Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ από το βαθύ κράτος των Η.Π.Α. Αποχώρησε με αίματα στο κεφάλι. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τους πυροβολισμούς…(Video's) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ από το βαθύ κράτος των Η.Π.Α. Αποχώρησε με αίματα στο κεφάλι. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τους πυροβολισμούς…(Video's)

  Απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πενσυλβλανια των ΗΠΑ κατά τη διάρκει...

 





Απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πενσυλβλανια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε στον κρόταφο από τις σφαίρες των ή του εκτελεστή.

 

Είναι ο δεύτερος ηγέτης που τάσσεται κατά της Νέας Τάξης και κατά της woke ατζέντας, μετά τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρ.Φίτσο, που επιχειρούν να δολοφονήσουν μέσα σε δύο μήνες, κι ενώ ο Ν.Τραμπ προελαύνει για την προεδρία των ΗΠΑ. Ευτυχώς απέτυχαν και στις 2 απόπειρες δολοφονίας…! Θα υπάρξει και τρίτη…;

 

Ο Τραμπ ξεκίνησε την ομιλία του περίπου στις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα, και μόλις είχε ξεκινήσει την ομιλία του όταν μια αναστάτωση από πυροβολισμούς που ακούστηκαν προκάλεσε τη παρέμβαση ανδρών της ασφάλειας των Μυστικών Υπηρεσιών οι οποίοι περικύκλωσαν αμέσως τον πρώην πρόεδρο. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε γρήγορα εκτός σκηνής, όντας τραυματισμένος στο κεφάλι με τη γροθιά του υψωμένη προς το πλήθος.

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έσπευσαν να απομακρύνουν από τη σκηνή τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αφού έπεσε στο έδαφος σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Ακούστηκαν δυνατοί κρότοι πριν πέσει ο Τραμπ. Στη συνέχεια οι πράκτορες τον βοήθησαν να σταθεί και είχε αίμα στο πρόσωπό του.

Σηκώθηκε με τη βοήθεια του προσωπικού ασφαλείας και είχε αίμα στο πρόσωπό του. Φώναζε πίσω στο πλήθος και σήκωσε τη γροθιά του προτού τον απομακρύνουν από το βήμα.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ μεταφέρθηκε σε ένα όχημα το οποίο απομακρύνθηκε ενώ το αίμα του έρεε και είχε ποτίσει τα ρούχα των μυστικών αστυνομικών που τον συνόδευαν.

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, Στίβεν Τσουνγκ,  δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος «είναι καλά».

«Ο Τραμπ ευχαριστεί τις αρχές επιβολής του νόμου για τη γρήγορη δράση τους κατά τη διάρκεια αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και υποβάλλεται σε έλεγχο σε τοπικό ιατρικό κέντρο. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες».

Μετά τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ πρόλαβε να σηκώσει το χέρι του και να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς πατριώτες που παρακολουθούσαν την ομιλία του με την φράση «Δεν λυγίζουμε».

Βαριά οπλισμένο προσωπικό ασφαλείας ανέβηκε στη σκηνή καθώς τον οδηγούσαν.

Ένας δράστης είναι νεκρός, είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ Ρίτσαρντ Α. Γκόλντινγκερ στο ABC News.

Το περιστατικό διερευνάται ως πιθανή απόπειρα δολοφονίας, ανέφεραν στο ABC News αξιωματούχοι που ενημερώθηκαν για την κατάσταση.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι προφανώς εκτοξεύτηκαν ζωντανές βολές έξω από την περίμετρο ασφαλείας. 

Μακελειό στην απόπειρα κατά Ν.Τραμπ: 2 νεκροί, 1 τραυματίας

Ένας, τουλάχιστον, πατριώτης Αμερικανός πολίτης σκοτώθηκε κατά την προσπάθειά του να σώσει τον υποψήφιο πρόεδρο Ν.Τραμπ από τον δολοφόνο, κινεζικής καταγωγής όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και έπεσε επάνω του ενώ αυτός σημάδευε από κοντινή απόσταση τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο δολοφόνος όταν είδε ότι απέτυχε τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ενώ πληροφορίες υπάρχουν ότι σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε και ένας δεύτερος.

Οι ελεύθεροι σκοπευτές της μυστικής υπηρεσίας αμέσως μετά σκότωσαν τον δολοφόνο με βολές, αλλά υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι πολίτης είχε καταδείξει τον ύποπτο στην μυστική υπηρεσία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του Ν.Τραμπ κι εκείνοι αδιαφόρησαν!

«Το άτομο που πιστεύεται ότι πυροβόλησε στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια είναι νεκρό, καθώς και ένα μέλος του ακροατηρίου», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ. 

Απόπειρα δολοφονίας σε δύο από τους τρεις ηγέτες που τάσσονται κατά της παγκοσμιοποίησης…

Είναι ο δεύτερος ηγέτης που τάσσεται κατά της Νέας Τάξης και κατά της woke αντζέντας, μετά τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρ.Φίτσο, που επιχειρούν να δολοφονήσουν μέσα σε δύο μήνες.

Ο Ρ.Φίτσο είχε ταχθεί κατά της ενίσχυσης των εξουσιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ πριν λίγους μήνες είχε συστήσει και εξεταστική επιτροπή για την σύνδεση θανάτων και εμβολίων για τον Covid-19. Θα εξέταζε μάλιστα και πιθανές οικονομικές ατασθαλίες από τη διαδικασία πώλησης και επιβολής των εμβολίων…! Αυτός μαζί με τον Όρμπαν, Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, αποτελούν αυτή την στιγμή τους δύο κύριους υποστηρικτές του αντιπολεμικού κινήματος στην Ευρώπη και ίσως τα 2 «αγκάθια» στην Ευρωπαϊκή «οικογένεια» με ότι αυτό συνεπάγεται...! Μαζί με αυτούς και ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος Ντ. Τράμπ. Ευτυχώς οι δύο απόπειρες δολοφονίας απέτυχαν. Άραγε θα υπάρξει και Τρίτη απόπειρα, αυτή τη φορά κατά του Όρμπαν; Ας μην ξεχνάμε ότι η Ουγγαρία έχει τη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αυτό το εξάμηνο…

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: «Δεν θα σταματήσει ποτέ να παλεύει για να σώσει την Αμερική»

Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα του με τη γροθιά του στον αέρα, κάνοντας χειρονομίες σε ένα πλήθος που ζητωκραύγαζε, καθώς οι Μυστικές Υπηρεσίες τον έσπευσαν από τη σκηνή.


«Δεν θα σταματήσει ποτέ να παλεύει για να σώσει την Αμερική», έγραψε ο Ντον Τζούνιορ. 

Μπάιντεν: Είμαι ευγνώμων που ο Τραμπ είναι «ασφαλής» και «τα πάει καλά»

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι είναι ευγνώμων που ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τα πάει καλά.


«Έχω ενημερωθεί για τους πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια», έγραψε ο Μπάιντεν σε δήλωση στο Newsweek .


"Είμαι ευγνώμων που άκουσα ότι είναι ασφαλής και είναι καλά. Προσεύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του και για όλους όσους ήταν στο ράλι, καθώς αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.


Η Τζιλ και εγώ είμαστε ευγνώμονες στη Μυστική Υπηρεσία που πήρε Δεν υπάρχει χώρος για αυτό το είδος βίας στην Αμερική."


Συνεχείς αντιδράσεις από παντού…

 

Πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους: "Η Λόρα και εγώ είμαστε ευγνώμονες που ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά τη άνανδρη επίθεση στη ζωή του. Και επαινούμε τους άνδρες και τις γυναίκες της Μυστικής Υπηρεσίας για την ταχεία ανταπόκρισή τους".


Ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία RFK Jr.: «Τώρα είναι η ώρα για κάθε Αμερικανό που αγαπά τη χώρα μας να υποχωρήσει από τη διαίρεση, να απαρνηθεί κάθε βία και να ενωθεί στην προσευχή για τον Πρόεδρο Τραμπ και την οικογένειά του».


Ο Πρόεδρος της Βουλής Μάικ Τζόνσον: "Έχω ενημερωθεί από τις αρχές επιβολής του νόμου και συνεχίζω να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Αυτή η φρικτή πράξη πολιτικής βίας σε μια ειρηνική προεκλογική συγκέντρωση δεν έχει θέση σε αυτή τη χώρα και πρέπει να καταδικαστεί ομόφωνα και σθεναρά."


Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι: "Ως η οικογένεια της οποίας έχει πέσει θύμα πολιτικής βίας, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι η πολιτική βία οποιουδήποτε είδους δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Ευχαριστώ τον Θεό που ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το φρικιαστικό περιστατικό, ας προσευχηθούμε όλοι όσοι είναι παρόντες στη συγκέντρωση του πρώην Προέδρου σήμερα να είναι σώοι».


Dave Portnoy, Barstool Sports: "Μόλις προσγειώθηκα και έχασα μια προσπάθεια ανάθεσης. Holy sh**. Τι άσχημη αντίδραση από τον Trump. Οι εκλογές τελείωσαν. Είναι ο επόμενος πρόεδρος. Οι Δημοκρατικοί πρέπει να τα παρατήσουν. Μπορούν" μην τον νικήσεις τώρα».


Elon Musk: "Υποστηρίζω πλήρως τον Πρόεδρο Τραμπ και ελπίζω για ταχεία ανάκαμψη. Την τελευταία φορά που η Αμερική είχε έναν τόσο σκληρό υποψήφιο ήταν ο Theodore Roosevelt."


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου: "Η Σάρα και εγώ συγκλονιστήκαμε από την προφανή επίθεση στον Πρόεδρο Τραμπ. Προσευχόμαστε για την ασφάλειά του και την ταχεία ανάρρωση".



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου