Και ξαφνικά…η Ρωσία δημιουργεί ένα Δίκτυο Κέντρων Τεστ PCR και εμβολιασμών για τη φανταστική «Ασθένεια Χ»… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Και ξαφνικά…η Ρωσία δημιουργεί ένα Δίκτυο Κέντρων Τεστ PCR και εμβολιασμών για τη φανταστική «Ασθένεια Χ»…

  Η δοκιμασμένη φόρμουλα για την «προστασία» της δημόσιας υγείας συνεχίζει να εφαρμόζεται και στη Ρωσία, η οποία υποτίθεται ότι είναι κατά τ...

 






Η δοκιμασμένη φόρμουλα για την «προστασία» της δημόσιας υγείας συνεχίζει να εφαρμόζεται και στη Ρωσία, η οποία υποτίθεται ότι είναι κατά της Νέας Τάξης…

 

Στις 9 Μαρτίου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας της Ρωσίας για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Καταναλωτή και την Ανθρώπινη Ευημερία ανακοίνωσε ότι η «ετοιμότητα της Ρωσίας για νέους ιούς» βρίσκεται σε «υψηλό επίπεδο», συνεργάζεται με τον ΠΟΥ, για την φανταστική «Ασθένεια Χ» και προετοιμάζεται γι' αυτήν «δημιουργώντας ένα σιδηρούν παραπέτασμα από κέντρα τεστ PCR και ιατρεία γενετικών εμβολίων»…

 

Πηγή: edwardslavsquat.substack

Γράφει ο Edward Slavsquat

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Όπως σημειώνει ο Edward Slavsquat, στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι η Ρωσία συζητά εδώ και καιρό με διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΠΟΥ, για την φανταστική «ασθένεια Χ» και προετοιμάζεται γι' αυτήν «δημιουργώντας ένα σιδηρούν παραπέτασμα από κέντρα τεστ PCR και ιατρεία γενετικών εμβολίων».


Είναι η Ρωσία προετοιμασμένη για την πιο αναμενόμενη κρίση δημόσιας υγείας στην ιστορία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ("ΠΟΥ");

Ναι, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εποπτείας της Ρωσίας για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και την Ανθρώπινη Ευημερία, ή Rospotrebnadzor.


Σε δελτίο τύπου της 9ης Μαρτίου (αρχειοθετημένη έκδοση ΕΔΩ για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ρωσικούς κυβερνητικούς ιστότοπους λόγω των κυρώσεων στο Διαδίκτυο), η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η "ετοιμότητα της Ρωσίας για νέους ιούς" ήταν σε "υψηλό επίπεδο". Ας αποδομήσουμε μαζί αυτό το τείχος της λεκτικής σαλάτας της δημόσιας υγείας:


Οι Ρώσοι ειδικοί αναπτύσσουν νέα εμβόλια και διαγνωστικά τεστ. Οι υπάλληλοι της Rospotrebnadzor συνεργάζονται με εκπροσώπους άλλων χωρών για τον γρήγορο εντοπισμό αναδυόμενων απειλών και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Η εναρκτήρια γραμμή του δελτίου τύπου είναι "μην ανησυχείτε, δημιουργούμε νέες γενετικές θεραπείες και τεστ που είναι κατάλληλα για το σκοπό αυτό", ακολουθούμενη από μια έντεχνα διαμορφωμένη πρόταση που μεταφράζεται ως εξής: "Ναι, εξακολουθούμε να συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τον ΠΟΥ". Ωραία.


Κάθε χρόνο, η "ασθένεια Χ" συζητείται από την επιστημονική κοινότητα σε γνωστά φόρουμ, συνέδρια και ημερίδες. Έτσι, στο περιθώριο της δεύτερης συνόδου του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας, οι εμπειρογνώμονες συζήτησαν τους κινδύνους της παγκόσμιας εξάπλωσης μιας νέας, δυνητικά άγνωστης ασθένειας - της "ασθένειας Χ".

Γνωρίζατε ότι ο επικεφαλής του CDC της Κίνας δήλωσε πρόσφατα ότι η "επιτάχυνση της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής" και η "επέκταση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων" αυξάνουν την πιθανότητα μιας παγκόσμιας φονικής πανούκλας της ασθένειας Χ; Ακολουθεί ένα άρθρο από το TASS:


Εάν η ασθένεια Χ είναι αποκλειστικά μια απάτη της Δύσης, της Pfizer στο Νταβός, γιατί η Κίνα προειδοποιεί ότι αυτή η υποθετική «πανούκλα» θα ρημάξει τον πλανήτη εάν δεν αντιστρέψουμε την «κλιματική αλλαγή» και δεν βάλουμε τέλος στις «επεκτεινόμενες ανθρώπινες δραστηριότητες»; Τα περίεργα μυαλά θέλουν να μάθουν.


Επιστρέφοντας στο δελτίο τύπου -: Η Rospotrebnadzor ουσιαστικά λέει:"Κοιτάξτε, συζητάμε την ασθένεια Χ με τους αξιόλογους διεθνείς συναδέλφους μας εδώ και πολύ καιρό. Όλα είναι υπό έλεγχο. Όπως ήδη αναφέραμε, νέες ενέσεις και στυλεοί μύτης βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα καταφέρνουμε".


Αυτό το θέμα [Ασθένεια Χ] εμφανίζεται τακτικά στο χώρο των πληροφοριών και είναι επωφελές για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, μεταξύ άλλων και λόγω της ανάμνησης της πανδημίας του κορονοϊού.

Από τη μία πλευρά, η Rospotrebnadzor είναι αναστατωμένη που η Big Pharma διαφημίζει τους υποθετικούς τρόμους της ασθένειας Χ, παρόλο που το Πεκίνο έχει καθησυχάσει τους πάντες ότι μια πανδημία μπορεί να αποφευχθεί αν φορολογήσουμε τον άνθρακα. Από την άλλη πλευρά, το αντίδοτο της Rospotrebnadzor ενάντια σε αυτή την τρομακτική και εξαιρετικά υποθετική ασθένεια είναι το ίδιο με το πανάκεια της Δυτικής Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας - τεστ PCR που δεν είναι κατάλληλα για το σκοπό αυτό και επικίνδυνες γενετικές λάσπες. Μπερδεύεστε; Μην μπερδεύεστε. Είμαστε στο 2024, φίλε μου.


Είναι ωραίο που η Rospotrebnadzor δεν θέλει τις φαρμακευτικές εταιρείες να δημιουργούν άσκοπο πανικό στις μάζες, αλλά φυσικά πρέπει να αναρωτηθεί κανείς πώς αυτή η γνώμη επηρεάζει την πολιτική. Σίγουρα δεν εμπόδισε τη ρωσική κυβέρνηση να συνεργαστεί με την AstraZeneca για τα "εμβόλια κατά του covid", και σίγουρα δεν εμπόδισε το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας να μοιράζει το Remdesivir σαν καραμέλα.

 


Αν η ρωσική κυβέρνηση θέλει σοβαρά να βάλει τέλος στον Φανταστικό Πανδημικό Πανικό, θα συνιστούσα να ξεκινήσει από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία δημοσιεύουν τρομακτικές ιστορίες για την ασθένεια Χ που διαβάζονται σαν να έχουν αντιγραφεί και επικολληθεί από την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ:

 


Ακολουθούν οι δύο τελευταίες παράγραφοι του άρθρου του TASS που αναφέρθηκε παραπάνω:

Ποια αντίμετρα [κατά της ασθένειας Χ] έχουν ήδη εφαρμοστεί;

Ο ΠΟΥ και οι εταίροι έχουν δημιουργήσει ένα ταμείο για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ορισμένες χώρες έχουν ήδη επωφεληθεί από αυτή την πρωτοβουλία για να βελτιώσουν την εγχώρια επιδημιολογική τους κατάσταση. Επιπλέον, διεξάγονται εργασίες για τη βελτίωση των εργαλείων των συστημάτων που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη μιας διεθνούς κρίσης υγείας. Έτσι, στην Αφρική, οργανώθηκε ένα κέντρο μεταφοράς τεχνολογίας για τη δημιουργία εμβολίων, ώστε οι τοπικοί κατασκευαστές να μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους φάρμακα για τον πληθυσμό. Ο ΠΟΥ δημιούργησε επίσης ένα σύστημα για την ταχεία και αποτελεσματική ανταλλαγή υφιστάμενων βιολογικών υλικών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια νέα πανδημία ή επιδημία. Τα απαραίτητα δεδομένα μπορούν να μοιραστούν γρήγορα με όλες τις χώρες για την ανάπτυξη ιατρικών αντιμέτρων και τη μείωση της θνησιμότητας.

Σύμφωνα με τον Ghebreyesus, το πιο σημαντικό είναι η διεθνής ανταλλαγή εμπειριών στο πλαίσιο της συμφωνίας για την καταπολέμηση της πανδημίας. Χάρη σε αυτό, η εμπειρία κάθε χώρας θα είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια κοινότητα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κρίσης.

Εμβολιασμός της Αφρικής: check. Ανταλλαγή "βιολογικού υλικού" με τους έμπιστους δυτικούς εταίρους της Ρωσίας: check. Υποστήριξη της Συνθήκης Ετοιμότητας για την Πανδημία του ΠΟΥ: check. Όλα είναι εντάξει.

Επιστροφή στο δελτίο τύπου της Rospotrebnadzor:


Σήμερα στη Ρωσία, η ετοιμότητα για νέες μολυσματικές προκλήσεις βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Το σύστημα καταπολέμησης των λοιμώξεων "Υγειονομική Ασπίδα" βρίσκεται σε λειτουργία, αναπτύσσεται ένα δίκτυο κέντρων PCR και έχουν αναπτυχθεί γρήγορα, υψηλής τεχνολογίας εγχώρια συστήματα διαγνωστικών τέστ. Στα σημεία ελέγχου σε όλα τα κρατικά σύνορα υπάρχει υγειονομικός έλεγχος και έλεγχος καραντίνας, καθώς και AIS "Perimeter".

Ορίστε. Δημιουργείται ένα "δίκτυο κέντρων PCR", ώστε η Ρωσία να μπορεί να συνεχίσει αμέσως τα μαζικά επιχρίσματα όταν έρθει ο επόμενος ιός.


Αυτό το ιστολόγιο έχει ήδη καλύψει το πρόγραμμα "Υγειονομική Ασπίδα" με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά εδώ είναι η ανακεφαλαίωση σε μία πρόταση. Η Ρωσία δημιουργεί ένα Σιδηρούν Παραπέτασμα από κέντρα ελέγχου PCR και κέντρα διανομής γενετικών εμβολίων που θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλιστεί η βιοασφάλεια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό ΕΔΩ και ΕΔΩ.


Εν τω μεταξύ, το σύστημα "Περίμετρος" διασφαλίζει ότι κάθε ταξιδιώτης θα αντιμετωπίζεται ως πιθανός βιολογικός κίνδυνος. Ο ιστότοπος της Rospotrebnadzor εξηγεί:


Το AIS "Perimeter" αξιολογεί τους κινδύνους εισαγωγής μολυσματικών ασθενειών σε κάθε πτήση, καθώς και παρέχει μεθοδολογική βοήθεια σε περίπτωση επιδημιολογικών απειλών. Τα έντυπα εγγραφής που συμπληρώνονται στο AIS "Perimeter" επιτρέπουν την παρακολούθηση και ανάλυση της υγειονομικής και επιδημιολογικής κατάστασης στα σημεία ελέγχου στα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Είστε ενθουσιασμένοι για τα σημεία ελέγχου όπου η υγεία σας καταγράφεται και παρακολουθείται;


Επιστροφή στο δελτίο τύπου, το οποίο τελειώνει με:


Ο όρος "ασθένεια Χ" υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ο ορισμός υπονοεί μια αφηρημένη ασθένεια που προκαλείται από άγνωστο παθογόνο και ο χρόνος εμφάνισής της είναι άγνωστος.

Η Rospotrebnadzor είναι λίγο ενοχλημένη από όλο αυτό τον εντυπωσιασμό. Η Ρωσία διαθέτει τα τεστ PCR. Η Ρωσία έχει τα εμβόλια. Και ο όρος ασθένεια Χ υπάρχει εδώ και χρόνια. Απλά χαλαρώστε.





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου