Όργανο των διεθνών αγορών και λεσχών ο Κυριακός Μητσοτάκης… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όργανο των διεθνών αγορών και λεσχών ο Κυριακός Μητσοτάκης…

  Διαχειριστές ξένων συμφερόντων οι Έλληνες κυβερνήτες…   Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο Κυριάκος ...

 


Διαχειριστές ξένων συμφερόντων οι Έλληνες κυβερνήτες…


 

Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουν λογική κοινού νου, δεν έχουν συνάφεια πεπραγμένων και οριοθετημένης ιδεολογικής ταύτισης της Νέας Δημοκρατίας! Γιατί υπάρχει ένα αόρατο χέρι που δίνει εντολές και οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα…

 

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

 

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 ο τηλεοπτικός σταθμός Alertθυμήθηκε και παρουσίασε απόσπασμα της πολύ πετυχημένης παλαιότερα ζωντανής εκπομπής “Στον ενικό” που επιμελούταν και παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

 

Έτσι τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με ζωντανό ακροατήριο που έκανε ερωτήσεις στον καλεσμένο του κ. Χατζηνικολάου!

 

Μια πολύ σπουδαία ερώτηση τέθηκε από έναν από το ακροατήριο προς τον τότε εν δυνάμει Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

Ερώτηση:

 

«Μάθαμε τελευταία, ότι συμμετείχατε στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ακούγονται πολλά γι΄ αυτήν την Λέσχη, τα ξέρετε καλύτερα από εμένα!»!

 

Στο σημείο αυτό ο κ. Χατζηνικολάου διακόπτει τον ερωτώντα πολίτη, λέγοντας:

 

“Μου έχετε κλέψει τα μισά ερωτήματα σήμερα”, αφήνοντας τον πολίτη να συνεχίσει το ερώτημά του:

 

«Συμμετέχουν εκεί σημαίνοντες επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκδότες, όλοι λέτε ότι εκεί παρουσιάζετε τις θέσεις σας για το καλό της χώρας! Μήπως τελικά εκεί πέρα αποφασίζονται και καθορίζονται οι πολιτικές που πρέπει να ασκηθούν και εσείς – να το πω απλά – κάνετε τη βρώμικη δουλειά;»!

Η απάντηση του τότε Προέδρου της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού, με έντονη την αμηχανία του και τον αιφνιδιασμό του από αυτήν την απρόβλεπτη για εκείνον ερώτηση:

 

«Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, δεν είναι τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο από μια συνάντηση πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, επιφανών ανθρώπων, που συζητάμε και δεν αποφασίζουμε απολύτως τίποτε, για σημαντικά ζητήματα! Π.χ. ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην φετινή, που είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω, το οποίο θεωρώ απολύτως κρίσιμο, είναι το πως, η τεχνολογία και με πιο τρόπο θα αντικαταστήσει μια σειρά από δουλειές, οι οποίες σήμερα γίνονται από ανθρώπους και αύριο από μηχανές! Αυτή είναι μια συζήτηση, που πρέπει να μας απασχολεί εμάς τους πολιτικούς»!

 

Επέμβαση Νίκου Χατζηνικολάου, ερωτώντας τον κ. Μητσοτάκη:

 

«Γιατί σας δεσμεύουν όσους μετέχετε εκεί, να μην πείτε βγαίνοντας, τι συζητήσατε; Υπάρχει μια δέσμευση μυστικότητας σε ένα φόρουμ, που γίνονται συζητήσεις που περιγράψατε; Γιατί δεν κρατούνται πρακτικά;»!

 

Και η απάντηση του σημερινού Πρωθυπουργού:

 

«Έχω πάει σε πολλά τέτοια φόρα και υπάρχει ένας κανόνας. Ο κανόνας είναι ότι μιλάς ελεύθερα, δεν κρατούνται πρακτικά ακριβώς για να μπορέσεις να μιλήσεις ελεύθερα και δεσμεύεσαι να μην αναφερθείς σε συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί»!

 

Βλέπετε λοιπόν, φίλες και φίλοι, πως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τορίνο από 7-10 Ιουνίου 2018, κορυφαίο ζήτημα ήταν η εφαρμογή στις κοινωνίες της τεχνητής νοημοσύνης! 

 

Όπου απόλυτα ξεδιάντροπα μας δήλωνε πως:

 

«Η τεχνολογία θα αντικαταστήσει μια σειρά από δουλειές, οι οποίες σήμερα γίνονται από ανθρώπους και αύριο από μηχανές»!

 

Δηλαδή, δημιουργία ανεργίας με απώλεια εργαζομένων, προς όφελος της επιχειρηματικότητας, που υποστηρίζουν πολιτικούς για να ανέλθουν στα ύπατα αξιώματα της χώρας τους!

 

Σήμερα ως Πρωθυπουργός εφαρμόζει αυτήν ακριβώς την πολιτική και με την οποία δεσμεύθηκε τότε, να εφαρμόσει όταν γίνει Πρωθυπουργός!

 

Αλλά μόνο γι΄ αυτό δεσμεύθηκε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;

 

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μια απόκρυφη Λέσχη της Παγκοσμιοποίησης κατά των Εθνών κρατών…

 

Αλλά ποια πραγματικά είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

 

Ας δούμε τι αναφέρεται στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια:

 

«Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο - συνήθως στην Ευρώπη - και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Η διάσκεψη του 2009 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ 14-16 Μαΐου.

Λόγω της μυστικότητας των συνεδριάσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατηγορείται συχνά για μυστικοπάθεια και συνωμοσίες σε διεθνές επίπεδο. Τέτοιες θεωρίες έχουν υιοθετηθεί συχνά από οργανώσεις. Κριτική στην λέσχη έχουν ασκήσει μεταξύ άλλων η οργάνωση“John Birch Society”, καθώς και ο Καναδός Ντάνιελ Εστούλιν, ο Βρετανός Ντέιβιντ Άικ και οι Αμερικανοί Τζιμ Τάκερ και Άλεξ Τζόουνς. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σκοπεύει να υπονομεύσει την ακεραιότητα των Η.Π.Α, καθώς και άλλων χωρών, με την συνένωση τους σε μια υπερεθνική δομή με το όνομα Βορειοαμερικανική Ένωση, αντίστοιχη με την Ευρωπαϊκή Ένωση!

 

Ο Τζόναθαν Ντάφι, γράφοντας στο BBC, αναφέρει:

 

Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται στα πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα... Το κενό που δημιουργείται από αυτή την απόμακρη μυστικότητα, έρχεται να το καλύψει μια θεωρία συνωμοσίας που χτίστηκε γύρω από την Λέσχη, σύμφωνα με την οποία η μοίρα του κόσμου αποφασίζεται κατά κύριο λόγο από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

 

Άτομα που έχουν λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της λέσχης, δηλώνουν σε έρευνα του BBC, πως πρόκειται για συναντήσεις ατόμων που εκπροσωπούν κορυφαίες επιχειρήσεις και πολιτικούς, ώστε να επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος με βάση την απλή “κοινή λογική”. Στην ίδια έρευνα διατυπώνεται η άποψη πως αυτή η “κοινή λογική” δεν μπορεί παρά να είναι εναρμονισμένη με τα συμφέροντα των κύριων συμμετεχόντων, δηλαδή μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και προφανώς θα ενθαρρύνονται πολιτικοί που δίνουν προτεραιότητα σε αυτά ακριβώς τα συμφέροντα.»!

 

Η Siemens ήταν το «διαβατήριο» του Κούλη για την συμμετοχή του στη  Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…

 

Κατά το παρελθόν και πριν γίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραφα στις 11 Ιουνίου 2018 στο άρθρο μου με τίτλο:

 

Η Siemensείναι το “διαβατήριο” του Κούλη στη  Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τορίνο (7-10 Ιουνίου). Από τους πρώτους στη λίστα των προσκεκλημένων της “κλειστής κι αμαρτωλής” αυτής σύναξης!

 

Γι΄ αυτό θα πρέπει να θυμηθούμε:

 

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει στο Πανελλήνιο, την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens.

 

Αυτήν την ομερτά την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου. Τα μέλη της γραμματείας του ισχυρού άνδρα της Siemens που κατέγραφαν όλες τις συναντήσεις του  ιδίου με το πολιτικό και επιχειρηματικό λόμπι της Ελλάδος. Σε αυτά τα ημερολόγια, δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αναφέρεται κάποια επαφή με μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη. Όπως αναφέρονται και οι συμμετοχές μελών της Οικογένειας Μητσοτάκη σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις της Siemens. Γιατί, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει επίσημη εκδήλωση της Siemens και να λείπει από αυτή η Ντόρα ή ο Κυριάκος. Όλα τα παραπάνω τα διαχειριζόταν η κ. Τσακάλου, η οποία μέχρι σήμερα – εκτιμώ – στις τόσες συνεντεύξεις της ή καταθέσεις της στη Δικαιοσύνη, δεν έχει πει ούτε τη μισή αλήθεια. Εκείνη γνωρίζει περισσότερα από τον οποιοδήποτε. Ήταν το “μάτι και το αυτί” του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Γνωρίζει επίσης, πως όταν καλούσαν το γραφείο Χριστοφοράκου από την “Αγία Οικογένεια”, στη Siemens χτυπούσε γενικός συναγερμός και όλοι έτρεχαν προκειμένου να υλοποιήσουν το αίτημα της Οικογένειας.

 

Από τα ημερολόγια του Μιχάλη Χριστοφοράκου προκύπτει πως η Ντόρα και ο Κυριάκος ήταν πολύ καλοί “πελάτες” της Siemens. Από τις εγγραφές με ημερομηνία 14 Ιουλίου και 17 Ιουλίου 2000, φέρεται πως η κ. Μπακογιάννη άλλαξε το τηλεφωνικό της κέντρο. Όπως, σε μεταγενέστερα έτη εμφανίζονται και άλλες τέτοιες “αγορές”. Η φιλία των Ντόρα – Κυριάκου με τον Χριστοφοράκο ήταν μεγάλη και ουδείς μπορούσε να την “σπάσει”. Γι΄ αυτό τους ικανοποιούσε το οποιοδήποτε αίτημά τους. Και αυτή τη φιλία δεν την έκρυβαν. Απεναντίας, την διατράνωναν πομπωδώς δεξιά και αριστερά μέσω των ΜΜΕ.

 

Όπως, όταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος παραβρέθηκε στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι και στοίχησε στην εταιρεία – σύμφωνα με πληροφορίες μας – περί τα 10 χιλιάδες ευρώ, αφού η μετάβαση έγινε με ελικόπτερο!

 

Άλλωστε, ο Χριστοφοράκος έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία στην Ντόρα Μπακογιάννη από την εποχή που ήταν συμμαθητές στη γερμανική σχολή. Γι΄ αυτό την υποστήριξε θερμά σε όλα τα πολιτικά της εγχειρήματα, ως βουλευτή, δήμαρχο, υπουργό.

 

Όπως, βοήθησε και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, εξασφαλίζοντάς του “χορηγίες” για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, όπου ήταν Πρόεδρος. Στην διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και σε διεθνείς αγώνες που έλαβαν χώρα στο Ολυμπιακό Ιππικό  Κέντρο στο Μαρκόπουλο, όπως της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2007…

 

Και για άλλη μια φορά να μην ξεχνάμε πως, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Siemens, “πέταξε” στην ελευθερία του Μονάχου, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. Τυχαία σύμπτωση; Ίσως…

 

Α, αξίζει και η σημείωση πως, τα παιδιά του Κυριάκου και του Μιχάλη πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Άλλωστε, σε μια μεσοτοιχία ζούσαν, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει!

 

Πάντως, το σίγουρο είναι πως η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, προστατεύει μέχρι σήμερα τον Χριστοφοράκο, και σίγουρα εκείνη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, το γιατί!

 

Από την άλλη μεριά, μέσω των ημερολογίων αποκαλύφθηκε μια επιστολή που έστειλε ο Χριστοφοράκος, ένα μήνα μετά την “αποκαθήλωσή” του από την εταιρεία, όπου παρουσιάζεται πως, είχε υποσχεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα καλύψει τις εκλογικές του ανάγκες το 2007 με τηλεφωνικό κέντρο. Εξ ου και όλα όσα ακολούθησαν με τα περιβόητα τιμολόγια που μετά το δημοσιογραφικό σάλο που ξέσπασε, τελικά εξοφλήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Τότε εκτέλεσαν την «Συμφωνία των Πρεσπών», σήμερα εκτελούν τις «Πρέσπες του Αιγαίου»…

 

Αλλά ο κ. Μητσοτάκης σε εκείνη την τηλεοπτική εξέταση στην εκπομπή “Στον ενικό”, μας ομολόγησε, ότι συμμετείχε και σε άλλα διεθνή φόρα!  

Παρακάτω, όσα αποκάλυπτα στην πιπεράτη σελίδα μου “Τσουκνίδα” το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, με τίτλο:

 

«Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος των “αγορών”»!

 

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2019, στην καθιερωμένη ετήσια σύναξη, στη  “Μικρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” παραβρέθηκαν πολλοί! Μεταξύ αυτών και ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ ΜανουέλΜπαρόζο! Ο οποίος όταν αποχώρησε από την ΕΕ ανέλαβε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ανώτερος σύμβουλος στο διεθνές τμήμα της GoldmanSachs! Η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών, διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, οικονομικών συμβούλων και εκτιμητών εξαγορών – συγχωνεύσεων και μ’ ένα πλήθος άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι κυρίως μεγάλες εταιρείες, κρατικές και ιδιωτικές, κυβερνήσεις χωρών αλλά και ιδιώτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στο χώρο της οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ!

 

Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν λοιπόν, μας είπε από τους Δελφούς, ότι η Ευρώπη έχει ένα πολιτικό χρέος προς την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες έδειξαν τη δέσμευση τους στην ΕΕ. Εκτίμησε, πως οι “αγορές” (σ.σ. αυτές που λήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα των Μνημονίων) αξιολογούν ήδη και περιμένουν τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές γι΄ αυτό και δείχνουν σήμερα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!

 

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός μας είπε για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών:

 

«Είναι μία επικυρωμένη συμφωνία και θα την σεβαστώ, αν υπάρχουν περιθώρια να την βελτιώσω προς όφελος της χώρας μου θα τα εκμεταλλευτώ.…Επίσης η Ελλάδα επιφυλάσσεται όλων των συμφερόντων της αναφορικά με την πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ»!

Φαντάζομαι, πως δεν χρειάζεστε περαιτέρω ερμηνεία των λεχθέντων του κ. Μητσοτάκη!

 

Ο άνθρωπος των “αγορών” Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη σύναξη της “Μικρής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ” στους Δελφούς, μας αποκάλυψε ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία, την οποία σύσσωμος ο ελληνικός λαός αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας! Μας είπε πως αντιδρά το 70% του ελληνικού λαού! Κάποιοι άλλοι μας είχαν πει ότι αντιδρά το 80%. Όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο το ποσοστό αντίδρασης – κατά την εκτίμηση των ανθρώπων των “αγορών” – του ελληνικού λαού θα μειώνεται. Έτσι στο τέλος θα μας “πείσουν” ότι η πλειοψηφία του λαού μας δέχεται την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

 

Ποτέ δεν είναι τυχαία η επιλογή των συμμετεχόντων στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…

 

Αξίζει να επισημανθεί, πως μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι μεταξύ των άλλων, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Γερμανία, όπως και ο Τζορτζ Σόρος, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος, κερδοσκόπος, επενδυτής που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας!

 

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, ο Γιώργος Παπανδρέου (Μνημόνιο), ο Θεόδωρος Πάγκαλος (Ίμια), η Άννα Διαμαντοπούλου (εκ των καταστροφέων της ελληνικής Παιδείας), ο Γιώργος Αλογοσκούφης (εκ των καταστροφέων της ελληνικής οικονομίας), η Ντόρα Μπακογιάννη (ως Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, τορπίλισε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, αρχηγό τότε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις δυο ενεργειακές συμφωνίες αργού πετρελαίου “Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης”και φυσικού αερίου “SouthStream” με την Ρωσία)!

 

Να μην ξεχνάμε, ότι το 1993 η Λέσχη Μπίλντερμπεργκπραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (Βουλιαγμένη) επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την συμμετοχή του ιδίου, μαζί με άλλους Έλληνες πολιτικούς!

 

Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που συμμετείχε στα απόκρυφα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν ο κ. Αλέξης Παπαχελάς!

 

Διαχειριστές ξένων συμφερόντων οι Έλληνες κυβερνήτες…

 

Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουν λογική κοινού νου, δεν έχουν συνάφεια πεπραγμένων και οριοθετημένης ιδεολογικής ταύτισης της Νέας Δημοκρατίας!

 

Γιατί υπάρχει ένα αόρατο χέρι που δίνει εντολές και οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα!

 

Δεν έχει λογική η πάγια θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πως βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, βοηθώντας στην εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Ουκρανίας, τη νεοναζιστική Ουκρανία, στέλνοντας οικονομική ενίσχυση μιας πτωχευμένης χώρας, όπως είναι η Ελλάς και ταυτόχρονα αποστέλλοντας βαρύ οπλισμό, αποδυναμώνοντας τη στρατιωτική ισχύ των νησιών μας!   

 

Δεν έχει λογικήη εμφάνιση μέλους του Τάγματος Αζόφ, απόλυτα συνυφασμένου με την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, του νεοναζιστικού μορφώματος στην ελληνική Βουλή, τον Απρίλιο του 2022!

Δεν έχει λογικήσήμερα, η dejureυποστήριξη στο Ισραήλ, όταν το Ισραήλ αποσύρει όλους τους διπλωμάτες του από την Τουρκία, γιατί συμμαχεί η Τουρκία με την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάζ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρεί ότι μπορεί να κουβεντιάζει με τον φασίστα Ρ. Τ. Ερντογάν στο πλαίσιο εμπιστοσύνης και φιλίας! Με ποιον; Με τον Τούρκο τρομοκράτη και εισβολέα στην Κύπρο μας!

 

Δεν έχει λογικήνα ισχυρίζεται ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, ότι είμαστε υπέρ του Διεθνούς Δικαίου και να είμαστε οι πρώτοι που το καταπατούν! Όταν δεν τηρούμε την απόφαση της Συνθήκης των Θαλασσών (MontegoBay– 1982), περί αύξησης των ναυτικών μας μιλίων στο Αιγαίο Πέλαγος, από τα 6 στα 12!

 

Που γι΄ αυτόν τον λόγο η Τουρκία μας επέβαλε το casusbelli (αφορμή πολέμου) και όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν εφαρμόζουν το Διεθνές Δίκαιο των Θαλασσών, δίνοντας το δικαίωμα στην Τουρκία, συνεχώς να απαιτεί, αφού γνωρίζει την ελληνική ατολμία και υποχωρητικότητα!

 

Ζήτημα που ευθαρσώς – πρόσφατα – έθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής!

 

Δεν έχει λογική ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης να στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στην Τουρκία για την “ημέρα της Δημοκρατίας” (;;;), όταν ο Ρ. Τ. Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις, ζητώντας ακόμη και την Θεσσαλονίκη! Την στιγμή που ο Τούρκος Σουλτάνος υποστηρίζει ανοικτά τη ισλαμική τρομοκρατία! 

 

Δεν έχει λογική να συνεχίζεται ο εποικισμός της Πατρίδας μας από παράνομους μετανάστες, στους οποίους υπάρχουν σκληροί τζιχαντιστές, όργανα του Ερντογάν! Που θα ενεργήσουν σε μια σύρραξη με την Τουρκία ως θύλακες αναταραχών στο εσωτερικό της χώρας μας!

 

Δεν έχει λογική να μην διεκδικούμε σε όλα τα φόρα που συμμετέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους Γερμανούς, το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις από τις ναζιστικές θηριωδίες τους!

 

Όταν εξέλειπε ο όρος, πως η Γερμανία πρέπει για να ανταποκριθεί, πρώτα να ενωθεί! Ένωση των δυο Γερμανιών που πραγματοποιήθηκε το 1990!

 

Όταν δεν βρίσκεται Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης να υπογράψει την τελεσίδικη απόφαση αποζημίωσης των θυμάτων του μαρτυρικού Διστόμου!

Θα μπορούσα πολλά ακόμη να παραθέσω, για να αποδείξω, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι διαχειριστές ξένων συμφερόντων της Ελλάδος!

 

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου