Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στη προμετωπίδα της αντίστασης κατά της υιοθεσίας και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στη προμετωπίδα της αντίστασης κατά της υιοθεσίας και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. (Video’s)

  «Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν δεν θα τους δεχόμαστε, εκπίπτουν της χριστιανικής πίστεως.» Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στον λόγο...






 «Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν δεν θα τους δεχόμαστε, εκπίπτουν της χριστιανικής πίστεως.»


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, στον λόγο του μετά το ανάγνωσμα της εγκυκλίου, έκανε λόγο για «τεκτονισμό» και «Καμπάλα», ενώ αναφέρθηκε και σε οργανωμένο σχέδιο των ομοφυλόφιλων προκειμένου να προωθήσουν τους εαυτούς τους.

 

Την έντονη αντίθεσή του τόσο με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, όσο και με τη βάπτιση των παιδιών τους εξέφρασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, διαμηνύοντας ότι οι βουλευτές που θα ψηφίζουν το νομοσχέδιο δεν θα είναι πλέον αποδεκτοί στους κόλπους της Εκκλησίας.

Χθες (4.2.2024) αμέσως μετά τη λειτουργία, οι ιερείς διάβασαν την ειδική εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου για το ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο διάβολος και τα μίσθατα όργανά του όπως ανέφερα, επιδιώκουν να μας καταστρέψουν και να μας αλλοιώσουν. Αντισταθείτε λοιπόν στη δαιμονική επίθεση».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί πλήρως με τη βάπτιση των παιδιών. «Εάν αγαπάμε τα παιδιά, δεν θα τα βαπτίζουμε, γιατί; Για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν οι κηδεμόνες τους είναι αμαρτία, είναι κακό», είπε.

«Για την εκκλησία είναι θανάσιμη διαγωγή, άρα λοιπόν τα παιδιά να μην επαναλάβουν τα λάθη των κηδεμόνων τους και να μην γίνουν και αυτά ομοφυλόφιλα», ανέφερε και διευκρίνισε: «Είμεθα υπέρ του υγιούς ερωτισμού, είμαστε υπέρ του ερωτισμού που λέει ο Θεός: αγάπη, άνδρας και γυναίκας».


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων μετα το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεραφείμ απάντησε χωρίς περιστροφές και σε υψηλούς τόνους:


«Είναι διατάκτες και υπεργολάβοι, κανουν μια συγκεκριμένη δουλεια κατεπιταγή.

Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν δεν θα τους δεχόμαστε, εκπίπτουν της χριστιανικής πίστεως. ειναι προδοσία του Χριστού. Οι δυστυχείς καλύτερα να μην είχαν γεννηθεί θα πανε στην απώλεια αν δεν μετανοήσουν».

Λίγες ημέρες πριν οι παρουσιαστές εκπομπής στον ΣΚΑΙ δεν ήξεραν κατά που να κάνουν φιλοξενώντας τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Ο Μητροπολίτης άφησε εκτεθειμένους τους παρουσιαστές που είτε δεν καταλάβαιναν τις τους έλεγε, είτε έκαναν πώς δεν καταλάβαιναν για να μην αναγκασθούν να παραδεχθούν πώς όσα έλεγε ήταν απολύτως σύμφωνα με την κοινή λογική.

Ο Μητροπολίτης Σεραφειμ Πειραιώς στη συγκεκριμένη εκπομπή μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα, την κατάργηση της πατρότητας κ της μητρότητας, τη χρηματοδότηση για την προπαγάνδα κ την πλύση εγκεφάλου στις δυτικές κοινωνιες.

Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα η Ιερά Σύνοδος επανέλαβε την αντίθεσή της με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών λέγοντας πως «η Εκκλησία δεν μπορεί να αποδεχθεί τον “ομοφυλοφιλικό γάμο”».

Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλοφίλων ζευγαριών

Στη μια το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η έναρξη της πρώτης ανάγνωσης του σχεδίου νόμου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις», η οποία αφορά τον λεγόμενο “γάμο” των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Οι τιθέμενες διατάξεις θα συζητηθούν ενώπιον τριών επιτροπών: της Διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Στόχος της κυβέρνησης είναι το νομοσχέδιο να ψηφιστεί στην Ολομέλεια στις 15 Φεβρουαρίου.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε Ιερές Μητροπόλεις και Χριστιανικά Σωματεία διοργάνωσαν εκδηλώσεις προς τιμήν της οικογένειας, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους προς το νομοσχέδιο που ήδη βρίσκεται στη Βουλή. Χθες, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της χώρας διαβάστηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου με τις επίσημες θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για το εν λόγο νομοσχέδιο. Οι φωνές από πλευράς Εκκλησίας θα συνεχίσουν να είναι σε υψηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο την υπέρβαση των ορίων της ειρηνικής διαμαρτυρίας. Όπως τονίζεται από εκκλησιαστικούς κύκλους, στόχος είναι οι θέσεις της Εκκλησίας να ακουστούν καθαρά, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από τα επίσημα κείμενα της Ιεράς Συνόδου και σύμφωνα πάντα στο πλαίσιο της εξουσιοδότησης της Ιεραρχίας προς τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ !!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ !!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου