«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, στην ΕΡΤ, οι θέσεις του κόμματος και πληροφορίες για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Χαράλαμπο Γιώτη (Μάθε πριν ψηφίσεις) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, στην ΕΡΤ, οι θέσεις του κόμματος και πληροφορίες για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Χαράλαμπο Γιώτη (Μάθε πριν ψηφίσεις)

  « Η  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ   είναι κίνημα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης και ...

 





«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ είναι κίνημα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης και τους καλεί να συνασπιστούν σε αυτό. Σκοπός του είναι η προάσπιση των δικαίων και των συμφερόντων της Πατρίδας μας, του Ελληνικού Λαού.»

 

Στο πλαίσιο παρουσίασης κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές 2024 και με δεδομένο ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει ο ελληνικός λαός να ψηφίζει όσους τον πρόδωσαν μέχρι τώρα, παρουσιάζουμε τη διακαναλική συνέντευξη, το διαφημιστικό σποτ, τις θέσεις του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», τη συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στην ΕΡΤ, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και πληροφορίες για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Χαράλαμπο Γιώτη τον οποίον στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

 

Διακαναλική Συνέντευξη


Πολιτική Διαφήμιση 


Συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στην ΕΡΤ


Θέσεις κόμματος

  • Συμβολή στην επίλυση του Δημογραφικού.
  • Ενίσχυση των γεννήσεων, στήριξη νέων μητέρων.
  • Δημοκρατία, Ελληνική Παιδεία, Ελληνική Γλώσσα, Ελληνική Ιστορία, Ελληνικός Πολιτισμός. Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
  • Αναβάθμιση Ελληνικών Πανεπιστημίων.
  • Ορθοδοξία – Άγιο Όρος.
  • Ενίσχυση ΕΣΥ.
  • Αξιοπρεπή εργασία για όλους, ιδιαίτερα για τους νέους.
  • Επενδύσεις – ενισχύσεις επιχειρήσεων, ιδία στις ακριτικές περιοχές.
  • Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Άμεση επέκταση των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
  • Κήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και οριοθέτηση με Κύπρο, Λιβύη, Αίγυπτο.
  • Κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
  • Διεκδικητική Ελληνική Εξωτερική Πολιτική.
  • Ενιαίο Αμυντικό Σύμφωνο με Κύπρο – Υποστήριξη Ελληνισμού Βορείου Ηπείρου και αλλαχού.
  • Καμία ανοχή στις Τουρκικές προκλήσεις.
  • Διεκδίκηση Γερμανικών Επανορθώσεων.
  • Υποχρέωση Ευρωπαϊκής Ένωσης περικοπής του Ελληνικού χρέους.
  • Άμεση αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου εντός της Ελληνικής ΑΟΖ.
  • Αξιοκρατία – Πάταξη διαφθοράς και διαπλοκής. Εκσυγχρονισμός απονομής δικαιοσύνης.
  • Σώφρονα χρηματοοικονομική διαχείριση Δημοσίων και Κοινοτικών Εσόδων. Ενίσχυση ταλαντούχων νέων. Επιστροφή άξιων επιστημόνων από το εξωτερικό.
  • Ενίσχυση Ελληνικής παραγωγής στην γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία και στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.
  • Ιδιαίτερη μέριμνα για τις παραμεθόριες περιοχές (Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο, μικρά νησιά).
  • Ενίσχυση ποιοτικού τουρισμού.
  • Ομαλή, λελογισμένη κλιματική μετάβαση.
  • Σύσφιξη σχέσεων κέντρου με ομογένεια.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ

Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Γιώτη Χαράλαμπο του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω συνηγόρου του στα τέλη του Απριλίου δήλωσε πως θα ψηφίσει τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Χαράλαμπο Γιώτη του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» στις Ευρωεκλογές που έρχονται.




«Στις κρίσιμες εκλογές της 9ης Ιουνίου θα ψηφίσω τον Συνταγματάρχη (ε.α.) Χαράλαμπο Γιώτη του κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» για μια ισχυρή εκπροσώπηση της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο κύριος Γιώτης είναι ήδη εκλεγμένος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη που έχω την τιμή να έχω ιδρύσει και εκπροσωπεί επάξια τους Έλληνες πολίτες.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του εδώ

O κ. Γιώτης Χαράλαμπος, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του:

Γιώτης Χαράλαμπος Απόστρατος Αξιωματικός Πυροβολικού

Ο Χαράλαμπος Γιώτης είναι Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α. και κατάγεται από την Δυτική Φθιώτιδα.

Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας υπηρέτησε σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.

Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές, ολοκληρώνοντας  δύο μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με άριστες επιδόσεις.

Έχει συνεργαστεί  με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Συμμετείχε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Εκλεγμένος επί 4 χρόνια (2019-2023) Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης  “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ”.

Χαράλαμπος Γιώτης κατά ΝΔ για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» κ. Χαράλαμπος Γιώτης μετέβη πριν λίγες ημέρες στο σημείο όπου ένας Αφγανός γρονθοκόπησε βάναυσα στο πρόσωπο μία νέα κοπέλα που κατέβηκε στο κεντρικότατο και στο πιο τουριστικό σημείο της πρωτεύουσας της Ελλάδας για να κάνει τα ψώνια της.

Ο κ. Χαράλαμπος Γιώτης κατήγγειλε την πολιτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία για το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών, για την εισαγόμενη βία όπως και για το μεταναστευτικό.  

Ακολουθούν δηλώσεις του κ. Γιώτη – Αντισυνταγματάρχη Πυροβολικού (ε.α.), δημοτικού συμβούλου Αθηναίων


Ο κ. Γιώτης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχει την στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στο πρόσφατο δικαστήριο του κ. Κασιδιάρη στην Λαμία που αθωώθηκε πανηγυρικά για την γνωστή δίωξη που είχε ασκηθεί εις βάρος του με αφορμή την φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Η κ. εισαγγελέας της έδρας τόνισε ότι οι επίμαχες εκφράσεις κατεδείκνυαν την αλήθεια εις ότι αφορά το μεταναστευτικό και είναι απόλυτα σύννομες. Έτσι κατέπεσε οριστικά το συκοφαντικό αφήγημα της δήθεν «ρητορικής μίσους» που αναπαράγουν δολίως τα συστημικά μέσα. Δείτε περισσότερα στο άρθρο μας (εδώ)

Ζωντανή ροή με βίντεο για τον Χαράλαμπο Γιώτη με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις Ευρωεκλογές





 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου