Οι μη προετοιμασμένοι δεν θα έχουν ευκαιρία... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι μη προετοιμασμένοι δεν θα έχουν ευκαιρία...

  Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η κοινωνία όπως τη γνωρίζουμε θα καταρρεύσει από ένα καταστροφικό γεγονός, με αποτέλεσμα μαζικές εμφύλιες αναταραχ...

 


Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η κοινωνία όπως τη γνωρίζουμε θα καταρρεύσει από ένα καταστροφικό γεγονός, με αποτέλεσμα μαζικές εμφύλιες αναταραχές, να σταματήσουν οι προμήθειες τροφίμων, η ηλεκτρική ενέργεια και οι υποδομές μεταφορών θα κατέρρεαν…


 

Το 50 % των ανθρώπων θα οδηγούμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030, θα τρώμε κρέας μόνο μία φορά την εβδομάδα, θα τρώμε ζωύφια δύο φορές την ημέρα, οι σόμπες αερίου θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι το 2028...

 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι βρισκόμαστε ήδη στα αρχικά στάδια του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η κοινωνία όπως τη γνωρίζουμε θα καταρρεύσει από ένα καταστροφικό γεγονός, με αποτελεσμα μαζικές εμφύλιες αναταραχές, θα σταματησουν οι προμήθειες τροφίμων, η ηλεκτρική ενέργεια και οι υποδομές μεταφορών θα κατέρρεαν. Τελικα, ο κόσμος όλος θα επέστρεφε στον μεσαίωνα. Το κακό δεν παράγει τίποτα, μόνο διατάζει, εξαναγκάζει, υποδουλώνει, καταστρέφει και δολοφονεί. 

 

Εν τω μεταξύ, οι ληστειες, η ανεξέλεγκτη βία, η ατελείωτη μετανάστευση, οι συμμορίες και η χειρότερη κρίση ναρκωτικών σε ολη την χωρα, δημιουργουν μια «τέλεια καταιγίδα» κοινωνικής καταρρευσης. Eίμαστε πραγματικά στα πρώτα στάδια μιας πλήρους κοινωνικής ‘’κατάρρευσης’’ και τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν κάθε μέρα.  

 

Το 50 % των ανθρωπων θα οδηγούμε ηλεκτρικά αυτοκινητα μέχρι το 2030, θα τρώμε κρέας μόνο μία φορά την εβδομάδα, θα τρώμε ζωύφια δύο φορές την ημέρα, οι σόμπες αερίου θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι το 2028.......... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ  

 

ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...... 

 

Εδω και χρονια οι Γεροντες, μας προειδοποιουσαν να εχουμε λιγα αποθεματα τροφιμων και φαρμακων, δυστυχως οι περισσοτεροι ανθρωποι οχι μονο δεν τους πιστευαν αλλα τους κοροειδευαν, αν εκαναν οικονομια 10 ευρω τον μηνα, μεσα σε ενα μονο χρονο  θα εξοικονομούν 1200 ευρω, με αυτα τα χρηματα θα μπορουν να εχουν αποθεματα τροφιμων και φαρμακων για την επιβιωση των οικογενειων τους, για τις πρώτες εβδομάδες, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, εκτος και αν καποιος αλλος είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα αποθεματα του μαζι τους.  

   

Σε περίπτωση μεγάλης παγκόσμιας καταστροφής, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πιθανότητα τα Σούπερ Μάρκετ να λεηλατηθούν, οπότε θα αναγκαστείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας προμήθειες. Η επόμενη μέρα της καταστροφής δηλαδή την δεύτερη μέρα, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να απελπίζονται για φαγητό και νερό, την τρίτη μέρα θα ξεσπάσει βία, και θα επέμβει ο στρατός, η  πολιτισμένη συμπεριφορά διαρκεί μόνο περίπου τρεις ημέρες οταν δεν θα υπαρχει νερο, τροφιμα, ηλεκτρισμος και όλα αυτα που θεωρούμε δεδομένα. 

 

Και σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες είναι κλειστές και οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους, η κοινωνική αναταραχή θα ξεσπάσει γρήγορα και άγρια, μην ξεχνατε οτι εμεις στην Ελλαδα εχουμε και τους Λαθρομεταναστες. 

 

Λοιπόν, αυτό που  ζητω από όσους διαβάζουν αυτό το αρθρο ειναι να προβληματιστουν, εάν σήμερα γινει ενας παγκοσμιος πολεμος, ΙΣΩΣ χρησιμοποιηθουν και πυρηνικα, έχετε αρκετά για να επιβιώσετε; Εάν όχι, τοτε θα θυμηθείτε την προειδοποίηση  των Γεροντων και θα χτυπάτε το κεφαλι σας στον τοιχο αν βρειτε τοιχο.  

 

Ο κόσμος από δυστυχία και τρόμο θα φωνάζει : «βγήτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί». Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος. 

 

Η Daily Mail, στις αρχές Απριλίου του 2024, δημοσίευσε ένα άρθρο για τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα και πώς αυτοί που εξατμίστηκαν αμέσως από μια άμεση επίθεση, θα ήταν στην πραγματικότητα ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ. 

 

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ: 

 

• Μια έκρηξη θερμοπυρηνικού όπλου ενός μεγατόνιου ξεκινά με μια λάμψη φωτός και θερμότητας τόσο τεράστια που είναι αδύνατο να κατανοήσει ο ανθρώπινος νους. Εκατόν ογδόντα εκατομμύρια βαθμούς Φαρενάιτ είναι τέσσερις ή πέντε φορές υψηλότερη από τη θερμοκρασία στο κέντρο του Ήλιου. 

 

• Ταξιδεύοντας με την ταχύτητα του φωτός, η θερμότητα που ακτινοβολεί από τη βολίδα αναφλέγει οτιδήποτε εύφλεκτο αρκετά μίλια προς κάθε κατεύθυνση. 

 

• Όσοι αποτεφρώθηκαν γλιτώνουν τη φρίκη που αρχίζει να προκαλείται σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί σοβαρά αλλά δεν έχουν ακόμη πεθάνει. 

 

• Τώρα αρχίζει η κόλαση. Όσοι καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να ξεφύγουν από το θάνατο από την έκρηξη, το ωστικό κύμα και την καταιγίδα, συνειδητοποιούν ξαφνικά μια ύπουλη αλήθεια για τον πυρηνικό πόλεμο – ότι είναι εντελώς μόνοι τους. 

 

Κανείς δεν έρχεται να βοηθήσει, οι επιζώντες είναι μόνοι τους, και αυτό που έχουν, είναι το μόνο που θα πρέπει να ζήσουν. Εάν επιζήσετε, τα προβλήματά σας δεν θα έχουν τελειώσει, απλά πήρατε μια μικρή παράταση ζωής….μην ξεχνατε οτι εκτος απο τον τριτο παγκοσμιο πολεμο θα εχουμε:  

 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ: Eρχονται με μηδενική προειδοποίηση, δίνοντάς σας λίγα λεπτά για να πάρετε μια απόφαση ζωής ή θανάτου. Ένας σεισμός φυσικός η τεχνικός μπορεί να έρθει στη μέση της νύχτας χωρίς προειδοποίηση, μπορεί να έχετε 10 λεπτά για να ξεφύγετε από ένα τσουνάμι. 

 

Tο Αμερικανικο περιοδικο Newsweek δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για «καιρικούς πολέμους μεταξύ χωρών». Ο συγγραφέας έγραψε: «Ένας μετεωρολόγος έχει προειδοποιήσει για πιθανούς «καιρικούς πολέμους» μεταξύ χωρών, εάν η σπορά των νεφών ξεφύγει από τον έλεγχο. Τα σχόλια ακολουθούν την καταρρακτώδη βροχή στο Ντουμπάι των ΗΑΕ, η οποία προκάλεσε ακραίες πλημμύρες ». 

 

 Η παρέμβαση στον καιρό εγείρει επίσης κάθε είδους ηθικά ερωτήματα, καθώς η αλλαγή του καιρού σε μια χώρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφικές επιπτώσεις σε μια άλλη, άλλωστε ο καιρός δεν αναγνωρίζει σύνορα. Το ABC News  παρουσίασε ένα λεπτομερές τμήμα που υπογράμμιζε πώς εταιρείες και πρακτορεία ψεκάζουν ιώδιο αργύρου από τα αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα για να δημιουργήσουν περισσότερες βροχοπτώσεις. 

 

Θα μου πείτε ότι με όλα αυτά τι επιλογές έχουμε από τώρα που θα μπορούσαν πραγματικά να μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε;  

 

Ανεξάρτητα από την κατάσταση καταστροφής, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων, τρόφιμα ,νερό, φάρμακα και αποθηκεύστε τα σημαντικά έγγραφά σας (διαβατήρια, πιστοποιητικά γέννησης κλπ ) σε μια τσάντα........ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ 

 

Αν όλα αποτύχουν, το μόνο που απομένει για να σωθούμε είναι να στρέψουμε πάλι τα μάτια μας προς τον ουρανό και να παρακαλέσουμε ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ να μας συγχωρέσει και να μας βοηθήσει να αντέξουμε τις δοκιμασίες….. Να παρακαλεσουμε την Παναγιας να μας προστατευση 





 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου