Οι καιροσκόποι πολιτικοί υπάλληλοι της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και οι Έλληνες ραγιάδες που τους ανέχονται… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι καιροσκόποι πολιτικοί υπάλληλοι της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και οι Έλληνες ραγιάδες που τους ανέχονται…

  Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής και κατοχικής δημοκρατίας πυκνώνουν τις προγραμματισμένες υποχωρήσεις τους σέρνοντας την Ε...

 


Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής νεοταξικής και κατοχικής δημοκρατίας πυκνώνουν τις προγραμματισμένες υποχωρήσεις τους σέρνοντας την Ελλάδα μας αλυσοδεμένη στον χαμό τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Είναι οι προγραμματισμένες αυτές υποχωρήσεις η έκφραση τής ελληνόφωνης προδοσίας που διοικεί και απειλεί τον Ελληνισμό μας με την βιολογική εξαφάνιση μετά από την ήδη εφαρμοζόμενη εθνική μας υποδούλωση και εθνολογική μας αλλοτρίωση.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων

 

Οι καιροσκόποι πολιτικοί υπάλληλοι και στρατιώτες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης επιχειρούν να καλύψουν τα ίχνη τους εμπρός στα μάτια και τον νου των Ελλήνων ραγιάδων που έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν πλέον τον αληθινό και ανθελληνικό ρόλο τού λεγόμενου δημοκρατικού κοινοβουλευτικού τόξου. Κι έτσι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες εφαρμόζουν το σχέδιο υποχωρητικότητας τής προδοτικής "αδυναμίας", προσποιούνται δηλαδή ότι υπερασπίζονται τάχα τον Ελληνισμό μας αλλά προβαίνουν σε αναγκαστικές τάχα μου υποχωρήσεις προκειμένου δήθεν να επιζήσει ο λαός μας απέναντι στους υποτίθεται ανίκητους εχθρούς του.

Η προδοσία λοιπόν περιγράφεται από τούς ψευτορωμιούς ως δήθεν αδυναμία και η εθνική μας υποδούλωση ως μέσον αναίμακτης εξόντωσης τής Ελληνικής Φυλής. Η παγκοσμιοποίηση πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση ανίκητη αδέρφια μου. Ανίκητος είναι μονάχα ο Θεός και ο Ενωμένος Ελληνισμός κάτω από τα λάβαρα Πίστης και Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού, κάτω από τα λάβαρα τής Αιώνιας Ελληνικής Φυλής. Είναι η πίστη μας και ο πόθος μας να βαστήξουμε όρθιο το Κάστρο τού Ελληνισμού με τις Αξίες και τις Παραδόσεις μας στα χέρια των παιδιών μας, στο καθαρό Αίμα τής Φυλής μας με την εργασία μας, τον αγώνα και τις αποφάσεις τής Ιερής Ελλάδος μας από τις Εθνικές Δυνάμεις.

Και οι Εθνικές μας Δυνάμεις είναι ο Πιστός Ελληνισμός και ο Εθνικός Στρατός μας, με γνώμονα και Εθνικό Στρατηγικό σκοπό μας την Εθνική Ισχύ, την Εθνοφυλετική Ενότητα και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αυτός ακριβώς ο Εθνικός και Στρατηγικός Σκοπός μας είναι αδέρφια μου ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας για τον οποίο μάς κατηγορούν οι κατσαπλιάδες ελληνόφωνοι νεοταξίτες. Είναι αυτοί οι ανθέλληνες που καταργούν κοινωνικά δικαιώματα, διαλύουν Πατροπαράδοτες Παραδόσεις και ξεπουλάνε την εθνική μας κυριαρχία και υπόσταση. Μάς στερούν τήν ανάσα οδηγώντας μας στον αναίμακτο αφανισμό άνευ εθνικής αντιστάσεως.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τού ψευτορωμέικου κατοχικού καθεστώτος, το έτος 2023 σημειώθηκαν στην Ελλάδα 71 χιλιάδες γεννήσεις και 127 χιλιάδες θάνατοι με ταυτόχρονη ωστόσο μαζική είσοδο λαθροεισβολέων. Είναι αυτοί οι δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες λαθρέποικοι που οι ψευτορωμιοί μαζί με τούς ψευτοευρωπαίους συμμάχους και εντολείς τους ενσωματώνουν για την αντικατάσταση τού Ελληνισμού μας.

Ταυτόχρονα η στοχευμένη παγκόσμια φτωχοποίηση που μεθοδεύεται από τους παγκοσμιοποιητές τυράννους που ελέγχουν την οικονομία των αιχμάλωτων εθνών ενισχύει την ανεργία, την φτώχια, την πείνα και την δημογραφική αλλοίωση μας. Η πτώση τής παγκόσμιας οικονομίας εισβάλλει ήδη με όχημα την κατάρρευση των τραπεζικών συναλλαγών, ένα βήμα πριν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το ανάλγητο ψευτορωμέικο ωστόσο συνεχίζει να ζητάει πίσω τις κοινωνικές τάχα μου επιδοτήσεις που είχε δώσει στον ελληνικό λαό, πρώτα στο ηλεκτρικό ρεύμα και τώρα από το ειδικό τέλος εκπομπής των αερίων ρύπων από μικρομεσαίους εμπόρους και παραγωγούς. Η νεοταξική κλιματική κρίση που επιχειρεί να θολώσει νου, οφθαλμούς και πατριωτικές συνειδήσεις κατεβάζει το κοινωνικό προσωπείο δήθεν για το καλό μας.

Παράλληλα οι κοινωνικές συλλογικές συμβάσεις που είχε οικοδομήσει ο Εθνικοκοινωνιστής Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς μετατρέπονται σε ατομικές συμβάσεις εργασίας σκλάβων από τούς δημοκράτες με περιορισμένα δικαιώματα και απεριόριστες ώρες απασχόλησης. Το εθνικό εργατικό δυναμικό αποδεκατισμένο κρατείται σιδηροδέσμιο από την πείνα για να μην αναλωθεί στην εθνική του ανασυγκρότηση. Η δε πανδημία των νεοταξιτών τυράννων εμφανίζεται και πάλι ως φόβητρο την ώρα που το ανώτατο ευρωπαϊκό δικαστήριο κατηγορεί την πρόεδρο τού ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την υπογραφή αδιαφανών συμβάσεων στα θανατηφόρα εμβόλια.

Στα εθνικά μας ζητήματα οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και τα θεσμικά τους όργανα που υποχωρούν τάχα μου από αδυναμία μην τυχόν χαθεί όπως ισχυρίζονται ελληνικό αίμα, συνεχίζουν το ξαρμάτωμα τής Πατρίδος μας και την εκχώρηση εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τής Ελλάδος μας. Το ψευτορωμέικο απέστειλε μετά από σχετικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς μία διμοιρία τής Ζ Μονάδας Αμφιβίων Καταστροφών στην Πολωνία στα πλαίσια τής εκεί ευρισκόμενης νατοϊκής στρατιωτικής δυνάμεως, αφήνοντας περαιτέρω απροστάτευτο το ανατολικό Αιγαίο στις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις.

Η Ουκρανία γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα αποστέλλει 32 μαχητικά αεροσκάφη f16 στα εδάφη της. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επικαλείται την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο μας και τα ψηφίσματα των ψευτοσυμμάχων όταν οι ελληνόφωνοι υποκριτές προκρίνουν την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στην μαρτυρική ελληνική Μεγαλόνησο Κύπρο μας. Καμία υποκρισία και καμία προδοσία δεν θα αλλοιώσουν την μία και μόνη δίκαιη λύση. Αγία και Μεγάλη Ελλάς - Κύπρος και πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα - Ένωσις!!!

Οι Τούρκοι εγκαλούν τον υπουργό Άμυνας ότι δυναμιτίζει τον συμπεφωνημένο ελληνοτουρκικό διάλογο. Ήδη διαπιστώνουμε τις κουβέντες για τουρκικές και μακεδονικές τάχα μου μειονότητες με τουρκικό κόμμα στη Θράκη και σκοπιανές αιτιάσεις για δήθεν Μακεδόνες τού Αιγαίου. Τα στρατόπεδα σε Ανατολή και Δύση κρούουν τα ξίφη τους για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Ρώσος αντιπρόεδρος Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η ένταξη τής Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου τής Δύσης στη Ρωσία. Τα σκήπτρα τής παγκόσμιας εξουσίας εξάπτουν την νεοταξική αλαζονεία οδηγώντας την στον αφανισμό. Κανείς όμως δεν θα οδηγήσει στον αφανισμό τον Ελληνισμό μας.

Αδέρφια μου αγαπημένα, σε Χριστό και Ελλάδα σάς εξορκίζω να λάβουμε την αγαπημένη μας Πατρίδα στα έντιμα χέρια μας με τις καθάριες ελληνικές καρδιές μας. Η ύψιστη ώρα για την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας έφτασε. Ότι η Ελλάς μας είναι Αυτοκρατορικό και όχι δουλικό Γένος. Οφείλουμε να συνεχίσουμε το Αθάνατο Έργο και να δικαιώσουμε τούς αγώνες και τις θυσίες των Τρανών Ελλήνων Προγόνων μας παραδίδοντας μία καλύτερη, μεγαλύτερη και επομένως Ελεύθερη Ελλάδα διά των χεριών μας στα Ελληνόπουλα παιδιά τής Αέναης και Αθάνατης Ελληνικής Φυλής. Να δώσουμε παιδεία, εργασία και Γη Ελληνική στην Ελληνική Νεολαία για να χτίσει μια ακόμη καλύτερη Ελλάδα με έναν νέο Ελληνικό Πολιτισμό φτιάχνοντας πλέριες ελληνικές οικογένειες.

Κι αφού ο προαιώνιος σταυρωτής Θεού και Ανθρώπου με τούς βάρβαρους συμμάχους του θέλει να μάς αφανίσει, να τον συντρίψουμε από προσώπου γης. Τα ελεύθερα κράτη διοικούνται και ανήκουν αποκλειστικά στις Εθνικές τους Δυνάμεις. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες σε Θεό, Ελλάδα, Ελληνικό Έθνος, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτή η μία και μόνη αλήθεια είναι η πεμπτουσία τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Είναι η βαθύτατα ελληνική Βιοθεωρία και Κοσμοθεωρία τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας που παραλάβαμε από τον Θεό και τούς Τρανούς Αγίους και Ήρωες Έλληνες Προγόνους μας.

Λευτεριά σε πάσα Γη και Ψυχή Ελληνική. Η Ιερή Ελλάς μας εργαστήριο, σχολείο και συνάμα Ενιαία Παράταξη και Κάστρο Απόρθητο τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας. Ήρθε η ώρα για αληθινή και ελληνική λευτεριά αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Το Ελληνικό Σθένος τής Εθνικιστικής μας Νίκης θα συντρίψει υποκριτές προδότες και προκλητικούς βαρβάρους, αντίχριστους και ανθέλληνες. Προχωράμε εμπρός για την Νίκη και την Αναγέννηση τής Πατρίδος τής καρδιάς μας. Καλή Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς μας.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου