Μπορεί να καταλάβει κανείς τι πάει να ξεκινήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μπορεί να καταλάβει κανείς τι πάει να ξεκινήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη…;

  Όλες αυτές οι ελεγχόμενες, για κάποιους, εστίες σύγκρουσης φίλοι μου, αργά ή γρήγορα αναπόφευκτα θα γίνουν μία και το αποτέλεσμα της φωτογ...

 

Όλες αυτές οι ελεγχόμενες, για κάποιους, εστίες σύγκρουσης φίλοι μου, αργά ή γρήγορα αναπόφευκτα θα γίνουν μία και το αποτέλεσμα της φωτογραφίας απλά θα είναι μια ζοφερή εικόνα για όλον τον πλανήτη…


 

Θεωρώ πολύ απίθανο το να αποφύγουμε έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο, γιατί πολύ απλά οι ΗΠΑ χρειάζονται απελπισμένα έναν τεράστιο πόλεμο, γιατί πολύ απλά τα χρέη της δεν είναι πλέον βιώσιμα και από στιγμή σε στιγμή κινδυνεύει σε μια άνευ προηγούμενου κατάρρευση!!! Θα χρησιμοποιήσουν και πάλι έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο ως δικαιολογία για τις χρεοκοπίες τους, όπως καλή ώρα συνέβη και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

 

 

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

 

Τέλος η μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης και επιστροφή στην ωμή πραγματικότητα !!!!


Αλήθεια, μπορεί να καταλάβει κανείς τι πάει να ξεκινήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη;;;; Θεωρήστε πλέον ως βέβαιο αυτό που σας έχω αναφέρει άπειρες φορές στο άλλο προφίλ! Οι ΗΠΑ φίλοι μου θα καταρρεύσουν σαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ίσως και με χειρότερο τρόπο !!!! Και αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες και όσοι ασχολούνται σοβαρά με την γεωπολιτική και τα οικονομικά! Γι’ αυτό και τις βλέπετε να κάνουν τα πάντα για να το αποτρέψουν !!!! Αλλά η αλαζονεία τους δεν τους το επιτρέπει.

 

Άλλωστε εξαιτίας αυτής , οδηγήθηκαν οι δυτικές Δημοκρατίες σε κρίση και «γεννήθηκε» το μέτωπο των BRICS απο την άλλη πλευρά ! Και με ένα χρέος που διαρκώς αυξάνεται κυριολεκτικά σε αστρονομικά επίπεδα , ο κίνδυνος μιας στρατιωτικής σύγκρουσης σε παγκόσμια κλίμακα είναι πέρα για πέρα σίγουρος !!!!!!!

 

Η μεγαλύτερη απειλή είναι ο κεντρικός έλεγχος !

 

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το γεωπολιτικό μοντέλο αναφοράς ήταν ο μονοπολικός κόσμος, βασισμένος στη δυτική πρωτοκαθεδρία !

 

Αλλά οι πολιτιστικοί, στρατιωτικοί και οικονομικοί πυλώνες που βασίζεται η συναίνεση της Ουάσιγκτον δεν είναι πλέον με τίποτα η αληθινή ελευθερία !!!!

 

Ο στρατός στους οικονομικούς πυλώνες που κυριαρχούν σήμερα στην Ουάσιγκτον δεν έχει καμία σχέση με αυτην την λέξη !!!!

 

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχτούν ότι ο κομμουνισμός δεν υφίσταται , και ότι αυτός , όπως και πολλά αλλά έθνοι έχουν στραφεί πλέον στον εθνικισμό καθαρά από επιβίωση !!!

 

Η γέννηση των BRICS αγαπητοί μου προκλήθηκε από αυτούς τους ανθρώπους που αποκαλούμε νεοσυντηρητικούς που επιδόθηκαν σε εθνοτικό ρατσισμό και στόχευσαν τη Ρωσία αφαιρώντας τους από την παγκόσμια οικονομία κάθε τη πολύτιμο !

 

Αυτό ξύπνησε πολλούς στον κόσμο, συνειδητοποιώντας ότι το δολάριο πλέον εργαλειοποιήθηκε , και δεν ήταν πλέον ένα αποκλειστικά νομισματικό μέσο !

 

Τα έθνη άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι εάν δεν συμμορφώνονταν με τις εντολές της Ουάσιγκτον, τότε θα μπορούσαν να απομακρυνθούν από το δικό της νομισματικό σύστημα !

 

Έτσι οι ΗΠΑ δίχασαν την παγκόσμια οικονομία φέρνοντας ένα τέλος στην παγκοσμιοποίηση του δολαρίου !!!

 

Άραγε τη πιστευτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί στο άμεσο μέλλον και τα επόμενα χρόνια;

 

Οι αναλύσεις και οι μελέτες φαίνεται να αποκαλύπτουν αρκετά κρίσιμα ζητήματα σχετικά με τη σταθερότητα του λεγόμενου δυτικού συστήματος.

 

Υπάρχει μια βαθιά κρίση δημοκρατικών συστημάτων, υπάρχει μεγάλη δυσπιστία προς την κύρια πληροφόρηση , και πάνω από όλα , υπάρχουν «πράκτορες» έξω από τους θεσμούς , που φαίνεται να επηρεάζουν τις επιλογές των κυβερνήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

 

Αν και ζούμε σε…Δημοκρατικά κράτη, ο λαός εκπροσωπείται μόνο για τα επιμέρους προβλήματα, αλλά στα πολύ σημαντικά (όπως πχ η βοήθεια προς την Ουκρανία, το άδειασμα της πολεμικής μας επάρκειας, και τώρα η συμμετοχή μας σε έναν πόλεμο χωρίς αύριο) απλά μας αφήνουν ανημέρωτους αλλά και κάνουν και πως δεν υπάρχουμε !!!!!!

 

Οι Δημοκρατίες φίλοι μου καθαρά ιστορικά, είναι οι πιο διεφθαρμένες μορφές διακυβέρνησης, πάντα σε σύγκριση με μια μοναρχία ή μια δικτατορία που δεν μπορεί να δωροδοκηθεί τόσο εύκολα !

 

Σε μια δημοκρατία, όλοι οι εκπρόσωποι που δεν έχουν όρια θητείας , είναι στις «υπηρεσίες» του πλειοδότη !!!!

 

Αυτό είχε ως σοβαρό αποτέλεσμα την κατάρρευση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, η οποία έχει πέσει σήμερα που σας γράφω κάτω από το 40% το χαμηλότερο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο !!!!

 

Την ίδια ώρα, πρόσωπα όπως οι Ροτσαιλντ ,ο Μπιλ Γκέιτς και παρά πολύ άλλοι , μαζί με τον Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του , προωθούν προσωπικές ατζέντες που υπονομεύουν περαιτέρω την εμπιστοσύνη στα συστήματα τους !!!!

 

Μια κυβέρνηση είναι αυτή που αποφασίζει αν θα πάμε σε παγκόσμιο πόλεμο ή όχι ;;;;

 

Σας διαβεβαιώ πως αυτοί οι λίγοι πίσω από τις κλειστές πόρτες το έχουν προαποφασίσει και ποτέ τους δεν πρόκειται ποτέ να μας ρωτήσουν !!!

 

Η κρίση δημόσιου χρέους κάνει συχνά την εμφανίσει της σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας !!!!

 

Όλοι τους γνωρίζουν πως κανένα από τα χρέη τους δεν μπορεί να είναι βιώσιμο, γιατί πολύ απλά οι ίδιοι ενεργούν καθαρά για το δικό τους συμφέρον και πάντα τείνουν να το επεκτείνουν, μονο και μόνο για να διατηρήσουν την εξουσία !!!

 

Ιστορικά, αυτά τα συστήματα καταρρέουν όταν εκδίδουν νέο χρέος για να εξοφλήσουν το παλιό, και κυρίως όταν κανείς πλέον δεν είναι διαθετημένος να αγοράσει ένα ακόμη νέο χρέος , όπως π.χ έκανε η Κίνα για τα χρεόγραφα των ΗΠΑ πριν κάποια χρόνια !!!!

 

Και αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα , το να μην μπορούν να συνεχίσουν να δανείζονται νέα χρήματα, και τότε αναπόφευκτα, καταρρέουν, αλλά για να μην συμβεί αυτό τι θέλουν να κάνουν ;;;;;

 

Παγκόσμιους πολέμους φίλοι μου !!!! Έτσι απλά !

 

Γι’αυτο σας γράφω πως αυτήν την στιγμή, η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί πολύ απλά η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει ποτέ !!!!!!!!!

 

Ετσι λοιπόν συγκρίνοντας τα παραπάνω που σας αναφέρω, θεωρώ πολύ απίθανο το να αποφύγουμε έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο , γιατί πολυ απλά οι ΗΠΑ χρειάζονται απελπισμένα έναν τεράστιο πόλεμο , γιατί πολύ απλά τα χρέη της δεν είναι πλέον βιώσιμα , και από στιγμή σε στιγμή κινδυνεύει σε μια άνευ προηγούμενου κατάρρευση !!!!!

Θα χρησιμοποιήσουν και πάλι εναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο ως δικαιολογία για τις χρεοκοπίες τους , όπως καλή ώρα συνέβη και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο !!!!

 

Θα δημιουργήσουν ένα νέο Bretton Woods και σαν βασικό νόμισμα ένα άυλο που αυτοί θα το ονομάσουν ψηφιακό νόμισμα , και με το οποίο θα μπορούν και να μας ελέγχουν πλήρως !!!!

 

Ο …Πάπας Φραγκίσκος για όσους δεν γνωρίζεται , ομιλεί εδώ και χρόνια για έναν ….αποσπασματικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο !!!!

 

Εσείς τι διαισθάνεστε ;;;

 

Η δίκη μου διαίσθηση , είναι ότι θα ξεκινήσει αποσπασματικά εκεί που βρίσκεται τώρα , μεταξύ Ισραήλ εναντίον Ιράν , στην δε Ευρώπη μας , αυτός που είδη διεξάγεται μεταξύ Ρωσίας και διαλυμένης Ουκρανίας , μετά πάμε Βόρεια Κορέα εναντίον Ιαπωνίας και Νότια Κορέα, μετά σίγουρα Κίνα εναντίον Ταϊβάν μιας και το ανέφερε σε ομιλία του ο Κινέζος πρόεδρος !!!

 

Και τέλος έχω και κάποιες πληροφορίες που μπορώ να τις χαρακτηρίσω πολύ αξιόπιστες , και έχουν να κάνουν με το ότι οι ΗΠΑ στήνουν μια σύγκρουση στα Βαλκάνια αναγκάζοντας την Σερβία να επιτεθεί στο Κόσοβο που η Αμερική θέλει να το ενώσει με την Αλβανία για κάποιους λόγους που θα τους αναλύσουμε μια άλλη στιγμή .

 

Και τώρα το βασικότερο από όλα !!!!!

 

Όλες αυτές οι ελεγχόμενες για κάποιους εστίες σύγκρουσης φίλοι μου , αργά η γρήγορα αναπόφευκτα θα γίνουν μία , και το αποτέλεσμα της φωτογραφίας , απλά θα είναι μια ζοφερή εικόνα για όλον τον πλανήτη !!!!!!!!! Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου