Είμαστε μια...ανάσα μακριά! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Είμαστε μια...ανάσα μακριά!

  Χωρίς καμία προειδοποίηση…     Εδώ και εβδομάδες, οι ευρωπαϊκές χώρες λένε στους πολίτες τους να αποθηκεύουν συνταγογραφούμενα φάρμακα...

 


Χωρίς καμία προειδοποίηση… 

 


Εδώ και εβδομάδες, οι ευρωπαϊκές χώρες λένε στους πολίτες τους να αποθηκεύουν συνταγογραφούμενα φάρμακα, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, λένε ανοιχτά στους πολίτες τους να «προετοιμαστούν για πόλεμο» με επείγουσα τροφή, νερό, φάρμακα, καύσιμα, φακούς, μπαταρίες και φορητά ραδιόφωνα για ειδήσεις. Γιατί δόθηκε αυτή η  περίεργη συμβουλή; Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε. 

 


Γράφει ο GEWKWN 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN: Αυτό το άρθρο δεν είναι απλώς μια ενημέρωση γι' αυτά που θα συμβούν σε λίγο  αλλά είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν που  μας αποκάλυψε ο Γέροντας μελλοντικά γεγονότα,  που άρχισαν να εξελίσσονται και θα οδηγήσουν σε μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια καταστροφή. Σε ένα κόσμο που φοβάται την αλήθεια, ΕΝΑΣ Γέροντας τόλμησε να μεταφέρει ΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ για επερχόμενα γεγονότα. Από το 2010 τον πολεμούσαν βάναυσα, μέχρι που κατάφεραν να τον κάνουν να σιωπήσει ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ να μας δώσει πάρα πολλές πληροφορίες.

  

ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΤΟ ΡΩΣΙΑΣ: Εδώ και λίγο καιρό οι Δυτικοί σχεδίαζαν μια είσοδο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. και προσπαθούν να προετοιμάσουν το κοινό για την είσοδο του ΝΑΤΟ και για τον πόλεμο που θα ακολουθήσει .  Η Ρωσία όμως προειδοποίησε ότι εάν το ΝΑΤΟ επέλεγε να εισέλθει στην Ουκρανία να μην ξεχνά ότι «είμαστε μια πυρηνική δύναμη και οι ικανότητές μας σε αυτόν τον τομέα είναι ανώτερες από το ΝΑΤΟ».  

 

Η Πολωνία έχει εκδώσει μια (NOTAM) από τις 5 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαΐου σε ολόκληρη την ανατολική χώρα στα σύνορα με την Ουκρανία,  για Απρογραμμάτιστες Στρατιωτικές Δράσεις που σχετίζονται με τη διασφάλιση της Εθνικής Ασφάλειας !!! Η Πολωνία έχει δώσει το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο, κατά την άποψη μου, θα γίνει η είσοδος του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία  

 

Εφοδιαστείτε με τρόφιμα, νερό, φάρμακα και καύσιμα, όταν ξεκινήσει, θα κλιμακωθεί τόσο γρήγορα, που κανείς μας δεν θα έχει χρόνο να αντιδράσει. Εάν δεν έχετε τις προμήθειες πριν ξεσπάσει αυτό, δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να τις προμηθευτείτε.  

 

Εμείς οι Έλληνες συνηθίζουμε να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουμε Οτιδήποτε, τότε όμως όλοι θα είμαστε σε πανικό, τα καταστήματα τροφίμων θα αδειάσουν σε μια μέρα ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ.

 

Ξεκίνησαν οι μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ από τον Ψυχρό Πόλεμο, με 90.000 στρατιώτες από 31 χώρες της Συμμαχία, κάποια στάδια της άσκησης θα πραγματοποιηθούν στις: Σουηδία, Πολωνία,  Λετονία,  Λιθουανία και Εσθονία, δηλαδή κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. 

 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ για όλα αυτά. Και αυτός είναι Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου που κάποιοι τον πολεμούν με λύσσα εδώ και 6 χρόνια......Με αυτά που θα γράψω στην συνέχεια κάποιοι θα λυσσάξουν, αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την αλήθεια....  

 

ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ το 2022 αποκάλυψε ότι αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία όταν τους καλέσει ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, δεν θα έχει σημασία αν θα την ονομάσουν ‘’ Ειρηνευτική Δύναμη’’ διότι η κίνηση αυτή του ΝΑΤΟ για τους Ρώσους θα είναι αιτία πολέμου, αν συμβεί αυτό τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λάβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της, Αν συμβεί αυτό κάποιες χώρες ΙΣΩΣ δεχτούν  πυρηνικό κτύπημα, η Πολωνία θα χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ  σαν μια από τις εισόδους της Νατοϊκής Δύναμης στο έδαφος της Ουκρανίας.’’ αυτα αποκαλυψε Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ 2022 

 

 ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΥ στις 24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε και προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες…. το Ουκρανικό θα κλείσει με αιματοχυσία από τις δυο πλευρές και με την ανάμειξη ακόμα ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. 

 

Το 2023 σε άρθρο μου έγραψα, ότι η Πολωνία θα χρησιμεύσει ως εφαλτήριο για την έναρξη ‘’εισβολής’’ του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, όχι απαραίτητα για να αντιμετωπίσει άμεσα τις ρωσικές δυνάμεις, αλλά για να δημιουργήσει μια  ‘’ουδέτερη ζώνη’’ στη δυτική Ουκρανία, όπως έκαναν οι ΗΠΑ και η σύμμαχος του ΝΑΤΟ Τουρκία στη Συρία. 

 

Στις 12 Οκτ 2022  ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ : το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει την ΠΟΛΩΝΙΑ σε κάτι το όποιο θα εξαγριώσει τους ρώσους και η Πολωνία θα δεχτεί ένα δυνατό ‘’ΔΑΓΚΩΜΑ’’ από τους Ρώσους.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου