Πλησιάζουμε ταχύτατα στη τρίτη και τελευταία φορά της ανοικοδόμησης του περίφημου Ναού του Σολομώντος…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πλησιάζουμε ταχύτατα στη τρίτη και τελευταία φορά της ανοικοδόμησης του περίφημου Ναού του Σολομώντος…;

  Η αινιγματική φράση του Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: «Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα τον Μεσσ...

 






Η αινιγματική φράση του Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: «Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα τον Μεσσία στην Ιερουσαλήμ»…

 

Θα ζήσουμε τη κατεδάφιση του τζαμιού Al-Aqsa και την έναρξη της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του Σολομώντος και φυσικά την εμφάνιση του ψευδούς Μεσσία, ο οποίος και θα καθίσει στον θρόνο του…;

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Για να μην ξεχνιόμαστε, μιας και τα γεγονότα τρέχουν, αλλά εμείς δύστυχος δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να πληροφορηθούμε πως το φιλαράκι μας, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ επι λέξη την εξής πρόταση:

 

«Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ κι εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία ( εγώ τον ονομάζω Αντίχριστο ) στην Ιερουσαλήμ»!!!!!

 

Φαίνεται λοιπόν, ότι ταυτόχρονα με την έκλειψη ηλίου στο τέλος του μήνα του Ραμαζανιού που φέτος υπολογίζεται στης 9 με 10 Απριλίου 2024, και φυσικά σε ένα σατανικό και φρικτό σενάριο, θα γίνουμε μάρτυρες της σφαγής του «κόκκινου μοσχαριού» και ίσως και της καταστροφής του τζαμιού Al-Aqsa!

 

Ίσως και γι’ αυτο τον λόγο εστάλησαν Αμερικανοί στρατηγοί στην κατεχόμενη Παλαιστίνη!

 

Από Εβραϊκές πηγές μαθαίνω , ότι είναι πιθανόν την τελευταία ημέρα του μήνα του Ραμαζανιού και ταυτόχρονα με την πλήρη έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι άνευ προηγούμενο για τα τελευταία 375 χρόνια,( οι επιστήμονες την υπολογίζουν γύρω στις 8/4/2024 ) να γίνει και η τελετή προσφοράς και σφαγής του λεγόμενου «κόκκινου μοσχαριού »!!!!!

 

Γι’ αυτην την διαδικασία ήδη στήθηκε ένας τεράστιος Βωμός για την τελετουργική θυσία 5 κόκκινων δαμαλιών τα οποία προορίζονται ως προσφορά για την τρίτη και τελευταία φορά της ανοικοδόμησης του περίφημου Ναού του Σολομώντος τους!

 

Η συνέχεια αυτών των τελετουργιών θα έχει ως αποτέλεσμα λογικά την κατεδάφιση του τζαμιού Al-Aqsa, και την έναρξη της ανέγερσης του Τρίτου Ναού και φυσικά την εμφάνιση του ψευδούς Μεσσία, ο οποίος και θα καθίσει στον θρόνο του!!!!

 

Να σημειωθεί ότι οι πηγές αυτές όπως σας έγραψα , αναφέρουν και την άφιξη των Αμερικανών στρατηγών στα κατεχόμενα, με το πρόσχημα μιας χερσαίας επίθεσης στον Λίβανο , και την άφιξη των κατακτητών στη Ράφα, που συμπίπτει με το ταξίδι υψηλόβαθμης σιωνιστικής αντιπροσωπείας στην Αμερική!

 

Η αλληλουχία άφιξης «εξωγήινων όντων (μη ανθρώπινων δαιμόνων ) »με την αποκάλυψη κρυφών τεχνολογιών ίσως να είναι η αρχή της υποσχεμένης από τους ίδιους Αποκάλυψης!!!

 

Αλλά για να μπορέσετε να κατανοήσετε όλα αυτά που σας γράφω , σας προσκαλώ να διαβάσετε τη μυθική ιστορία του κόκκινου μοσχαριού την οποία αναφέρουν οι ίδιοι οι Εβραίοι!

 

Το Τζαμί Al-Aqsa αγαπητοί μου φίλοι και φίλες , δέχεται σοβαρές και τακτικές απειλές από Ισραηλινούς εξτρεμιστές από το 1967!!!!

 

Αυτές οι απειλές κλιμακώθηκαν ανησυχητικά το 2022 με την άφιξη 5 κόκκινων μοσχαριών από το Τέξας των ΗΠΑ.

 

Ανάμεσα στις πολλές ισραηλινές προσπάθειες να αλλάξει το status quo σε αυτό που αποκαλούν Όρος του Ναού, που είναι η αυλή του Τζαμιού Αλ Άκσα, η πρώτη από τις δύο qiblah ( είναι η κατεύθυνση την Κάαμπα στο ιερό ναό της Μεκκα η οποία χρησιμοποιείται σε διαφορά θρησκευτικά πλαίσια για τους Μουσουλμάνους ) και η δεύτερη από τα δύο Ιερά Τζαμιά και πάλι για τους Μουσουλμάνους, είναι αυτό που συνέβη την 14 Νοεμβρίου 2006, όταν οι φρουροί του τζαμιού Al-Aqsa απέτρεψαν μια προσπάθεια τεσσάρων Εβραίων εξτρεμιστών να πραγματοποιήσουν ανασκαφές τη νύχτα στο παρακείμενο Mercy Cemetery στον τοίχο του τζαμιού Al-Aqsa από την ανατολική πλευρά, που περιλαμβάνει τα λείψανα ορισμένων ”συντρόφων” και μελετητών!!!!

 

Το Κέντρο που παράγει τα ντοκιμαντέρ της Ιερουσαλήμ περιέγραψε τις εβραϊκές επιθέσεις στο τέμενος Al-Aqsa το 2006 ως τις πιο επικίνδυνες από το 1967, σημειώνοντας ότι η εβραϊκή κυβέρνηση, ο δήμος της Ιερουσαλήμ και οι εξτρεμιστικές εβραϊκές ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τις εσωτερικές συνθήκες της Παλαιστίνης εκείνη την εποχή, και ανέφεραν ότι «Έγιναν πολλές κατασκευές για να επιβληθεί ένα τετελεσμένο στο έδαφος, άνοιξαν μια συναγωγή για την εβραϊκή προσευχή κάτω και δίπλα στο τέμενος Al-Aqsa, και εγκαινίασαν μουσείο για να γράψει ιστορία και για αυτό από το τίποτα, επέκτειναν και την πλατεία Al-Buraq , στην οποία έφτιαξαν ένα μέρος για να θρηνήσουν τις υποτιθέμενες δόξες τους… και υιοθέτησαν νέες κατασκευές σαν να βρίσκονταν σε αγώνα ενάντια στο χρόνο για να λεηλατήσουν το τέμενος Αλ Άκσα και να το εξιουδαϊσουν»!!!!

 

Τώρα ειλικρινά καταλαβαίνω πως το όλο θέμα σε πολλούς προκαλεί μια θυμηδία, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!!

 

Έτσι και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να βάλω δικά μου στοιχεία , απλά σας ενημερώνω για όσα έχουν ελεγχθεί σε διάφορες εφημερίδες και ιντερνετικα σάιτ αυτων των δυο χωρών!!!

 

Το μόνο πλέον που μας απομένει είναι να τα δούμε να συμβαίνουν, και εδώ θα προσθέσω μια καθαρά δική μου πρόβλεψη που μπορεί να ταυτίζεται και με την δική σας!

 

Όλα αυτά πλέον πιστεύω πως δεν ανήκουν πλέον σε καμία σφαίρα της φαντασίας, ούτε έχουν να κάνουν με ένα πολύ μακρινό χρονικά διάστημα, αλλά όλα μα όλα, λογικά θα πρέπει να συμβούν παρά μα παρά πολύ σύντομα!!!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ειναι απογοητευτικο αλλα και αδιεξοδο να προσπαθουμε να ερμηνευσουμε τον κοσμο μεσα απο τα θρησκευτικα και τα ιδεολογικα γυαλια των αντιπαλων μας, οι οποιοι μας εχουν παρει και κυριολεκτικα φαλλαγγι. Και ενω τους αναγνωριζουμε ως πολιτικους-ιδεολογικους αντιπαλους ταυτοχρονα ζηταμε τα γυαλια τους, τις αποψεις τους, τις προφητειες του Ιεχωβα τους και τα βιβλια τους για να τους αντιπαραταχθουμε. Καποιοι θα πρεπει να γελανε πολυ μαυτο οταν επανειλημμενα διαφοροι Ραβινοι εχουν πει οτι ο Χριστιανισμος ουσιαστικα ειναι μια δικη τους αιρεση, μια δικη τους θρησκευτικη συλληψη για τους αλλους.Τους Γκοιμ. Τοχουν πει πολλες φορες. Εχουν πει τα ιδια για το Ισλαμ και αυτη τη στιγμη που μιλαμε ακομη συνεχιζουν να ξεφουρνιζουν νεες θρησκειες και ιδεολογιες.Ειναι ο τροπος τους να κυβερνουν τους ανθρωπους. Απο την αλλοι εμεις οι Ελληνες (ιδιως οσοι νοιωθουμε πρωτιστως Ελληνες) μπορουμε να ερμηνευσουμε τον κοσμο μακραν και πολυ καλυτερα με τα δικα μας πνευματικα και ιδεολογικα εφοδια.Με τα δικα μας ματια. Εμβολιμα και οταν παρισταται αναγκη και μεσα απο την τοσο πλουσια Ελληνικη Γραμματεια.Παρολο το ανηλεες και διαχρονικο κουτσουρεμα που της εγινε. . Δεν εχουμε αναγκη, να το καταλαβουμε καλα αυτο απο πνευματικα δεκανικια. Ειναι κριμα να δαγκωνουμε την ουρα μας.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! Δεν θα μας πουν αλλοι λαοι ποιο ειναι το σωστο και το λαθος και το ποιο ειναι τι, αυτο λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου