Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…

  Το Ιράν ενημέρωσε τις ΗΠΑ μέσω της Γερμανίας ότι σχεδιάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον του Ισραήλ…     Από την άλλη το Ισραή...

 






Το Ιράν ενημέρωσε τις ΗΠΑ μέσω της Γερμανίας ότι σχεδιάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον του Ισραήλ… 


 

Από την άλλη το Ισραήλ επιβεβαιώνει ότι θα κτυπήσει τις εγκαταστάσεις του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν… 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Η Τεχεράνη απειλεί να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ  Ο αρχηγός του στόλου των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού του Ιράν, ανέφερε σήμερα ότι η ισραηλινή παρουσία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντιμετωπίζεται από την Τεχεράνη ως «απειλή», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ . Περίπου το 1/5 του όγκου της παγκόσμιας κατανάλωσης πετρελαίου διέρχεται καθημερινά από τα Στενά του Ορμούζ. 

 

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Ρώσους να μην ταξιδεύουν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα στο Ισραήλ, τον Λίβανο και τα παλαιστινιακά εδάφη

 

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν! ότι Η ΚΙΝΑ ......βοηθά τον στρατό του Πούτιν να κερδίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία....... 

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α σήμερα, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας τα έχει πει από το 2022 

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ / 2022: Οι Ρώσοι βλέποντας ότι δεν μπορούν να κατέβουν προς τα κάτω λόγο κλεισίματος των στενών από τους τούρκους θα χρησιμοποιήσουν 3 διαδρόμους για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, με τους κινέζους να είναι όπως είπαμε τα ‘’ χέρια ‘’ των Ρώσων. 

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023 ‘’Θα δημιουργηθούν κάποια επεισόδιά που θα αναγκάσουν το Ιράν να ξεσηκωθεί....... Θα ανάψει μεγάλη ‘’φωτιά’’ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από εκεί που δεν το περίμεναν.

 

Το ΝΑΤΟ θα αναγκαστεί να μεταφέρει τις Δυνάμεις του στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

 

Το ΝΑΤΟ θα αφήσει στην θέση του, στον Ουκρανικό πόλεμο, την Πολωνία και άλλες δυνάμεις από Νατοϊκές χώρες που γειτνιάζουν με την Ουκρανία και την Ρωσία.

 

Τότε οι Ρώσοι θα ‘’ΔΑΓΚΑΣΟΥΝ’’ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!! 

 

Μετα την Πολωνία η Ρωσία θα κατέβει στην Μεσόγειο Θάλασσα μέσω του διαδρόμου της Σερβίας.

 

Η Ρωσία θα ανοίξει 3 μέτωπα ταυτόχρονα! 

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ / 2022: Ο πρώτος διάδρομος για να κατέβει η Ρωσία προς τα κάτω θα είναι μέσω της Σερβίας με βοήθεια από την Κίνα!!!  

 

Οι Ρώσοι κατεβαίνοντας προς τα κάτω και με κατεύθυνση προς την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν από τα σύνορα της Αλβανίας με Μαυροβούνιο και Κόσσοβο, θα περάσουν από την περιοχή Σκοντρα η σκονδρα και θα κατέβουν νότια μέσω του έβδομου διαδρόμου όπως τον αποκαλούσαν οι Αλβανοί τον καιρό του Χότζα, (ίσως να είναι ο Μπλε διάδρομος) ο οποίος διάδρομος ενώνεται με την Εγνατία οδό…και θα περάσει και από την…  

 

Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε ΤΡΟΜΕΡΕΣ καταστροφές.   

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023  Στην Μέση Ανατολή κάποια στιγμή ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.......ναι την Κίνα να εισβάλλει στο Ισραήλ.

 

Κοιτάζετε προς την Κασπία Θάλασσα Το τρίγωνο της ‘’φωτιάς’’ είναι ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΙΡΑΝ. 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 26/11/2023  να κοιτάζετε στα δεξιά του Ισραήλ, συγκεκριμένα δεξιά της Παλαιστίνης, από εκεί, κάποια στιγμή, θα έρθει η ΜΕΓΑΛΗ εκροή προς το Ισραήλ, για να μην χαθεί άλλο έδαφος από την Παλαιστίνη, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.  

 

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Εκροή : είναι μεταφορά προς τα έξω από ένα χώρο προς άλλον, ποια χώρα έχει τέτοια δύναμη να κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΟΗ= ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ, μήπως θα είναι η Κίνα μέσω Ιορδανίας η Συρίας; Δεν ξέρω. Όμως για να το τονίζει Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ σημαίνει ότι κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί σε εκείνη την περιοχή. 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ: ‘’ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΓΚΟΛΑΝ ! μέσα στο επόμενο διάστημα  θα κριθεί η τύχη της ανθρωπότητας.

   

ΜΟΛΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.  

 

 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Παιδιά μου, τα γεγονότα θα έρθουν με σφοδρότητα, μην φοβηθείτε, και μην ψάχνεται τους χρόνους στην ντουλάπα του χρόνου, τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο ο Ουράνιος Πατέρας, μην ψάχνεται το πότε αλλά ζήστε σαν θα γίνουν αύριο, αφήστε στο χέρι του Θεού.

 

Θα δείτε πολλές ανατροπές

 

Κάποια χώρα που μέχρι σήμερα κράτησε αποστάσεις από την σύγκρουση στην Μέση Ανατολή, ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ κατόπιν συμφωνίας με την Τουρκία. 

 

Μέσα στο 2025 κάποιοι προγραμματίζουν να κάνουν την Ένωση των Θρησκειών, διότι μέχρι το 2025 θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, διότι γνωρίζουν ότι ΤΟ ΕΤΟΣ 2025 ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Ελλάδα θα ξυπνήσει από τα μέσα του 2024 και δεν θα μπορέσουν να κάνουν την ένωσή των θρησκειών ή την πανθρησκεία. 




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου