Η αιμομιξία παρουσιάζεται ως νέο «δικαίωμα»! – «Δεν είναι κακό να παντρεύονται τα ξαδέρφια» (!) – Το έγραψε ο Economist, το αντέγραψε η «προοδευτική» LiFO! Σαπίλα δίχως τέλος… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η αιμομιξία παρουσιάζεται ως νέο «δικαίωμα»! – «Δεν είναι κακό να παντρεύονται τα ξαδέρφια» (!) – Το έγραψε ο Economist, το αντέγραψε η «προοδευτική» LiFO! Σαπίλα δίχως τέλος…

  Από τον καπιταλιστικό κόσμο του Economist, μέχρι την «δικαιωματιστική» LiFO, ένα Copy+Paste δρόμος - Η αιμομιξία παρουσιάζεται ως νέο «δικ...

 


Από τον καπιταλιστικό κόσμο του Economist, μέχρι την «δικαιωματιστική» LiFO, ένα Copy+Paste δρόμος - Η αιμομιξία παρουσιάζεται ως νέο «δικαίωμα»!

 

Όσοι διατύπωσαν την άποψη ότι το νομοσχέδιο για τις ΛΟΑΤΚΙ+ «οικογένειες», θα ήταν το πρώτο σάλτο σε έναν ηθικό γκρεμό δίχως τέλος, επιβεβαιώθηκαν απόλυτα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Η θρησκεία του ΛΟΑΤΚΙσμού ξεκίνησε το κήρυγμα υπέρ της αιμομιξίας…

 

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από τις υπογραφές των πολιτικών που θανάτωσαν την ελληνική οικογένεια, και ο βόθρος των συστημικών ΜΜΕ άρχισε να αναβλύζει νέα λύματα βρωμερής προπαγάνδας.


Αφού διέφθειραν τη μητρότητα και την πατρότητα και αφού λήστεψαν το δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους βιολογικούς γονείς του, πάνε τώρα να καταρρίψουν νέα ηθικά όρια. Πάνε να ισοπεδώσουν ακόμα πιο σοβαρά κοινωνικά ταμπού. Η θρησκεία του ΛΟΑΤΚΙσμού ξεκίνησε το κήρυγμα υπέρ της αιμομιξίας.


Και αν κάποιο Μέσο κατέχει τα πρωτεία στο λανσάρισμα της ανωμαλίας, αυτό δεν είναι άλλο από την «προοδευτική» χαβούζα της LiFO. Από την αποχέτευση που λέγεται συντακτική ομάδα της LiFO, προωθούνται εδώ και χρόνια προς την κοινωνία όλες οι διαστροφές που (δεν) μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.


Και ποιοι στηρίζουν αυτό το αποχετευτικό σύστημα προπαγάνδας, για να έχει απρόσκοπτη ροή προς το αναγνωστικό κοινό; Να θυμίσω απλά ότι η LiFO διακρίνεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους «πρωταθλητές» της λίστας Πέτσα. Για να μας πει σήμερα ότι φτάνει η ώρα που θα ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον» σε πρώτα ξαδέρφια.


«Τελικά, είναι κακό να παντρεύονται τα πρώτα ξαδέλφια;», γράφει ο τίτλος του άρθρου της LiFO που «ανέβηκε» μόλις 5 μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γκέι. Και σημειώνει ότι στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες δεν απαγορεύουν τους γάμους μεταξύ πρώτων ξαδέρφων, και η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση.


Χρησιμοποιούν – δηλαδή – το ίδιο ηλίθιο επιχείρημα που πιπίλιζαν εδώ και βδομάδες για τους γκέι γάμους. Το επιχείρημα του «ανήκουμε στη Δύση». Ότι επειδή ο κτηνοβάτης Γερμανός, ο παιδεραστής Ολλανδός και ο τραβεστί Αμερικάνος ψήφισαν υπέρ των γκέι γάμων, πρέπει κι εμείς να προφτάσουμε την «πρόοδό» τους. Επειδή 16 χώρες της ΕΕ είχαν νομιμοποιήσει τους γκέι γάμους, η Ελλάδα έπρεπε να γίνει η 17η που θα στεφανώσει την ανωμαλία.


Τα αφεντικά των «δικαιωματιστών» βρωμάνε καπιταλισμό


Το ότι η LiFO υποστηρίζει μια (ακόμα) ανωμαλία, δεν έχει τόσο ενδιαφέρον (είναι αναμενόμενο) – όσο έχει η ροή της προπαγάνδας που χρησιμοποιεί η φυλλάδα αυτή. Δηλαδή το από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές. Προσέξτε τι εννοώ. Το άρθρο που ανάρτησε η LiFO στις 20 Φεβρουαρίου είναι σχεδόν πανομοιότυπο με άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Economist, 5 μέρες πριν, στις 15 Φεβρουαρίου. Τα δύο άρθρα έχουν ακόμα και την ίδια εικόνα, με ένα ζευγάρι να φιλιέται μέσα σε μία «θάλασσα» από αλυσίδες DNA.


Το βδελυρό άρθρο του Economist φέρει τίτλο: «Ο γάμος των ξαδερφιών είναι πιθανότατα μια χαρά, στις περισσότερες περιπτώσεις» και παραθέτει τα ίδια στοιχεία που αναπαρήγαγε και η LiFO, τα οποία συνηγορούν υπέρ του αιμομικτικού γάμου. Αναφέρεται ότι οι γενετιστές δεν εντοπίζουν σχεδόν κανένα πρόβλημα σε αυτή τη μίξη (εδώ θα σκίζουν τα πτυχία τους πολλοί επιστήμονες) και ότι οι νόμοι που απαγορεύουν τον γάμο μεταξύ ξαδερφιών, είναι προϊόντα «διάκρισης». Τα ξαδερφάκια δηλαδή, δεν έχουν ίσα δικαιώματα στον γάμο με τους μη αιμομίκτες, άρα αδικούνται. Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα πού χρησιμοποιήθηκε για το «νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο» που ψηφίστηκε στη Βουλή.

 

Προσέξτε όμως τη ροή της προπαγάνδας. Ποιος είναι εντολέας και ποιος είναι εντολοδόχος. Η «προοδευτική» αριστερόστροφη LiFO, φιλοξενεί το προπαγανδιστικό υλικό της «βίβλου» του νεοφιλελεύθερου αγγλοσαξωνικού καπιταλισμού που λέγεται Economist. Όπως ακριβώς και οι ιδεολογικοί επίγονοι των Ναζί που συνεδριάζουν στο Νταβός, δίνουν ντιρεκτίβες στα think tanks της «τραβεστί» νεοαριστεράς που κυριαρχεί στα ευρωπαϊκά κράτη. Η μεγάλη επανεκκίνηση εκπορεύεται από τα βασιλικά παλάτια της «ελίτ», και ο woke «προοδευτισμός» τη μεταφέρει στο ευρύ κοινό.

 

Ασφαλώς δεν ανακαλύπτουμε την… Αμερική. Εδώ οι ΗΠΑ «αγόρασαν» την κεντροαριστερή αντιπολίτευση της Ελλάδας, τη LiFO θα άφηνε εκτός συστήματος; Για όσους εξετάζουν τα γεγονότα ενδελεχώς και χωρίς παρωπίδες, είναι γνωστό εδώ και χρόνια από πού παίρνουν «γραμμή» όλες οι δυνάμεις του «προοδευτισμού» που οδηγούν τους λαούς στην αποκτήνωση. Αυτά τα λέμε μπας και ξεκινήσουν να πέφτουν κάποιοι καλοπροαίρετοι «ρομαντικοί» από τα ροζ συννεφάκια τους, που πιστεύουν ότι αυτός ο πόλεμος προπαγάνδας γίνεται όντως για τα δικαιώματα.

 

Μπορούμε να οδηγηθούμε σε μερικούς ενδιαφέροντες συνειρμούς, σημειώνοντας ότι σε μια περίοδο που το Ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε την Ελλάδα ως κράτος ανομίας και ανελευθερίας, ο Economist έκανε ανέλπιστο επικοινωνιακό δωράκι στον Έλληνα πρωθυπουργό που συνέπεσε χρονικά με την ψήφιση του ΛΟΑΤΚΙ νομοσχεδίου, κατατάσσοντας την Ελλάδα στην 20η θέση των… καλύτερων δημοκρατιών. Κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «σημαία» στην ομιλία του τη 15η Φεβρουαρίου.

 

Έτσι λοιπόν έχουμε ένα νέο «γαϊτανάκι». Τα ξαδέρφια αδικούνται από τον νόμο που δεν τους αφήνει να παντρεύονται μεταξύ τους. Μετά θα τους φανούν αδικημένα και τα αδέρφια, ετεροφυλόφιλα ή ομοφυλόφιλα. Ύστερα θα καταγγείλουν την αδικία να μην μπορεί να παντρευτεί η μάνα το παιδί και ο πατέρας τον γιό του, βιολογικό ή θετό. Αδικίες τέτοιες θα βρίσκονται πολλές από εδώ και πέρα. Και αφού υπάρχει «αγάπη» γιατί να μην αποκατασταθούν; Πάντα θα υπάρχουν πρόχειροι γενετιστές και «ειδικοί», για να βάζουν τη τζίφρα τους στην κάθε ανωμαλία. Πάντα θα υπάρχουν μερικές μελέτες κατά παραγγελία για να δίνουν κύρος στην αποκτήνωση…
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου