Η άνοδος της παγκόσμιας αστυνομοκρατίας: Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η άνοδος της παγκόσμιας αστυνομοκρατίας: Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ;

  Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης ( SDG ) των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) δεν αφορούν τη βιωσιμότητα.   Είναι εργαλεία για τη διευκόλυνση της εφαρμογή...

 







Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) δεν αφορούν τη βιωσιμότητα. Είναι εργαλεία για τη διευκόλυνση της εφαρμογής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Υποτίθεται ότι προορίζονται να προάγουν «ειρηνικές και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίες» και «δικαιοσύνη για όλους», αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι οι στόχοι αφορούν πραγματικά την εδραίωση της εξουσίας, την εκμετάλλευση απειλών για την προώθηση της ηγεμονίας του καθεστώτος και την εφαρμογή ενός κεντρικά ελεγχόμενου παγκόσμιου συστήματος μέσω του συστήματος ψηφιακής ταυτότητας.

 

Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς μια μορφή ταυτοποίησης. Η «ταυτότητά» σας είναι αυτό που είστε και η ψηφιακή σας ταυτότητα θα διατηρεί μόνιμο αρχείο των επιλογών και των συμπεριφορών σας, συνεχώς. Η καθολική υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας θα επιτρέψει στο καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης του G3P να δημιουργήσει ένα σύστημα ανταμοιβής και τιμωρίας βασισμένο στη συμπεριφορά των πολιτών. Η πανδημία του COVID-19 χρησιμοποιήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και να συνηθίσει τους ανθρώπους στην ιδέα ότι τα δικαιώματα των ατόμων είναι υπό όρους και μπορούν να αγνοηθούν ή να ανασταλούν «για το γενικότερο καλό». 

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς μια μορφή ταυτοποίησης. Η «ταυτότητά» σας είναι αυτό που είστε και η ψηφιακή σας ταυτότητα θα διατηρεί μόνιμο αρχείο των επιλογών και των συμπεριφορών σας, συνεχώς. Η καθολική υιοθέτηση της ψηφιακής ταυτότητας θα επιτρέψει στο καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης του G3P να δημιουργήσει ένα σύστημα ανταμοιβής και τιμωρίας βασισμένο στη συμπεριφορά των πολιτών. Η πανδημία του COVID-19 χρησιμοποιήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και να συνηθίσει τους ανθρώπους στην ιδέα ότι τα δικαιώματα των ατόμων είναι υπό όρους και μπορούν να αγνοηθούν ή να ανασταλούν «για το γενικότερο καλό».  

Σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ΣΒΑ του ΟΗΕ (δείτε το παρακάτω βίντεο) αποτελούν μέρος του σχεδίου για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης , όπου ολόκληρος ο κόσμος θα διοικείται από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που στηρίζονται στα τεχνοκρατικά ιδανικά .

Σε μια διμερή ερευνητική σειρά Unlimited Hangout ( Μέρος 1 και Μέρος 2 ), οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι Iain Davis και Whitney Webb εκθέτουν πώς το SDG16, το οποίο ισχυρίζεται ότι προωθεί «ειρηνικές και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίες» και «δικαιοσύνη για όλους», είναι πραγματικά για την εδραίωση της εξουσίας , εκμεταλλευόμενη απειλές για την προώθηση της ηγεμονίας του καθεστώτος και επιβάλλοντας ένα «κεντρικά ελεγχόμενο παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας (ψηφιακή ταυτότητα) στην ανθρωπότητα».



Όπως εξηγείται στο Μέρος 1 , ο όρος που χρησιμοποιεί η παγκοσμιοποιητική συμμαχία τεχνοκρατών για να περιγράψει το δίκτυό της είναι ένα G3P:

 

«Το G3P μοχθεί ακούραστα για να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να δικαιολογήσει την επιβολή τόσο της παγκόσμιας διακυβέρνησης «με τα δόντια» όσο και του προαπαιτούμενου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας . Με αυτόν τον τρόπο, το G3P αντιστρέφει τη φύση των δικαιωμάτων μας. Κατασκευάζει και εκμεταλλεύεται τις κρίσεις για να διεκδικήσει τη νομιμότητα για τις προσφερόμενες «λύσεις» της.

 

«Το G3P περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους διακυβερνητικούς οργανισμούς του κόσμου, κυβερνήσεις, παγκόσμιες εταιρείες, μεγάλα φιλανθρωπικά ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ομάδες της κοινωνίας των πολιτών. Συλλογικά, αυτά αποτελούν τους «ενδιαφερομένους» που εφαρμόζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου του SDG16».

Το παρακάτω γράφημα, που προέρχεται από το IanDavis.com , δείχνει πώς λειτουργεί το G3P:






Τι είναι πραγματικά το SDG16

 

Ο κεντρικός στόχος του SDG16 είναι η ενίσχυση του καθεστώτος υπό την ηγεσία του ΟΗΕ, και από όλους τους επιμέρους στόχους που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον ΣΒΑ, η δημιουργία μιας «νομικής ταυτότητας για όλους» (SDG16.9), είναι ο πιο κρίσιμος, καθώς άλλοι στόχοι βασίζονται σε τη χρήση της ψηφιακής ταυτότητας.

Όπως σημειώνουν οι Davis και Webb :

«Η καθολική υιοθέτηση του ψηφιακού αναγνωριστικού SDG16.9 θα επιτρέψει στα καθεστώτα παγκόσμιας διακυβέρνησης του G3P να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα ανταμοιβής και τιμωρίας. Εάν αποδεχτούμε το σχεδιασμένο μοντέλο της ψηφιακής ταυτότητας, θα μας υποδουλώσει τελικά στο όνομα της βιώσιμης ανάπτυξης. …

«Αειφόρος ανάπτυξη SDG16.9 σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ψηφιακό αναγνωριστικό. …

«Διαφορετικά δεν θα προστατευόμαστε νομικά, η πρόσβαση στις υπηρεσίες θα στερηθεί, το δικαίωμά μας να συναλλάσσουμε στη σύγχρονη οικονομία θα αφαιρεθεί, θα αποκλεισθούμε από τη συμμετοχή ως «πολίτες» και θα αποκλεισθούμε από τη λεγόμενη «δημοκρατία».

Κατανόηση της ψηφιακής ταυτότητας

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που ιδρύθηκε από τον Schwab, προωθεί εδώ και χρόνια την εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας . Το πρόβλημα με το να το αποκαλούμε "ψηφιακή ταυτότητα" είναι ότι οι άνθρωποι παρεξηγούν ότι είναι κάτι που δεν είναι. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ ταυτότητας και ταυτότητας.

 

Η ταυτοποίηση αναφέρεται σε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είστε αυτός που λέτε ότι είστε. Η ψηφιακή ταυτότητα ΔΕΝ είναι απλώς μια μορφή αναγνώρισης. Η «ταυτότητά» σας είναι αυτό που είστε στην πραγματικότητα και μια ψηφιακή ταυτότητα θα κρατά ένα μόνιμο αρχείο των επιλογών και των συμπεριφορών σας, 24/7.

Η ταυτότητά σας περιλαμβάνει ό,τι σας κάνει μοναδικό, και αυτό είναι που πραγματικά αναζητά η παγκοσμιοποιητική μάστιγα. Βγείτε από τη γραμμή και κάθε αλληλεπίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε δεκάρα που ξοδέψατε και κάθε κίνηση που έχετε κάνει ποτέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

Πράγματι, η πρόσβαση στην ψηφιακή ταυτότητα όλων είναι το κλειδί για την επιτυχή χειραγώγηση και τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Το παρακάτω γραφικό, από το WEF, απεικονίζει την ιδέα τους για το πώς η ψηφιακή σας ταυτότητα θα αλληλεπιδράσει με τον κόσμο.

Όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε είναι να συνδεθείτε με την ψηφιακή σας ταυτότητα και η συμπεριφορά, οι πεποιθήσεις και οι απόψεις σας θα υπαγορεύουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε στην κοινωνία. Θα ξεκλειδώσει τις πόρτες όπου κάποιος σαν εσάς είναι ευπρόσδεκτος και θα κλειδώσει εκείνες όπου δεν είστε.

Εάν πιστεύετε ότι η ιδέα των διαβατηρίων εμβολίων είναι τρελή, περιμένετε έως ότου η πρόσβασή σας σε κρίσιμες υποδομές και υπηρεσίες εξαρτάται όχι μόνο από την κατάσταση εμβολιασμού σας, αλλά και από το ποια βιβλία έχετε αγοράσει, ποιες ιδέες έχετε μοιραστεί και ποιους έχετε δίνονται χρήματα ή συναισθηματική υποστήριξη.





Η διαλειτουργικότητα θα συνδέσει διαφορετικά συστήματα μεταξύ τους

 

Καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν την απειλή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η αντίσταση ενάντια στην ψηφιακή ταυτότητα και το κοινωνικό πιστωτικό σκορ που συνοδεύει έχει αρχίσει να αυξάνεται. Η απάντηση του G3P σε αυτό το δίλημμα είναι η κατασκευή ενός διαλειτουργικού συστήματος που μπορεί να συνδέσει ανόμοια συστήματα ψηφιακής ταυτότητας μεταξύ τους.

Όπως εξηγούν οι Davis και Webb:

«Αυτή η προσέγγιση «αρθρωτής πλατφόρμας» έχει σχεδιαστεί για να αποφευχθούν τα πολιτικά προβλήματα που διαφορετικά θα προκαλούσε η επίσημη έκδοση εθνικής ψηφιακής ταυτότητας.

«Η καθιέρωση του παγκόσμιου ψηφιακού αναγνωριστικού SDG16.9 είναι ζωτικής σημασίας για οκτώ από τους δεκαεπτά ΣΒΑ του ΟΗΕ. Είναι ο κρίκος στο κέντρο ενός παγκόσμιου ψηφιακού πανοπτικού που επινοείται υπό την αιγίδα του παγκόσμιου «καθεστώτος» σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα των Ηνωμένων Εθνών».

 

Δεν έχετε δικαιώματα, μόνο άδειες, κάτω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων...

 

Ίσως αναρωτιέστε από πού μπαίνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα αυτά. Εάν η ψηφιακή σας ταυτότητα καταγράφει κάθε κίνηση που κάνετε, η οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, αυτό δεν θα παραβιάζει ορισμένα από τα βασικά σας δικαιώματα ως ελεύθερου ανθρώπου; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το πώς ορίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα — και ποιος τα ορίζει.

Ο Ντέιβις και ο Γουέμπ εξηγούν:

«Η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων … έγινε αποδεκτή για πρώτη φορά από όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών στις 10 Δεκεμβρίου 1948.

«Το προοίμιο της Διακήρυξης αναγνωρίζει ότι τα «ίσα και αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα» όλων των ανθρώπων είναι το «θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο». Μετά από αυτό, τα «αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα» δεν αναφέρονται ποτέ ξανά σε ολόκληρη τη Διακήρυξη.

«Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» δεν είναι τίποτα σαν τα «αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα».

«Αναφαίρετα δικαιώματα, σε αντίθεση με τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν μας παραχωρούνται από καμία κυβερνητική αρχή. Μάλλον, είναι έμφυτα στον καθένα μας. Είναι αμετάβλητα. Είναι δικά μας εξίσου. Η μόνη πηγή αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων είναι ο Φυσικός Νόμος ή ο Νόμος του Θεού.

«Κανείς —καμία κυβέρνηση, κανένας διακυβερνητικός οργανισμός, κανένας ανθρώπινος θεσμός ή ανθρώπινος κυβερνήτης— δεν μπορεί ποτέ να διεκδικήσει νομίμως το δικαίωμα να παραχωρήσει ή να αρνηθεί τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να διεκδικήσει καμία συλλογική εξουσία να παραχωρεί ή να αρνείται τα αναφαίρετα δικαιώματα οποιουδήποτε μεμονωμένου ανθρώπου.

«Πέρα από το προοίμιο, η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (UDHR) του ΟΗΕ ασχολείται αποκλειστικά με τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Αλλά ο ισχυρισμός, όπως συμβαίνει, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάποιο είδος έκφρασης αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων είναι μια κατασκευή — ένα ψέμα.

 

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με την UDHR, δημιουργούνται από ορισμένα ανθρώπινα όντα και απονέμονται από αυτά τα ανθρώπινα όντα σε άλλα ανθρώπινα όντα. Δεν είναι αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα ή οτιδήποτε πλησιάζει σε αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα.

«Το άρθρο 6 της UDHR και το άρθρο 16 του Διεθνούς Συμφώνου του 1966 για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα ... και τα δύο διατάσσουν:

«Όλοι έχουν το [ανθρώπινο] δικαίωμα στην αναγνώριση παντού ως πρόσωπο ενώπιον του νόμου».

«Σημείωση: Βάζουμε το «[human]» σε παρενθέσεις… για να ειδοποιήσουμε τους αναγνώστες ότι αυτά τα έγγραφα ΔΕΝ αναφέρονται σε αναφαίρετα δικαιώματα.

«Αν και τα αντίστοιχα άρθρα 6 και 16 ακούγονται ελκυστικά, οι υποκείμενες συνέπειες δεν είναι. Και τα δύο άρθρα σημαίνουν ότι «χωρίς νομική ύπαρξη τα δικαιώματα αυτά δεν μπορούν να διεκδικηθούν από πρόσωπο εντός της εσωτερικής έννομης τάξης».

«Όπως θα δούμε, η ικανότητα απόδειξης της ταυτότητάς του θα γίνει προϋπόθεση για τη «νόμιμη ύπαρξη». Έτσι, σε έναν κόσμο μετά τον SDG16, τα άτομα χωρίς εγκεκριμένη ταυτότητα από τον ΟΗΕ δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματά» τους. …

«Το άρθρο 29.3 της UDHR αναφέρει:

«Αυτά τα [ανθρώπινα] δικαιώματα και ελευθερίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ασκηθούν αντίθετα με τους σκοπούς και τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών».

«Σε απλά Αγγλικά: Επιτρέπεται να ασκούμε τα υποτιθέμενα ανθρώπινα «δικαιώματα» μας μόνο υπό τις επιταγές των κυβερνήσεων, των διακυβερνητικών οργανισμών και άλλων «ενδιαφερομένων μερών» του ΟΗΕ.

«Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι αυτό που ο ΟΗΕ αποκαλεί «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι… κυβερνητικές και διακυβερνητικές άδειες με τις οποίες ελέγχεται η συμπεριφορά μας».

Ο COVID ήταν μια «ευκαιρία»…

 

Η συμπεριφορά μας ελέγχεται επίσης μέσω της λογοκρισίας και του ελέγχου των πληροφοριών. Στο έγγραφό του « COVID-19 και Ανθρώπινα Δικαιώματα », που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2020, ο ΟΗΕ παρουσιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα ως εργαλεία πολιτικής και παραδέχεται ανοιχτά ότι η «διασφάλιση της συμμόρφωσης» με μέτρα υγείας που περιορίζουν σοβαρά (ή καταργούν) τα ανθρώπινα δικαιώματα θα εξαρτηθεί από « οικοδόμηση εμπιστοσύνης», και αυτό περιλαμβάνει τη λογοκρισία όσων θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη στις αρχές.

 

Η λογοκρισία της «παραπληροφόρησης» και της «παραπληροφόρησης» απαιτείται επίσης βάσει της προτεινόμενης Διεθνούς Συνθήκης για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας, η οποία τοποθετεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στο επίκεντρο όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την πανδημία, και στις προτεινόμενες τροποποιήσεις τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHRs).

 

Είναι σημαντικό ότι και τα δύο αυτά μέσα θα είναι δεσμευτικά.

Όπως σημειώνουν οι Davis και Webb :

 

«Οι τρέχουσες προτεινόμενες τροποποιήσεις στο ΔΚΥ δείχνουν πώς οι «κρίσεις» παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες στον ΟΗΕ και τους εταίρους του να ελέγχουν τους πληθυσμούς — μέσω των υποτιθέμενων «ανθρώπινων δικαιωμάτων» — εκμεταλλευόμενοι αυτά τα «δικαιώματα» ως «ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων».

 

«Ακολουθεί ένα παράδειγμα των προτάσεων που παρουσιάζονται: Ο ΠΟΥ επιθυμεί να αφαιρέσει την ακόλουθη γλώσσα από το άρθρο 3.1 του ΔΚΥ:

«Η εφαρμογή αυτών των Κανονισμών θα γίνεται με πλήρη σεβασμό της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των προσώπων.

«Σκοπεύει να αντικαταστήσει αυτή τη ρυθμιστική αρχή με:

«Η εφαρμογή αυτών των Κανονισμών θα βασίζεται στις αρχές της ισότητας, της συνεκτικότητας, της συνοχής και σύμφωνα με τις κοινές αλλά διαφοροποιημένες ευθύνες των Κρατών Μερών τους, λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική και οικονομική τους ανάπτυξη».

«Αυτή η προτεινόμενη τροπολογία υποδηλώνει ότι ο ΟΗΕ και οι εταίροι του επιθυμούν να αγνοήσουν εντελώς την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κάθε φορά που κάποιος από αυτούς τους οργανισμούς κηρύσσει μια νέα «κρίση» ή εντοπίζει μια νέα «διεθνή απειλή». Αυτό αποτελεί παράδειγμα της «διόρθωσης πορείας» που οραματίστηκε ο ΟΗΕ από τη «μοναδική ευκαιρία» που παρουσίασε η κρίση του COVID-19».

Ο ΟΗΕ έχει ήδη αναλάβει την εξουσία…

 

Αυτή τη στιγμή, ο ΠΟΥ φαίνεται να έχει συσταθεί για να γίνει η de facto παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά ο ΟΗΕ είναι επίσης ένας διεκδικητής, και έχει ανοιχτά αναλάβει αυτή την εξουσία.

Για παράδειγμα, στο έγγραφο της «Ομάδα Εργασίας Συστήματος των Ηνωμένων Εθνών για την Αναπτυξιακή Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών μετά το 2015 », που δημοσιεύτηκε το 2013, αναφέρει ότι «Ένα παγκόσμιο καθεστώς διακυβέρνησης, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι τα παγκόσμια κοινά θα να διατηρηθεί για τις επόμενες γενιές».

 

Όπως σημειώνουν οι Davis και Webb:

«Ο ΟΗΕ αυτοαποκαλείται « καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης ». Αναλαμβάνει αυθαίρετα την εξουσία να κατακτήσει τον έλεγχο των πάντων («τα παγκόσμια κοινά»), συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, τόσο με την επιβολή του Χάρτη του — επικαλούμενος τη λανθασμένη διακήρυξη των «Ανθρώπινων Δικαιωμάτων» — όσο και με την εκπλήρωση της ατζέντας του για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη».

 

Σημειώστε ότι το «καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης» θα «μεταφραστεί τελικά σε καλύτερη εθνική και περιφερειακή διακυβέρνηση». Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος κάθε εθνικής κυβέρνησης είναι απλώς να «μεταφράζει» την παγκόσμια διακυβέρνηση σε εθνική πολιτική. Η εκλογή ενός ή άλλου πολιτικού κόμματος για να αναλάβει τη μετάφραση δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Η πολιτική δεν καθορίζεται από τις κυβερνήσεις που εκλέγουμε.

«Καθώς τα έθνη-κράτη εφαρμόζουν ένα προς ένα πολιτικές που βασίζονται στους SDG, το καθεστώς εδραιώνει περαιτέρω την παγκόσμια διακυβέρνησή του. Και δεδομένου ότι το «καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης θα είναι κρίσιμο για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης», οι δύο μηχανισμοί — η παγκόσμια διακυβέρνηση και η βιώσιμη ανάπτυξη — είναι συμβιωτικοί.

«Και πάλι, κατά την παραδοχή του ίδιου του ΟΗΕ, τα αναφαίρετα δικαιώματα είναι το «θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο». Ωστόσο, ολόκληρο το πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ που βασίζεται στον Χάρτη απορρίπτει συνολικά την αρχή των αναπαλλοτρίωτων και αμετάβλητων δικαιωμάτων.

«Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών είναι, επομένως, μια διεθνής συνθήκη που θεσπίζει ένα παγκόσμιο καθεστώς διακυβέρνησης που αντιτίθεται σθεναρά ενάντια στην «ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη στον κόσμο». Όλα τα έργα «αειφόρου ανάπτυξης» των Ηνωμένων Εθνών πρέπει να κατανοηθούν σε αυτό το πλαίσιο. …

«Μπορεί να αναρωτιέστε τι σχέση έχει ο Στόχος 16 της Βιώσιμης Ανάπτυξης με την προστασία του πλανήτη και των κατοίκων του από την προβλεπόμενη «κλιματική καταστροφή». Η απάντηση είναι: τίποτα απολύτως. Αλλά τότε, η «κλιματική αλλαγή» είναι απλώς η προσφερόμενη λογική που υποτίθεται ότι νομιμοποιεί και προσδίδει επείγουσα ανάγκη στη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Η εγκαθίδρυση σταθερής παγκόσμιας διακυβέρνησης - στην πραγματικότητα, μια παγκόσμια δικτατορία - μέσω της εφαρμογής των ΣΒΑ είναι ο πραγματικός στόχος των Ηνωμένων Εθνών. Η «κλιματική αλλαγή» είναι απλώς η δικαιολογία».

«One Health» — Η παγκόσμια εξαγορά των πάντων

 

Η συνθήκη για την πανδημία και οι τροποποιήσεις του IHR, μόλις θεσπιστούν, θα αποτελέσουν το θεμέλιο για τη νομική εξουσία του ΠΟΥ να ενεργεί ως παγκόσμιος κυβερνητικός φορέας.

Και οι δύο επικεντρώνονται σε γενικές γραμμές στην ετοιμότητα, τον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά υπάρχουν ενσωματωμένα κενά που μπορεί εύκολα να επικαλεστεί ο ΠΟΥ για να τη μετατρέψει σε μια de facto παγκόσμια δικτατορία.

Το κεντρικό όργανο που θα επιτρέψει την τεράστια επέκταση της εξουσίας του ΠΟΥ είναι κάτι που ονομάζεται Κοινό Σχέδιο Δράσης One Health , που ξεκίνησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2022 από τον ΠΟΥ, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων.

 

Αυτή η πρωτοβουλία ισοδυναμεί με πολλούς παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς που συγχρονίζουν τα σχέδιά τους, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν τους πόρους και τη δύναμή τους.

Η ατζέντα « Μία Υγεία » αναγνωρίζει ότι ένα ευρύ φάσμα ανθρώπινων και περιβαλλοντικών πτυχών μπορεί να επηρεάσει την υγεία και, ως εκ τούτου, εμπίπτει στην «δυνατότητα» πρόκλησης βλάβης. Για παράδειγμα, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΟΥ θα μπορεί να κηρύξει την κλιματική αλλαγή ως κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και στη συνέχεια να απαιτήσει κλιματικά lockdown.

 

Το παρακάτω γράφημα δείχνει πώς το πεδίο ελέγχου του ΠΟΥ επεκτείνεται στο πλαίσιο της ατζέντας One Health για να καλύψει τεράστιες πτυχές της καθημερινής ζωής.






Στα χαρτιά, το Κοινό Σχέδιο Δράσης One Health «επιδιώκει να βελτιώσει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων, των φυτών και του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιώσιμη ανάπτυξη ».


Το πενταετές σχέδιό της, το οποίο εκτείνεται από το 2022 έως το 2026, σκοπεύει να επεκτείνει τις ικανότητες σε έξι βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, του περιβάλλοντος και της ασφάλειας των τροφίμων.

Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα τεχνικό έγγραφο που καλύπτει ένα σύνολο δράσεων που αποσκοπούν στην προώθηση της One Health σε παγκόσμιο, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει ο ΠΟΥ :

 

«Αυτές οι δράσεις περιλαμβάνουν κυρίως την ανάπτυξη μιας επερχόμενης καθοδήγησης εφαρμογής για χώρες, διεθνείς εταίρους και μη κρατικούς φορείς όπως οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, επαγγελματικές ενώσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα».

Με άλλα λόγια, στόχος είναι η δημιουργία κανόνων υγείας, περιβάλλοντος και ασφάλειας τροφίμων που θα τηρούνται σε παγκόσμια κλίμακα.

Το τέλος του παιχνιδιού και πώς να το σταματήσετε

 

Σε ένα άρθρο του Substack στις 16 Απριλίου, η Jessica Rose , μεταδιδακτορική ερευνήτρια στη βιολογία, προσπάθησε να κατανοήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Ξεκινώντας από το τέλος, πιστεύει ότι το τελικό παιχνίδι είναι η «μετατροπή της πλειονότητας των ανθρώπινων όντων σε εργάτες… σαν μυρμήγκια».

 

Για να φτάσουμε εκεί, οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να μας απανθρωποποιήσουν, να εξαφανίσουν συστηματικά το ανθρώπινο πνεύμα, να μας καταστήσουν άγονους και να καταστρέψουν όλες τις έννοιες της σωματικής αυτονομίας και της εθνικής κυριαρχίας.

Το σχέδιο έχει λειτουργήσει καλά μέχρι στιγμής, αλλά αρχίζουν να φαίνονται ρωγμές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ενώνουν τα κομμάτια του παζλ, όπως προσπαθεί να κάνει η Rose στο άρθρο της.

Η πανδημία του COVID-19 ήταν το σκηνικό, προτείνει η Rose. Είχε σχεδιαστεί για να «δοκιμάσει τα επίπεδα συμμόρφωσης» και έθεσε το σκηνικό για την επόμενη πράξη, η οποία ήταν να ομαλοποιήσει όλα τα μη φυσιολογικά πράγματα.

 

Το τρανς κίνημα, το οποίο κατέκλυσε εντελώς την κοινωνική συνείδηση ​​σε ένα μόνο χρόνο, είναι μια συνέχεια και επέκταση αυτής της φάσης της «κανονικοποίησης της ανώμαλης».

Είναι επίσης σημαντικό στοιχείο της ατζέντας η απανθρωποποίηση και η στείρωση του πληθυσμού.

Σε τελική ανάλυση, οι τρανς νέοι - που είναι επίσης από τα άτομα με πλύση εγκεφάλου στην κοινωνία αυτή τη στιγμή - είναι το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια ολοκαίνουργια έκθεση από νομικούς εμπειρογνώμονες που υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη επιδιώκει επίσης να εξομαλύνει την παιδεραστία , η οποία θα απανθρωποποιήσει περαιτέρω και θα αποθαρρύνει τη νεολαία μας για τις επόμενες γενιές.

 

Προσθέτοντας προσβολή στον τραυματισμό, η έκθεση δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου, «σε αναγνώριση» της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Μην πειράζει το γεγονός ότι τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες είναι τα κύρια θύματα αυτής της αρρωστημένης νοοτροπίας.

Η υστερία της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής» και ο επακόλουθος πόλεμος κατά του άνθρακα είναι μια άλλη κατασκευασμένη «έκτακτη ανάγκη» που δεν εξαρτάται από την επιστήμη και την πραγματικότητα.

Και οι ΣΒΑ του ΟΗΕ είναι τέλεια προσαρμοσμένοι για να επιτρέπουν το τελικό παιχνίδι. Κάτω από αυτούς τους στόχους, η ανθρώπινη ελευθερία, η ανθρώπινη υγεία και η ποιότητα ζωής θυσιάζονται για την «προστασία του περιβάλλοντος και τη διάσωση του πλανήτη».

Όπως σημειώνει ο Ρόουζ, εάν ολοκληρωθεί η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ , μπορούμε να περιμένουμε ότι θα κλειστούμε επ' αόριστον υπό το πρόσχημα της «κάποιας κλιματικής καταστροφής, που πιθανώς συνδέεται με κάποιο «θανατηφόρο παθογόνο» που μεταδόθηκε στους ανθρώπους μέσω κάποιου εντόμου φορέα όπως τα κουνούπια».

 

Μέχρι τότε, θα υπάρχουν επίσης ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC), τα οποία θα επιτρέψουν στο μη εκλεγμένο ολοκληρωτικό καθεστώς να επιβάλει όποιους περιορισμούς ονειρεύονται ο ΠΟΥ και οι χρηματοδότες του, είτε σχετίζονται με το φαγητό που επιτρέπεται να τρώτε με βάση αποτύπωμα άνθρακα, τα φάρμακα που αναγκάζεστε να παίρνετε, ποιοι λόγοι σας επιτρέπεται να χρηματοδοτείτε, από ποιες επιχειρήσεις επιτρέπεται να αγοράζετε, πότε και πόσο μακριά σας επιτρέπεται να ταξιδέψετε ή οτιδήποτε άλλο.

 

«Ένας πρακτικός τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να σταματήσω την υλοποίηση του τελικού παιχνιδιού είναι να σταματήσω το CBDC», γράφει η Rose. «Χρησιμοποιήστε μετρητά. Επιμείνετε σε αυτό. Μην δίνετε επιχειρήσεις σε καταστήματα που χρησιμοποιούν μόνο συστήματα χωρίς μετρητά. Η προσφορά ισούται με τη ζήτηση, επομένως απαιτήστε τη χρήση μετρητών».

Άλλες στρατηγικές για να διεκδικήσουμε ξανά τις ελευθερίες μας

 

Άλλοι τρόποι για να αποτρέψετε την αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ, περιλαμβάνουν τους ακόλουθους:

·        Καλέστε τον βουλευτή ή τη βουλευτή σας και προτρέψτε τους να υποστηρίξουν το HR79 — Ο νόμος για την απόσυρση του ΠΟΥ, που εισήχθη από τον βουλευτή Andy Biggs (R-AZ), ο οποίος ζητά την αποπληρωμή και την έξοδο από τον ΠΟΥ. Η σελίδα του Συνασπισμού Sovereignty Help the House Defund της ΠΟΥ θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε με όλους τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας με λίγα μόνο κλικ. Απλώς συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο, κάντε κλικ στην υποβολή και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν για την αντιστοίχιση με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας.


·        Επίσης, παροτρύνετε τον βουλευτή ή τη βουλευτή να υποστηρίξει το HR1425 , κάτι που θα απαιτούσε την έγκριση της συνθήκης για την πανδημία από τη Γερουσία.


·        Καλέστε τους γερουσιαστές σας και προτρέψτε τους να υποστηρίξουν την έκδοση της Γερουσίας του HR1425, που είναι το S.444 , η Συνθήκη περί Πανδημικής Ετοιμότητας του ΠΟΥ χωρίς την έγκριση της Γερουσίας.


·        Μοιραστείτε την εκπαιδευτική αφίσα του Door To Freedom , η οποία εξηγεί πώς οι τροποποιήσεις του ΔΚΥ θα καταστρέψουν την εθνική κυριαρχία και θα αυξήσουν την επιτήρηση και τη λογοκρισία. Δείτε το doortofreedom.org για περισσότερες πληροφορίες.

 



Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου