Το σημείο χωρίς επιστροφή έφτασε... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το σημείο χωρίς επιστροφή έφτασε...

  Η λεγόμενη «Διάσκεψη Ειρήνης», που έγινε στην Ελβετία,   ήταν   στην   πραγματικότητα   μια Πολεμική Διάσκεψη...! Ο Πρόεδρος της Πολωνία...

 





Η λεγόμενη «Διάσκεψη Ειρήνης», που έγινε στην Ελβετία,  ήταν στην πραγματικότητα μια Πολεμική Διάσκεψη...! Ο Πρόεδρος της Πολωνίας με αυτό που δήλωσε εκεί υπέγραψε ήδη τον θάνατο της χώρας του… 

 


Ζούμε σε έναν ασταθή κόσμο που φαίνεται ότι έφτασε στα όρια του. Οι εντάσεις αυξάνονται σε όλο τον πλανήτη όπως και οι πολεμικές συγκρούσεις. Δυστυχώς ένας παγκόσμιος πόλεμος μέσα στο 2024 φαίνεται  πλέον αναπόφευκτος, το θέμα είναι πού θα εκραγεί πρώτα.

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

 

Οι Δυτικοί δυστυχώς κάνουν ότι μπορούν για να αναγκάσουν την Ρωσία να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ. Να μην ξεχνάμε τι είπε η Victoria Nuland, τότε αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών αρμόδια για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, σε μια κρυφή τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt , λέγοντας:

 

«Γ** την ΕΕ! Έχουμε ξοδέψει 5 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία δέκα χρόνια για να προετοιμάσουμε αυτό το Πραξικόπημα» ( του Μαϊντάν στην Ουκρανία στις 22 Φεβρουαρίου 2014)  ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ επανέλαβε ότι ο πόλεμος ξεκίνησε με το πραξικόπημα του Μαϊντάν το 2014. Προχθές το ΝΑΤΟ προειδοποίησε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου πυρηνικού  Πολέμου και ότι η Ευρώπη έβγαλε τα πυρηνικά της που ήταναποθηκευμέναγια να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Ρωσίας !!!  

 

1. Σερβία - Κόσοβο - Μαυροβούνιο: Κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου η ναζιστική Γερμανία και οι σύμμαχοί της διεξήγαγαν γενοκτονία στην πρώην Γιουγκοσλαβία με θύματα σχεδόν 1,5 εκατομμύριο Σέρβους. Οι Κροάτες, με τη βοήθεια Βόσνιων Μουσουλμάνων, έκαναν τη σφαγή στα δυτικά μέρη της πρώην Γιουγκοσλαβίας που τους έδωσαν οι Γερμανοί τον έλεγχο, ενώ οι Αλβανοί έκαναν το ίδιο στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια , που τους έδωσε επίσης η ναζιστική Γερμανία. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεταιαπότο 1999, από τον γεωπολιτικό απόγονο των δυνάμεων του Άξονα – το ΝΑΤΟ,  που έχει αναλάβει τον ρόλο που είχε προηγουμένως το Βερολίνο.  

 

Σήμερα οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας είναι οι ίδιοι σύμμαχοι των ΝΑΖΙ στον Β’ παγκοσμιο πόλεμο δηλαδή, Κροάτες, Βόσνιοι Μουσουλμάνοι και Αλβανοί.  ΤΥΧΑΙΟ; Σίγουρα όχι. Η περιοχή της Σερβίας είναι ένα ‘’Ηφαίστειο’’ έτοιμο να εκραγεί καταστρέφοντας χώρες της περιοχής.

   

Το 2013, ο Γέροντας μου, όταν μιλούσα για τον Γ’ παγκόσμιο Πόλεμο, μου είπε  ‘’παιδί μου ο Β’  Παγκόσμιος πόλεμος δεν τέλειωσε ποτέ, συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αυτόν που ονομάζετε εσείς  Γ’ παγκόσμιο πόλεμο απλά είναι η συνέχεια και το τέλος του Β’ παγκοσμίου, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι ο Αρμαγεδδών, και θα είναι πόλεμος στον ουρανό και στην Γη’’.

 

Wrath-Bearing2016 : Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε, ούτε για τους Συμμάχους ούτε για τους Γερμανούς Ναζί, οι οποίοι ( Ναζί )  διέδωσαν τον τρόπο σκέψης τους σε άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο.

  

Τι είπε Ο Γέροντας για την Σερβία και για το Κόσσοβο:

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 7 Φεβ 2022 ‘’ θα δείτε να ανάβουν τα αίματα στην Σερβία, θα είναι μια ανάφλεξη που θα είναι σχέδιο της ΝΤΠ για να απασχολήσουν την Ρωσία….. στο σχέδιο αυτό θα συμμετέχουν το Μαυροβούνιο και το Κόσσοβο, ΓΕΡΟΝΤΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ  ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΥΦΟΠΑΙΔΙΟ………..όμως δεν θα επεκταθεί.

 

Η λεγόμενη Διάσκεψη Ειρήνης, ήταν στην πραγματικότητα μια Πολεμική Διάσκεψη

 

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι κώλοι (παροιμία). Στην διάσκεψη ‘’ειρήνης’’ (ΠΟΛΕΜΟΥ ) στην Ελβετία σχετικά με τη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, ο Πρόεδρος της Πολωνίας είπε τα εξής: «Προτείνω τη διαίρεση της Ρωσίας σε 200 εθνικά κράτη. Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη αποικιακή δύναμη στον κόσμο και κρατά αιχμάλωτα 200 εθνικά κράτη».  

 

Εδώ ταιριάζει η παροιμία ‘’Με ξένο κώλο κλάννω τζι εγιώ.... Δηλαδή, «με ξένα μέσα και με ξένες πλάτες, κάνω το παλικάρι και εγώ».  Ο Πρόεδρος της Πολωνίας με αυτό που δήλωσε, υπέγραψε ήδη τον θάνατο της χώρας του! 

  

Η Διάσκεψη «ειρήνης» στην Ελβετία ΕΓΙΝΕ στις 15/6/2024. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 17/4/2022, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ και είναι δημοσιευμένο σε 5 ιστοσελίδες.  

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 17/4/2022: «Οι Δυτικοί  θα μαζευτούν και θα κάνουν συμβούλιο, θέλουν να εγκλωβίσουν την Ρωσία προς τον βορρά, χρησιμοποιώντας τις ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον πόλεμο εκεί….. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ όμως ξαφνικά ο πόλεμος, θα γίνει κάτι που δεν θα το περιμένουν, διότι από τις χώρες που θα λάβουν μέρος στο συμβούλιο, ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και θα κάνουν ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…….»

 

Ο Γέροντας μου εδώ και πολύ καιρό μας προειδοποιούσε ότι η Πολωνία θα κάνει κάτι το οποίο θα εξαγριώσει τους Ρώσους και τότε θα δεχτεί τις συνέπειες…… 

 

12 Οκτ 2022  Ο Γέροντας μου: ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!!  Οι δυτικοί θα ενεργοποιήσουν την Πολωνία εναντίον της Ρωσίας.... η Πολωνία θα χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ  σαν μια από τις εισόδους της Νατοϊκής Δύναμης στο έδαφος της Ουκρανίας.’’ Αυτά αποκάλυψε Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ 2022. ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΥ στις 24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε και προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες…. 

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε στις 18 Φεβ 2022: Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’ εναντίον της Ρωσίας (ίσως στην Ουκρανία) όμως τότε θα ενεργοποιηθεί...... η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…. Πριν ξεκινήσει η Κίνα θα έχουμε μικρό-αναταράξεις στην περιοχή της Σερβίας, για να απασχολήσουν την Ρωσία. Στην αρχή η κατά την διάρκεια του νέου Μετώπου στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ οι τούρκοι θα κτυπήσουν Ελλάδα……. 

 

ΛΙΒΑΝΟΣ: Τελεσίγραφο του Ισραήλ προς τον Λίβανο ότι θα κτυπήσει την Χεζμπολάχ μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. Περισσότερες από μία χώρες της Μέσης Ανατολής + μια χώρα έκπληξη πρόκειται να εμπλακούν στην ευρύτερη περιοχή. Ποιες είναι αυτές; ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΣΥΡΙΑ; ΙΟΡΔΑΝΙΑ; ΛΙΒΑΝΟΣ; ΤΟΥΡΚΙΑ; ΙΡΑΝ; και κάποιος άλλος……ΜΕΓΑΛΟΣ; 

   

 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 18 Απρ 2022 είπε: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ, στην Μέση Ανατολή θα γίνει Μέγας καταστροφικός πόλεμος, με την συμμετοχή στην αρχή 4 κρατών και μετά θα αυξηθούν».

 

8/5/2021… ο Γέροντας είπε: «Το τρίτο μέρος του Μεγάλου Πολέμου (του Γ’ παγκοσμίου ) θα γίνει στην  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ  και θα εμπλακούν 7χωρες…»

 

2010:  ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, ο οποίος το 2010 μου αποκάλυψε:

 

1. θα αρχίσει ένα ντόμινο αποσταθεροποίησης ισλαμικών κρατών, (όπως και έγινε) το ίδιο θα γίνει και στην Συρία.

  

2. θα διαλυθεί ο Λίβανος [ μερικώς ] Σε ένα μεγάλο κομμάτι του Λιβάνου θέλουν να δημιουργήσουν το νέο παλαιστινιακό κράτος [ θα μεταφέρουν τους παλαιστίνιους από το Ισραήλ για να μην είναι σκορπισμένοι στην καρδιά του Ισραήλ ]

  

3. η τουρκια θα προχωρήσει σε ναυτικό αποκλεισμό της Κύπρου, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

 

4. Η Ελλάδα αυτά που έχει πάθει ήταν όλα αποφασισμένα και ο λόγος είναι απλός, διότι μια Ελλάδα , αδύνατη οικονομικά , κατά την διάρκεια της αποσταθεροποίησης της Τουρκίας, να μην είναι σε θέση να διεκδικήσει στρατιωτικά ‘’ αλύτρωτες Πατρίδες ‘’ Εδάφη που της ανήκαν στο παρελθόν.   Και ο λόγος είναι απλός , η ελεγχόμενη αποσταθεροποίησης της Τουρκίας και διαμελισμός της να είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ώστε να μην ξεφύγει από τον έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων, αυτός είναι και ο λόγος που η αποσταθεροποίησης θα αγγίξει το Αζερμπαϊτζάν, ώστε κατά την αποσταθεροποίηση της Τουρκίας να μην μπορεί κανείς να την βοηθήσει , με στόχο η δημιουργία του Ανεξάρτητου Κουρδικού Κράτους να είναι όσο το δυνατόν χωρίς επιπλοκές.....Τον Διπλωμάτη αυτόν δεν τον έχω ξαναδεί από το 2012.

 

1 Οκτ 2019, ο Γέροντας είπε: «Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω (πόλεμος )…..

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ:10/10/2023: Παιδιά μου στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε πολεμικές εξελίξεις δεξιά του Ισραήλ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, διότι κανείς δεν θα το περιμένει από αυτήν την ‘’πλευρά’’ Tο γεγονός αυτό θα είναι καταλύτης για τον ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ….. (δεν αναφέρει όνομα) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ…….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!   

 

Στις 18 Φεβ 2022: Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’ εναντίον της Ρωσίας όμως τότε θα ενεργοποιηθεί η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…. Πριν ξεκινήσει η Κίνα θα έχουμε μικρό-αναταράξεις στην περιοχή της Σερβίας, για να απασχολήσουν την Ρωσία. Στην αρχή η κατά την διάρκεια του νέου Μετώπου στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ οι τούρκοι θα κτυπήσουν Ελλάδα…

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλα τα μηνύματα του Γέροντα είναι δημοσιευμένα σε 5 διαφορετικές ιστοσελίδες στις ημερομηνίες που αναφέρω. Ο Θεός βλέπει τα σχέδια των ανθρώπων και γελά. Όλοι εποφθαλμιούν το καλύτερο οικόπεδο του πλανήτη Γη, την Ελλάδα, όμως Ο ΘΕΟΣ την έδωσε στους Έλληνες στα παιδιά του, γι’ αυτό μην φοβάστε , φτάνει να είμαστε με Τον Χριστό…

  

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Ο Θεός παιδιά μου δεν εκδικείται αλλά εφαρμόζει τον ΝΟΜΟ, ΚΑΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΣ, παιδιά μου θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων, και θα γίνουν ταραχές μεγάλες (σε όλο τον κόσμο) ……..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ. 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου