Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πλέον αναπόφευκτος. Να γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πλέον αναπόφευκτος. Να γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί…

  Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, τουλάχιστον από οικονομική άποψη. Είναι σημαντικό να καταλάβουμ...

 





Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, τουλάχιστον από οικονομική άποψη. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάθε κρίση που δημιουργείται από τους παγκοσμιοποιητές, έχει σκοπό να καταστρέψει το πνεύμα της ελευθερίας. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι η Ρωσία ή το Ιράν...



Αυτά τα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που ευνοεί την παγκόσμια τυραννία, λειτουργούν ως κάλυμμα για την κατασκευασμένη οικονομική κατάρρευση και λειτουργούν ως κάλυμμα για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πόλεμο εναντίον εκείνων των ανθρώπων που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ελευθερία, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη

 

Πηγή: Alt Market

Του Brandon Smith

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Αν νιώθετε ότι οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν πραγματικά σκληρά για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αυτές τις μέρες, δεν είστε μόνοι. Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν πολλές περιπτώσεις Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων να υπαινίσσονται την πιθανότητα ενός νέου στρατιωτικού σχεδίου, η ΕΕ μίλησε ανοιχτά για μπότες στο έδαφος στην Ουκρανία, αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ δεχτούν απώλεια στην Ουκρανία στους Ρώσους και το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει για άλλη μια φορά ότι τα πυρηνικά όπλα είναι στο τραπέζι εάν τα δυτικά στρατεύματα εισέλθουν στον πόλεμο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, μια κόκκινη γραμμή στην άμμο για τη Ρωσία.

Μετά είναι το Ισραήλ και η Γάζα. Προειδοποίησα πριν από μήνες στο άρθρο μου «Είναι μια παγίδα! Το κύμα των επιπτώσεων Καθώς η Μέση Ανατολή πολεμά τον «Τελευταίο Πόλεμο»» ότι ο πόλεμος στη Γάζα θα επεκταθεί σε μια πολυμέτωπη σύγκρουση που πιθανώς θα περιλάμβανε το Ιράν. Προειδοποίησα επίσης ότι θα ήταν προς όφελος του Ισραήλ εάν το Ιράν εισέλθει στον πόλεμο, διότι αυτό θα ανάγκαζε τελικά τις ΗΠΑ να εμπλακούν άμεσα. Βεβαίως, το Ιράν έχει ήδη εμπλακεί σε επιθέσεις πληρεξουσίων στο Ισραήλ μέσω του Λιβάνου, αλλά η επίθεση του Ισραήλ στην ιρανική «πρεσβεία» ή τον διπλωματικό σταθμό στη Συρία διασφαλίζει βασικά ότι το Ιράν θα δεσμευτεί τώρα άμεσα για χτυπήματα σε ισραηλινούς στόχους.

Με άλλα λόγια, όπως ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, η κατάσταση κλιμακώνεται από τις πολιτικές ελίτ παρά το γεγονός ότι το ευρύ κοινό στη Δύση αντιτίθεται όλο και περισσότερο στη συμμετοχή στη σύγκρουση. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να μας στείλουν στον πόλεμο είτε το θέλουμε είτε όχι. Κάθε απόφαση που έχουν λάβει μέχρι τώρα καθιστά αδύνατη την ειρηνική επίλυση.

Μια σωτήρια χάρη που είναι ίσως νέα σε ολόκληρη την ιστορία της γεωπολιτικής είναι ότι το κοινό είναι πολύ πιο ξύπνιο και γνωρίζει το γεγονός ότι δεν είναι απαραιτήτως «καθήκον» να πηγαίνουν στα τυφλά να πολεμούν όταν η κυβέρνησή τους τους καλεί να το κάνουν. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν επίσης μια πλατφόρμα στους ανθρώπους να εκφράσουν ευρέως τις ανησυχίες τους για τον πόλεμο, ενώ στο παρελθόν οι αντιρρησίες ένιωθαν απομονωμένοι.

Προφανώς, μερικά από αυτά βασίζονται καθαρά στον φόβο - Ένα μεγάλο ποσοστό του Gen Z δεν είναι εξοπλισμένο διανοητικά ή σωματικά για να πάει στον πόλεμο, γι' αυτό περισσότερο από το 70% των πιθανών στρατιωτών σήμερα απορρίπτονται πριν καν φτάσουν στο στρατόπεδο εκκίνησης. Αυτοί είναι πολλοί από τους ίδιους νέους που αναρτούν ουκρανικές σημαίες στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πηδούν με το κεφάλι στην αντιρωσική ρητορική, αλλά τώρα που βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιθανότητα να πρέπει να θυσιαστούν για την Ουκρανία είναι θυμωμένοι και τρομοκρατημένοι.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ομάδα ικανών (και κυρίως συντηρητικών) ανδρών με το υπόβαθρο και την ικανότητα για μάχη που δεν θέλουν ακόμα καμία σχέση με την Ουκρανία. Ο λόγος είναι απλός: Πιστεύουν ότι οι ακροαριστερές δυτικές κυβερνήσεις και οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν ως τροφή για τα κανόνια για να τους ξεφορτωθούν. Από τη στιγμή που θα εξαντληθούν στον πόλεμο, δεν θα μείνει κανείς για να ζητήσει την ανάληψη των αριστερών στο σπίτι.

Για τους περισσότερους από εμάς στην Αμερική, η Ουκρανία είναι άσχετη και έχουμε βαρεθεί τους πολέμους στη Μέση Ανατολή. Είτε αριστεροί είτε δεξιοί, δεν έχουμε κανένα συμφέρον να πολεμήσουμε για αυτούς. Αλλά αυτό δεν θα έχει μεγάλη σημασία, τουλάχιστον όσον αφορά την αποτροπή ενός παγκόσμιου πολέμου.

Ευρωπαϊκός Φόβος

Ο πόλεμος με τη Ρωσία θα εξαρτηθεί περισσότερο από την ευρωπαϊκή εμπλοκή παρά από την εμπλοκή των ΗΠΑ. Ενώ οι ΗΠΑ ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμών στην Ουκρανία μακράν, ο απώτερος στόχος πιστεύω ότι είναι η ενσωμάτωση των ευρωπαϊκών στρατευμάτων στο ουκρανικό μέτωπο, κάτι που θα ήταν μια αυτόματη κήρυξη παγκόσμιου πολέμου.

Η βάση για την κινητοποίηση στρατευμάτων από την Ευρώπη είναι η προπαγάνδα της «θεωρίας ντόμινο». Έχουμε ακούσει μερικά από αυτά εδώ στην Αμερική, αλλά δεν είναι κοντά στο ίδιο επίπεδο με τον πληθυσμό της ΕΕ. Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι ο στόχος της Ρωσίας είναι να καθαρίσει την Ουκρανία ως δρόμο εισβολής στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτός είναι ο ίδιος ισχυρισμός που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τον πόλεμο των ΗΠΑ στο Βιετνάμ: «Αν αφήσουμε μια χώρα να πέσει στον εχθρό, θα πέσουν και όλες οι γύρω χώρες».

Η ηγεσία τόσο της Ουκρανίας όσο και του ΝΑΤΟ προτείνει ότι ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί στην Ουκρανία για να τον περιοριστεί. Δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συζήτηση για τη διπλωματία, κάτι που είναι εντελώς παράξενο λαμβάνοντας υπόψη τα διακυβεύματα που εμπλέκονται. Μια ειρηνευτική πρόταση θα έπρεπε να είχε διατυπωθεί τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος και θα έπρεπε να υπήρχαν συνεχείς προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία. Αντίθετα, ακόμη και περιορισμένες ειρηνευτικές συνομιλίες ματαιώθηκαν πριν ξεκινήσουν πραγματικά.

Ένα στρατιωτικό στρατό στην Ευρώπη είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχει, δεδομένης της σοσιαλιστικής φύσης του πληθυσμού και του γεγονότος ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό αμάχων είναι οπλισμένοι για να αμυνθούν. Ακόμη και με ένα δημόσιο κίνημα διαμαρτυρίας, δεν αμφιβάλλω ότι οι κυβερνήσεις της ΕΕ θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια αρκετά μεγάλη δύναμη για να στείλουν στην Ουκρανία και να κλιμακώσουν τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι σαφές ότι ορισμένα στρατεύματα του ΝΑΤΟ έχουν ήδη αναπτυχθεί στην Ουκρανία και βρίσκονται εκεί για αρκετό καιρό. Όπως έχω σημειώσει σε προηγούμενα άρθρα, οι στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν κατά την πρώτη ουκρανική αντεπίθεση ήταν πολύ προηγμένες για να μπορέσουν τα ουκρανικά στρατεύματα και η ηγεσία να αποχωρήσουν χωρίς βοήθεια. Ιδιαίτερα οι τακτικές κατά της πανοπλίας ήταν πολύ γνωστές. παρόμοια σε εκτέλεση με τακτικές που χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μόλις μειώθηκαν τα ποσοστά στρατολόγησης ξένων μισθοφόρων, η ορμή της Ουκρανίας σταμάτησε.

Οι Ρώσοι πιθανότατα γνωρίζουν καλά αυτή την κατάσταση, αλλά εφόσον μικρότερες ομάδες στρατιωτών μπορούν να σταλούν υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων δυνάμεων, δεν μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό. Είναι η ανοιχτή ανάπτυξη των ταγμάτων του ΝΑΤΟ που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία.

Δεν υπάρχει μηδενική βάση για την αφήγηση του ντόμινο. Ούτε μια φορά η Ρωσία έχει δηλώσει από την έναρξη της σύγκρουσης ότι σκοπεύει να εισβάλει στην ΕΕ. Στην πραγματικότητα, ο Πούτιν έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία αφορά την προστασία των αυτονομιστών της περιοχής του Ντονμπάς από τα ουκρανικά αντίποινα και για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση του εξοπλισμού του ΝΑΤΟ.

Πέρα από τις υποψίες μου για τις διασυνδέσεις του Πούτιν με τους παγκοσμιοποιητές, αν δούμε τον πόλεμο από μια βασική ανάλυση κόστους/οφέλους, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα τίποτα να κερδίσει η Ρωσία απειλώντας την Ευρώπη.

Έπειτα υπάρχει το πρόβλημα των logistics. Εάν η Ρωσία υποτίθεται ότι αγωνίζεται στην Ουκρανία, πώς θα μπορούσε να έχει τα μέσα να πολεμήσει σε ένα διευρυμένο μέτωπο ενάντια στη συνδυασμένη στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης και των ΗΠΑ; Το μόνο τελικό αποτέλεσμα θα ήταν ο πυρηνικός πόλεμος, τον οποίο θα έχανε και οι δύο πλευρές. Αλλά αν δεις την κατάσταση αντικειμενικά, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων εκεί έξω που έχουν πολλά να κερδίσουν…

Οι επιθέσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας επιταχύνονται

Μικρότερες επιθέσεις εναντίον ρωσικών προμηθειών καθώς και αμάχων έχουν κλιμακωθεί τον περασμένο μήνα. Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα (για την οποία οι αμερικανικές πληροφορίες κατηγορούν το ISIS) είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 130 ανθρώπων και οι επιθέσεις με drone απειλούν τις αποθήκες πετρελαίου μαζί με άλλους πόρους. Στο μεγάλο σχέδιο του πολέμου αυτές οι επιθέσεις είναι ασήμαντες, αλλά αναμφίβολα θα οδηγήσουν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των ουκρανικών πόλεων και στην περαιτέρω απενεργοποίηση της ουκρανικής υποδομής. Το ρεύμα, το νερό και άλλες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας θα καταστραφούν και θα επέλθει κρίση πόρων.

Σε σύγκριση με την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, η Ρωσία κατάφερε να κρατήσει πολύ χαμηλά τις απώλειες αμάχων στην Ουκρανία. Όμως, κάθε νέα επίθεση σε ρωσικό έδαφος υποκινεί μεγαλύτερα ρωσικά αντίποινα. Και ίσως αυτός είναι ο στόχος – Να πείσουν τους Ρώσους να δημιουργήσουν κρατήρα σε ένα μεγαλύτερο ουκρανικό πληθυσμιακό κέντρο δίνοντας έτσι στο ΝΑΤΟ μια δικαιολογία να στείλει στρατεύματα στην περιοχή.

Το Ιράν και η επιταγή του πετρελαίου

Στη Μέση Ανατολή ο πρωταρχικός μοχλός για τη διεθνή συμμετοχή είναι το πετρέλαιο. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Αλλά η πρόσβαση στο πετρέλαιο δεν είναι ο τελικός στόχος του πολέμου στη Γάζα, απλώς ένας μηχανισμός για να εμπλακούν οι ΗΠΑ.

Θα επαναλάβω εδώ ότι δεν με νοιάζει ποια πλευρά ξεκίνησε τον αγώνα ή πόσο πίσω υποτίθεται ότι πηγαίνει η σύγκρουση στην ιστορία. Αυτό είναι άσχετο. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον συγκεκριμένο πόλεμο σκοτώνοντας αμάχους στο Ισραήλ και δεν πρέπει να ξεκινήσετε πόλεμο εκτός εάν είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε τις συνέπειες. Τούτου λεχθέντος, θεωρώ ύποπτο ότι τα αμυντικά μέτρα του Ισραήλ ήταν τόσο άχρηστα που αγνοούσαν εντελώς την εισβολή της Χαμάς μέχρι που ήταν πολύ αργά.

Σε κάθε περίπτωση, η πυρκαγιά είναι εγγυημένη ότι θα φέρει και άλλα μεγαλύτερα στρατιωτικά στοιχεία. Το Ιράν θα μπει στη μάχη τώρα, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε. Αυτό μπορεί να συμβεί πρώτα με τη μορφή οικονομικού πολέμου και τα στενά του Ορμούζ είναι ο πιο πιθανός στόχος. Το κλείσιμο του 30% της παγκόσμιας κυκλοφορίας πετρελαίου θα ήταν καταστροφικό για τη Δύση. Έτσι, η είσοδος της Αμερικής είναι επίσης εγγυημένη.

Ο παράγοντας πληθωρισμού, οι εκλογές στις ΗΠΑ και πώς ωφελούνται οι παγκοσμιοποιητές

Ο Τζο Μπάιντεν αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια να χειραγωγήσει τις τιμές του πετρελαίου μειώνοντας τα στρατηγικά αποθέματα στην αγορά. Διατηρώντας τεχνητά τις τιμές του πετρελαίου σε χαμηλά επίπεδα, διατηρεί τις τιμές της ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα, και διατηρώντας τις τιμές της ενέργειας χαμηλά, μειώνει την ανάπτυξη του ΔΤΚ.

Οι ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές αποθήκες πετρελαίου συνέβαλαν στην εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου τον περασμένο μήνα, ακριβώς επειδή το ρωσικό πετρέλαιο εξακολουθεί να αγοράζεται από τις δυτικές χώρες μέσω των πίσω καναλιών. Δεν μπορείτε απλώς να διακόψετε έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ενέργειας στον κόσμο χωρίς τεράστιες επιπτώσεις στις τιμές στην αντλία. Και αυτές οι επιθέσεις αποκαλύπτουν πόσο ευαίσθητη είναι η αγορά πετρελαίου στην παραμικρή απειλή για τον εφοδιασμό.

Οποιαδήποτε μεγάλη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα σφραγίσει τη συμφωνία και οι τιμές του φυσικού αερίου θα εκραγούν. Ο πληθωρισμός δεν θα είναι απλώς ο θάνατος της προεδρίας του Μπάιντεν (υποθέτοντας ότι οι προεδρικές εκλογές εξακολουθούν να έχουν σημασία), θα είναι το νεκροταφείο των αριστερών και των παγκοσμιοποιητών συνολικά, ΕΚΤΟΣ ΑΝ μπορούν να καθυστερήσουν μια μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή μέχρι να αποκτήσουν αποδιοπομπαίο τράγο, ή μέχρι να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν τεράστιο πόλεμο.

Αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος θα είναι είτε ο Τραμπ και οι συντηρητικοί, είτε η Ρωσία και οι BRICS (ή και τα δύο). Εάν ο Τραμπ αντικαταστήσει τον Μπάιντεν το 2025, τότε μια συντριβή θα είναι γρήγορη και σίγουρη και θα κατηγορηθεί σε συντηρητικά κινήματα. Εάν ο Μπάιντεν παραμείνει σε μια συντριβή, θα είναι πιο αργό, αλλά θα εξακολουθεί να χτυπά σκληρά αφού μπορεί να κατηγορηθεί για τους διευρυνόμενους πολέμους.

Έπειτα, υπάρχει το σενάριο των παγκοσμιοποιητών να εξασφαλίσουν έναν πόλεμο ΠΡΙΝ γίνουν οι εκλογές. Ίσως με σκοπό να εμποδίσουν ή να καθυστερήσουν την ψηφοφορία. Ίσως με την πρόθεση να δημιουργηθεί αρκετό χάος ώστε να νοθεί η ψηφοφορία ή να δοθεί η εντύπωση ότι ήταν νοθευμένη, προκαλώντας εμφύλιες αναταραχές. Ίσως με την πρόθεση να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

Προφανώς, εδώ ωφελούνται οι παγκοσμιοποιητές. είτε εμποδίζοντας τους συντηρητικούς να πάρουν την εξουσία είτε εμπλέκοντας τους συντηρητικούς σε μια παγκόσμια καταστροφή για την οποία τελικά κατηγορούνται. Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε συντηρητική/ανεξάρτητη αντιπολίτευση στο παγκοσμιοποιητικό κατεστημένο μπορεί τώρα να κατηγορηθεί για «ρωσική συμπαιγνία».

Τι αξία έχει αυτό; Λοιπόν, είναι μια πανάρχαια στρατηγική για τη δαιμονοποίηση των αγωνιστών της ελευθερίας – Εάν το κοινό τους βλέπει ως συμπολίτες που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, τότε μπορεί να τους αντιμετωπίζουν ως ήρωες. Αλλά, αν τους βάφουν ως ξένα περιουσιακά στοιχεία και τρομοκράτες που επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνία, τότε το κοινό τους βλέπει ως κακούς. Είναι απλώς ένα άλλο πλεονέκτημα που εξηγεί γιατί οι παγκοσμιοποιητές φαίνονται τόσο αποφασισμένοι να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Πιστεύω ότι ο λόγος που το κατεστημένο πιέζει τόσο σκληρά για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι εν μέρει λόγω των επερχόμενων εκλογών και επίσης επειδή η ατζέντα τους για τον Covid απέτυχε. Τα lockdown για τον Covid και το σύστημα διαβατηρίων για τα εμβόλια ήταν το μεγάλο τους παιχνίδι για να δημιουργήσουν ένα μόνιμο αυταρχικό περιβάλλον με την ικανότητα να συντρίβουν συντηρητικές ομάδες που αρνήθηκαν να υποταχθούν. Και όσο και να το κόβεις δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι το φυσικό Σχέδιο Β.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάθε κρίση που δημιουργείται από τους παγκοσμιοποιητές έχει σκοπό να καταστρέψει το πνεύμα της ελευθερίας. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι η Ρωσία ή το Ιράν. είναι περιφερειακά. Αυτά τα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που ευνοεί την τυραννία, λειτουργούν ως κάλυμμα για την κατασκευασμένη οικονομική κατάρρευση και λειτουργούν ως κάλυμμα για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πόλεμο εναντίον εκείνων των ανθρώπων που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ελευθερία.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, τουλάχιστον από οικονομική άποψη. Αμφιβάλλω επίσης πολύ ότι το τελικό παιχνίδι για τους παγκοσμιοποιητές είναι μια παγκόσμια πυρηνική ανταλλαγή. γιατί να ξοδέψετε δεκαετίες δημιουργώντας ένα τεράστιο πλέγμα ελέγχου μόνο για να το εξατμίσετε όλα σε δευτερόλεπτα; Πιστεύω ότι ο κίνδυνος του κινητικού πολέμου εκτοξεύεται στα ύψη και ότι οι πολίτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης θα επηρεαστούν άμεσα. Θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο κίνημα αντίστασης για να αλλάξουμε το μονοπάτι που αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε και τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα προτού βελτιωθούν.



 Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ !! ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ... ΣΠΟΡΟΥΣ..... ΝΕΡΟ ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΦΟΔΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου