Η νέα εστίαση του ιδρύματος Rockefeller στην κλιματική αλλαγή σηματοδοτεί την επόμενη φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η νέα εστίαση του ιδρύματος Rockefeller στην κλιματική αλλαγή σηματοδοτεί την επόμενη φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης…

  «Αυτό το έτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων» - Μήπως ο Αγώνας κατά της Κλιματικής Αλλαγής Κρύβει...

 






«Αυτό το έτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων» - Μήπως ο Αγώνας κατά της Κλιματικής Αλλαγής Κρύβει μια Ευγονική Ατζέντα;

 

Θα πρέπει το κοινό να αγνοήσει την ιστορία του Ιδρύματος Rockefeller καθώς μετατοπίζει τους πόρους του προς την προώθηση της Ατζέντας 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών;

 

Πηγή: The Last American Vagabond

Άρθρο του Derrick Broze

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Στα τέλη Ιουλίου του 2022, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller (RF), Dr. Rajiv J. Shah, δημοσίευσε μια δημόσια επιστολή στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το σχέδιο του οργανισμού να αυξήσει τους πόρους και την προσοχή του στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ο Shah σημείωσε ότι το RF έβαλε το χεράκι του στη διαμόρφωση "των αμερικανικών και παγκόσμιων απαντήσεων στις κρίσεις της πανδημίας", καθώς χρηματοδότησε έργα όπως το CommonPass, συμβάλλοντας στην προώθηση της έννοιας των διαβατηρίων εμβολίων.

Το ίδρυμα ιδρύθηκε το 1913 και χρησιμοποίησε τον πλούτο της οικογένειας Rockefeller για να προωθήσει φαινομενικά τη "δημόσια υγεία", χρηματοδοτώντας εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού και την ίδρυση αρχών δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο. Για να συνεχίσει την αποστολή του σήμερα, ο Σαχ λέει ότι το RF πρέπει να "αντιμετωπίσει άμεσα την κλιματική αλλαγή".

"Η κλιματική αλλαγή αποτελεί μοναδική απειλή για την ανθρωπότητα", έγραψε ο Shah. "Αποφασίσαμε ότι το Ίδρυμα Rockefeller θα αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα καλλιεργεί και τρώει, τροφοδοτεί τις κοινότητες και τα σπίτια της, προλαμβάνει και προστατεύεται από ασθένειες, ζει και εργάζεται. Με αυτόν τον τρόπο θα καταστήσουμε την ευκαιρία καθολική και βιώσιμη".

Ο Shah λέει ότι το ίδρυμα έχει ήδη κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, όπως το να βοηθάει τις γυναίκες να βρουν "πράσινες θέσεις εργασίας", να επενδύει στην "αναγεννητική γεωργία" και να δεσμεύεται να αποεπενδύσει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια του κληροδοτήματός του από τα ορυκτά καύσιμα. Ο Shah δήλωσε ότι το ίδρυμα έχει "αποεπενδύσει το μεγαλύτερο μέρος του κληροδοτήματός μας από τον τομέα".

Το ίδρυμα συνεργάστηκε επίσης με το Ίδρυμα Ikea και το Bezos Earth Fund για να επιταχύνει τη μετάβαση στη λεγόμενη "ανανεώσιμη ενέργεια". Οι ομάδες ισχυρίζονται ότι έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετα κεφάλαια.

Η ανακοίνωση της ανακατανομής των πόρων δεν περιλάμβανε πολλές λεπτομέρειες ή σταθερά σχέδια. Ωστόσο, ο Shah έγραψε ότι στόχος του ιδρύματος είναι να "αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο όραμα και σχέδιο για τα έτη 2025 έως 2030", το οποίο θα μοιραστεί με τους διαχειριστές του RF εντός ενός έτους. Δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από τη δημοσίευση της επιστολής.

Στην επιστολή ο Shah αναγνώρισε ότι ο John D. Rockefeller, ιδρυτής της Standard Oil και του Ιδρύματος Rockefeller, απέκτησε τον πλούτο του μέσω της πετρελαϊκής βιομηχανίας, την οποία το RF ισχυρίζεται τώρα ότι αντιτίθεται. "Υπάρχει κάποια ειρωνεία εδώ. Ο συνονόματός μας, John D. Rockefeller, ίδρυσε την Standard Oil και έκανε την περιουσία του τροφοδοτώντας τις αναπτυσσόμενες Ηνωμένες Πολιτείες με καύσιμα άνθρακα", έγραψε ο Shah. Ωστόσο, λέει ότι το RF επικεντρώνεται σε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί "επιστημονική φιλανθρωπία", ή, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας για να "βελτιώσει την ευημερία κάθε ανθρώπου, ανοίγοντας ευκαιρίες για όλους".

"Προφανώς, ένα ίδρυμα όπως το Ίδρυμα Rockefeller έχει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη, επειδή είμαστε ακόμη μεγαλύτερος δικαιούχος αυτής της διαδικασίας", δήλωσε τότε στο Associated Press. Το Ίδρυμα Rockefeller χρηματοδοτεί μέρος της κάλυψης της κλιματικής αλλαγής από το Associated Press.

Πριν εμβαθύνουμε περισσότερο σε αυτή την ιστορία του Ιδρύματος Rockefeller και γιατί θα πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί απέναντι στους ισχυρισμούς τους ότι σώζουν την ανθρωπότητα μέσω της φιλανθρωπίας, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Rockefeller, τον Dr. Rajiv Shah.

Ένας Αντιπρόσωπος της Παγκοσμιοποίησης

Ο Rajiv J. "Raj" Shah είναι πρώην Αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος, γιατρός και οικονομολόγος υγείας, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις των ΗΠΑ, καθώς και στον φιλανθρωπικό τομέα. Ο Shah υπηρέτησε ως ο 16ος διαχειριστής της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) από το 2010 έως το 2015. Διορίστηκε Διοικητής της USAID από τον Πρόεδρο Ομπάμα, επιβεβαιώθηκε ομόφωνα από τη Γερουσία των ΗΠΑ και ορκίστηκε από την Υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον στις 7 Ιανουαρίου 2010.

Η USAID είναι φαινομενικά μια "ανεξάρτητη υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών" που χειρίζεται την "πολιτική εξωτερική βοήθεια". Η USAID είναι μία από τις μεγαλύτερες επίσημες υπηρεσίες βοήθειας στον κόσμο και αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου της εξωτερικής βοήθειας των ΗΠΑ. Ωστόσο, η USAID και το Εθνικό Ίδρυμα για τη Δημοκρατία (NED) έχουν κατηγορηθεί ότι αποτελούν εργαλείο για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων που ευνοούν την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) υπό το πρόσχημα της παροχής εξωτερικής βοήθειας. Το NED δημιουργήθηκε ως μη κερδοσκοπική εταιρεία μέσω χρηματοδότησης από την USAID. Και οι δύο οργανισμοί έχουν εμπλακεί στη χρηματοδότηση "ακτιβιστικών" κινημάτων σε χώρες που δεν ευθυγραμμίζονται με την πολιτική των ΗΠΑ.

Οι επικριτές συγκρίνουν εδώ και καιρό τη χρηματοδότηση των ομάδων της Νικαράγουας από την USAID και την NED στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 με τις προσπάθειες της CIA να ανατρέψει κυβερνήσεις σε όλη τη Λατινική Αμερική στις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Ο Shah υπηρέτησε επίσης στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, όπου πιστώνεται τη δημιουργία του Διεθνούς Χρηματοδοτικού Μηχανισμού για την Ανοσοποίηση, ο οποίος συνέβαλε στην αναδιαμόρφωση της παγκόσμιας βιομηχανίας εμβολίων και συγκέντρωσε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια για την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI).

Έχω αναφερθεί εκτενώς στο ρόλο που διαδραματίζουν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το GAVI στη διαχείριση των διεθνών μέτρων υγείας, ιδίως στην προώθηση του συνεχώς αυξανόμενου καταλόγου των απαιτούμενων εμβολιασμών για τα αναπτυσσόμενα έθνη.

Ο Shah είναι επίσης μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission), συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ατλαντικού Συμβουλίου (Board of Directors of the Atlantic Council) και είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations -CFR).

Το CFR είναι ένας μακροχρόνιος παίκτης στη γεωπολιτική, στα μέλη του οποίου περιλαμβάνονται πρώην πρόεδροι και ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ. Ο ερευνητής G. Edward Griffin είναι ένας από τους λίγους που εργάζονται τις τελευταίες δεκαετίες για να αποκαλύψουν την επιρροή του CFR στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές παρουσιάσεις του ο Griffin σκιαγραφεί τον πραγματικό ρόλο του CFR πέρα από την επιφανειακή εξήγηση ότι πρόκειται απλώς για μια δεξαμενή σκέψης:

"Γεννήθηκε από μια μυστική κοινωνία που υπάρχει ακόμη και σήμερα, ότι είναι η βιτρίνα μιας ομάδας στρογγυλής τραπέζης που αρχικά ενσαρκωνόταν από την JP Morgan και την εταιρεία, αλλά τώρα από την κοινοπραξία Rockefeller και ότι ο πρωταρχικός της στόχος δεν είναι πλέον η επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, αλλά ο παγκόσμιος κολεκτιβισμός με τον έλεγχο σε ιδιωτικά χέρια που διοικείται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου,"

Τα τελευταία 100 χρόνια, στο μητρώο των μελών του CFR συμμετείχαν εκ περιτροπής μέλη της οικογένειας Rockefeller, όπως ο John "Jay" Rockefeller IV, ο Nicholas Rockefeller, ο Steven C. Rockefeller, Susan Cohn Rockefeller, Valerie Rockefeller, David Rockefeller Jr. και David Rockefeller Sr., ο οποίος ήταν συνιδρυτής της Τριμερούς Επιτροπής.

Η Τριμερής Επιτροπή είναι πιθανότατα λιγότερο γνωστή στους σημερινούς αναγνώστες που είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με ομάδες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η ομάδα Bilderberg, αλλά είναι εξίσου σημαντικές για την κατανόηση των παικτών στη σκακιέρα.

Ο Patrick Wood, μακροχρόνιος ερευνητής της Τεχνοκρατίας και ιδρυτής του Technocracy.newsανέφερε πρόσφατα ότι η 50ή επέτειος της Τριμερούς Επιτροπής σηματοδότησε το αποκορύφωμα της αυτοαποκαλούμενης "Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης". Στις 12 Μαρτίου, η Τριμερής Επιτροπή πραγματοποίησε τη συνεδρίαση της ολομέλειάς της στο Νέο Δελχί της Ινδίας για να συζητήσει θέματα σχετικά με την παγκοσμιοποίηση. Η Wood ανέφερε ότι ένα από τα μέλη της Επιτροπής δήλωσε,

"Αυτό το έτος, το 2023, είναι το πρώτο έτος αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων".

Όπως σημειώνει ο Wood, η Τριμερής Επιτροπή συνιδρύθηκε από τον Zbigniew Brzezinski, πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας και σύμμαχο πολλών προέδρων κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο Brzezinski ήταν επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου: Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era, το οποίο προσπαθούσε να αναβιώσει το τεχνοκρατικό κίνημα της δεκαετίας του 1930.

Τέλος, η συμμετοχή του Shah στο Ατλαντικό Συμβούλιο θα πρέπει επίσης να σημάνει συναγερμό. Το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει γίνει πιο οικείο στους Αμερικανούς υπό το φως των πρόσφατων αποκαλύψεων από τα αρχεία του Twitter. Ωστόσο, το Ατλαντικό Συμβούλιο έχει κάνει κινήσεις στο παρασκήνιο τα τελευταία χρόνια. Τον Μάιο του 2018, ο οργανισμός συνεργάστηκε με το Facebook για την καταπολέμηση των "ψευδών ειδήσεων". Μόλις 6 μήνες αργότερα, η διαβόητη εκκαθάριση του 2018 αφαίρεσε περισσότερους από 500 λογαριασμούς ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και ερευνητών από το Facebook, το Twitter και το YouTube.

Ο Dr. Shah μίλησε επίσης στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του 2022 στο Νταβός της Ελβετίας και αναφέρεται ως "Συντελεστής της Ατζέντας" του WEF. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNBC στο Νταβός ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για το γεγονός ότι τα κράτη σε όλο τον κόσμο "κάθονται" στα εμβόλια επειδή "δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι". Ο Shah απάντησε λέγοντας:

"Ένα μεγάλο μέρος του γιατί τα εμβόλια δεν ζητούνται αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια, την αποτελεσματικότητά τους, την ασφάλειά τους, και έτσι πολλοί άνθρωποι που τα χρειάζονται δεν τα θέλουν επειδή τους έχουν πει κάτι που είναι ψευδές, και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτό το πρόβλημα προκειμένου να το αντιστρέψουμε και να αλλάξουμε την πορεία της πανδημίας".

Ο Shah δήλωσε ότι το Ίδρυμα Rockefeller επενδύει στην πρόσβαση σε εμβόλια σε χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο να φτάσει στο 90% των "ομάδων υψηλού κινδύνου" σε μια χώρα. Ο Shah δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι "πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους διεθνής συμφωνία για το πώς ο κόσμος ανταποκρίνεται στις πανδημίες", η οποία πρέπει να περιλαμβάνει "ένα πολύ καλύτερο σύστημα επιτήρησης σε πραγματικό χρόνο".

Η παρουσία του Shah στη συνάντηση του Νταβός δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το Ίδρυμα Rockefeller συνεργάζεται με το WEF για την προώθηση της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Κατά τη διάρκεια του πανικού COVID-19 το Ίδρυμα Rockefeller χρηματοδότησε το CommonPass ως μέθοδο επαλήθευσης της κατάστασης εμβολιασμού. Τα λεγόμενα "διαβατήρια εμβολίων" ήταν πάντα μια πύλη προς το μέλλον της ψηφιακής ταυτότητας που προωθείται από το WEF και τους τεχνοκράτες.

Το Ψεύτικο Περιβαλλοντικό Κίνημα του Ιδρύματος Rockefeller

Το αν το Ίδρυμα Rockefeller χρησιμοποιεί τους πόρους του για να μας μετατοπίσει προς ένα τεχνοκρατικό κράτος με το πρόσχημα μιας πανδημίας ή της κλιματικής αλλαγής, δεν έχει σημασία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο - απώλεια των ατομικών ελευθεριών και επιλογών σε έναν συνεχώς επιτηρούμενο κόσμο με κοινωνική πιστωτική βαθμολόγηση ( social credit scores) που παρακολουθούν τη χρήση άνθρακα και μοιράζουν ανταμοιβές ή τιμωρίες με βάση τη συμπεριφορά σας. Όλα αυτά για το καλό του πλανήτη, μας λένε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αμφισβητήσουμε τους θεμελιώδεις ισχυρισμούς που διατυπώνονται από το Ίδρυμα Rockefeller και τον σημερινό πρόεδρό του. Στην πραγματικότητα, το Ίδρυμα Rockefeller έχει μια ιστορία χρήσης περιβαλλοντικών θεμάτων ως προπέτασμα καπνού για τη διάδοση δηλητηρίων και τη βλάβη του πληθυσμού.

Το σημερινό κυρίαρχο πρότυπο διατροφής - με το τοξικό, βίαιο και μονοπωλιακό επιχειρηματικό μοντέλο - γεννήθηκε από την "Πράσινη Επανάσταση" των δεκαετιών 1950 και 60. Στο πλαίσιο αυτής της φαινομενικής επανάστασης, ο Μεξικανός πρόεδρος Manuel Ávila Camacho προσκάλεσε το Ίδρυμα Rockefeller στη χώρα για να βοηθήσει στη μελέτη και τον εκσυγχρονισμό της γεωργίας του Μεξικού. Το 1943, ο Norman Borlaug, γενετιστής φυτών, και η ομάδα ερευνητών του ταξίδεψαν στο Μεξικό και έδωσαν το έναυσμα για τη λεγόμενη Πράσινη Επανάσταση. Ο Borlaug χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller και το Ίδρυμα Φορντ, με τους δύο οργανισμούς να έχουν συμφέρον να καθιερώσουν διεθνή γεωργικά πρότυπα που θα ωφελούσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ενώ η Πράσινη Επανάσταση συχνά προβάλλεται ως επιτυχία λόγω της αύξησης των αποδόσεων των καλλιεργειών και της φαινομενικής μείωσης της παιδικής θνησιμότητας, υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος όγκος στοιχείων που δείχνουν ότι η άφθονη χρήση φυτοφαρμάκων προκάλεσε αύξηση των αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Το πιο διαβόητο, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ζιζανιοκτόνο στον κόσμο, η γλυφοσάτη - προϊόν του αγροτικού κολοσσού Monsanto, που τώρα ανήκει στην Bayer - έχει συνδεθεί με πολλές περιπτώσεις καρκίνου και οδήγησε σε διακανονισμούς πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της εταιρείας.

Οι ίδιες εταιρείες και χρηματοδότες που βρίσκονται πίσω από το Big Oil και το Big Pharma ήταν οι ίδιες κινητήριες δυνάμεις πίσω από την Πράσινη Επανάσταση. Το δίκτυο της Rockefeller Standard Oil και οι συνεργάτες τους στη βιομηχανία λιπασμάτων, συγκεκριμένα η DuPont, η Dow Chemical και η Hercules Powder, επωφελήθηκαν αδρά από τη φαινομενική επανάσταση στη γεωργία. Ωστόσο, όταν ένα αγωνιζόμενο έθνος του "τρίτου κόσμου" δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τις νέες τεχνολογίες που απαιτούνταν για να συμμετάσχει στα προγράμματα, η ελεγχόμενη από τους Rockefeller τράπεζα Chase Manhattan Bank συνεργάστηκε με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να προσφέρει δάνεια, τα οποία με τη σειρά τους παραχωρούσαν στις τράπεζες την κυριότητα επί των πόρων και των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων σε περίπτωση που τα έθνη δεν κατάφερναν να εξοφλήσουν το χρέος.

Ένα άλλο αποτέλεσμα της Πράσινης Επανάστασης είναι η λεγόμενη Γονιδιακή Επανάσταση, η οποία διέδωσε τη χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ΓΤΟ (GMOs) ή γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Για άλλη μια φορά, το καστ των χαρακτήρων που εμπλέκονται στη Γονιδιακή Επανάσταση είναι πανομοιότυπο με την Πράσινη Επανάσταση - το καρτέλ της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και το Μεγάλο Πετρέλαιο. Η IG Farben που συνδέεται με τον Rockefeller και τους Ναζί έχει θυγατρικές εταιρείες Bayer CropScience και BASF PlantScience που συνεργάζονται με τις Dow AgroScience, DuPont Biotechnology και την περιβόητη Monsanto. Όλες αυτές οι εταιρείες επωφελούνται από τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Rockefeller, του Ιδρύματος Ford, του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και παρόμοιων οργανισμών.

Αυτή είναι η κληρονομιά του Ιδρύματος Rockefeller - επικίνδυνα φυτοφάρμακα, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, μονοκαλλιέργειες και καταστροφή των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Το Ίδρυμα Rockefeller ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πανικός του COVID-19 παρουσίασε τη στιγμή για να "μετασχηματίσει το αμερικανικό σύστημα τροφίμων". Το έγγραφο Rockefeller, με τίτλο: Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System, περιγράφει πώς το Ίδρυμα Rockefeller μπορεί να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά τα χρήματα και την επιρροή του για να διαμορφώσει την κατεύθυνση μιας σημαντικής βιομηχανίας, αυτή τη φορά, την ίδια την προμήθεια τροφίμων.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το έγγραφο Reset the Table σημειώνει επίσης ότι το Ίδρυμα Rockefeller "έπαιξε ρόλο στη σπορά και την κλιμάκωση" της Πράσινης Επανάστασης, ενώ σημειώνει επίσης ότι η Πράσινη Επανάσταση του Rockefeller άφησε κληρονομιά "την υπερβολική έμφαση στα βασικά δημητριακά σε βάρος των πιο πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά τροφίμων" και την "εξάρτηση από χημικά λιπάσματα που εξαντλούν το έδαφος και την υπερβολική χρήση του νερού". Χωρίς ίχνος ντροπής, οι Rockefeller και οι όμοιοί τους παρουσιάζονται ως η λύση σε προβλήματα στα οποία προηγουμένως συνέβαλαν ή τα οποία δημιούργησαν.

Χρησιμοποιώντας την ίδια λουλουδάτη γλώσσα και τις ίδιες μοντέρνες λέξεις που τους επέτρεψαν να διεισδύσουν και να καταλάβουν το εκπαιδευτικό σύστημα, τη βιομηχανία πετρελαίου και τον ιατρικό τομέα, κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο των μεγάλων ιδρυμάτων που εκτρέφουν τα ζώα και τις καλλιέργειες του κόσμου με βίαιους, καταστροφικούς και δαπανηρούς τρόπους. Αυτό το επικίνδυνο μονοπωλιακό καρτέλ έχει καταλάβει πολλούς εθνικούς και διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το κοινό και τον εφοδιασμό τροφίμων.

Υποτίθεται ότι πρέπει πραγματικά να εμπιστευτούμε ότι το Ίδρυμα Rockefeller είναι τώρα μια δύναμη για το καλό;

Μήπως ο Αγώνας κατά της Κλιματικής Αλλαγής Κρύβει μια Ευγονική Ατζέντα;

Μια τελευταία σκέψη σχετίζεται με το γεγονός ότι το Ίδρυμα Rockefeller έχει επίσης ένα εκτεταμένο ιστορικό χρηματοδότησης του κινήματος της Ευγονικής. Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις και τεκμηρίωση της οικογένειας Rockefeller για την προώθηση του "ελέγχου του πληθυσμού" με το πρόσχημα των αμβλώσεων, της στείρωσης και άλλων μεθόδων.

Λόγω αυτού του ιστορικού χρηματοδότησης αυτών των κινημάτων, παραμένει μεγάλος σκεπτικισμός όσον αφορά τα πραγματικά κίνητρα του ιδρύματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Ίδρυμα Rockefeller εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ανέφερε ότι "αυτή τη στιγμή αναμετράται με τη δική μας ιστορία σε σχέση με την ευγονική". Το ίδρυμα ανέφερε ότι αυτό θα περιλάμβανε "την αποκάλυψη των γεγονότων" και την αντιμετώπιση "άβολων αληθειών". Ο Dr. Shah ισχυρίστηκε ότι "διεξάγεται έρευνα" για να μάθει την πλήρη έκταση της υποστήριξης του ιδρύματος στην ευγονική.

"Το Ίδρυμα αντιμετωπίζει τα μισητά κληροδοτήματα του παρελθόντος - νόμους, δομές και συστήματα - που έχουν καταστείλει τις ευκαιρίες για τόσους πολλούς και βοηθά τους δικαιούχους μας και τους ανθρώπους που εξυπηρετούν να τα ξεπεράσουν", έγραψε ο Shah.


Σε μια προσεχή έρευνα θα αποκαλύψω τις συνδέσεις μεταξύ της φιλοσοφίας της Ευγονικής, η οποία στο παρελθόν καθοδηγούσε το Ίδρυμα Rockefeller και άλλους φιλάνθρωπους, και του κινήματος για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου