Η Ελλάδα, δεν κράτησε την πίστη της και θα καταστραφεί... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ελλάδα, δεν κράτησε την πίστη της και θα καταστραφεί...

  Η Ανάσταση προϋποθέτει πορεία ΘΑΝΑΤΟΥ κι αυτήν ακριβώς την πορεία διανύει και ετούτη η Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου, που καίγεται κάθε καλοκα...

 





Η Ανάσταση προϋποθέτει πορεία ΘΑΝΑΤΟΥ κι αυτήν ακριβώς την πορεία διανύει και ετούτη η Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου, που καίγεται κάθε καλοκαίρι και πλημμυρίζει κάθε φθινόπωρο ή χειμώνα…

 

Η Ελλάδα που προέκυψε μέσα από την ημιτελή Ελληνική Επανάσταση, δεν ήταν η Ελλάδα που έπρεπε να ήταν. Δεν ήταν η...αναστημένη Ρωμανία, όπως ονειρευόταν ο Υψηλάντης, ο Αναγνωστόπουλος, ο Παπαφλέσσας, ο Σκουφάς, ο Τσακάλωφ, ο Ξάνθος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας. Ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα κράτος πλήρως ελεγχόμενο από τους ξένους, δήθεν «φίλους» μας. Μια κανονική αποικία φονιάδων (Αγγλοσάξωνες), λεηλατών (Φράγκοι), και Σατανιστών (Σβάμπ και η παρέα του)…

 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

 

Η Οσία Σοφία της Κλεισούρας, μια μεγάλη προσωπικότητα της σύγχρονης Ορθοδοξίας, τα είχε πεί καθαρά και ξάστερα...

"Ή Ελλάδα, αν κρατήση την πίστη, θα σωθή από το κακό πού πρόκειται νάρθή. Αν όμως δεν κρατήσει την πίστη, θα καταστραφεί…"



Η ρήση της Οσίας Σοφίας, δεν άργησε και πολύ για να γίνει πραγματικότητα. Πράγματι, η "μέγαλη γιαγιά" της Πίστης μας, είχε μιλήσει με λόγια που προέρχονταν από τον ίδιο τον Θεό.


Η Ελλάδα κάποτε κρατούσε τα σκίπτρα της Ορθοδοξίας, του αληθινού Χριστιανισμού. Σήμερα, η ίδια αυτή Ελλάδα, βρίσκεται χωμένη μέσα στον βόθρο της απιστίας, του "ευρωπαϊσμού", της "πολιτικής ορθότητας" και όχι της Ορθότητας της Ορθοδοξίας, που αυτή η ίδια δημιούργησε πριν 1800 χρόνια, έχοντας μαζί της την Θεία Φώτιση.


Η Ελλάδα που προέκυψε μέσα από την ημιτελή Ελληνική Επανάσταση, δεν ήταν η Ελλάδα που έπρεπε να ήταν. Δεν ήταν η ...αναστημένη Ρωμανία, όπως ονειρευόταν ο Υψηλάντης, ο Αναγνωστόπουλος, ο Παπαφλέσσας, ο Σκουφάς, ο Τσακάλωφ, ο Ξάνθος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας. Ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα κράτος πλήρως ελεγχόμενο από τους ξένους, δήθεν "φίλους" μας. Μια κανονική αποικία φονιάδων (Αγγλοσάξωνες), λεηλατών (Φράγκοι), και Σατανιστών (Σβάμπ και η παρέα του)


Αυτή η Ελλάδα, είναι το "Ψευτορωμαιϊκο" που προφήτεψε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Και η προφητεία του ολοκληρώνεται με το "...να μην το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω"


Αυτή η Ελλάδα, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ! Ήδη καταστρέφεται από μια συμμορία εγκληματιών, γνωστή ως κυβέρνηση Μητσοτάκη και με επικεφαλής έναν δις Αφορισμένο και παρατρεχάμενους, μια χούφτα υβριστών του Θεού, μια χούφτα ομoφυλόφuλων, μια χούφτα poύστηδωn δηλαδή, που δεν διστάζουν να βεβηλώσουν σε κάθε ευκαιρία την Παναγιά την ίδια που γιόρτασε πριν λίγες μέρες, την κοίμηση Της και την ανάληψη Της στους Ουρανούς, κοντά στον Γιό Της, τον υπέρτατο Κύριο όλων μας, τον Ιησού Χριστό.



Αυτή η Ελλάδα, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ σε θάνατο. Λόγω του απύθμενου ξεπεσμού της, λόγω των σαπισμένων πλέον Νεο-Ελλήνων που ακόμη ψάχνουν να βρούν την "ταυτότητα τους", λόγω της υπόκλισης της στον νέο και άκρως προσωρινό της "Αρχοντα", τον Αντίχριστο και τον συρφετό του.


Η Οσία Σοφία, τα είχε πει όλα, ήρεμα και σταράτα:


Η Ελλάδα αν κρατήσει την πίστη, θα σωθεί από το κακό που πρόκειται να 'ρθεί. Αν όμως δεν την κρατήσει, θα καταστραφεί. Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες πάνω της. Θα 'ρθεί το κακό και θα χωρίσει την ήρα απ το στάρι, τα πρόβατα από τα ερίφια.


Η προφητεία της όμως, δεν σταματάει εδώ. Είπε και το χαρμόσυνο νέο, αλλά...βαμμένο με αίμα!


«Αν ο κόσμος μετανοήσει, θα πάρουμε την Πόλη με Αγάπη… Αν δεν μετανοήσει, θα την πάρουμε με αίμα…»


Που σημαίνει πως ετούτη η Ελλάδα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η Ελλάδα που ξέρουμε και που θα την αξιώσει ο Θεός να πάρει πάλι την Πόλη και να αναστηθεί.


Όχι!


Αυτή η Ελλάδα που θα πάρει τη Πόλη, θα είναι μια ΑΛΛΗ Ελλάδα. Μια Ελλάδα που θα έχει απαλλαγεί από το "Ψευτορωμαίϊκο". Θα είναι μια Ελλάδα που δεν θα έχει σχέση πλέον με μητσοτάκηδες, τσίπρες, κασσελάκηδες, ανδρουλάκηδες και άλλους λοιπούς μπαμπουΐνους.


Θα είναι μια Ελλάδα ΝΕΑ, αναγεννημένη, βαπτισμένη σε φωτιά και θειάφι και καθαρή από τη βρωμιά που αναδύει σήμερα. Μια Ελλάδα που θα ξαναγίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, γιατί θα είναι και πάλι ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ της Ορθής Πίστης.


Το είπε καθαρά η "μεγάλη και αγία Γιαγιά" μας: "Θα την πάρουμε με αίμα"!


Μέσα σε όλες τούτες τις συμφορές που μας βρήκαν όσα χρόνια έχει το κουμάντο το πολιτικό "Ψευτορωμαίκο", το αίμα που έχει χυθεί δεν είναι καθόλου αμελητέο. Σεισμοί μεγάλοι, πυρκαγιές κάθε χρόνο με αυξανόμενη ορμή, αυτοκινητιστικά ατυχήματα που από το 1970 και μετά, είναι στις πρώτες γραμμές της επικαιρότητας, καταστροφές μέσω των ΜΜΜεταφοράς, με αποκορύφωμα τα "Τέμπη", ξαφνικίτιδες από τα εμβόλια, εκτρώσεις... Σε πόλεμο να ήμασταν, θα είχαμε χύσει πολύ λιγότερο αίμα!


Και φυσικά, ως "αίμα" θεωρούνται και οι υλικές καταστροφές, όπως σπίτια, χιλιάδες στρέμματα δασικού πλούτου, εξαϋλωση περιουσιών, κτηνοτροφικών μονάδων, ζωικής πανίδας... Ολα αυτά, μαζί με το ανθρώπινο αίμα, κάνουν έναν τεράστιο λογαριασμό...


Τόσο αίμα και πόνος και η Ελλαδα ακόμη παραμένει αμετανόητη. Όλη; ΟΧΙ! Ευτυχώς ΟΧΙ!


Αυτό το μικρό, ελάχιστο 20-25% των Ελλήνων που αντιστέκονται στην επέλαση του σατανικού Καμπαλισμού των Νεοταξικών παγκόσμιων καθαρμάτων, αυτοί θα είναι το προζύμι που πάνω του θα χτιστεί το Νέο Γένος. Είναι αυτό ακριβώς που έλεγε ο Άγιος Παίσιος στις παρέες των πιστών που ερχόνταν για να τον δούν:

 

"Και ένας μόνο Έλληνας να μείνει, ο Θεός θα κάνει το χρέος του!"


Αυτό και μόνο, βγαλμένο από χείλη Αγίου, είναι ικανό να μας φωτίσει και να μας δείξει ότι ετούτος ο ανηφορικός δρόμος της καταστροφής, θα οδηγήσει πάλι την Ελλάδα, την ΝΕΑ Ελλάδα στο Φώς!

 

Είναι ο σύγχρονος Γολγοθάς αυτός ο δρόμος. Αλλά χωρίς αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα υπάρξει Ανάσταση. Η Ανάσταση προϋποθέτει πορεία ΘΑΝΑΤΟΥ κι αυτήν ακριβώς την πορεία διανύει και ετούτη η Ελλάδα του Ψευτορωμαίϊκου, που καίγεται κάθε καλοκαίρι και πλημμυρίζει κάθε φθινόπωρο ή χειμώνα.


Αφήστε την λοιπόν να καεί Έλληνες. Όσο δεν προστρέχουμε για μετάνοια, εξομολόγηση και δεν ανάβουμε καντηλάκι στα εικονίσματα, αφήνουμε την εξουσία σε χέρια διεφθαρμένων, αφορισμένων και οπαδών του Εωσφόρου. Και γι' αυτό η Ελλάδα θα καίγεται και θα πεθαίνει μέρα με τη μέρα.


Ο Θεός θα μας δώσει τη Πόλη πάλι. Είναι υπόσχεση Του στους Αγίους μας. Εκείνος όμως μόνο ξέρει πότε θα έρθει αυτή η ώρα. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πολεμάμε κάθε μέρα για την πίστη μας. Να μην πέσουμε επ' ουδενί στην παγίδα που μας στήνει ο Σατανάς με υποχείριο του την κυβέρνηση του Βδελύγματος, όσον αφορά ...αριθμούς και ταυτότητες. Όσοι τις πάρουν, απλά θα υποφέρουν. Όπως ακριβώς έγινε και με τα εμβόλια του θανάτου.


Ξέρετε πόσο αγαλλίασε η καρδιά μου, όταν έβλεπα τους νέους Ελληνες και Ελληνίδες, να παρελαύνουν στους δρόμους μετά την αηδιαστική και εμετική πορεία των ανώμαλων: Πόσο αγαλλίασε ο κάθε ένας από εμάς, αντικρύζοντας νέα παλικάρια, έχοντας αγκαλιά τις όμορφες και δροσερές γυναίκες τους και παρέα τα πανέμορφα παιδάκια τους, να σκορπούν το χαμόγελο της ελπίδας, διαφημίζοντας έτσι την ίδια την Εικόνα του Θεού που μας έπλασε;


Αυτές οι οικογένειες θα γίνουν το προζύμι για την Νέα Ελλάδα που έρχεται. Πιστέψτε το και πάρτε κουράγιο απ' αυτό, μέσα σε αυτές τις μαύρες ώρες της καταστροφής και των θρήνων.


Δεν θα γράψω άλλα... Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε συγκινησιακή φόρτιση... Θα πω όμως τούτο ακόμη για να κλείσω αυτό το κείμενο:


Μπορεί να είμαστε λίγοι πλέον. Μπορεί να μην είμαστε πια τα πολλά εκατομμύρια της ένδοξης Ρωμανίας. Ούτε καν τα - εναπομείναντα - εκατομμύρια της μεταπολεμικής Ελλάδας. Είμαστε όμως πολύ δυνατοί! Το βλέπω στα πρόσωπα σας, σε κάθε γιορτή της Παναγιάς, σε κάθε γιορτη της πίστης μας. Αγκαλιασμένοι με τα παιδάκια σας, που στέκεστε με τις ώρες υπομονετικά, να πάρετε την ευλογία Της, προσκυνώντας την θεόσεπτη Εικόνα Της.


Αυτή η δύναμη που βγαίνει μέσα απ τις καρδιές σας, αυτή θα μας σώσει!


Γυρίστε λοιπόν τη πλάτη στα βοθροκάναλα της ανομίας! Κλείστε τις τηλεοράσεις σας! Πετάξτε τις, ει δυνατόν. Αγκαλιάστε και πάλι τον Θεό, Ελληνες! Και η ανάσταση του Γένους, θα ρθει το γρηγορότερο. Το αίμα που χύθηκε και που ίσως χυθεί κι άλλο μέσα στις μαγγάνες του Πολέμου που έρχεται, ας γίνει επιτέλους η θρυαλλίδα για την πλήρη αναγέννηση της Ελλάδας! Μιας Ελλάδας που θα μάθει και πάλι την Ανθρωπότητα, διδάσκοντας εκ νέου το Ευαγγέλιο του Φωτός σε όλη την πλανημένη από τους αντιχριστους Πάπες και τους σάπιους πολιτικούς, Ανθρωπότητα.

 

Αφήστε λοιπόν ετούτη την Ελλάδα να καεί... Μαζί της θα καούν και οι σατανάδες...

 

Πιστέψτε και να ελπίζετε στη νέα, αναγεννημένη από τις στάχτες της, Νέα Ελλάδα που έρχεται...



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου