Η ευρωβουλευτής Christine Anderson δηλώνει ότι τα περιβαλλοντικά μέτρα για την «Κλιματική κρίση» συνιστούν απάτη αποπληθυσμού της Ευρώπης και αποκαλεί «εξτρεμιστές» τους κυβερνόντες που τα εφαρμόζουν (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson δηλώνει ότι τα περιβαλλοντικά μέτρα για την «Κλιματική κρίση» συνιστούν απάτη αποπληθυσμού της Ευρώπης και αποκαλεί «εξτρεμιστές» τους κυβερνόντες που τα εφαρμόζουν (Video)

  Αποκάλυψε ότι η όλη αφήγηση είναι μια απάτη αποπληθυσμού της Ευρώπης Η εξαιρετικά αντιδημοφιλής Πράσινη Συμφωνία που υποστήριξε η Πρόεδρ...

 






Αποκάλυψε ότι η όλη αφήγηση είναι μια απάτη αποπληθυσμού της Ευρώπης


Η εξαιρετικά αντιδημοφιλής Πράσινη Συμφωνία που υποστήριξε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία περιελάμβανε υπερβολικές ρυθμίσεις, πόλεις 15 λεπτών, την απαγόρευση του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, αυξήσεις φόρων, περικοπές επιδοτήσεων και περιβαλλοντικές μεταρρυθμίσεις, έχει πυροδοτήσει εκτεταμένες διαμαρτυρίες, ειδικά μεταξύ των αγροτών στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης...

 

Πηγές: The People’s Voice & Vigilant Fox

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σε απάντηση στις διαμαρτυρίες των αγροτών, η γερμανική κυβέρνηση αποκάλεσε πρόσφατα τους Γερμανούς διαδηλωτές «εξτρεμιστές» και «εχθρούς του Συντάγματος».

Ως απάντηση σε αυτές τις δηλώσεις, η Γερμανίδα βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κριστίν Άντερσον λέει ότι οι διαδηλωτές δεν είναι εξτρεμιστές. «Οι πραγματικοί εξτρεμιστές κάθονται στον πάγκο της γερμανικής κυβέρνησης!» δήλωσε εκείνη.

«Η κριτική στις κυβερνήσεις δεν είναι αντισυνταγματική, αλλά μια κυβέρνηση που περιφρονεί τον λαό… είναι αντισυνταγματική!» πρόσθεσε η ευρωβουλευτής Άντερσον.

Εκφράζει τη λύπη της ότι «η οικονομία μας έχει καταρρεύσει» και «ένα κύμα χρεοκοπιών σαρώνει τη χώρα» λόγω των παγκοσμιοποιητικών πολιτικών που θέτει την «έκτακτη ανάγκη για το κλίμα» πάνω από όλα.

Ως εκ τούτου, η ευρωβουλευτής Άντερσον προέτρεψε την κυβέρνηση της Γερμανίας να τερματίσει τις ανοησίες για το κλίμα. «Σας καλώ όλους να σταματήσετε επιτέλους να ξεφτιλίζετε τους πολίτες και να τους κάνετε να πληρώνουν για τα τρελά, ιδεολογικά και διανοητικά καθυστερημένα σχέδιά σας».

Δείτε την πύρινη ομιλία της



 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ !!!!
    ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΒΕΛΤΙΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ,,, ΤΡΕΧΟΥΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πρόβατα , πάντα άρεσε το φρέσκο χορτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου