ΗΠΑ - ΝΑΤΟ προωθούν την ανεξαρτησία της Θράκης μας μέσω του τουρκοκίνητου κόμματος ΚΙΕΦ που συμμετείχε στις πρόσφατες ευρωεκλογές! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ - ΝΑΤΟ προωθούν την ανεξαρτησία της Θράκης μας μέσω του τουρκοκίνητου κόμματος ΚΙΕΦ που συμμετείχε στις πρόσφατες ευρωεκλογές!

  Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, μετά τη ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα «Συμφωνία των Πρεσπών», με ταχείς ρυθμούς προωθούν το αυτόνομο κράτος της ...

 





Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, μετά τη ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα «Συμφωνία των Πρεσπών», με ταχείς ρυθμούς προωθούν το αυτόνομο κράτος της Θράκης! 

 

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Υπάρχει συμφωνία με Ερντογάν για Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας; Στο χορό και τα Σκοπιανά κόμματα…ΟΛΟΙ μαζί επιδιώκουν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

Σε λίγες ημέρες η Πατρίδα πενθεί τα χαμένα εδάφη μας στην Κύπρο, την απώλεια εκατοντάδων παιδιών μας και τους αγνοούμενους, που κάποιων βρίσκονται ακόμη τα οστά τους μετά από 50 χρόνια! 

Μια τουρκική εισβολή, που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974, πέντε ημέρες μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και το οποίο προκάλεσαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!   

Μια βάρβαρη τουρκική εισβολή, που μέχρι σήμερα παρ΄ ότι καταδικάζεται από όλο τον πολιτισμένο κόσμο, παρ΄ ότι υπάρχουν καταδικαστικά ψηφίσματα του ΟΗΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ διατηρούν στην Μεγαλόνησο το ίδιο προ 50ετίας status, δηλαδή την παράνομη κατοχή του βόρειου τμήματος της Μεγαλονήσου μας! Μιας χώρας, της Κύπρου, ισότιμου μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Στις 16 Απριλίου 2003, στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Ιακώβου υπέγραψαν τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση)! 

Προχωράει στην Θράκη μας το σατανικό σχέδιο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…

Ωστόσο οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, μετά τη ενδοτική για τα ελληνικά συμφέροντα “Συμφωνία των Πρεσπών”, με ταχείς ρυθμούς προωθούν το αυτόνομο κράτος της Θράκης! 

Δημιουργώντας στη Δυτική Θράκη ένα πολιτικό κόμμα που επιδιώκει την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας για την εκεί μουσουλμανική μειονότητα! Το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ)!

Το οποίο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, ως μακρύς βραχίονας του Ερντογάν, υποστηριζόμενο από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και υπό την απόλυτη ανοχή, έως και αναισθησία της ελληνικής κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του Αρείου Πάγου,  κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ξάνθη και τη Ροδόπη!

Είχαμε το θάρρος, την τόλμη και την παρρησία να τους αποκαλύψουμε…

Έτσι από την μη ευαισθησία και ανησυχία από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, αποφασίσαμε οι Νίκος Βασιλειάδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Αποστόλου (*) να προσφύγουμε στα θεσμικά όργανα της εν Ελλάδι δικαιοσύνης, στις 21 Ιουνίου 2024!   

 



Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (συντομογραφία Κ.Ι.Ε.Φ., στα τουρκικά: Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi‎‎, είναι  πολιτικό κόμμα που δραστηριοποιείται στη Δυτική Θράκη και επιδιώκει την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας για την εκεί μουσουλμανική μειονότητα! [….]

Προσέτι,  σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 100 του Συντάγματος: (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο):

Από το συνδυασμό λοιπόν των ως άνω διαλαμβανομένων και διατάξεων επιρρωνύεται, πως παρανόμως με την προσβαλλόμενη έγινε δεκτή συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, καθώς εξαπάτησαν τους εκλογείς, εμφανιζόμενο ως δήθεν φορέας της ισότητας, ειρήνης και φιλίας, τω όντι όμως η δράση του αντιστρατεύεται την ελληνική έννομη τάξη, καθώς εμφανίζεται ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων (δήθεν τουρκικής, αλλά και ψευτομακεδονικής, δια της συμμετοχής της κας Νατσουλίδου).

Συνελόντι ειπείν, συνεκδοχικά, η «παράνομη» συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές αλλοίωσε το αποτέλεσμα αυτών, ήτοι τη γνήσια έκφραση του ελληνικού λαού, καθιστώντας αυθωρεί ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ και, συνεκδοχικά, άκυρη την προσβαλλόμενη 1/2024 εκτελεστή απόφαση του τμήματος Α1 του τμήματος του Αρείου Πάγου ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024.

Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω κατέστη Ακυρωτέα η προσβαλλόμενη πράξη την ακύρωση της οποίας ζητάμε και δια της παρούσης.

Επειδή, οι Αιτούντες  έχουμε άμεσο, ενεστώς και μελλοντικό έννομο συμφέρον από την προσβαλλόμενη πράξη  με την οποία παρανόμως  έγινε δεκτή  η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές

Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχής του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές.

Επειδή παρανόμως ο σχηματισμός του τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου  δεν έλεγξε ως όφειλε το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη δράση του εν λόγω πολιτικού σχηματισμού  ο οποίος δρα αντεθνικά και σε βάρος των διεθνών συνθηκών της χώρας και έκανε Δεκτή την Αίτηση συμμετοχής του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές με αποτέλεσμα την μείζονα και στο διηνεκές βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων .

 

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτηση μας και

1.)  να ακυρωθεί, για τους λόγους που εκτίθενται στο ιστορικό της παρούσας η υπ’ αριθμόν 1/24.04.2024 πράξης  του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, περί ανακήρυξης συνδυασμών και υποψηφίων ευρωβουλευτών για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Και

2) Κάθε προγενέστερη ή μεταγενέστερη, πράξη ή παράλειψη που με αφορά κατά το ιστορικό της παρούσης

 

Εμείς οι 4 λοιπόν προσφύγαμε νομότυπα και εμπρόθεσμα, τριμέτωπα… για την ακύρωση της ανακήρυξης του συνδυασμού και των υποψηφίων των ευρωεκλογών (26.04.2024), ιδία σε ότι αφορά το «μειονοτικό» κόμμα ΚΙΕΦ που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι και όχι Έλληνες πολίτες παραβιάζοντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ και τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

Έτσι με την κατάθεση Αίτησης Ακύρωσης στο ΣτΕ, την ένσταση στο Εκλογοδικείο και την αναφορά στον Άρειο Πάγο, με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, ζητήσαμε – ζητάμε, να κηρυχθεί ως παράνομη η Συμμετοχή του στις εκλογές καθότι το ΚΙΕΦ εξαπάτησε τους εκλογείς αντιστρατευόμενο την ελληνική έννομη τάξη, εμφανιζόμενο ως εκπρόσωπος ανύπαρκτων μειονοτήτων.

Επίσης να κηρυχθεί παράνομη η συμμετοχή του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές, διότι αλλοίωσε το Εκλογικό Αποτέλεσμα.

 

Το δε Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, που πιθανώς δεν έλεγξε όπως όφειλε, το καταστατικό και την υποκρυπτόμενη (αντεθνική) δράση του, το οποίον ως Δούρειος Ίππος δρα αντεθνικά, σε βάρος των εθνικών ελληνικών συμφερόντων, ως μακρύς βραχίονας του Ερντογάν, να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες και  να αναστείλει τη  λειτουργία του!


Αμετανόητοι στο ΚΙΕΦ προωθούν το σχέδιο ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Τουρκίας…

Όλη αυτή η εθνική και πατριωτική δραστηριότητά μας, προφανώς ανησύχησε το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) και προσερχόμενοι στον Άρειο Πάγο, η Πρόεδρός του και ο δικηγόρος της,  πριν λίγες ημέρες, ζήτησαν να λάβουν αντίγραφα από τις δικογραφίες προκειμένου να λάβουν γνώση!


Φρόντισαν βέβαια να ενημερώσουν μέσω του λογαριασμού που τηρούν στο FaceBook, πως είναι η μοναδική και δυνατή φωνή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης!

Μια εκ νέου αναφορά τους και η οποία ενισχύει έτι περαιτέρω τους ισχυρισμούς μας, για την αντεθνική και υποβολιμαία στόχευση κατά της ακεραιότητας της Πατρίδας μας Ελλάδος! 

Ωστόσο σε αυτήν την ανάρτηση του ΚΙΕΦ (DEB), δεν παρέλειψαν να πάρουν το μέρος τους κάποιοι που έχουν λογαριασμό στο FB με την επωνυμία «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας “Κρστε Μισιρκοβ”»! 

 


Ειλικρινά και μετά το νέο αντεθνικό παραλήρημα εκείνων που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι μειονοτικοί, κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης, που ορίζει πως υπάρχουν στη Δυτική Θράκη, Έλληνες το θρήσκευμα Μουσουλμάνοι, τι ακριβώς θα πράξει το ΣτΕ, το Εκλογοδικείο και ο Άρειος Πάγος;

Έβγαλαν την «κουκούλα» τους, οι ΗΠΑ…

Όπως όμως πολλές φορές είπαμε, καλά κρατεί ο Αμερικανικός και Νατοϊκός σχεδιασμός, που εξυπηρετεί βεβαίως την Τουρκία!  

Διαβάζουμε λοιπόν στην έγκυρη διαδικτυακή πλατφόρμα  https://www.militaire.gr/

Οι Αμερικανοί ως γνωστόν είναι φίλοι μας…Επίσης γνωστό ότι “τα τελευταία χρόνια οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο”, όπως μας διαβεβαιώνουν…

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά θα βάλουμε γερά το χέρι στην τσέπη,θα χρεωθούμε ακόμη περισσότερο για να πάρουμε και F-35 κι ας μας λένε Αεροπόροι ότι δεν μας κάνουν…

Θέλουν οι ΗΠΑ να μας τα πουλήσουν κι αυτό είναι αρκετό.

Για όλα αυτά οι φίλοι μας οι Αμερικανοί προσκάλεσαν στο Προξενείο τους στη Θεσσαλονίκη την επικεφαλής του κόμματος DEB-ΚΙΕΦ που δηλώνει ότι το κόμμα της είναι  τουρκικό και εκπροσωπεί την τουρκική μειονότητα…

Η πρόσκληση αφορούσε στη δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

 


Να υποθέσουμε ότι δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις από τους φίλους μας τους Αμερικανούς!!

 

(*):

Νικόλαος Βασιλειάδης:  Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,

Δημήτριος Παναγιωτόπουλος: Δικηγόρος παρ’ ΑρείωΠάγω, Καθηγητής (αφ.)  του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Νικόλαος Νικολόπουλος: πρώην Βουλευτής, πρώην Υπουργός, και

Παναγιώτης Αποστόλου: Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος!! 

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου