Αγαπάμε την πατρίδα μας, γι’ αυτό και θα τη σώσουμε! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγαπάμε την πατρίδα μας, γι’ αυτό και θα τη σώσουμε!

  Ο πολίτης που εκφράζεται πατριωτικά και αγωνίζεται να ξυπνήσει το πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών του, προσφέρει σπουδαία υπηρεσία στο...

 





Ο πολίτης που εκφράζεται πατριωτικά και αγωνίζεται να ξυπνήσει το πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών του, προσφέρει σπουδαία υπηρεσία στο Έθνος και την πατρίδα. Αυτό το είδος του πολίτη πρέπει να είναι το πρότυπο του πολίτη σε ένα έθνος!


 

Τα πιόνια του εχθρού ύπουλα αποκαλούν «ρατσιστές», όσους εκφέρουν γνήσιο πατριωτικό λόγο και αφυπνίζουν με τα λόγια και τις πράξεις τους την πατριωτική συνείδηση του λαού. Ο γνήσιος πατριώτης αποτελεί το μεγαλύτερο φόβο των παγκοσμιοποιητών που παλεύουν να καταστρέψουν τα έθνη και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία...

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

Το πατριωτικό αίσθημα φίλοι μου, είναι ένα συναίσθημα που γεννάται μόνο σε αυτούς που ανήκουν στο ίδιο Έθνος.

 

Αυτό το συναίσθημα είναι ο "φρουρός" που προστατεύει το Έθνος και την Πατρίδα. Όταν η χώρα κινδυνεύει από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, τότε οι γνήσιοι πατριώτες που έχουν μέσα στη ψυχή τους το πατριωτικό αίσθημα ενεργοποιούνται για να τη σώσουν. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των πολιτών που νοιώθουν το πατριωτικό αίσθημα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των πολιτών που προστατεύουν την πατρίδα και το Έθνος.

 

Ο εχθρός το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Για αυτό με διάφορα μέσα και πράκτορες προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των ανθρώπων που νοιώθουν το πατριωτικό αίσθημα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να πέσουν τα τείχη που προστατεύουν τη χώρα και ο εχθρός να καταφέρει να την αλώσει και να την κατακτήσει.

 

Για αυτό τα πιόνια του εχθρού ύπουλα αποκαλούν "ρατσιστές", όσους εκφέρουν γνήσιο πατριωτικό λόγο και αφυπνίζουν με τα λόγια και τις πράξεις τους την πατριωτική συνείδηση του λαού. Ο γνήσιος πατριώτης αποτελεί το μεγαλύτερο φόβο των παγκοσμιοποιητών που παλεύουν να καταστρέψουν τα έθνη και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία.

 

Ο πολίτης που εκφράζεται πατριωτικά και αγωνίζεται να ξυπνήσει το πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών του, προσφέρει σπουδαία υπηρεσία στο Έθνος και την πατρίδα. Αυτό το είδος του πολίτη πρέπει να είναι το πρότυπο του πολίτη σε ένα έθνος!

 

Αυτό το πρότυπο καλλιεργείται με τη γλώσσα, την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, τη θρησκεία, τους πνευματικούς ανθρώπους, τους ήρωες και τους γνήσιους πατριώτες, τις πατριωτικές εκπομπές στα ΜΜΕ, την πατριωτική μουσική και τον πατριωτικό λόγο.

 

Δυστυχώς αυτά τα πρότυπα συνεχώς μειώνονται μιας και τα μέσα που καλλιεργούν το πατριωτικό αίσθημα συνεχώς συρρικνώνονται. Τη θέση των πατριωτικών προτύπων παίρνουν οι μηδενιστές, οι διεθνιστές και τα ανδρείκελα που πιστεύουν μόνο στο χρήμα και την υλική εξέλιξη.

 

Η πατρίδα μας, καθώς και το Έθνος των Ελλήνων, κινδυνεύουν να υποστούν μεγάλη συμφορά από τους εχθρούς που βρίσκονται τριγύρω μας και καραδοκούν πότε θα είμαστε πολύ αδύναμοι για να μας επιτεθούν. Ας ξυπνήσουμε λοιπόν το πατριωτικό αίσθημα των συμπατριωτών μας, για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί τον τόπο μας και το έθνος μας.

 

Όταν ο γνήσιος πατριωτισμός είναι ψηλά στη συνείδηση των Ελλήνων τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μόνο όταν νιώθουμε το πατριωτικό αίσθημα φίλοι μου, μπορούμε να γίνουμε το "Ανίκητο Ένα" και να κατατροπώσουμε κάθε εχθρό που μας απειλεί και μας βλάπτει!!!

 

ΖΉΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου