Ο «υπερπληθυσμός» και τα σχέδια των ψυχοπαθών παγκοσμιοποιητών… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο «υπερπληθυσμός» και τα σχέδια των ψυχοπαθών παγκοσμιοποιητών…

  Οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές  πιστεύουν ότι η Γη έχει υπερπληθυσμό και ότι σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να ‘’συντηρήσει’’ δισεκατομμύρ...

 






Οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές  πιστεύουν ότι η Γη έχει υπερπληθυσμό και ότι σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να ‘’συντηρήσει’’ δισεκατομμύρια ανθρώπους...κάτι που είναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!


 

Σχεδόν όλη η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2100 θα σημειωθεί στην Αφρική. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι πληθυσμοί της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής θα είναι επίπεδοι ή θα συρρικνωθούν. Και όμως οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές  ‘’πιστεύουν’’ πρέπει να «εξολοθρεύσουν» το 80-90 %  του παγκοσμίου  πληθυσμού για να « σώσουν τον πλανήτη»…


 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, άρθρο 10, προβλέπει ότι «Παν πρόσωπο έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως.   

 

Ο ‘’υπερπληθυσμός’’ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και πρέπει να λυθεί  ΑΜΕΣΑ με όποιο μέσο είναι απαραίτητο και με οποιονδήποτε κόστος, ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ οι παγκοσμιοποιητές. 

  

Χρησιμοποιούν διάφορα σχέδια και μεθόδους για να μειώσουν  τον παγκόσμιο πληθυσμό, το ερώτημα είναι,  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;   ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ: 

 

1. το χρήμα ( τους ανήκουν όλες σχεδόν οι κεντρικές τράπεζες) 

2. Ελέγχουν τον εφοδιασμού μας σε τρόφιμα και την παραγωγή 

3. Ελέγχουν τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη. 

4. Κατέχουν πυρηνικά όπλα : Η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και πιθανότατα η Βόρεια Κορέα διαθέτουν συνολικά περίπου 13.000 πυρηνικά όπλα. 

 


Οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές  πιστεύουν ότι η Γη έχει υπερπληθυσμό και ότι σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε να ‘’συντηρήσει’’ δισεκατομμύρια ανθρώπους...... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ 

 

Ο πλανήτης Γη μπορεί να φιλοξενήσει ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

 

Έρευνα απο το Metrocosm αποδεικνύει ότι  ο υπερπληθυσμός μπορεί να είναι ένα τοπικό πρόβλημα σε ορισμένες από τις πυκνοκατοικημένες περιοχές , Ασίας, Μπαγκλαντές, Ινδίας, η συντριπτική πλειοψηφία της χερσαίας έκτασης του κόσμου είναι στην πραγματικότητα πολύ αραιοκατοικημένη . Π.Χ Η ΙΤΑΛΙΑ 





 

Το 50% της Ιταλίας ζει στην μπλε περιοχή και το υπόλοιπο 50% στην γκρίζα περιοχή 

 


ΙΣΠΑΝΙΑ: Το 50%  ζει στην μπλε περιοχή και το υπόλοιπο 50% στην κόκκινη περιοχή 

 

Σχεδόν όλη η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2100 θα σημειωθεί στην Αφρική. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι πληθυσμοί της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής θα είναι επίπεδοι ή θα συρρικνωθούν. 

 

Και όμως οι ψυχοπαθείς παγκοσμιοποιητές  ‘’πιστεύουν’’ πρέπει να «εξολοθρεύσουν» το 80-90 %  του παγκοσμίου  πληθυσμού για να « σώσουν τον πλανήτη» και αυτο θα γίνει με ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  , με ιούς , όπως έγινε με το  COVID -19  όπου γιατροί και κυβερνήσεις έστειλαν στον θάνατο με  ενέσεις με βιολογικά όπλα, τα οποία τα ονόμασαν   «εμβόλια».  βασικά οι Γιατροί έχουν παραβιάσει τον ΝΟΜΟ του Ιπποκράτη  και προκάλεσαν πόνο και θάνατο. 

 

ΣΚΕΨΕΙΣ : Μήπως έχουμε  ξεχάσει να είμαστε  άνθρωποι; Δίπλα μας χιλιάδες δυστυχίες διαδραματίζονται κι εμείς μένουμε κολλημένοι στον μικρόκοσμό μας. Κτίσαμε ένα τοίχο με πολεμίστρες  γύρω μας και από εκεί πυροβολούμε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί μας, ξεχάσαμε αυτό που είπε Ο ΘΕΟΣ μας......’’αγαπάτε τους συνανθρώπους σας ‘’ και όμως βλέπω γύρω μου κακία, φθόνο, εμπάθεια.  ΜΙΣΟΣ.  Χαμένος μέσα στο μίσος των ανθρώπων  έψαχνα την λύση για να ξαποστάσω.  Ένιωθα να πνίγομαι διότι  Γεννήθηκα για να είμαι ελεύθερος, διότι Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, και ανθρωποι ηθελαν να ακυρωσουν αυτο που μου έδωσε Ο ΘΕΟΣ.  Με την βοήθεια του ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΛΙ, ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ......ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ    



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. Εγώ λέω να χαθούν καλλίτερα οι παγκοσμιοποιητές μήπως καί ησυχάσει ο πλανήτης από αυτούς για να ζούμε οι υπόλοιποι όπως μας θέλει η φύση και όχι όπως μας θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόδομα καί Γόμορρα. Δεν μάθαμε τίποτα από την ιστορία όπου οι βασιλικές οικογένειες παντρεύονταν μεταξύ τους καί γεννούσαν άρρωστους απογόνους. Επαναλαμβάνουμε τά ίδια λάθη. Καλή τύχη λοιπόν σε όσους παντρεύονται τα εξαδέλφια τους ή συγγενείς τους. Μόνον να μην έχουν την απαίτηση να πληρώνει η κοινωνία τα λάθη τους όταν οι άρρωστοι απόγονοί τους θέλουν ιατρική περίθαλψη και το σύστημα υγεία δέν θά αντέχει. Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου