Β.Κωστέτσος: «Με μουτζώνω που έκανα το εμβόλιο – Ήξερα για τις παρενέργειες από πρόσωπο μέσα από Φαρμακευτική και τώρα έχω θέμα υγείας» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Β.Κωστέτσος: «Με μουτζώνω που έκανα το εμβόλιο – Ήξερα για τις παρενέργειες από πρόσωπο μέσα από Φαρμακευτική και τώρα έχω θέμα υγείας»

  «Κανένα από τα εμβόλια δεν είναι safe !! Ήδη στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα δυστυχώς και προφανώς αυτό μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρ...

 






«Κανένα από τα εμβόλια δεν είναι safe!! Ήδη στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα δυστυχώς και προφανώς αυτό μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα». - «Εάν έχετε καταλάβει καλά, όσοι εμβολιαστήκαμε, ή μάλλον όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε δικτατορικά…είμαστε εν δυνάμει μελοθάνατοι…»

 

Ο ιδιος είχε παραπονεθεί παλιότερα, πως οι αρνητές του ασκούν ψυχολογικό πόλεμο…και πως αν του συμβεί οτιδήποτε θα το δηλώσει, όπως και έκανε…

 

Ο σχεδιαστής μόδας Β.Κωστέτσος με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως μετά τον εμβολιασμό του για το Covid-19, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ επισημαίνει πως παρά το γεγονός ότι γνώριζε για τις παρενέργειες αναγκάστηκε «δικτατορικά» να το κάνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με μουτζώνω που ενώ είχα μάθει από δικό μου πρόσωπο μέσα από Φαρμακευτική πως τα εμβόλια θα δημιουργήσουν αυτοάνοσα, εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες, το έκανα. Δυστυχώς, έχω σοβαρό πρόβλημα».




Ο Βασίλειος Κωστέτσος, δεν άκουσε τις συμβουλές δικού του προσώπου μέσα απο φαρμακευτική εταιρία, όπως ομολόγησε ο ίδιος και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Ο ιδιος είχε παραπονεθεί παλιότερα, πως οι αρνητές του ασκούν ψυχολογικό πόλεμο…και πως αν του συμβεί οτιδήποτε θα το δηλώσει, όπως και έκανε.

Σε άλλη ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανένα από τα εμβόλια δεν είναι safe!! Ήδη στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα δυστυχώς και προφανώς αυτό μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα».


Ενώ σε μια ακόμα ανάρτηση του γράφει: «Εάν έχετε καταλάβει καλά, όσοι εμβολιαστήκαμε, ή μάλλον όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε δικτατορικά…είμαστε εν δυνάμει μελοθάνατοι…»


«Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου»

Στο τέλος του 2022 μάλιστα ο γνωστός σχεδιαστής είχε μιλήσει για τη περιπέτεια που αντιμετώπιζε με την πτώση μαλλιών, αφήνοντας τότε το παράθυρο ανοιχτό να ευθύνεται το εμβόλιο για αυτό το ζήτημα. Είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, πολλές τούφες. Τα μαλλιά μου τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλους και ενώ συζητούσαμε για μαλλιά μου μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών.»

Αυξάνονται συνεχώς τα «ξαφνικά» περιστατικά…

Σαφώς δεν είναι η πρώτη περίπτωση αναγνωρίσιμου προσώπου στο ευρύ κοινό που μετά τον εμβολιασμό του παραδέχεται ανοικτά ότι έχει πρόβλημα υγείας λόγω του αναγκαστικού εμβολιασμού του, ενώ πληθαίνουν συνεχώς ακόμα και σήμερα τα περιστατικά ξαφνικών θανάτων, ή ανακοπών και εμφραγμάτων που δεν οδήγησαν σε θάνατο ανθρώπων, αναγνωρίσιμων ή μη, που ήταν τριπλά και τετραπλά εμβολιασμένοι. Φυσικά ονόματα δεν θα αναφερθούν σε αυτό το άρθρο καθώς η λογοκρισία του «δημοκρατικού» καθεστώτος καραδοκεί.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι προ ολίγων ημερών, μια από τις φαρμακοβιομηχανίες που έπαιξαν κομβικό ρόλο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πληθυσμών παγκοσμίως, η AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι το εμβόλιό της για τον Covid-19 σκοτώνει, καθώς μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS).

Πρόκειται για μια σημαντική παραδοχή από τη φαρμακευτική εταιρεία που, όπως σημειώνει η εφημερίδα Telegraph που αποκάλυψε τα έγγραφα, συνιστά μια πρωτοφανή αλλαγή στη στάση της AstraZeneca και θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων ύψους πολλών εκατομμυρίων λιρών.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου