Έγινε πραξικόπημα στις ΗΠΑ…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έγινε πραξικόπημα στις ΗΠΑ…;

  Έχασαν οι Αμερικανοί την κυριότητα του κράτους τους;;; Πώς από το «We the people…»  πήγαμε ξαφνικά στο «We the Jews…»;;; Για όσο διάστημ...

 




Έχασαν οι Αμερικανοί την κυριότητα του κράτους τους;;; Πώς από το «We the people…» πήγαμε ξαφνικά στο «We the Jews…»;;; Για όσο διάστημα η μοναδική πραγματική Υπερδύναμη του Κόσμου λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ των συμφερόντων τού παγκόσμιου Σιωνισμού και του Ισραήλ, η ανθρωπότητα θα κινδυνεύει! Θα κινδυνεύει με πολέμους, προσφυγιά, φτώχεια, «πανδημίες», ναρκωτικά και στο τέλος πείνα…Πολύ πείνα!

 

 

Τίποτε πλέον δεν λειτουργεί στις ΗΠΑ υπέρ τού αμερικανικού λαού. Είναι προφανές ότι έχει γίνει «πειρατεία» στον κρατικό μηχανισμό τους και οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα. Το αμερικανικό κράτος έχει πέσει στα χέρια των Εβραίων και το εκμεταλλεύονται με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους εις βάρος όλου κόσμου και φυσικά και εις βάρος των ίδιων των Αμερικανών.

 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού


Αυτά, τα οποία έγιναν στο Κογκρέσο με την επίσκεψη του Νετανιάχου στην Ουάσιγκτον ήταν μια πραγματική ντροπή για τον αμερικανικό λαό. Ούτε σε κράτη τής υποσαχάριας Αφρικής, όπου ζουν με «δανεικά», το πολιτικό προσωπικό τους δεν φέρεται με τόση δουλικότητα απέναντι στους ιμπεριαλιστές. Αυτό έγινε με τον Νετανιάχου …Το «αφεντικό» μπήκε στην «αίθουσα» και ΟΛΟΙ έπρεπε να τον χειροκροτούν όρθιοι, είτε ήθελαν είτε όχι. Έξω από το Κογκρέσο ο λαός ωρυόταν, καίγοντας ομοιώματα του εγκληματία Νετανιάχου και μέσα σ’ αυτό οι πολιτικοί του ήταν πεσμένοι στα «γόνατα» για να μην θυμώσει το «αφεντικό»! …Μια πραγματική μέρα ντροπής όχι μόνον για τις ΗΠΑ, αλλά για τον Ελεύθερο Κόσμο. Όλες αυτές οι αθλιότητες ήταν προσυμφωνημένες και έγιναν κατ’ απαίτηση του Νετανιάχου και της «συμμορίας» του.


Είναι προφανές ότι κάτι έχει αλλάξει ριζικά στο ίδιο το αμερικανικό κράτος και τη λειτουργία του. Κάποιοι δεν σέβονται ούτε καν τα προσχήματα και φέρονται καθαρά σαν ιδιοκτήτες αυτού του κράτους …Δεν σέβονται κανέναν δημοκρατικό θεσμό και προσβάλουν τον αμερικανικό λαό «κατάμουτρα» …Δεν σέβονται καν τον θεμέλιο συνταγματικό του νόμο …Από το «Εμείς ο λαός των ΗΠΑ…» πήγαμε κατ’ ευθείαν στο «Εμείς οι «εκλεκτοί» Εβραίοι …που μας ανήκουν οι ΗΠΑ»! …Από το κοινό «όραμα» και τους συλλογικούς στόχους των Αμερικανών που εξέφραζε το αμερικανικό Σύνταγμα —«Εμείς οι λαοί των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να σχηματίσουμε μια πιο τέλεια Ένωση, να εγκαθιδρύσουμε Δικαιοσύνη, να διασφαλίσουμε την εγχώρια ηρεμία, να φροντίσουμε για την κοινή άμυνα, να προωθήσουμε τη γενική ευημερία και να εξασφαλίσουμε τις ευλογίες τής Ελευθερίας στους εαυτούς μας και στους απογόνους μας, ορίζουμε …»— φτάσαμε στο «Σιωνιστικό Όραμα»!


Εκεί κατέληξε το Σύνταγμα των ΗΠΑ! …«Κουρελόχαρτο»! …Καταστατικό εταιρείας! …Οι θεσμοί τού αμερικανικού κράτους έφτασαν στο σημείο να υπηρετούν τούς Εβραίους ιδιοκτήτες των ΗΠΑ και κανέναν άλλο! …Κανονικό «καταστατικό»! …«Εμείς οι Εβραίοι, ως νέοι ιδιοκτήτες των Ηνωμένων Πολιτειών, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να εκμεταλλευτούμε στον απόλυτο βαθμό το αμερικανικό κράτος εις βάρος τού λαού του …Να μονοπωλούμε την εξουσία, να καταλύσουμε τη Δικαιοσύνη, να απειλήσουμε την εγχώρια ηρεμία, να υποθηκεύσουμε την κοινή άμυνα, να αγνοήσουμε τη γενική ευημερία και να εξασφαλίσουμε την ευμάρεια μόνον για τους εαυτούς μας και τους απογόνους μας»!!! …Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να μετατρέψουμε σε «πατσαβούρα» το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών …Σε πραγματική «πατσαβούρα», την οποία έχει δικαίωμα να παρακάμπτει όποιος Εβραίος θέλει, για όποιον λόγο βολεύει τον ίδιο και τη συμμορία του!

Τίποτε πλέον δεν λειτουργεί στις ΗΠΑ υπέρ τού αμερικανικού λαού. Είναι προφανές ότι έχει γίνει «πειρατεία» στον κρατικό μηχανισμό τους και οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα. Το αμερικανικό κράτος έχει πέσει στα χέρια των Εβραίων και το εκμεταλλεύονται με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους εις βάρος όλου κόσμου και φυσικά και εις βάρος των ίδιων των Αμερικανών. Οι άνθρωποι έχουν «μεθύσει» από τη δύναμή τους και η αλαζονεία τους δεν τους επιτρέπει να διακρίνουν πότε ακριβώς προκαλούν τον Αμερικανό πολίτη. Δεν τους επιτρέπει να συνειδητοποιούν πότε ακριβώς ξεπερνάνε όρια, τα οποία αποτελούν «κόκκινες γραμμές» για το Σύνταγμα αλλά και για τον ίδιο τον λαό. Δεν σέβονται πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν σέβονται ούτε καν τους θεσμούς, οι οποίοι θεωρητικά είναι οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος, το οποίο μόλις περιγράψαμε.

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι μέσα στις τελευταίες εβδομάδες είδαμε το συνταγματικά πανίσχυρο Κογκρέσο —και ένα από τα «σύμβολα» της αμερικανικής Δημοκρατίας— να γίνεται «σκουπίδι» στα χέρια των Σιωνιστών, εύλογα είναι μερικά συμπεράσματα. Δεν σεβάστηκαν ούτε καν προσχηματικά το Ανώτατο συλλογικό όργανο της Αμερικανικής Δημοκρατίας, το οποίο ελέγχει την εκτελεστική εξουσία …Το Κογκρέσο, το οποίο από το πρώτο άρθρο τού Συντάγματος διασφαλίζει την εξουσία του σε όλα τα θέματα που αφορούν τη νομοθεσία, τον έλεγχο, αλλά και την τιμωρία όλων όσων απειλούν το ίδιο το Σύνταγμα. Έγινε απόπειρα δολοφονίας κατά τού πρώην Προέδρου των ΗΠΑ και αντιπάλου του κόμματος των «αφεντικών» και οι «επικυρίαρχοι» δεν θέλησαν να κληθεί από το Κογκρέσο να δώσει εξηγήσεις η καθ’ ύλην υπεύθυνη της κατάστασης, η οποία είναι η Διευθύντρια των Μυστικών Υπηρεσιών!…


…Ο ανώτατος θεσμός τής Δημοκρατίας, ο οποίος έχει την ισχύ να ελέγχει και να καθαιρεί ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, δεν αφέθηκε να ελέγξει έναν απλό ανώτατο κρατικό υπάλληλο!!! …Δεν του επιτράπηκε να κάνει έλεγχο και ν’ αναζητήσει μια «αλήθεια» —η οποία αφορούσε τον ίδιο τον αμερικανικό λαό— ένας θεσμός, που το ίδιο το Σύνταγμα τού έχει δώσει ισχύ Ανώτατου Δικαστηρίου, εφόσον του επιτρέπει να εξετάζει μάρτυρες υπό το βάρος τού Όρκου. Και όμως …Ο Εβραίος Μαγιόρκας πρόσβαλε αυτόν τον θεσμό όπως δεν έχει τολμήσει να τον προσβάλει κανένας άλλος στο παρελθόν! Το ότι στο τέλος έφτασε η Διευθύντρια στον φυσικό της κριτή για να την ελέγξει, σημαίνει ότι παρασκηνιακά κάποιοι προσπάθησαν να σώσουν τα προσχήματα και τίποτε παραπάνω. Και μόνον που κάποιος αξιωματούχος αποτόλμησε να το επιχειρήσει, αποτελεί ύβρι για την Αμερικανική Δημοκρατία και βέβαια για τον αμερικανικό λαό.

Ο Μαγιόρκας, όμως, δεν ήταν ο μόνος που εξευτέλισε το Κογκρέσο. Τα ίδια και χειρότερα έμελλε να πάθει το ταπεινωμένο Κογκρέσο ακόμα κι απ’ τον ίδιο τον Πρόεδρό του! …Το Κογκρέσο εξευτελίστηκε τις ίδιες ημέρες από τον ίδιο τον Mike Johnson! …Άλλον έναν —με βάση τις λίστες τού IPAC — επιχορηγούμενο από τους Εβραίους πολιτικό. Τι έκανε αυτός ο οποίος προεδρεύει του θεσμού και ο οποίος αντιπροσωπεύει τον αμερικανικό λαό σε όλες του τις εκφάνσεις και προστατεύει την ελευθερία τού λόγου των Αμερικανών; …Απαγόρευσε στα μέλη του να «εκφραστούν» ελεύθερα και μάλιστα μέσα στην ίδια τους την «έδρα»!!! Εξαιτίας τής εμφάνισης του Νετανιάχου στο Κογκρέσο —και της θερμής υποδοχής που του επιφύλασσαν τα «αφεντικά» των ΗΠΑ— ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στα μέλη τού Κογκρέσου να εκφράσουν διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζει ο Πρόεδρός του!!!



Σε έναν λαό, ο οποίος έχει στη συντριπτική του πλειοψηφία καταδικάσει τη Σφαγή των παιδιών τής Παλαιστίνης στη Γάζα, δεν επιτράπηκε μέσω των πολιτικών του να «δείξει» τη θέση του! Ούτε ένας γερουσιαστής ή βουλευτής τού Αμερικανικού Κογκρέσου δεν τόλμησε ν’ αμφισβητήσει τον Πρόεδρο της Βουλής για τις πρωτοφανείς απειλές του απέναντι σε Αμερικανούς πολιτικούς, οι  οποίοι υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν τον αμερικανικό λαό! …Να τον απειλήσει με το περίφημο impeachment! …Να τον απειλήσει με άμεση καθαίρεση και μόνον που τόλμησε ν’ απειλήσει, να εκβιάσει και τελικά να υποτάξει τους Αμερικανούς πολιτικούς στις διαθέσεις τού δολοφόνου τού Τελ Αβίβ!


Αυτό έκανε ο δήθεν Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος του σώματος της Βουλής …Διέταξε —με την απειλή σύλληψης— όποιο μέλος τού Κογκρέσου δεν «προσκυνούσε» τον Νετανιάχου! Το αποτέλεσμα ήταν μια τρομερή «ανακολουθία» μεταξύ τού λαού και των εκπροσώπων του. Έξω από το Κογκρέσο ο λαός έβριζε και καταριόταν τον δολοφόνο των παιδιών τής Γάζας και μέσα οι εκπρόσωποί του «έσπαζαν» τα χέρια τους σε ένα «standing ovation» της συνενοχής! Το ίδιο Κογκρέσο μετά από την ξεφτίλα τού Εβραίου Ζελένσκι εξαναγκάστηκε —με τις ίδιες απειλές κι εκβιασμούς— από τους ίδιους ανθρώπους να «αποθεώσει» και τον Νετανιάχου!




Όταν αυτό το Κογκρέσο, του οποίου ο ρόλος είναι να ελέγχει την Κυβέρνηση για την «ευθυγράμμισή» της με το Αμερικανικό Σύνταγμα, πέφτει στο επίπεδο αυτό, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Φυσικό κι επόμενο είναι η κυβέρνηση του —κατά προσωπική του δήλωση— Σιωνιστή Μπάιντεν να ασκεί —χωρίς να ελέγχεται από κανέναν— την πολιτική η οποία στην πραγματικότητα απειλεί τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού! …Μία πολιτική, η οποία υποτάσσει την τεράστια δύναμη του αμερικανικού κράτους στα σιωνιστικά συμφέροντα! Ο Λευκός Οίκος —όταν δεν λειτουργεί ως «τεκές», όπου ο Χάντερ Μπάιντεν και οι πόρνες του «μαστουρώνονται»— είναι το «λογιστήριο» των Εβραίων Μπάφετ και των άλλων τραπεζι­τών τοκογλύφων, από το οποίο ζητάνε και τελικά παίρνουν τρισεκατομμύρια, για να σωθούν οι ίδιοι από τις «φούσκες» τις οποίες κατά καιρούς φορτώνουν στον αμερικανικό λαό! …Είναι το «λογιστήριο», όπου «ταμίας» είναι η Εβραία Γέλεν, η οποία χρηματοδοτεί —με τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων— όποιον της υποδείξουν οι Σιωνιστές! Μόνον ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν έχουν κατά καιρούς σώσει τους Εβραίους τοκογλύφους των τραπεζών και του χρηματιστηρίου με κόστος πάνω από δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια!!!



Το ίδιο ευθυγραμμισμένο —ΜΟΝΟΝ με τα σιωνιστικά συμφέροντα— είναι και το State Department! …Και αυτό, ως ο κύριος «βραχίονας» της εξωτερικής πολιτικής τού αμερικανικού κράτους, ξοδεύει επίσης το χρήμα και το «αίμα» τού αμερικανικού λαού, για ν’ αυξήσει τα κέρδη των Σιωνιστών παγκοσμίως!!! …Και αυτό έχει γίνει μια «υπηρεσία», η οποία απλά εκτελεί την «ατζέντα» τής ΜΟΣΑΝΤ!!! Υπό την ηγεσία των Εβραίων Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Γέλεν, Νιούλαντ, αποφάσισε να συνεχί­ζει να πληρώνει τον πόλεμο του Εβραίου Ζελένσκι, παρ’ όλο που ο αμερικανικός λαός δείχνει έντονα τη θέλησή του ν’ απεμπλακεί απ’ αυτήν τη βρώμικη και εξόχως δαπανηρή υπόθεση …Η ίδια αυτή Κυβέρνηση που ταυτόχρονα στηρίζει το δολοφονικό καθεστώς τού Τελ Αβίβ, παρ’ όλη τη διεθνή κατακραυγή, η οποία μετακυλίεται και στον ίδιο τον αμερικανικό λαό!



ΜΟΝΟΝ τα συμφέροντα αυτών των Εβραίων αντιλαμβάνεται ο Λευκός Οίκος σαν εκτέλεση της συνταγματικής «εντολής» με στόχο την «αμερικανική ευημερία»! Όμως, οι συνταγματικές «εντολές» δεν περιορίζονται μόνον στην έννοια της ευημερίας …Συνεχίζονται κι αγγίζουν το θέμα της εσωτερικής «εγχώριας ηρεμίας»! Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει και το Υπουργείο Εσωτερικών και Ασφάλειας! …Το Υπουργείο τού Εβραίου Μαγιόρκας, ο οποίος κρατά ανοικτά τα σύνορα του αμερικανικού κράτους κι έχει αφήσει εκατομμύρια επικίνδυ­νων ΛΑΘΡΟμεταναστών να διασκορπιστούν ανεξέλεγκτα μέσα στις ΗΠΑ, λειτουργώντας ως δυνάμει «ωρολογιακή βόμβα», που κανένας δεν γνωρίζει πότε αυτή θα «σκάσει» και πόσο τεράστια ζημιά θα κάνει στην αμερικανική κοινωνία! …Εκατομμύρια οπλισμένων πλέον ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίοι περιμένουν ένα «νεύμα» από το FBI ή την Antifa, για να αιματοκυλίσουν τον λαό σε περίπτωση που αυτός αμφισβητήσει τα «αφεντικά»!


Για τη Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ δεν συζητάμε καν! …Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! …Υπάρχει ΜΟΝΟΝ για να εξυπηρετεί και να «ξεπλένει» Εβραίους εγκληματίες! …Είναι η Δικαιοσύνη η οποία εξυπηρετεί ΜΟΝΟΝ τους Εβραίους και τους πλούσιους φίλους τους …Η Δικαιοσύνη που τον Εβραίο μεγαλοαπατεώνα Μπάνκμαν τον έστειλε —«φρουρούμενο»— για διακοπές με τους γονείς του, στην έπαυλη που τους αγόρασε με τα χρήματα της απάτης! …Η Δικαιοσύνη που προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού τη «συνεταίρισσα» του Εβραίου παιδεραστή Επστάιν, την Εβραία Μάξγουελ. Ο Εβραίος Γκάρλαντ —ο οποίος παριστάνει και το θύμα του Ολοκαυτώματος— «εργα­λειο­ποίησε» τη Δικαιοσύνη και χρησιμοποιεί το ίδιο το FBI σαν υπηρεσία τής Mossad! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία υπερασπίστηκε —μέχρι τέλους— τον Εβραίο παιδεραστή Επστάιν και τον Εβραίο «υπερασπιστή» και όμοιό του Ντέρσοβιτς! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία καταδιώκει ή απαλλάσσει όποιον βολεύει τα σιωνιστικά συμφέροντα! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία δεν στράφηκε εναντίον τής Pfizer τού Εβραίου Μπουρλά που κατηγορείται επισήμως από ολόκληρες Πολιτείες για τον θάνατο χιλιάδων Αμερικανών πολιτών! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία δεν διερεύνησε ΠΟΤΕ πώς ακριβώς οι Εβραίοι τοκογλύφοι, μέσα σε μία νύχτα και με «άλλοθι» τη δήθεν «Πανδημία», άρπαξαν πάνω από 5 τρισεκατομμύρια δολάρια από το «πορτοφόλι» τού αμερικανικού λαού! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία φυλάκισε αθώους Αμερικανούς πολίτες μόνο και μόνο για να δημιουργήσει και να δικαιολογήσει την απάτη τής Εισβολής στο Καπιτώλιο! …Τη Δικαιοσύνη, η οποία δεν διερεύνησε ποτέ ποιοι έκαψαν ζωντανά τα παιδιά τού Μάουι!!!



Η ίδια αυτή Δικαιοσύνη τού Εβραίου Γκάρλαντ, είναι εκείνη που απειλεί τους πολίτες με το δικό της FBI! …Το συνωμοτικό FBI, το οποίο άφησε απροστάτευτο τον Τραμπ στην Πενσυλβάνια! …Το FBI, το οποίο έκανε την επιδρομή στο σπίτι τού Τραμπ κι ανακάτευε τα εσώρουχα της Μελάνια! …Το FBI, το οποίο αποφάσισε «μόνο του» ότι το «laptop» τού Χάντερ Μπάιντεν ήταν αποτέλεσμα ρωσικής συνωμοσιολογίας! …Το FBI, το οποίο προστάτευε τον ίδιο Χάντερ στα ξενοδοχεία στα οποία έκανε χρήση ναρκωτικών σε πάρτι με πόρνες! …Το FBI, το οποίο στον Λευκό Οίκο —και άρα στο πιο καλά φυλασσόμενο κτίριο στον κόσμο— δεν μπόρεσε να βρει ποιος έβαλε ναρκωτικά στα ντουλάπια του! …Το FBI, το οποίο ελέγχει ολόκληρο το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κι επιτρέπει στους ΛΑΘΡΟμετα­νάστες ν’ αυτοχρηματοδοτούνται εις βάρος τού αμερικανικού λαού! …Το FBI, το οποίο κάνει ναζιστικού τύπου εφόδους στα σπίτια πολιτών, οι οποίοι ως γονείς διαμαρτύρονται για τη «μόλυνση» των παιδιών τους από τις ασχήμιες των ανώμαλων στα σχολεία.

Αυτό είναι το σύγχρονο σιωνιστικό κράτος των ΗΠΑ, το οποίο «διασφαλίζει» απόλυτα την ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ των Αμερικανών πολιτών και των Εβραίων ιδιοκτητών του! …Το κράτος των δισεκατομμυριούχων Φινκ, το οποίο φορτώνει το σύνολο των θυσιών και του αίματος που απαιτεί ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ στις «πλάτες» των φτωχών Αμερικανών …την ίδια ώρα που οι οικογένειές τους μετράνε κέρματα για ν’ αγοράζουν τρόφιμα! …Το κράτος των δισεκατομμυριούχων Σιωνιστών, το οποίο σπουδάζει τα παιδιά τους τζάμπα με υποτροφίες και τα βολεύει υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, την ώρα που τα παιδιά των κοινών Αμερικανών πνίγονται στα φοιτητικά χρέη, για να καταλήξουν άνεργα στα γκαράζ των γονιών τους! …Το κράτος των μονίμως ατιμώρητων Εβραίων, οι οποίοι μπορούν ν’ αποτολμήσουν τα πάντα, γιατί απλούστατα γνωρίζουν ότι θα προστατευτούν από τους διώκτες τους για ό,τι κι αν έχουν κάνει! Αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός, ο οποίος επιτρέπει στους Εβραίους να αλώνουν όλους τους χώρους τής αμερικανικής οικονομίας, είναι το βασικό μέλημα του σιωνιστικού παρακράτους!…


…Το σιωνιστικό παρακράτος, που —όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε— η μόνη του «αγωνία» είναι να ευνοηθεί η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, να πολλαπλασιαστούν τα σιωνιστικά κέρδη από τον παγκόσμιο ιμπερια­λισμό που ασκεί το αμερικανικό κράτος και βέβαια να εξασφαλίζονται πάντα οι «πλάτες» τής ατιμωρησίας τού δολοφονικού Ισραήλ. Αυτά τα συμφέροντα φροντίζει πάντα να «ταΐζει» με «φρέσκο» αμερικανικό χρήμα η «μπαγιάτικη» Γέλεν. Αυτήν «ταΐζει» το σιωνιστικό παρακράτος, το οποίο, μέσω της διαφθοράς —είτε επίσημης είτε ανεπίσημης—, ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ τα δύο σώματα του Κογκρέσου! …Το παρακράτος, το οποίο επιτρέπει στις «Πελόσι» να πλουτίζουν ανεξέλεγκτα, αλλά ταυτόχρονα —για τους δικούς του ελεγκτικούς σκοπούς— χρηματοδοτεί όλους τους πολιτικούς εξίσου! Όπως αποδείχθηκε πρόσφατα, το IPAC, το οποίο είναι ο «ταμίας» τού Σιωνισμού στις ΗΠΑ, χρηματοδοτεί και «συμβουλεύει» εξίσου ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς καί των ΔΥΟ κομμάτων τού Κογκρέσου! Καθόλου παράξενο λοιπόν που, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Αύγουστου τού 2012, το ποσοστό δημοτικότητας του Κογκρέσου μεταξύ των Αμερικανών ήταν μόνον 10%, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μόνον ένας στους δέκα Αμερικανούς είχε μεγάλη ή αρκετά μεγάλη εμπιστοσύνη στον θεσμό!

Αυτό το «όργανο», το οποίο το είδαμε live να εξευτελίζεται, είναι αυτό το οποίο ελέγχει δήθεν την Εκτελεστική Εξουσία με τον «πήχη» των συμφερόντων τού αμερικανικού λαού —όπως προβλέπει το Σύνταγμα—. Αυτό το «όργανο» έχει κάνει «πατσαβούρα» το Σύνταγμα! Αυτό το «όργανο» απαρτίζεται από τους δουλικούς εκείνους «κομπάρσους», οι οποίοι χειροκροτούν όρθιοι όποιον Σιωνιστή καραγκιόζη τούς βάζουν μπροστά τους. Αυτό το «όργανο» καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τού Σιωνιστή Μπάιντεν αυτήν τη «δέσμευση» για την προστασία των εβραϊκών συμφερόντων στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο Πλανήτη τη σεβάστηκε ως «θεία εντολή».

Όμως, όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτήν την «καταραμένη» Δημοκρατία, την οποία απεχθάνονται οι μαρξιστές Εβραίοι, οι θητείες κάποτε φτάνουν στο τέλος τους! Αυτό το τέλος τώρα τους τρομάζει. Γιατί τους τρομάζει; …Γιατί έχουν δύο «μέτωπα» ανοικτά απέναντι στα θύματά τους, που είναι οι Αμερικανοί πολίτες. Εξαιτίας των δημοκρατικών διαδικασιών, τις οποίες απεχθάνονται, κοινοί πολίτες μπορούν είτε να τους αρπάξουν την εξουσία μέσω του Τραμπ είτε να απορρίψουν τον διορισμό του «εκλεκτού» τους ως υποψηφίου τού Δημοκρατικού κόμματος! Εάν το πρώτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία σφαίρα —όπως και είδαμε να επιχειρούν να το κάνουν εις βάρος τού Τραμπ—, το δεύτερο είναι λίγο πιο σύνθετο. Με μία σφαίρα μπορείς να «σβήσεις» έναν αντίπαλό σου από τη «λίστα», αλλά δεν μπορείς με έναν εξίσου απλό τρόπο να «γράψεις» το όνομα του «εκλεκτού» σου στο «κουδούνι» τού Λευκού Οίκου! …Δεν είναι δηλαδή μόνον ο Τραμπ που τους απειλεί …Είναι και ο διάδοχος του άχρηστου Μπάιντεν που πρέπει να «διοριστεί» ως υποψήφιος για Πρόεδρος!

Από τη στιγμή λοιπόν που τα αφεντικά δεν μπορούν —για προσχηματικούς λόγους— να εκμεταλλευτούν τη Δημοκρατία και τις διαδικασίες της, όπως φαίνεται δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μην τις σεβαστούν καν και να πάνε κατευθείαν στη «Δικτατορία τού Σιωνισμού» …Τη «Δικτατορία των Μαρξιστών», που, όταν δεν τους βολεύει —ούτε καν στο θεωρητικό επίπεδο— η «βιτρίνα» μιας δήθεν «δημοκρατίας», δεν έχουν πρόβλημα να την καταργήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους με τα «δακτυλίδια» των «εκλεκτών»! …Μικρό το κακό γι’ αυτούς, οι οποίοι έστησαν και χρηματοδότησαν τόσο τον Χίτλερ όσο και τον Στάλιν! Από τη στιγμή που αντιλαμβάνονται τους Αμερικανούς ως εχθρούς —είτε ως πολίτες που ψηφίζουν τον Πρόεδρο είτε ως Δημοκρατικούς που επιλέγουν τον υποψήφιο για τις εκλογές—, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν.

Εάν μέχρι τώρα υπήρχε ένας προσχηματικός σχεδιασμός, ο οποίος επέτρεπε στα δήθεν δημοκρατικά κόμματα να έχουν μια «βιτρίνα» δημοκρατίας, επιτρέποντας στους οπαδούς τους να συμμετέχουν με την ψήφο τους στην ανάδειξη του υποψηφίου τού κόμματος για την Προεδρία, τώρα αυτό έπαψε να ισχύει! …Ένα ψευδοδικαίωμα τους έδωσαν όλο κι όλο για «βιτρίνα» και τώρα, που φοβούνται, γιατί δεν αρκούνται πλέον τις μεθοδεύσεις τους απέναντί τους, τούς το αφαίρεσαν …Αναμφισβήτητα ψευδοδικαίωμα εάν υποθέσουμε ότι απλοί πολίτες είχαν κάποια ουσιαστική συμμετοχή στην επιλογή τού υποψηφίου —από τη στιγμή που τα πάντα «εξαγοράζονται» από τους χορηγούς σε άτυπες εκλογικές διαδικασίες, οι οποίες δεν μπορούν να ελεγχθούν για την νομιμότητά τους, εφόσον ανήκουν στη σφαίρα τής ιδιωτικής δραστηριότητας—. Έστω όμως και σ’ αυτόν τον αστείο «βαθμό» τής συμμετοχής τους αυτήν τη στιγμή θεωρήθηκε ανεπιθύμητο και επικίνδυνο το ψευδοδικαίωμα αυτό και τους το στέρησαν!

Εδώ βέβαια βρίσκεται και η ειρωνεία. Αυτοί, οι οποίοι δεν δίστασαν να μπουν —με πληρωμένους οπαδούς τους— στις αντίστοιχες διαδικασίες των Ρεπουμπλικάνων, προκειμένου να τις νοθεύσουν εις βάρος τού Τραμπ, είναι οι ίδιοι που δεν επιτρέπουν καν στους Δημοκρατικούς οπαδούς τους να έχουν «λόγο» στην επιλογή τού δικού τους υποψηφίου! …Ούτε αυτό το δικαίωμα της πλάκας είναι πλέον σεβαστό!


Το κόμμα τού Εβραίου Σούμερ και του σιωνιστικού «διευθυντηρίου» που βρίσκεται πίσω από αυτόν «αποφά­σισε» να επιβάλει την Καμάλα Χάρις …Τη χαζοχαρούμενη με το pronounces «SHE» και το IQ κομοδίνου! …Μια παντελώς άσχετη με όλα τα θέματα σύζυγο του Εβραίου Έμχοφ, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει «πρώτος Κύριος» των ΗΠΑ. Αυτή είναι η «εκλεκτή» τού Σόρος και των λοιπών τοκογλύφων και πολεμοκάπηλων Εβραίων.

Είναι μάλιστα τόσο βδελυροί, κακοήθεις και δόλιοι οι Δημοκρατικοί, που τώρα θα επιχειρήσουν να της δώσουν «πόντους» με όλους τους τρόπους. Μέχρι και «επαναστάτρια» κατά των Σιωνιστών θα την εμφανίσουν, για να της δώσουν ψήφους. Θα εκμεταλλευτούν —με «τζάμπα» μαγκιές— μέχρι και την επίσκεψη Νετανιάχου …Την επίσκεψη του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Νετανιάχου. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν «πλάτες» στον Νετανιάχου, για να μπορεί αυτός επί μήνες ολόκληρους να χρησιμοποιεί αμερικανικό πολεμικό υλικό εναντίον παιδιών, είναι εκείνοι οι οποίοι —με πρώτη τη «δημοκράτισσα» Καμάλα— θα τον «σνομπάρουν» στην επίσκεψή του! …Οι μόνοι που θα το κάνουν με την άδεια των «αφεντικών»!

Είναι φανερό ότι το κόμμα των Εβραίων —και προκειμένου να καρπωθεί κάποιες ψήφους από αυτούς οι οποίοι είναι εξοργισμένοι από τη στάση τού Ισραήλ— θα προσπαθήσει να «φορτώσει» τον «μουτζούρη» τού φιλοσιωνισμού και των εγκλημάτων κατά τής ανθρω­πότητας στους Ρεπουμπλικάνους! …Όπως ακριβώς προσπάθησε η ίδια Καμάλα Χάρις να κάνει με την εγκληματική πολιτική που ακολουθήθηκε από τους Δημοκρατικούς στα σύνορα με το Μεξικό και πήγε να τη «φορτώσει» αυθαίρετα στον Τραμπ. Τώρα θα απολαύ­σουμε «αντισιωνιστικό» σώου από τους Σιωνιστές, για να «δουλέψουν» όσο μπορούν τους Αμερικανούς ψηφοφό­ρους.

Εάν σκεφτεί κάποιος το μέγεθος των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από την εξουσία που αυτήν τη στιγμή διαχειρίζονται αντιλαμβά­νε­ται πόσο πολύ αποφασισμένοι είναι να την κρατήσουν …Να την κρατή­σουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ …όσο κι αν αυτό κοστίσει στον αμερικανικό λαό!!! …Ακόμα και να δολοφονή­σουν τον Τραμπ θα επιχειρήσουν εκ νέου, εφόσον η «πόλωση» τους ευνοεί! Τώρα, που είναι απολύτως «ξεθυμασμένοι» —μετά από την αντιαμερικανική και αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησαν κι εξουθένωσε τον αμερικανικό λαό— ένας αιματηρός εμφυλιοπολεμικού τύπου διχασμός θα τους «σώσει»! …Μερικοί νεκροί και πήρε «φωτιά» η πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, που θα βάλει τους δύο και μοναδικούς πολιτικούς «μονομάχους» στον ίδιο παρονομαστή. Η «δαιμονοποίηση» του Τραμπ και η τρομοκρατία των ΜΜΕ για τη «White Supremacy » —η οποία υποτίθεται «κρύβεται» πίσω του και θα «εμφανιστεί» μετά τη νίκη του— είναι ικανή να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με βίαιους και ένοπλους κρατι­κούς και παρακρατικούς «βραχίονες» να περιφέρονται ανεξέλεγκτα μέσα στο αμερικανικό κράτος, είναι έτοιμοι για κάθε έγκλημα το οποίο μπορεί να τους δώσει το εκλογικό αποτέλεσμα που επιθυμούν. FBI, CIA, Mossad, Antifa, BLM, είναι συγκοινωνούντα δοχεία τής ίδιας εξουσίας, η οποία είναι έτοιμη να «πυροβολήσει» τον αμερικανικό λαό. Για όσο διάστημα η μοναδική πραγματική Υπερδύναμη του Κόσμου λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ των συμφερόντων τού παγκόσμιου Σιωνισμού και του Ισραήλ, η ανθρωπότητα θα κινδυνεύει! …Θα κινδυνεύει με πολέμους, προσφυγιά, φτώχεια, «πανδημίες», ναρκωτικά και στο τέλος πείνα …Πολύ πείνα!


Ό,τι μπορεί να τους εξυπηρετήσει για να διατηρήσουν την εξουσία τους ή να αυξήσουν τα πλούτη τους θα το κάνουν …όσο επώδυνο κι αν είναι για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ενδοιασμό να πραγματοποιήσουν το οποιοδήποτε έγκλημα, γιατί απλούστατα ΔΕΝ αντιλαμβάνονται τους υπόλοιπους ανθρώπους ως τέτοιους! …Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ έλεος για τα «Γκόεμ»! Το είδαμε να συμβαίνει μ’ αυτούς που πανηγύριζαν επάνω στα πτώματα των παιδιών τής Γάζας! …Δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ έλεος για το ανθρώπινο είδος αυτοί, οι οποίοι μέσα στα άρρωστα μυαλά τους αισθάνονται «θεοί»! Οι ΗΠΑ —και μαζί τους ολόκληρη η ανθρωπότητα— μέχρι τις αμερικανικές εκλογές θα βαδίσουν σε ένα επικίνδυνο «μονοπάτι» επάνω από το χάος. Εάν δεν προσέξει η ανθρωπότητα, θα «χαθεί», γιατί τέτοιοι άθλιοι «θεοί» μόνον στην «Άβυσσο» μπορούν να την οδηγήσουν!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου