Η ανθρωπότητα οδεύει προς έναν καταστροφικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ανθρωπότητα οδεύει προς έναν καταστροφικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο…

  Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι θα βρεθεί κάτι το εξωπραγματικό που θα μπορέσει να οδηγήσει τον πλανήτη μας σε «ασφαλή νερά »! Καλό είναι ν...

 





Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι θα βρεθεί κάτι το εξωπραγματικό που θα μπορέσει να οδηγήσει τον πλανήτη μας σε «ασφαλή νερά »! Καλό είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να μην στρουθοκαμηλίζουμε ματαίως, γιατί σίγουρα ζούμε σε κρίσιμους καιρούς…


 

Δυστυχώς, παρόλο που αναβοσβήνουν παντού γύρω μας πολύ ανησυχητικά προειδοποιητικά σήματα, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην Πατρίδα μας, αλλά και όλου του δυτικού κόσμου φαίνεται απολύτως ανίδεο για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω!!!! Ας δούμε όλοι μαζί ορισμένα σημάδια που δεν θέλουμε επουδενί να μεταφράσουμε και κυρίως μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι, και τις ανέμελες διακοπές μας…

 

 

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

 

Μία από τις ερωτήσεις που συνεχώς διαβάζω κυρίως στο messenger, έχει να κάνει με το εάν η ανθρωπότητα οδεύει προς έναν καταστροφικό Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και που δεν αποκλείεται να θέσει σε κίνδυνο και την ίδια της την ύπαρξη!

 

Έναν αιώνα πριν, λίγοι περίμεναν ότι θα ξεσπούσε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά όπως γνωρίζουμε όλοι τελικά συνέβη !!!

 

Λίγες δεκαετίες μετά, και πάλι λίγοι περίμεναν ότι θα ξεσπούσε ο Β´Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά και πάλι συνέβη !!!

 

Λοιπόν, επειδή στην πλειοψηφία των κρατών σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικά στη Δύση, το πολιτικοοικονομικό σύστημα έχει αποθρασυνθεί εντελώς φαίνεται να έρχεται το λεγόμενο «Great Reset» η μεγάλη επανεκκίνηση !!!

 

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, υπήρξαν πόλεμοι !Δυστυχώς, παρόλο που αναβοσβήνουν παντού γύρω μας πολύ ανησυχητικά προειδοποιητικά σήματα, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην Πατρίδα μας , αλλά και όλου του δυτικού κόσμου φαίνεται απολύτως ανίδεο για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω !!!!

 

Ας δούμε όλοι μαζί ορισμένα σημάδια που δεν θέλουμε επουδενί να μεταφράσουμε και κυρίως μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι, και τις ανέμελες διακοπές μας!

 

ΠΡΩΤΟΝ! Το Ισραήλ και η Hezbollah έχουν και οι δύο συντάξει σχέδια μάχης και η κυβέρνηση Biden είναι πεπεισμένη ότι είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσουν έντονες μάχες !!!

 

Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις του Ισραήλ και η Hezbollah προσπαθούν πάσι θυσία να προμηθευτούν επιπλέον όπλα !!!

Είδη η ΗΠΑ έχουν αναγγείλει ότι θα τροφοδοτήσουν το Ισδραηλ με 3.500 βόμβες για την αεροπορία τους !!!

 

Φυσικά και οι δύο πλευρές έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν θέλουν να πάνε σε πόλεμο, αλλά ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ θεωρούν βέβαιο ότι θα ξεσπάσουν έντονες μάχες παρά τις προσπάθειες των δυο εμπλεκόμενων σε επίπεδο δηλώσεων να τις αποτρέψουν !!!

 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ! Το Ιράν προειδοποιεί συνεχώς ότι θα υπάρξει ένας εξολοθρευτικός πόλεμος εάν ο Ισραηλινός Στρατός εισέλθει στο νότιο Λίβανο!

 

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι όλες οι επιλογές, όπως η πλήρης συμμετοχή όλων των μετώπων της αντίστασης, και φυσικά δεν εννοεί μόνο τη Hezbollah και τη Hamas, αλλά και τους αντάρτες Houthi της Υεμένης καθώς και άλλες ομάδες η και κράτοι όπως η Συρία και το Ιράκ !!!!

 

ΤΡΊΤΟΝ! Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου είναι πεπεισμένος ότι ένας πόλεμος με το Ιράν είναι αναπόφευκτος επειδή πιστεύει ότι οι Ιρανοί έχουν σχέδια να κατακτήσουν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Γιαυτο και δήλωσε ότι ο αγώνας ενάντια στους πληρεξούσιους της …τρομοκρατίας του Ιράν είναι κρίσιμος για άλλα έθνη στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν στοχεύει να κυριαρχήσει στην υπόλοιπη περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των σουνιτικών μουσουλμανικών εθνών! Αυτά ανέφερε ξεχνώντας τα σχέδια για το μεγάλο Ισραήλ !!!

 

ΤΕΤΑΡΤΟΝ! Σύμφωνα με το NBC News, οι ΗΠΑ μεταφέρουν στρατιωτικά μέσα ώστε να μπορούν να είναι έτοιμα να μεταφέρουν μακριά τους Αμερικανούς μόλις ξεσπάσει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Hezbollah !!!

 

Το USS Wasp, ένα αμφίβιο επιθετικό πλοίο, και πεζοναύτες από την 24η μονάδα αποστολής, που είναι ικανή για ειδικές επιχειρήσεις, κινήθηκαν στη Μεσόγειο την Τετάρτη 3/7/ 2024 για να ενωθούν με το αποβατικό πλοίο USS Oak Hill και ένα άλλο πλοίο στην αμφίβια έτοιμη ομάδα τους, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις των Αμερικανών !!!

 

ΠΕΜΠΤΟΝ! Την Πέμπτη 4/7/ 2024 η Hezbollah έριξε δεκάδες ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ ως απάντηση στις πρόσφατες Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας ενός από τα στελέχη της νωρίτερα την ίδια ημέρα!

 

ΕΚΤΟ! Το Σάββατο 29/6/ 2024 Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν αρκετούς στόχους της Hezbollah στο νότιο Λίβανο!

 

ΕΒΔΟΜΟ! Ο Αμερικανός πρόεδρος σκέφτεται να εγκρίνει ένα σχέδιο που θα επιτρέψει σε στρατιωτικούς εργολάβους των ΗΠΑ να αναπτυχθούν στην Ουκρανία, και όλα αυτό για τη συντήρηση ( και καλά ) και την επισκευή συστημάτων που προμηθεύονται από τις ΗΠΑ οι Ουκρανοί!

 

ΟΓΔΟΟ! Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη ενός συνασπισμού εθνών που θα συναγωνιστεί τη Δύση και το ΝΑΤΟ!

 

Η ρητορική του Putin για έναν ευρασιατικό συνασπισμό ασφαλείας είναι μέρος ενός σχεδίου του Κρεμλίνου για τη δημιουργία μιας ομάδας φιλικών προς τη Μόσχα χωρών που θα ανταγωνιστούν τη Δύση και το ΝΑΤΟ, δήλωσε το Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου και μετά την επίσκεψη του στη Βόρεια Κορέα !!!

 

ΕΝΑΤΟΝ! Ο Ρώσος πρόεδρος και πάλι προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα χρειαστεί να ξεκινήσει την παραγωγή πυρηνικών όπλων μεσαίου βεληνεκούς !!!

 

Φυσικά οι Ρώσοι έχουν ήδη περισσότερα τακτικά πυρηνικά όπλα από οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη και με μεγάλη διαφορά από όλους και κυρίως έχουν αναπτύξει ολοκαίνουργιους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Sarmat που είναι τόσο εξελιγμένοι που παρόμοια τους δεν έχει κανένα κράτος στον πλανήτη!!!!

 

Και ΔΕΚΑΤΟΝ! Κάποιοι με μεγάλη επιρροή στους κύκλους της Ρωσικής εξωτερικής πολιτικής, προτείνουν οι ίδιοι να πυροδοτήσουν πραγματικά μια πυρηνική συσκευή έτσι ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι δεν μπλοφάρουν επουδενί!

 

(π.χ ο Dmitry Suslov, κορυφαίο πρόσωπο στο Συμβούλιο Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής που εδρεύει στη Μόσχα, έχει προτείνει την ιδέα της Ρωσίας να πραγματοποιήσει μια «επιδεικτική» πυρηνική έκρηξη, μια κίνηση που θα μπορούσε να προκαλέσει την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!)

 

Τώρα…Με όλα αυτά που εν τάχει σας ανέφερα, θα ήταν τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι θα βρεθεί κάτι το εξωπραγματικό που θα μπορέσει να οδηγήσει τον πλανήτη μας σε «ασφαλή νερά »!

 

Οπότε καλό είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να μην στρουθοκαμηλίζουμε ματαίως, γιατί σίγουρα ζούμε σε κρίσιμους καιρούς που κανείς, όσο και αν θέλει , δεν μπορεί να παραβλέψει !!!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου