Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι τώρα αναπόφευκτος… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι τώρα αναπόφευκτος…

  Οι επόμενοι μήνες φέρνουν μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές. Ο κόσμος πλέον άρχισε να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Τώρα είναι η ώρα να...

 




Οι επόμενοι μήνες φέρνουν μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές. Ο κόσμος πλέον άρχισε να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πάρα πολύ και πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις σημαντικές για την επιβίωσή μας, της οικογένειας μας, και των συνανθρώπων μας.

 

 

Τα περισσότερα από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα (πόλεμος Ουκρανίας, Μέσης Ανατολής και άλλα) ήταν προσχεδιασμένα για να ξεκινήσουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, με στόχο την θυσία δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να φέρουν το αντίγραφο του «Αντιχρίστου» που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή μια Νέα Τάξη, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, μια παγκόσμια δικτατορία...

 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

 

Είναι πλέον πολύ αργά για να σταματήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. είμαστε πιο κοντά στο αδιανόητο από ποτέ

 

Η στρατιωτική συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Ρωσίας και Βόρειας Κορέας στις 19 Ιουνίου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τα δυο συμβαλλόμενα κράτη θα εμπλακούν στρατιωτικά σε περίπτωση επίθεσης εχθρικών δυνάμεων...ΑΜΕΣΑ

 

Η Β. Κορέα ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) τις στρατιωτικές της μονάδες στην Ουκρανία για να υποστηρίξει τις ρωσικές δυνάμεις που εμπλέκονται επί του παρόντος στη σύγκρουση εκεί. Η Ουάσιγκτον δήλωσε ότι τα βορειοκορεατικά στρατεύματα που στάλθηκαν στην Ουκρανία θα «σφαγιαστούν»

 

Στο μεταξύ, μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν ότι περίπου 2.000 εμπορευματοκιβώτια SRBM, αντιαρματικοί κατευθυνόμενοι πύραυλοι και άλλα πυρομαχικά μεταφέρθηκαν στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας. Αυτά τα 2.000 κοντέινερ περιείχαν περισσότερες από 200.000 οβίδες πυροβολικού των 122 mm και πάνω από ένα εκατομμύριο βλήματα πυροβολικού των 152 mm μεταξύ άλλων πυρομαχικών. Η Βόρεια Κορέα είναι μια σημαντική γέφυρα μεταξύ του Κρεμλίνου και της Κίνας, επιτρέποντας στο Πεκίνο να μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό στη Μόσχα χωρίς να πλήττει τις δυτικές κυρώσεις. 


Ο Γέροντας το 2023 «Παιδιά μου Προσέξτε τους Κορεατες, πίσω από το Ιράν θα είναι οι Κορεατες με τους Κινέζους, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους Ρώσους...» 

 

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ: Οι επόμενοι μήνες φέρνουν μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές. Ο κόσμος πλέον άρχισε να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πάρα πολύ και πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις σημαντικές για την επιβίωσή μας, της οικογένειας μας, και των συνανθρώπων μας. Τα περισσότερα από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα (πόλεμος Ουκρανίας, Μέσης Ανατολής και άλλα) ήταν ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ για να ξεκινήσουν έναν ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ για να φέρουν το αντίγραφο του «Αντιχρίστου» που θα εγκαινιάσει μια νέα ΕΠΟΧΗ μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

 

Η ΚΙΝΑ και η Β. Κορέα ήδη προετοιμάζονται για 2 μέτωπα: 

 

Α) προς την δυτική Μέση Ανατολή -Ισραήλ, αλλά και βόρεια! 


Β) Νοτιοανατολικά της Κίνας, Ταιβάν, Ιαπωνία, Αυστραλία. 



 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν από περίπου ένα χρόνο μας αποκάλυψε : ‘’Παιδιά μου θα κάνουν μεγάλη επίθεση (εννοεί Μέση Ανατολή) και τότε θα τα χάσουν όλα!!! Θα μαζευτούν όλοι οι ‘’ειδωλολάτρες ‘’ κατακτητές (παπικοί και άλλοι) αυτοί που θα πάνε να προσκυνήσουν ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΤΟ ‘’ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ’’  Στον πόλεμο που θα γίνει για την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, θα επέμβουν τότε τα Ηνωμένα Έθνη για να ‘’αποφύγουν’’ μεγαλύτερη αιματοχυσία και θα αναλάβουν για λίγο καιρό την Ιερουσαλήμ. Τα Ηνωμένα Έθνη όμως θα έρθουν στα Ιεροσόλυμα και για άλλο λόγο, για να προετοιμάσουν τον ερχομό του παγκόσμιου ηγέτη τους. Τον καιρό εκείνο θα κτιστεί και ο Ναός του Σολομώντα, διότι το τέμενος θα καταστραφεί από ‘’ΛΑΘΟΣ’’ ενός πυραύλου. Τον ναό θα τον ονομάσουν Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς (της Ιερουσαλήμ) και εκεί στα Ιεροσόλυμα θα εγκαταστήσουν την πανθρησκεία, και τον παγκόσμιο ηγέτη τους που θα έρθει ως ειρηνοποιός, και ως θρησκευτικός ηγέτης. 

 

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ έχει σταλεί από ΗΠΑ, Γερμανία και άλλες χώρες, προς τους πολίτες τους που βρίσκονται στον Λίβανο..

‘’ Εγκαταλείψτε τον Λίβανό ΤΩΡΑ ‘’ 

 

ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 Οκτ 2022 ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ: 

‘’Παιδιά μου θα γίνει μια φοβερή προβοκάτσια (ψευδή σημαία) για να κατηγορήσουν τους Ρώσους, μπορεί να είναι χημική η μια βρώμικη βόμβα, επίσης Θα προσπαθήσουν να αναζωπυρώσουν την σύγκρουση Κοσσόβου-Σερβίας, μετά θα έχουμε ένα Ντόμινο εξελίξεων που θα αναγκάσουν την Ρωσία να κάνει αυτά που σας είπα σε προηγούμενα Μηνύματα, ( δηλαδή δεν θα υπάρχει έλεος ) 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά μας τα απεκάλυψε ο Γέροντας το 2022 και σήμερα το 2024, ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν προειδοποιεί τον κόσμο ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να εξαπολύσει επίθεση με «ψευδή σημαία» σε ευρωπαϊκή πόλη χρησιμοποιώντας μια πυρηνική «βρώμικη βόμβα» και να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία. ( State of the Nation) 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  

A) ΨΕΥΔΗΣ ΣΗΜΑΙΑ: Μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας,  είναι μια πράξη που διαπράττεται με σκοπό να συγκαλύψει την πραγματική πηγή ευθύνης και να αποδώσει την ευθύνη σε άλλο μέρος, ο όρος σήμερα περιλαμβάνει χώρες που οργανώνουν επιθέσεις εναντίον τους και κάνουν τις επιθέσεις να φαίνονται ότι έγιναν από εχθρικά έθνη.  

B) ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Η «βρόμικη βόμβα» συνδυάζει συμβατικά εκρηκτικά υλικά, όπως πχ. ο δυναμίτης με ραδιενεργά υλικά, που χρησιμοποιούνται στη χημειοθεραπεία. Μπορούμε να συγκρίνουμε μια "βρόμικη βόμβα" με τις επιπτώσεις ενός ατυχήματος σε πυρηνικό εργοστάσιο, όπως του Τσέρνομπιλ το 1986». 

 

Η Ρωσία επιμένει ότι η Ουκρανία ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μια «βρώμικη βόμβα» προκειμένου να επιρρίψει την ευθύνη στη Ρωσία και να προκαλέσει κλιμάκωση του πολέμου.  

 

Ήδη ο στρατός της Ουκρανίας καταρρέει, και ίσως πολύ σύντομα, θα δούμε μια προβοκάτσια (ψευδή σημαία ) τότε το ΝΑΤΟ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ως ‘’ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ‘’ αλλά και θα εγκλωβίσουν την Ρωσία και στην Βόρεια Θάλασσα και ΑΛΛΟΥ  

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Οκτώβριο / 2022 : ‘’Παιδιά μου αν το ΝΑΤΟ μπει στην Ουκρανία όταν τους καλέσει ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, δεν θα έχει σημασία αν θα την ονομάσουν ‘’ Ειρηνευτική Δύναμη’’ διότι η κίνηση αυτή του ΝΑΤΟ για τους Ρώσους θα είναι αιτία πολέμου, η Πολωνία θα χρησιμοποιηθεί από το ΝΑΤΟ σαν μια από τις εισόδους της Νατοϊκής Δύναμης στο έδαφος της Ουκρανίας. Aν συμβεί αυτό τότε θα δείτε μια Ρωσία πολύ διαφορετική, θα μετατραπεί σε μια εξαγριωμένη αρκούδα που δεν θα λυπάται κανένα, θα είναι σαν λάβα ηφαιστείου που θα εξαφανίζει τα πάντα στο πέρασμα της….. Η Ρωσία εξαγριωμένη θα κινηθεί προς τον Νότο …..ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ….. 

 

Σας παρακαλώ πολύ μην αγνοήσετε τα σημεία των καιρών, προετοιμαστείτε έστω και τώρα, να κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και μετά αφήστε την προστασία της οικογένειας σας στα χέρια του ΧΡΙΣΤΟΥ, χωρίς την βοήθεια Του δεν θα επιβιώσουμε ούτε μια μέρα, το κακό θα κτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις, εμείς οι άνθρωποι το μόνο όπλο που έχουμε είναι η ΠΙΣΤΗ μας στην Αγία Τριάδα στον Χριστό μας στην Παναγία μας, στους Αρχαγγέλους και στους Αγίους………. ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου