Μητσοτάκης - Αλαφούζος - Παπαχελάς διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική της πατρίδος μας σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μητσοτάκης - Αλαφούζος - Παπαχελάς διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική της πατρίδος μας σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…

  Διαχειριστές ξένων συμφερόντων η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη;   Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο ...

 






Διαχειριστές ξένων συμφερόντων η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη;

 

Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουν λογική κοινού νου, δεν έχουν συνάφεια πεπραγμένων και οριοθετημένης ιδεολογικής ταύτισης της Νέας Δημοκρατίας! Γιατί υπάρχει ένα αόρατο χέρι που δίνει εντολές και οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο – συνήθως στην Ευρώπη – και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Η διάσκεψη του 2009 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ 14-16 Μαΐου.

Λόγω της μυστικότητας των συνεδριάσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατηγορείται συχνά για μυστικοπάθεια και συνωμοσίες σε διεθνές επίπεδο. Τέτοιες θεωρίες έχουν υιοθετηθεί συχνά από οργανώσεις. Κριτική στην λέσχη έχουν ασκήσει μεταξύ άλλων η οργάνωση “John Birch Society”, καθώς και ο Καναδός Ντάνιελ Εστούλιν, ο Βρετανός Ντέιβιντ Άικ και οι Αμερικανοί Τζιμ Τάκερ και Άλεξ Τζόουνς.

Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σκοπεύει να υπονομεύσει την ακεραιότητα των Η.Π.Α, καθώς και άλλων χωρών, με την συνένωση τους σε μια υπερεθνική δομή με το όνομα Βορειοαμερικανική Ένωση, αντίστοιχη με την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Ο ΤζόναθανΝτάφι, γράφοντας στο BBC, αναφέρει:

Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται στα πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα… Το κενό που δημιουργείται από αυτή την απόμακρη μυστικότητα, έρχεται να το καλύψει μια θεωρία συνωμοσίας που χτίστηκε γύρω από την Λέσχη, σύμφωνα με την οποία η μοίρα του κόσμου αποφασίζεται κατά κύριο λόγο από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Άτομα που έχουν λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της λέσχης, δηλώνουν σε έρευνα του BBC, πως πρόκειται για συναντήσεις ατόμων που εκπροσωπούν κορυφαίες επιχειρήσεις και πολιτικούς, ώστε να επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος με βάση την απλή “κοινή λογική”. Στην ίδια έρευνα διατυπώνεται η άποψη πως αυτή η “κοινή λογική” δεν μπορεί παρά να είναι εναρμονισμένη με τα συμφέροντα των κύριων συμμετεχόντων, δηλαδή μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και προφανώς θα ενθαρρύνονται πολιτικοί που δίνουν προτεραιότητα σε αυτά ακριβώς τα συμφέροντα. (ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδειαΒικιπαίδεια)!

Συμμετοχή Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 ο υπερσυστημικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου παρουσίαζε στην ζωντανή εκπομπή του “Στον ενικό” τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και εν δυνάμει Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με ζωντανό ακροατήριο που έκανε ερωτήσεις στον καλεσμένο του κ. Χατζηνικολάου!

Μια από τις ερωτήσεις που τέθηκαν από συμμετέχοντα στο ακροατήριο προς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η παρακάτω:

Ερώτηση:

«Μάθαμε τελευταία, ότι συμμετείχατε στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ακούγονται πολλά γι΄ αυτήν την Λέσχη, τα ξέρετε καλύτερα από εμένα!»!

Στο σημείο αυτό ο κ. Χατζηνικολάου διέκοψε τον ερωτώντα πολίτη, λέγοντας:

“Μου έχετε κλέψει τα μισά ερωτήματα σήμερα”, αφήνοντας τον πολίτη να συνεχίσει το ερώτημά του:

«Συμμετέχουν εκεί σημαίνοντες επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκδότες, όλοι λέτε ότι εκεί παρουσιάζετε τις θέσεις σας για το καλό της χώρας! Μήπως τελικά εκεί πέρα αποφασίζονται και καθορίζονται οι πολιτικές που πρέπει να ασκηθούν και εσείς – να το πω απλά – κάνετε τη βρώμικη δουλειά;»!

Η απάντηση του τότε Προέδρου της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού, με έντονη την αμηχανία του και τον αιφνιδιασμό του από αυτήν την απρόβλεπτη για εκείνον ερώτηση:

«Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, δεν είναι τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο από μια συνάντηση πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, επιφανών ανθρώπων, που συζητάμε και δεν αποφασίζουμε απολύτως τίποτε, για σημαντικά ζητήματα! Π.χ. ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην φετινή, που είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω, το οποίο θεωρώ απολύτως κρίσιμο, είναι το πως, η τεχνολογία και με πιο τρόπο θα αντικαταστήσει μια σειρά από δουλειές, οι οποίες σήμερα γίνονται από ανθρώπους και αύριο από μηχανές! Αυτή είναι μια συζήτηση, που πρέπει να μας απασχολεί εμάς τους πολιτικούς»!

Επέμβαση Νίκου Χατζηνικολάου, ερωτώντας τον κ. Μητσοτάκη:

«Γιατί σας δεσμεύουν όσους μετέχετε εκεί, να μην πείτε βγαίνοντας, τι συζητήσατε; Υπάρχει μια δέσμευση μυστικότητας σε ένα φόρουμ, που γίνονται συζητήσεις που περιγράψατε; Γιατί δεν κρατούνται πρακτικά;»!

Και η απάντηση του σημερινού Πρωθυπουργού:

«Έχω πάει σε πολλά τέτοια φόρα και υπάρχει ένας κανόνας. Ο κανόνας είναι ότι μιλάς ελεύθερα, δεν κρατούνται πρακτικά ακριβώς για να μπορέσεις να μιλήσεις ελεύθερα και δεσμεύεσαι να μην αναφερθείς σε συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί»!

Βλέπετε λοιπόν, φίλες και φίλοι, πως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τορίνο από 7-10 Ιουνίου 2018, κορυφαίο ζήτημα ήταν η εφαρμογή στις κοινωνίες της τεχνητής νοημοσύνης!

Όπου απόλυτα ξεδιάντροπα μας δήλωνε πως:

«Η τεχνολογία θα αντικαταστήσει μια σειρά από δουλειές, οι οποίες σήμερα γίνονται από ανθρώπους και αύριο από μηχανές»!

Δηλαδή, δημιουργία ανεργίας με απώλεια εργαζομένων, προς όφελος της επιχειρηματικότητας, που υποστηρίζουν πολιτικούς για να ανέλθουν στα ύπατα αξιώματα της χώρας τους!

Σήμερα ως Πρωθυπουργός εφαρμόζει αυτήν ακριβώς την πολιτική και με την οποία δεσμεύθηκε τότε, να εφαρμόσει όταν γίνει Πρωθυπουργός!

Αλλά μόνο γι΄ αυτό δεσμεύθηκε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;

Τότε εκτέλεσαν την «Συμφωνία των Πρεσπών», σήμερα εκτελούν τις «Πρέσπες του Αιγαίου»…

Αλλά ο κ. Μητσοτάκης σε εκείνη την τηλεοπτική εξέταση στην εκπομπή “Στον ενικό”, μας ομολόγησε, ότι συμμετείχε και σε άλλα διεθνή φόρα!

Παρακάτω, όσα αποκάλυπτα στην πιπεράτη σελίδα μου “Τσουκνίδα” το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, με τίτλο:

«Κυριάκος Μητσοτάκης, ο άνθρωπος των “αγορών”»!

Στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2019, στην καθιερωμένη ετήσια σύναξη, στη  “Μικρή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” παραβρέθηκαν πολλοί! Μεταξύ αυτών και ο πρώην επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ ΜανουέλΜπαρόζο! Ο οποίος όταν αποχώρησε από την ΕΕ ανέλαβε μη εκτελεστικός πρόεδρος και ανώτερος σύμβουλος στο διεθνές τμήμα της GoldmanSachs! Η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών, διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, οικονομικών συμβούλων και εκτιμητών εξαγορών – συγχωνεύσεων και μ’ ένα πλήθος άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι κυρίως μεγάλες εταιρείες, κρατικές και ιδιωτικές, κυβερνήσεις χωρών αλλά και ιδιώτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στο χώρο της οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ!

Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν λοιπόν, μας είπε από τους Δελφούς, ότι η Ευρώπη έχει ένα πολιτικό χρέος προς την Ελλάδα γιατί οι Έλληνες έδειξαν τη δέσμευση τους στην ΕΕ. Εκτίμησε, πως οι “αγορές” (σ.σ. αυτές που λήστεψαν και εξακολουθούν να ληστεύουν τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα των Μνημονίων) αξιολογούν ήδη και περιμένουν τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές γι΄ αυτό και δείχνουν σήμερα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως εν δυνάμει Πρωθυπουργός μας είπε για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών:

«Είναι μία επικυρωμένη συμφωνία και θα την σεβαστώ, αν υπάρχουν περιθώρια να την βελτιώσω προς όφελος της χώρας μου θα τα εκμεταλλευτώ. …Επίσης η Ελλάδα επιφυλάσσεται όλων των συμφερόντων της αναφορικά με την πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ»!

Φαντάζομαι, πως δεν χρειάζεστε περαιτέρω ερμηνεία των λεχθέντων του κ. Μητσοτάκη!

Ο άνθρωπος των “αγορών” Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη σύναξη της “Μικρής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ” στους Δελφούς, μας αποκάλυψε ότι θα σεβαστεί τη Συμφωνία, την οποία σύσσωμος ο ελληνικός λαός αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας! Μας είπε πως αντιδρά το 70% του ελληνικού λαού! Κάποιοι άλλοι μας είχαν πει ότι αντιδρά το 80%. Όσο ο καιρός θα περνάει, τόσο το ποσοστό αντίδρασης – κατά την εκτίμηση των ανθρώπων των “αγορών” – του ελληνικού λαού θα μειώνεται. Έτσι στο τέλος θα μας “πείσουν” ότι η πλειοψηφία του λαού μας δέχεται την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Ποτέ δεν είναι τυχαία η επιλογή των συμμετεχόντων στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…

Αξίζει να επισημανθεί, πως μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήταν πάντα ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος καταγόταν από τη Γερμανία, όπως και ο Τζορτζ Σόρος, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος, κερδοσκόπος, επενδυτής που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας!

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, ο Γιώργος Παπανδρέου (Μνημόνιο), ο Θεόδωρος Πάγκαλος (Ίμια), η Άννα Διαμαντοπούλου (εκ των καταστροφέων της ελληνικής Παιδείας), ο Γιώργος Αλογοσκούφης (εκ των καταστροφέων της ελληνικής οικονομίας), η Ντόρα Μπακογιάννη (ως Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, τορπίλισε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, αρχηγό τότε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις δυο ενεργειακές συμφωνίες αργού πετρελαίου “Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης” και φυσικού αερίου “South Stream” με την Ρωσία)!

Να μην ξεχνάμε, ότι το 1993 η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (Βουλιαγμένη) επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την συμμετοχή του ιδίου, μαζί με άλλους Έλληνες πολιτικούς!

Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που συμμετείχε στα απόκρυφα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν ο κ. Αλέξης Παπαχελάς!

Καθημερινή και Αλέξης Παπαχελάς…

Η εφημερίδα “Καθημερινή”, όλοι γνωρίζετε ότι ανήκει στο δημοσιογραφικό οργανισμό του μεγάλο-επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου! Στον οποίο ανήκει – μεταξύ άλλων – και ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ! Όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Κλπ. κλπ.

Η εν λόγω εφημερίδα λοιπόν λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων μεταπολίτευσης στην χώρα μας, δηλαδή όταν οι “Δημοκράτες” έφεραν την μεταπολιτευτική Δημοκρατία – κατ΄ όνομα – στην Πατρίδα, σκέφτηκε να διοργανώσει τριήμερο συνέδριο με θέμα “Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά” στην αίθουσα της Εθνικής Πινακοθήκης, από 29 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2024!

Βέβαια και επειδή δεν λείπει ποτέ ο “Μάρτης από την Σαρακοστή”, μεταξύ των συνδιοργανωτών ήταν το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (δημιούργημα του Αλέξη Παπαχελά;)και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LondonSchool of Economics!

Ενορχηστρωτής, αυτής της φαντασμαγορικής πολιτικής πανδαισίας, ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι, εκτός από τον Διευθυντή της “Καθημερινής” δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά! Τον μοναδικό Έλληνα δημοσιογράφο που μετείχε σε συνεδρίαση του κλειστού κλαμπ της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μαζί με όλη την παγκόσμια αφρόκρεμα πολιτικών, διπλωματών, επιχειρηματιών κλπ. και οι οποίοι καθορίζουν το μέλλον του Πλανήτη εν κρυπτώ, αφού δεν δημοσιοποιούνται ΠΟΤΕ να πεπραγμένα αποφάσεων της εν λόγω Λέσχης!

Έτσι σε αυτό το 3ήμερο έβγαλαν τα εσώψυχα – ενοχές τους πρώην Πρωθυπουργοί, πρώην ΥΠΕΞ και λοιποί που συνέβαλαν στην χρεοκοπία της Ελλάδος και στην απεμπόληση κυριαρχικών της δικαιωμάτων!

Τα φόρουμ της παράδοσης εθνικής κυριαρχίας…

Βέβαια λίγες ημέρες πριν, προηγήθηκε (12-13 Φεβρουαρίου 2024), ένα συνέδριο στην Ουάσιγκτον, για την “'Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο”', που διοργάνωσε το “'Φόρουμ των Δελφών”!.

Συμμετείχε φυσικά η “ομάδα Αλέξη Παπαχελά”, το ΕΛΙΑΜΕΠ των περίεργων – ύποπτων αποφάσεων στα Ελληνοτουρκικά, αλλά και ο Υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης και η Υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου και η οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον ΥΠΕΘΑ Νίκο Δένδια!


Εξυπακούεται ότι “'Καθημερινή” και ΣΚΑΙ είχαν τον πρώτο λόγο. Μεταφέροντας το “'Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών”' (πιστή αντιγραφή του “'Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός”) στην Ουάσιγκτον!


Και δεν μπορούσε να λείπει από την αμερικανική φιέστα ο πολύς Άδωνις Γεωργιάδης, το πολιτικό πολυεργαλείο του Κυριάκου Μητσοτάκη (μόνιμος τρόφιμος του ΣΚΑΙ)!


Έτσι σε αυτά τα φόρουμ προωθείται η πολιτική των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας!


Ως προπομποί της εγκαθίδρυσης της Παγκοσμιοποίησης, της αντιρωσικής προπαγάνδας και πολεμικής, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ΗΠΑ (στρατιωτικά, πολιτικά, εμπορικά κλπ.)!

 



Μην ξεχνάμε επίσης πως, ο Αλέξης Παπαχελάς ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο αγιοποίησης του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μέσα από πολύχρονη συνέντευξη που του παραχώρησε ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού και υπήρχε η δέσμευση να δημοσιευθεί αυτή μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!


Έτσι αυτή παρουσιάστηκε (όλη;) στο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά: “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”!


Ωστόσο σε αυτό το πολυσέλιδο βιβλίο αποκαλύπτονται μεγάλες προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων (πχ Κώστα Σημίτη) και στις οποίες έχω πολλάκις αναφερθεί κατά το παρελθόν!

 

Υμνητές της πολιτικής Κυριάκου Μητσοτάκη…

 

Στο σημείο αυτό νομίζω πως αξίζει να σας παραθέσω απόσπασμα άρθρου (26/11/2023) του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά με τίτλο: «Συνταγή που δουλεύει μην την αλλάξεις», πως “παίζεται” και από ποιους η σημερινή ενδοτική εξωτερική μας πολιτική:


«Η συνταγή της μεγάλης Ν.Δ. στηρίζεται σε πολύ λεπτές ισορροπίες. Υπάρχει πολύς πληγωμένος κόσμος, που είναι έτοιμος να ανέβει στα κάγκελα. Καθημερινά διαβάζει κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργίλα σχόλια, είτε από τη μία είτε από την άλλη μπάντα.

Οι οπαδοί της ιδεολογικής καθαρότητος δεν αντιλαμβάνονται ενδεχομένως τι θα σήμαινε στην πράξη για το πολιτικό σκηνικό και το μέλλον του τόπου. Όπως ξέρουμε, οι συνταγές στη μαγειρική πετυχαίνουν όταν δένουν και παράγουν μια θαυμαστή ισορροπία ανάμεσα σε διάφορα υλικά. Έτσι είναι και οι συνταγές στην πολιτική: αν δεν είχε πετύχει η συνταγή της Ν.Δ., θα μπορούσαμε εύκολα σήμερα να έχουμε, αντί για το ποσοστό της, ένα νέο… Ποτάμι, μια μεγαλύτερη αλλά όχι κοντά στον πήχη της εξουσίας παραδοσιακή Ν.Δ. και ένα υπερσυντηρητικό κόμμα. Ένα χάος δηλαδή, όπως το παρατηρούμε σε πολλές χώρες με παράδοση πολιτικής σταθερότητας. Θα έλεγε, λοιπόν, κανείς «συνταγή που δουλεύει μην την αλλάξεις», και όσο αντέξει…»!

Διαχειριστές ξένων συμφερόντων η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη;

Οι αποφάσεις που έχει λάβει στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουν λογική κοινού νου, δεν έχουν συνάφεια πεπραγμένων και οριοθετημένης ιδεολογικής ταύτισης της Νέας Δημοκρατίας!

Γιατί υπάρχει ένα αόρατο χέρι που δίνει εντολές και οι οποίες πρέπει να εφαρμοστούν κατά γράμμα!

Δεν έχει λογική η πάγια θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πως βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, βοηθώντας στην εμπόλεμη κατάσταση Ρωσίας – Ουκρανίας, τη νεοναζιστική Ουκρανία, στέλνοντας οικονομική ενίσχυση μιας πτωχευμένης χώρας, όπως είναι η Ελλάς και ταυτόχρονα αποστέλλοντας βαρύ οπλισμό, αποδυναμώνοντας τη στρατιωτική ισχύ των νησιών μας!

Δεν έχει λογική η εμφάνιση μέλους του Τάγματος Αζόφ, απόλυτα συνυφασμένου με την κυβέρνηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, του νεοναζιστικού μορφώματος στην ελληνική Βουλή, τον Απρίλιο του 2022!

Δεν έχει λογική σήμερα, η de jure υποστήριξη στο Ισραήλ, όταν το Ισραήλ αποσύρει όλους τους διπλωμάτες του από την Τουρκία, γιατί συμμαχεί η Τουρκία με την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάζ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρεί ότι μπορεί να κουβεντιάζει με τον φασίστα Ρ. Τ. Ερντογάν στο πλαίσιο εμπιστοσύνης και φιλίας! Με ποιον; Με τον Τούρκο τρομοκράτη και εισβολέα στην Κύπρο μας!

Δεν έχει λογική να ισχυρίζεται ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, ότι είμαστε υπέρ του Διεθνούς Δικαίου και να είμαστε οι πρώτοι που το καταπατούν! Όταν δεν τηρούμε την απόφαση της Συνθήκης των Θαλασσών (MontegoBay – 1982), περί αύξησης των ναυτικών μας μιλίων στο Αιγαίο Πέλαγος, από τα 6 στα 12!

Που γι΄ αυτόν τον λόγο η Τουρκία μας επέβαλε το casusbelli  (αφορμή πολέμου) και όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν εφαρμόζουν το Διεθνές Δίκαιο των Θαλασσών, δίνοντας το δικαίωμα στην Τουρκία, συνεχώς να απαιτεί, αφού γνωρίζει την ελληνική ατολμία και υποχωρητικότητα!

Ζήτημα που ευθαρσώς – πρόσφατα – έθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής!

Δεν έχει λογική ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης να στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στην Τουρκία για την “ημέρα της Δημοκρατίας” (;;;), όταν ο Ρ. Τ. Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις, ζητώντας ακόμη και την Θεσσαλονίκη! Την στιγμή που ο Τούρκος Σουλτάνος υποστηρίζει ανοικτά τη ισλαμική τρομοκρατία!

Δεν έχει λογική να συνεχίζεται ο εποικισμός της Πατρίδας μας από παράνομους μετανάστες, στους οποίους υπάρχουν σκληροί τζιχαντιστές, όργανα του Ερντογάν! Που θα ενεργήσουν σε μια σύρραξη με την Τουρκία ως θύλακες αναταραχών στο εσωτερικό της χώρας μας!

Δεν έχει λογική να μην διεκδικούμε σε όλα τα φόρα που συμμετέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους Γερμανούς, το κατοχικό δάνειο και τις κατοχικές αποζημιώσεις από τις ναζιστικές θηριωδίες τους!

Όταν εξέλειπε ο όρος, πως η Γερμανία πρέπει για να ανταποκριθεί, πρώτα να ενωθεί! Ένωση των δυο Γερμανιών που πραγματοποιήθηκε το 1990!

Όταν δεν βρίσκεται Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης να υπογράψει την τελεσίδικη απόφαση αποζημίωσης των θυμάτων του μαρτυρικού Διστόμου!

Θα μπορούσα πολλά ακόμη να παραθέσω, για να αποδείξω, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του είναι διαχειριστές ξένων συμφερόντων της Ελλάδος!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου