μου !!!

 

Αυτό που βλέπουμε και δεν θελουμε με τίποτα να το πιστέψουμε είναι η σταδιακή ανάθεση της ανθρώπινης αναπαραγωγής στην τεχνολογία.

 

Με Κασσελάκιδες και ένα σορό από τέτοιους , δεν γίνεται να πιστεύεις σοβαρά ότι θα μπορούσες να αναπαραχθείς με τον φυσιολογικό τρόπο !

 

Γιαυτο σχεδιάζουν για εμάς έναν κόσμο που είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, όπου τα πάντα θα μετριούνται, όπου τα συναισθήματα αντικαθίστανται από αριθμούς, βαθμολογίες, δείκτες, θα ζούμε ως μονάδες και τίποτα άλλο !!!!

 

Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για ένα ανθρώπινο νου να χωνέψει ότι κάποιοι θέλουν να μας αφανίσουν !!!

 

Και όμως στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο ξεκίνημα, υπήρχαν άνθρωποι όπως ο Αουρέλιο Πετσέι, ο οποίος ήρθε και μίλησε για τα όρια της ανάπτυξης , και έκανε μια Μαλθουσιανή ομιλία το 1973 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η οποία θεωρήθηκε ως το επίκεντρο όλων των επόμενων διακηρύξεων !!!

 

Αυτός ο τύπος ο Αουρέλιο Πετσέι, ο Ιταλός βιομήχανος, εκφώνησε μια ομιλία το 1973 με τίτλο “Τα όρια της Ανάπτυξης”, ένα έγγραφο που φυσικά είχε παραγγείλει η άγνωστη στους ποιο πολλούς Λέσχη της Ρώμης !

 

Η μελέτη του είχε προκαλέσει αίσθηση μετά τη δημοσίευσή της το 1972, επειδή φυσικά αμφισβητούσε τη βιωσιμότητα της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης.

 

Επαναλαμβάνοντας ορισμένες από τις ίδιες ανησυχίες για τα δημογραφικά στοιχεία που εξέφρασε και ο Τόμας Μάλθους τον 19 αιώνα, οι συγγραφείς εξέτασαν διάφορα σενάρια για την παγκόσμια οικονομία και περιέγραψαν τις επιλογές που έπρεπε να κάνει η κοινωνία μας για να συμβιβάσει την οικονομική ανάπτυξη με τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς.

 

Η έκδοση ορόσημο μεταφράστηκε τελικά σε περίπου 30 γλώσσες και πούλησε περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Και στην ουσία συζητούσαν για τον άνθρωπο για όλους εμάς και μας παρουσίαζαν σαν τον κοινό εχθρό τους !!!

 

« Οι άνθρωποι είναι ο εχθρός. Ο εχθρός των ανθρώπων είναι οι άνθρωποι. » !!!!

 

Οι ανάλγητοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ασπάζονται δυστυχώς αυτή την ιδέα !!!

 

Συρρέουν, και φέρνουν μόνο ανθρώπους που έχουν την ίδια ιδεολογία όπως καλή ώρα κάθε τη που θεωρείς εσύ ως ιδανικό πολιτικό για να τον ψηφίσεις !!!

 

Όλοι τελικά αυτοί οι ωραίοι τύποι που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς , θέλουν το 2030 να το γιορτάσουν με την δίκη σου αποκλειστική απώλεια !!!!

 

Και σου θέτω όπως πάντα το βασικό ερώτημα που καθιστά εν γενεί και την αφύπνιση σου , αν τελικά αποφάσισες να τους το επιτρέψεις !

 

Αν ναι, πες το μου, για να μην πασχίζω άδικα να σου περάσω το μήνυμα που εσύ θεωρείς γελοίο , αλλά εγώ , ως την κορωνίδα για την ύπαρξη σου !!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου