Family Pride Θεσσαλονίκης: «Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» - Ηχηρή απάντηση της Ελληνικής Οικογένειας απέναντι στα σχέδια της Νέας Τάξης (Video’s – Φωτογραφίες) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Family Pride Θεσσαλονίκης: «Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» - Ηχηρή απάντηση της Ελληνικής Οικογένειας απέναντι στα σχέδια της Νέας Τάξης (Video’s – Φωτογραφίες)

  «Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματα με το όνομά τους» ήταν το μήνυμα των διοργανωτών, που ανέφεραν ακόμα ότι «Ο όρος οικογένε...

 





«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματα με το όνομά τους» ήταν το μήνυμα των διοργανωτών, που ανέφεραν ακόμα ότι «Ο όρος οικογένεια είναι μοναδικός». – Με αυτές τις εικόνες υπάρχει ακόμα ελπίδα…!

 


«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν το Σάββατο (6/7) στο Family Pride που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχετικό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες». Οργή της κοινωνίας για το άθλιο νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα…

 

Στην Θεσσαλονίκη αυτό που ήταν δίκαιο έγινε όντως πράξη. Η πρώτη παρέλαση υπερηφάνειας, αλλά για τους ΜΗ ΛΟΑΤΚΙ, για αυτούς που χρόνια καταδιώκονται από το αδυσώπητο σύστημα του εκφυλισμού και των ΛΟΑΚΤΙ, αυτούς που η κυβέρνηση της χώρας τιμωρεί συστηματικά επειδή δεν ασπάζονται τον «trendy» LΟΑΤΚΙ-σμό και την καταστροφή της ζωής παιδιών μέσω της υιοθεσίας τους από δύο «μπαμπάδες» ή δύο «μαμάδες»...!

Δυστυχώς η αντίστοιχη συγκέντρωση «Family Pride» της Αθήνας δεν πραγματοποιήθηκε καθώς είχε ήδη απαγορευθεί από την προηγούμενη ημέρα με «δημοκρατικές» διαδικασίες. Ο λόγος ήταν το ταυτόχρονο κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση από τις συλλογικότητες «Πρωτοβουλία αντιφασιστ(ρι)ών από τα νότια προάστια & αλληλέγγυα» και «Πρωτοβουλία ατόμων ενάντια στο family pride» οι οποίες, όπως μας ενημερώνει «αντικεμενικά» η Εφημερίδα των Συντακτών (εδώ), «είχαν εξαγγείλει αντιφασιστική συγκέντρωση, για την ίδια μέρα (Σάββατο) στις 6 το απόγευμα,. στην προκυμαία του Φλοίσβου.». Λέγοντας ξεκάθαρα και «αντικειμενικά» πως το «Family Pride» ήταν ένα… «Φασιστικό» κάλεσμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η «στρατευμένη» αριστερά όταν ακούει της λέξεις «οικογένεια», «Ελλάδα», «Σημαία» βγάζει…σπυράκια…!



Πίσω στο θέμα μας…Λίγο μετά τις 21:00 του Σαββάτου ολοκληρώθηκε στον Λευκό Πύργο από όπου ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση του «Family Pride», που αποτέλεσε μια ηχηρή απάντηση απέναντι στο Europride 2024, που κράτησε σε ομηρία τη Θεσσαλονίκη για εννέα ολόκληρες ημέρες…προβάλλοντας τη διαστροφή ως κάτι το φυσιολογικό όπως την παρακάτω εικόνα…

«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά»

 

«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν το Σάββατο (6/7) στο Family Pride που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχετικό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες».

 

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αλλά και άλλα στελέχη του δεξιού πολιτικού χώρου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του συγκεκριμένου Pride ήταν η ανάλυση του δημογραφικού προβλήματος, όπως επίσης και το να σταλούν μηνύματα στους νέους για τη σημασία της παραδοσιακής οικογένειας. 

Κατά τις ομιλίες, επισημάνθηκε πως στόχος είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση να λάβει το μήνυμα έτσι ώστε να στηρίξει εμπράκτως την ελληνική οικογένεια «που αποτελείται από μητέρα, πατέρα και παιδιά» όπως ανέφεραν κατ’ επανάληψη οι διοργανωτές.








Μετά τις ομιλίες και αφού έψαλαν τον εθνικό ύμνο και άφησαν στον αέρα μπαλόνια (ροζ και γαλάζια) οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην κεφαλή άτομα κρατούσαν ελληνικές σημαίες και λάβαρα ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που έφεραν μαζί τα παιδιά τους τα οποία κρατούσαν μπαλόνια, ενώ κάποια παιδιά κρατούσαν σημαία «ορθοδοξία ή θάνατος». Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν επίσης πανό, μεταξύ των οποίων και ένα στο οποίο αναγράφεται το μήνυμα «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά - Οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή», στο οποίο απεικονίζεται ένας πατέρας και με μία μητέρα, με το παιδί της αγκαλιά..Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα όπως: «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία» και «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», όπως και ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου