Εθνική Ελλάδος γεια σου!!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική Ελλάδος γεια σου!!!

  «Γιατί δεν ενώνονται μεταξύ τους, κάτω από ένα κόμμα, και να πολεμήσουν όλοι μαζί το σύστημα»;   Πρέπει να γίνει ευρέως αντιληπτό ότι ...

 





«Γιατί δεν ενώνονται μεταξύ τους, κάτω από ένα κόμμα, και να πολεμήσουν όλοι μαζί το σύστημα»;

 


Πρέπει να γίνει ευρέως αντιληπτό ότι ο αντίπαλος μας δεν είναι η δεξιά ή η αριστερή ή η κεντρώα ιδεολογία. Αντίπαλος μας και εχθρός μας είναι η νέα τάξη πραγμάτων και όσοι την υπηρετούν και την επιβάλλουν. Αυτή θεωρώ ότι είναι η «φόρμουλα» της λύσης για να νικηθεί το τέρας της «Λερναίας Ύδρας» και να απελευθερώσουμε σταδιακά την πατρίδα μας και τη κοινωνία μας από τους νεοταξίτες…

 

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

 

Ως γνωστόν φίλοι μου, αυτές τις μέρες διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το Euro 2024. Πριν 20 χρόνια στις 4/7/2004 η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο.

 

Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε χώρα της Ευρώπης, ενώνονται στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της πατρίδας τους και μάχονται όλοι μαζί για την νίκη της χώρας τους. Ακούγεται επίσης ότι πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στο επόμενο έτος, θα έχουμε πρόωρες εθνικές εκλογές. Ο συνδυασμός αυτών των δύο γεγονότων μου έφερε κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου, που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

 

Θεωρώ, ότι υπάρχουν αρκετές ισχυρές και άξιες προσωπικότητες στην χώρα μας που είναι ενάντια στην ΝΤΠ. Πολλοί από αυτούς, προσπαθούν μέσω των εκλογών να μπουν στην βουλή ώστε να πολεμήσουν το σύστημα εκ των έσω. Έτσι δημιουργούνται πολλά μικρά πατριωτικά κόμματα και υπάρχουν και αρκετοί ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

 

Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα, να διασπάται το μέτωπο ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων και να μην εκλέγεται κανένα πατριωτικό κόμμα και κανείς ανεξάρτητος υποψήφιος. Αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Αυτό είδαμε και στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

 

Αυτό το φαινόμενο ενώ είναι ιδιαίτερα αρνητικό είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτό και συμβαίνει. Και αναρωτιούνται πολλοί: "Γιατί δεν ενώνονται μεταξύ τους, κάτω από ένα κόμμα, και να πολεμήσουν όλοι μαζί το σύστημα";

 

Γιατί πρώτον, τα άτομα αυτά, πέρα από την κοινή τους δράση ενάντια στο κατεστημένο, προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Ανήκουν είτε στη δεξιά είτε στην αριστερά είτε στο κέντρο είτε σε συνδυασμό πολιτικών χώρων όπως κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά κτλ. Επιπρόσθετα, οι ιδρυτές αυτών των μικρών κομμάτων δεν δέχονται άλλον εκτός από τους εαυτούς τους να είναι αρχηγοί του κόμματος που ίδρυσαν.

 

Ακόμη, παρόλο που αυτά τα άτομα έχουν κοινές θέσεις γύρω από τα έργα της νέας τάξης πραγμάτων, μεταξύ τους έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που τους χωρίζουν. Όπως κοινωνική και ακαδημαϊκή μόρφωση, ηθικό και θρησκευτικό επίπεδο, νοοτροπία και συμπεριφορά κ.τ.λ.

 

Οι παραπάνω λόγοι, θεωρώ ότι είναι οι κύριοι λόγοι που αυτά τα άτομα δεν ενώνονται κάτω από ένα κοινό κόμμα, για να πολεμήσουν τα κόμματα που είναι "υπηρέτες" της νέας τάξης πραγμάτων και να τους νικήσουν στο εκλογικό πεδίο της μάχης, ώστε να πάρουν την εκτελεστική εξουσία.

 

Αυτά τα μικρά κόμματα επίσης, σε αντίθεση με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ΔΕΝ έχουν προώθηση των θέσεων τους και των υποψηφίων τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ΔΕΝ έχουν οικονομική υποστήριξη από το κράτος, ΔΕΝ έχουν πολιτικά γραφεία και σοβαρή κομματική οργάνωση.

 

Όλοι οι παραπάνω λόγοι έχουν ως αποτέλεσμα αυτά τα κόμματα να μένουν εκτός Βουλής και σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαλύονται. Και μετά να δημιουργούνται καινούρια που στο μέλλον θα έχουν κι αυτά την ίδια τύχη όπως τα προηγούμενα. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα "αφεντικά" της νέας τάξης πραγμάτων και για αυτό δεν ανησυχούν από τη δράση κάθε τέτοιου κόμματος.

 

Αυτό το πρόβλημα φαντάζει άλυτο. Πιστεύω όμως φίλοι μου, ότι υπάρχει ο τρόπος να ενωθούν αυτά τα μικρά κόμματα και οι προσωπικότητες και να ξεπεραστούν τα παραπάνω εμπόδια και προβλήματα. Αναφέρω παρακάτω τις σκέψεις μου...

 

Προ των επόμενων εθνικών εκλογών, οι πρόεδροι από τα μικρά κόμματα και οι πολιτικές προσωπικότητες που τάσσονται ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων και δεν έχουν την οποιαδήποτε εξάρτηση από οποιοδήποτε σύστημα εξουσίας, μπορούν να ενωθούν κάτω από μια "ενιαία πολιτική πλατφόρμα" που θα δημιουργηθεί ΜΌΝΟ για τις εκλογές.

 

Αυτή η "πολιτική πλατφόρμα" θα κατέλθει στις εκλογές με όλους τους πολιτικούς υποψηφίους που είναι πραγματικά ανεξάρτητοι και είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων. Με αποτέλεσμα αυτή να λάβει το άθροισμα των ψήφων που θα λάμβανε το κάθε μικρό κόμμα.

 

Αυτή η "πολιτική πλατφόρμα" ΔΕΝ θα έχει αρχηγό. Μόνο συντονιστική επιτροπή πολιτικού αγώνα.Το κάθε άτομο θα εκφράζει τις δικές του θέσεις και απόψεις. Μοναδικό προαπαιτούμενο θα είναι, όσα άτομα θα είναι οι υποψήφιοί της, να έχουν συμφωνήσει και αποδεχτεί, ένα ΜΑΝΙΦΈΣΤΟ ΑΓΏΝΑ ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.

 

Μέσω της "ενιαίας πολιτικής πλατφόρμας" θα συγκεντρωθεί ένας αριθμός ψήφων μεγαλύτερος από το ελάχιστο αριθμό ψήφων που απαιτείται για την εκλογή ενός κόμματος(3%), με συνέπεια να εκλεγούν τουλάχιστον δέκα πρόεδροι ως βουλευτές.Το πρώτο κύριο εμπόδιο της νέας τάξης πραγμάτων θα έχει ξεπεραστεί με αυτόν τον τρόπο...

 

Μετά την εκλογή τους θα διαλυθεί η "πολιτική πλατφόρμα" και θα συνεχίσουν μόνοι τους στα κόμματα όπου ξεκίνησαν ή ως ανεξάρτητοι πολιτευόμενοι εάν δεν στήριζαν κάποιο κόμμα και ήταν μόνοι τους.

 

Με αυτόν τρόπο ο κάθε εκλεχθέντας και το κάθε μικρό κόμμα θα μπορεί να εκφράζει τη δική του πολιτική ιδεολογία και θέσεις χωρίς να συμβιβάζεται από ενώσεις. Επίσης οι πρόεδροι θα μπορούν να είναι ηγέτες στο κόμμα που δημιούργησαν και ΔΕΝ θα υπάρχει διχόνοια για το ποιος θα είναι ο αρχηγός όλων.

 

Μέσα στη βουλή θα ενώνονται όλοι αυτοί ΜΌΝΟ ενάντια στα νομοσχέδια της κυβέρνησης που υπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων! Μέσω αυτής της εξέλιξης, θα δημιουργηθούν στην βουλή, δύο πολιτικά στρατόπεδα. Το ένα πολιτικό στρατόπεδο θα είναι τα συστημικά κοινοβουλευτικά κόμματα, που υπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων και το άλλο πολιτικό στρατόπεδο θα είναι αυτό, που θα μάχεται ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.

 

Βαθμιαία, το στρατόπεδο που μάχεται τη νέα τάξη πραγμάτων, θα δυναμώνει συνεχώς, λόγω περισσότερης προβολής από τα ΜΜΕ, οικονομικής επιχορήγησης από το κράτος, δημιουργία πολιτικών γραφείων, καλύτερης οργάνωσης κτλ. Ταυτόχρονα, θα δυναμώνει λόγω της αλήθειας που θα εκφράζει και των πολιτικών του θέσεων και αρχών που θα ωφελούν το λαό και τη χώρα μας...

 

Τότε θέλω να πιστεύω, ότι θα συμβεί ακόμα ένα θετικό γεγονός. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς που συνήθως απέχουν ή που στηρίζουν τώρα τα υφιστάμενα κοινοβουλευτικά κόμματα, θα στηρίξουν τους υποψηφίους της "ενιαίας πολιτικής πλατφόρμας". Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί θα έχουν πειστεί, ότι αυτοί μπορούν πλέον να αναμετρηθούν με τα κόμματα της νέας τάξης πραγμάτων.

 

Θα νοιώσουν δηλαδή ότι μπορούν να βασιστούν πάνω τους και ότι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας και αναγέννησης της χώρας. Τότε, τα κόμματα της νέας τάξης πραγμάτων, θα γκρεμιστούν σταδιακά σαν "χάρτινοι πύργοι" και τα αφεντικά της νέας τάξης πραγμάτων θα χάσουν την εκτελεστική εξουσία της χώρας μας.

 

Πρέπει να γίνει ευρέως αντιληπτό ότι ο αντίπαλος μας δεν είναι η δεξιά ή η αριστερή ή η κεντρώα ιδεολογία. Αντίπαλος μας και εχθρός μας είναι η νέα τάξη πραγμάτων και όσοι την υπηρετούν και την επιβάλλουν. Αυτή θεωρώ ότι είναι η "φόρμουλα" της λύσης για να νικηθεί το τέρας της "Λερναίας Ύδρας" και να απελευθερώσουμε σταδιακά την πατρίδα μας και τη κοινωνία μας από τους νεοταξίτες.

 

Κάτι ανάλογο δηλαδή φίλοι μου με αυτό που γίνεται με την Εθνική Ελλάδος. Μαζεύονται οι καλύτεροι παίκτες από τις διάφορες ελληνικές ομάδες και ενώνονται για λίγο διάστημα με έναν κοινό σκοπό. ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ!!! Ύστερα, ο κάθε παίκτης γυρίζει και πάλι πίσω στην ομάδα του. Αυτά ως σκέψεις και συγγνώμη για το ... "σεντόνι"...

 

Καλή λευτεριά Έλληνες!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου