Ποια είναι τα πραγματικά αντικείμενα συζήτησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός αυτές τις ημέρες… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποια είναι τα πραγματικά αντικείμενα συζήτησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός αυτές τις ημέρες…

  Ο απόλυτος έλεγχος κάθε πτυχής της ζωής μας για κάθε άτομο στον πλανήτη, είναι και αυτός ένας από τους στόχους του Νταβός…   Τρεις βασ...

 





Ο απόλυτος έλεγχος κάθε πτυχής της ζωής μας για κάθε άτομο στον πλανήτη, είναι και αυτός ένας από τους στόχους του Νταβός…


 

Τρεις βασικοί πυλώνες της παγκόσμιας κυριαρχίας! Το ψηφιακό χρήμα η Ψηφιακή ταυτότητα και φυσικά η κλιματική αλλαγή…

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Στο Ντάβος της Ελβετίας ξεκίνησε ακόμη ένα παγκόσμιο φόρουμ! Πολλά συζητούνται με ανοιχτή ατζέντα αλλά και αλλά τόσα, κρυφά, πίσω από κλειστές πόρτες!!! Η παγκόσμια κυβέρνηση αγαπητοί φίλοι είναι το τελικό τους στάδιο !!!

 

Ο απόλυτος έλεγχος κάθε πτυχής της ζωής μας για κάθε άτομο στον πλανήτη, είναι και αυτός ένας από τους στόχους τους !

 

Αυτό ήταν εμφανές σε όποιον έδινε προσοχή εδώ και χρόνια, αν όχι δεκαετίες, και κάθε μικρό μέρος της εναπομείνασας αμφιβολίας αφαιρέθηκε όταν κυκλοφόρησε ο Covid και τα μέλη του κατεστημένου άρχισαν να το λένε πλέον ευθέως !

 

Ο Covid σηματοδότησε μια επιτάχυνση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης, μια τρελή εξόρμηση στη γραμμή τερματισμού που φαίνεται να έχει χάσει τη δυναμική της μακριά από τη νίκη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

 

Ο στόχος δεν έχει αλλάξει, ακόμη και αν τα χρόνια που ακολούθησαν μπορεί να είδαν την ατζέντα να υποχωρεί ελαφρώς πίσω στις σκιές.

 

Ξέρουμε τι θέλουν εννοιολογικά, αλλά τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς μοιάζει πραγματικά μια πιθανή «παγκόσμια κυβέρνηση»;

 

Πρώτα απ 'όλα, ας μιλήσουμε για το τι ΔΕΝ πρόκειται να δούμε.

 

1 – Δεν πρόκειται να δηλώσουν τον εαυτό τους. Όχι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει ποτέ επίσημη «παγκόσμια κυβέρνηση», τουλάχιστον όχι για πολύ καιρό ακόμα. Αυτό είναι ένα μάθημα που έμαθαν από τον Covid - βάζοντας ένα όνομα και ένα πρόσωπο στην παγκοσμιοποίηση υποδαυλίζει μόνο τη συλλογική αντίσταση σε αυτήν.

 

2 – Δεν πρόκειται να καταργήσουν την εθνική υπόσταση. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Klaus Schwab ή οποιοσδήποτε άλλος δεν πρόκειται ποτέ να εμφανιστεί ταυτόχρονα σε κάθε τηλεόραση στον κόσμο ανακοινώνοντας ότι είμαστε όλοι πολίτες της παγκόσμιας τάξης και ότι τα εθνικά κράτη δεν υπάρχουν πλέον !

 

3 – Ουδέποτε θα υπάρξει απροκάλυπτη δήλωση αλλαγής συστήματος. Δεν θα μας πουν ότι είμαστε ενωμένοι κάτω από ένα νέο μοντέλο, αντίθετα η ψευδαίσθηση της περιφερειακότητας και της επιφανειακής διακύμανσης θα καμουφλάρει την έλλειψη πραγματικής επιλογής σε όλο το πολιτικό τοπίο. Ένα λεπτό πολυσυστηματικό δέρμα τεντωμένο σφιχτά πάνω από έναν μονοσυστηματικό σκελετό.

 

Καπιταλισμός, κομμουνισμός, σοσιαλισμός, δημοκρατία, τυραννία, μοναρχία... Αυτές οι λέξεις θα αραιωθούν σταθερά σε νόημα, ακόμη περισσότερο από ό, τι έχουν ήδη, αλλά ποτέ δεν θα εγκαταλειφθούν!

 

Αυτό που θα μας φέρει η παγκοσμιοποίηση είναι μια συλλογή κρατών σε μεγάλο βαθμό μόνο κατ' όνομα, που λειτουργούν επιφανειακά διαφορετικά συστήματα διακυβέρνησης, όλα χτισμένα στις ίδιες βασικές υποθέσεις και όλα λογοδοτούν σε μια μη εκλεγμένη και αδήλωτη ανώτερη αρχή, και αν αυτό σας ακούγεται οικείο, είναι επειδή είναι ουσιαστικά αυτό που έχουμε ήδη !!!

 

Οι μόνες σημαντικές πτυχές που λείπουν είναι οι μηχανισμοί με τους οποίους αυτό το τραχύ μοντέλο μπορεί να μετατραπεί σε ένα ρέον δίκτυο, όπου όλες οι γωνιές διαβρώνονται και όλες οι γνήσιες κυρίαρχες δυνάμεις γίνονται εντελώς υποτυπώδεις !

 

Εδώ υπεισέρχονται οι τρεις βασικοί πυλώνες της παγκόσμιας κυριαρχίας ! Το ψηφιακό χρήμα η Ψηφιακή ταυτότητα και φυσικά η κλιματική αλλαγή !!!

 

Λοιπόν ας ρίξουμε μια ματιά στο καθένα με τη σειρά.

 

1.   ΨΗΦΙΑΚΌ ΧΡΉΜΑ

 

Πάνω από το 90% των εθνών του κόσμου βρίσκονται επί του παρόντος στη διαδικασία εισαγωγής ενός νέου ψηφιακού νομίσματος που εκδίδεται από την κεντρική τους τράπεζα.

 

Η παγκόσμια Ελίτ καλύπτει την ώθηση για ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) εδώ και χρόνια, σε σημείο που δεν χρειάζεται να αναμασήσουμε παλιά σημεία συζήτησης . Με απλά λόγια, το εξ ολοκλήρου ψηφιακό χρήμα επιτρέπει την πλήρη παρακολούθηση κάθε συναλλαγής ! Εάν το νόμισμα είναι προγραμματιζόμενο, θα επέτρεπε επίσης τον έλεγχο κάθε συναλλαγής !

 

Έτσι γίνετε πλέον σαφές ότι τα CBDC είναι ένας δυνητικά δυστοπικός εφιάλτης που θα παραβιάσει τα δικαιώματα οποιουδήποτε αναγκάζεται να τα χρησιμοποιήσει ... αλλά και πώς είναι ένα δομικό στοιχείο της παγκόσμιας κυβέρνησης !!!

 

2. ΨΗΦΙΑΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ

 

Η παγκόσμια ώθηση για υποχρεωτικές ψηφιακές ταυτότητες είναι ακόμη παλαιότερη από την ατζέντα των ψηφιακών νομισμάτων, που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα και τις «εθνικές ταυτότητες» του Τόνι Μπλερ!

 

Για δεκαετίες ήταν μια «λύση» που τέθηκε σε κάθε «πρόβλημα».

 

Τρομοκρατία ;Η ψηφιακή ταυτότητα θα σας κρατήσει ασφαλείς !

 

Παράνομη μετανάστευση ; Η ψηφιακή ταυτότητα θα διασφαλίσει τα σύνορα !

 

Πανδημία; Η ψηφιακή ταυτότητα θα παρακολουθεί ποιος εμβολιάζεται και ποιος όχι !

 

Φτώχεια; Η ψηφιακή ταυτότητα θα «προωθήσει την οικονομική ένταξη» !

 

Σαφώς, όπως και με τα CBDC, μια εκτεταμένη υπηρεσία ψηφιακής ταυτότητας αποτελεί μια τεράστια απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα μας ! Και, όπως και με τα CBDC, εάν διασυνδέσετε τις εθνικές πλατφόρμες ψηφιακής ταυτότητας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παγκόσμιο σύστημα !!!

 

Ετσι λοιπόν θα έχουν παγκόσμια προγράμματα νομισμάτων και ταυτότητας. Και από εκεινη την στιγμή και μετά θα μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις κινήσεις όλων μας , τις οικονομικές συναλλαγές μας , την υγεία μας εν ολίγης τα ΠΑΝΤΑ !!!

 

3. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 

Και τέλος με την κλιματική αλλαγή που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης εδώ και χρόνια, θα δημιουργήσουν τον δούρειο ίππο του αντιανθρώπινου τεχνοκράτη !

 

Με αυτήν οδηγό οδηγούν τα κράτη στο να παραμείνουν ανίκανα να επιλύουν παγκόσμιες κρίσεις μέχρι να εγκαταλείψουν την κυριαρχία τους !!!

 

Για χρόνια η κλιματική αλλαγή έχει πλασαριστεί ως ο λόγος που μπορεί να «αναγκαστούμε» να εγκαταλείψουμε τη δημοκρατία ή την κυριαρχία μας !!!

 

Παράλληλα, υπάρχει μια παρατεταμένη προπαγανδιστική αφήγηση αφιερωμένη στην αλλαγή της «κλιματικής αλλαγής» από περιβαλλοντικό ζήτημα σε ζήτημα των πάντων.

 

Σε αυτό το σημείο, όλες οι εθνικές κυβερνήσεις συμφωνούν ότι η «κλιματική αλλαγή» είναι ένα επείγον πρόβλημα που απαιτεί παγκόσμια συνεργασία για την επίλυσή του. Φιλοξενούν μαζικές συνόδους κορυφής στις οποίες υπογράφουν διεθνείς συμφωνίες, δεσμεύοντας τα εθνικά κράτη σε ορισμένες πολιτικές, για χάρη και καλά του πλανήτη !!!

 

Έχοντας καθιερώσει αυτό το μοντέλο, τώρα διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής της «κλιματικής αλλαγής». Μετατρέποντας την «κλιματική αλλαγή» σε απάντηση σε κάθε ερώτηση:

 

Προφανώς, η «κλιματική αλλαγή» θα επηρέαζε πάντα την ενέργεια και τις μεταφορές.

 

Μετά τον Covid, η «κλιματική αλλαγή» έχει ήδη μετονομαστεί σε «κρίση υγείας» !

 

Τώρα μας λένε ότι η «κλιματική αλλαγή» δημιουργεί μια επισιτιστική κρίση !!!

 

Μας λένε από την Παγκόσμια Τράπεζα ότι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής !

 

Μας λένε από το ΔΝΤ ότι κάθε χώρα στον κόσμο πρέπει να φορολογεί τον άνθρακα και, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο διασταύρωσης, ότι τα CBDC μπορούν να είναι καλά για το περιβάλλον !

 

Δείτε αυτό πώς λειτουργεί;

 

Γεωργία και τρόφιμα, δημόσια υγεία, ενέργεια και μεταφορές, εμπόριο, φορολογική και φορολογική πολιτική, ακόμη και εκπαίδευση . Σχεδόν κάθε τομέας της κυβέρνησης καλύπτεται πλέον δυνητικά από την ομπρέλα της κλιματικής αλλαγής τους !!!

 

Αυτό το πλάνο τους όμως, για να μπορέσουν να το ολοκληρώσουν θα πρέπει να πατάξουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την λεγόμενη γιαυτους…. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!!

 

Πράγμα που πιστεύω ακράδαντα πως θα είναι και ο βασικός σκοπός τους τελειώνοντας το φόρουμ !

 

Το να υπάρχουν ελεύθερες φωνές και ιδέες στο διαδύκτιο όπως καταλαβαίνετε και εσείς , δεν θα μπορεί να προωθηθεί κανένα από τα άλλα τρία σχέδια που προανέφερα !!!

 

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω ακόμη μια φορά!

 

Πλατφόρμες όπως το facebook αλλά και πολλές άλλες εφαρμογές - σελίδες, σύντομα θα θελήσουν να βάλουν έναν απίστευτο περιορισμό σε κείμενα και κάθε είδους αναρτήσεις που αυτοί και μόνο θα θεωρούν ως επικίνδυνη παραπληροφόρηση… 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου