Και ξαφνικά ο Ερντογάν απειλεί με εισβολή το Ισραήλ – Άμεση και εξίσου απειλητική απάντηση από τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών. Μυρίζει μπαρούτι… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Και ξαφνικά ο Ερντογάν απειλεί με εισβολή το Ισραήλ – Άμεση και εξίσου απειλητική απάντηση από τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών. Μυρίζει μπαρούτι…

  Ερντογάν προς Ισραήλ: «Θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε σε Αρτσάχ και Λιβύη» - «Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα ...

 





Ερντογάν προς Ισραήλ: «Θα κάνουμε το ίδιο που κάναμε σε Αρτσάχ και Λιβύη» - «Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και στο Ισραήλ».

 

Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών: «Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε».


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να εισβάλει στο Ισραήλ, όπως μεταδίδουν οι Times of Israel και άλλα ισραηλινά και τουρκικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε ευθέως το Ισραήλ, σε συνεδρίαση του κόμματός του και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για ευθεία παρέμβαση όπως έγινε με την περίπτωση της Λιβύης.


Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο haberler.com, αναφέρθηκε στην πρόοδο της Τουρκίας στην αμυντική βιομηχανία και είπε: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Επαρχιακής Οργάνωσης του κόμματός του στην Ριζούντα (Rize), ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ευθέως ότι η Τουρκία μπορεί να εκτέλεσει στρατιωτικές κινήσεις παρόμοιες με τις ενέργειές της στο Καραμπάχ και τη Λιβύη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στην Παλαιστίνη. «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να το κάνει αυτό στην Παλαιστίνη. Θα τους κάνουμε το ίδιο όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ (Αρτσάχ) και στη Λιβύη», δήλωσε ο Ερντογάν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να εισβάλει η Τουρκία στο Ισραήλ. Ο Ερντογάν ανακοίνωσε επίσης ότι έχει εφαρμοστεί ήδη η διακοπή όλων των εμπορικών και διπλωματικών σχέσεων με το Ισραήλ. «Διακόψαμε κάθε εμπόριο και σχέσεις με το Ισραήλ», δήλωσε.


Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών απείλησε με τη σειρά του τον Ερντογάν: «Ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσέιν»


Η ανάρτηση του ισραηλινού υπουργού ήρθε λίγες ώρες μετά τις απειλές του Τούρκου προέδρου.


Με μια ανάρτηση στο Χ ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ίσραελ Κατζ, απάντησε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος νωρίτερα απειλούσε ότι αν χρειαστεί η Τουρκία θα εισβάλει στο Ισραήλ.


Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ανήρτησε την φωτογραφία του Τούρκου προέδρου αλλά και του ιρακινού πρώην προέδρου του Ιράκ, Σαντάμ Χουσέιν, λέγοντας ότι βαδίζει στα βήματα του. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε».

Η απάντηση στον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών ήρθε από το τουρκικό ΥΠΕΞ το οποίο, σύμφωνα με το Anadolu, ανέφερε πως: «Όπως ήρθε το τέλος του γενοκτονικού Χίτλερ, έτσι θα τελειώσει και του γενοκτονικού Νετανιάχου». 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου