Γιάννης Σιμωνίδης: «Πως να βάλεις τον Κύριο ξανά στη ζωή σου» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιάννης Σιμωνίδης: «Πως να βάλεις τον Κύριο ξανά στη ζωή σου» (Video)

  Ο Γιάννης είναι ένας νέος Έλλην με Χριστιανική παιδεία.   Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και κυρίως για τους νέους που είνα...

 





Ο Γιάννης είναι ένας νέος Έλλην με Χριστιανική παιδεία. Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και κυρίως για τους νέους που είναι το μέλλον αυτής της χώρας!

 


Δεν χρησιμοποιεί social media οπότε θα αρκεστείς απλά στο να δεις τη δεύτερη εξαιρετική συζήτηση του με τον Τέρρυ Χατζηερεμία σε αυτό επεισόδιο και να ακούσεις τον εκπληκτικό λόγο αυτού του νέου ανθρώπου που αποκλείεται να μην σε αγγίξει.





 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου