Μαζική Αφύπνιση. Ο «Δούρειος ίππος» για τη πτώση του κάστρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μαζική Αφύπνιση. Ο «Δούρειος ίππος» για τη πτώση του κάστρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

  Η παγκόσμια εξουσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μπορεί να πέσει φίλοι μου, μόνο όταν υπάρξει ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του λαού του κάθε κράτους.  ...

 





Η παγκόσμια εξουσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μπορεί να πέσει φίλοι μου, μόνο όταν υπάρξει ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του λαού του κάθε κράτους.

 


Η μαζική αφύπνιση, σε συνδυασμό με την ηθική ανασυγκρότηση των ανθρώπων και την μαζική αντίδραση στους ενδιάμεσους τοπικούς φορείς εξουσίας, θεωρώ ότι αποτελούν το «Δούρειο ίππο» για τη πτώση του κάστρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

Δεν μπορεί όμως να υπάρξει μαζική αντίδραση, χωρίς να υπάρξει προηγουμένως ΜΑΖΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ. Για να υπάρξει μαζική αφύπνιση, πρέπει όλοι οι αφυπνισμένοι, να γράφουν και να ανεβάζουν υλικό αφύπνισης εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και να ξεσκεπάζουν τα σχέδια τους σε καθημερινή βάση ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Ο κάθε αφυπνισμένος έχει έναν κοινωνικό περίγυρο και διαδικτυακούς φίλους στο facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν κάθε μέρα γράφει ή ανεβάζει άρθρα άλλων και φωτίζει την αλήθεια, τότε εντός ενός έτους προβληματίζει και αφυπνίζει το λιγότερο από δέκα έως εκατόν άτομα.

 

Ο αριθμός των ατόμων που θα προβληματίσει και θα αφυπνίσει εξαρτάται από την αξία του ως προσωπικότητα, το επίπεδο αφύπνισης του, την αξία του προφορικού και γραπτού του λόγου και το βαθμό δικτύωσης και κοινωνικοποίησης του.

 

Αυτό σημαίνει ότι εάν σήμερα έχουν αφυπνισθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο τουλάχιστον διακόσιες χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα, τότε σε ένα χρόνο με αυτή τη στρατηγική θα έχουν αφυπνισθεί πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα.

 

Με τη σειρά τους τα ένα εκατομμύριο άτομα, εάν κάνουν το ίδιο και ενημερώνουν συστηματικά τον πραγματικό και διαδικτυακό κοινωνικό τους κύκλο, στον επόμενο χρόνο θα έχει αφυπνισθεί η πλειοψηφία της Ελλάδας.

 

Τότε κάθε ενέργεια για αντίσταση όπως διαδήλωση, διαμαρτυρία, ομιλία, υπογραφή, πολιτικό κίνημα, πατριωτικό μέτωπο κ.α. θα υποστηριχθεί μαζικά από πολλές χιλιάδες ή εκατομμύρια αφυπνισμένους.

 

Όταν αυτή η μαζική αντίδραση ασκηθεί στους τοπικούς ενδιάμεσους φορείς εξουσίας και όχι στους ανώτατους φορείς εξουσίας, τότε οι ενδιάμεσοι φορείς εξουσίας δεν θα αντέξουν την αφόρητη πίεση και είτε θα παραιτηθούν, είτε θα συμμαχήσουν με το πλήθος των ατόμων που ασκούν την μαζική αντίσταση.

 

Σε ένα μικρό κράτος όπως είναι η Ελλάδα μας, εάν ακολουθηθεί αυτή η στρατηγική από τους σημερινούς αφυπνισμένους, τότε πιστεύω ότι μπορεί να φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα γρήγορα και εύκολα.

 

Η μαζική αφύπνιση, σε συνδυασμό με την ηθική ανασυγκρότηση των ανθρώπων και την μαζική αντίδραση στους ενδιάμεσους τοπικούς φορείς εξουσίας, θεωρώ ότι αποτελούν το «Δούρειο ίππο» για τη πτώση του κάστρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 

Γι'αυτό και δεν σιωπούμε φίλοι μου, αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε χωρίς φόβο και πάθος!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου