«Γειά σου Μαμά...Αμερική!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Γειά σου Μαμά...Αμερική!»

  Η Αμερική σε κίνδυνο, ο πλανήτης στο χείλος του γκρεμού . Η ΑΠΟΛΥΤΗ κατάντια μιας χώρας και κατ' επέκταση ενός ολόκληρου συνασπισμού...





 Η Αμερική σε κίνδυνο, ο πλανήτης στο χείλος του γκρεμού. Η ΑΠΟΛΥΤΗ κατάντια μιας χώρας και κατ' επέκταση ενός ολόκληρου συνασπισμού κρατών που ονομάζουμε "Δύση" και που δημιουργήθηκε επειδή...κάποιοι μεγιστάνες του χρήματος (λέγε με και...Ροθστσάιλντ) ονειρεύτηκαν την...απόλυτη εξ ίσου πλανηταρχία…

 

Η κατάντια, η βρωμιά, η αποσύνθεση, η πολεμοκαπηλία, η διαστροφή, το έγκλημα, η κατάρρευση, ο Αντίχριστος, το τέλος, ο θάνατος...! Ο απόλυτος φασισμός, η απόλυτη παράνοια, η απόλυτη κατάντια. Ό,τι συμβαίνει εκεί στη χώρα του Νέου Κόσμου, απλώνεται παντού σαν ένας επιθετικός ιός που δεν σταματά με κανένα φάρμακο ή μπόλι.

 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

 

Δεν ήξερα κυριολεκτικά, τι τίτλο θα μπορούσα να δώσω για ένα κείμενο, το οποίο έχει ως θέμα την ΑΠΟΛΥΤΗ κατάντια μιας χώρας και κατ' επέκταση ενός ολοκληρου συνασπισμού κρατών που ονομάζουμε "Δύση" και που δημιουργήθηκε επειδή...κάποιοι μεγιστάνες του χρήματος (λέγε με και...Ροθστσάιλντ) ονειρεύτηκαν την...απόλυτη εξ ίσου πλανηταρχία.

 

Μέσα στον ορυμαγδό των ιδεών που περνούσαν απ' το μυαλό μου, ξάφνου μου ήρθε η εικόνα μιας ταινίας των αρχών της δεκαετίας του 1970, η οποία και σημάδεψε τον αμερικανικό κινηματογράφο. Την είχε σκηνοθετήσει ο - μετέπειτα μαίτρ του θρίλερ - Μπράιαν Ντε Πάλμα και είχε τον τίτλο "Γειά σου Μαμά...Αμερική"!

 

Η ταινία αυτή δεν αποτέλεσε απλά την αρχή της καρριέρας ενός σκηνοθέτη, που τα έργα του θα γινόταν θέμα συζήτησης μετά την προβολή. Αποτέλεσε και το πρώτο βάπτισμα στον κινηματογράφο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ενός ηθοποιού που αν μη τι άλλο, επίσης σημάδεψε το Χόλυγουντ με τις απίστευτες ερμηνείες του, κυρίως σε ρόλους βετεράνου του Βιετνάμ, μαφιόζου, μπάτσου και ασφαλώς...κωμικού - από το 1998 και μετά.

 

Η ταινία αυτή, δεν είναι παρά ένα ...αναρχικό κολάζ θα έλεγε κανείς, από σκόρπιες και χαλαρά συνδεδεμένες σκηνές και δεν υπακούει σε καμία αφηγηματική λογική. Όλα συμβαίνουν σε μια τέλεια αυθαιρεσία, σαν να γυρίστηκε το φιλμ από έναν ...υστερικό ερασιτέχνη! Κι αυτό διότι ο Ντε Πάλμα και οι ερμηνευτές του, ήθελαν να δώσουν μια σχεδόν τραγική εικόνα μιας κοινωνίας που κατέρρεε, ύστερα από μια εποχή όπου ο δικαιωματισμός και η απόλυτη έκφραση ελευθερίας ήταν πλέον ...μη έλεγξιμη κατάσταση. Η δεκαετία του '70 ήταν απλά η αρχή μιας κατρακύλας, που θα συμπαρέσυρε όλον τον λεγόμενο δυτικό κόσμο.


Μια ταινία, ένα βιβλίο, μια εικόνα: Μια κοινωνία σε κατάρρευση



Η ταινία του Ντε Πάλμα, κινείται στα εξής πλαίσια: Το 1969, ο πόλεμος του Βιετνάμ μαίνεται, το χίπικο κίνημα βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, οι Μαύροι Πάνθηρες** είναι απειλητικοί — και ο πορνογραφικός κινηματογράφος αρχίζει να γίνεται «λαϊκό» είδος, προσιτό στους πάντες. Την ίδια εποχή, όπως και σήμερα, η περιβόητη «σιωπηλή πλειοψηφία» κρατάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο σε μια μακάρια αποχαύνωση: όλα τα φοβερά γεγονότα περνούν δίπλα και πάνω από τη σιωπηλή πλειοψηφία, που καμώνεται πως δεν ξέρει τίποτα… για το φόνο. Αυτή τη σιωπηλή πλειοψηφία προσπαθούσε να ταρακουνήσει η ταινία. Φυσικά, επί ματαίω. Κανείς, εκτός από τους στρατεύσιμους, δε θα νοιαστεί για το Βιετνάμ, οι Μαύροι Πάνθηρες ήταν λιγοστοί, οι χίπις αποτελούσαν μια γραφικότητα, το πορνό εδραιώθηκε ως μια επιβεβαίωση της «ελευθερίας της έκφρασης» — κι ο χορός καλά κρατούσε και κρατεί ακόμη και σήμερα, έστω σε ένα κομμάτι μιας ολοένα φθίνουσας "μακάριας" μειοψηφίας. Ποιός να το περίμενε, ότι όλα αυτά μαζί λίγα χρόνια αργότερα από την εμφάνιση τους, θα ήταν το προζύμι όπου οι λεγόμενοι "Διεθνιστές" του WEF θα δημιουργούσαν την οδό προς τον Νέο "Θαυμαστό" τους Κόσμο με τελικό προορισμό την Παγκόσμια Δικτατορία.


Ποιός να το...περίμενε; Εμείς σίγουρα όχι.


Το περίμεναν όμως οι λεγόμενοι "Άγιοι Γέροντες", που μέσα από τα κηρύγματα τους και τις νουθεσίες τους, τις αποκαλύψεις για το ζοφερό μέλλον και την ανάγκη του να προφυλαχτούμε, μας έδειχναν τον δρόμο αλλά εμείς...απλά τους αγνοούσαμε.





Το Βιετνάμ έγινε μια πληγή που αιμορραγούσε και οι κοινωνίες τόσο της Αμερικής, όσο και όσων την ακολουθούσαν, βούλιαζαν σταδιακά στην αποχαύνωση, τα ναρκωτικά, το σκληρό πορνό και στην πλήρη υιοθέτηση του, στις ελεύθερες "πορνογραφικές" σχέσεις που δεν κατέληγαν πουθενά, στο καθημερινό κυνήγι του χρήματος και της καρριέρας, την ανάδειξη της γυναίκας ως σύμβολο του σέξ και όχι της οικογένειας, στην ομοφυλοφιλία και τέλος, στην απόλυτη αποδοχή της ψηφιακής σκλαβιάς.


Ο Κορνήλιος Καστοριάδης στο βιβλίο του "Είμαστε Υπεύθυνοι Για την Ιστορία μας", σε ερώτηση που είχε δεχθεί από μια δημοσιογράφο το 1991 στα πλαίσια μιας από τις τελευταίες συνεντεύξεις του για το πώς είναι σήμερα ο Homo Occidentalis (Δυτικός Άνθρωπος) είπε τα εξής εξαιρετικά εύστοχα:


Σε μια πρώτη προσέγγιση, ο σημερινός δυτικός άνθρωπος -συμπεριλαμβανομένου και του νεοέλληνα- είναι ένα άτομο περιορισμένο στην καθαρά ιδιωτική του σφαίρα, ενδιαφέρεται μόνον για το βιοτικό του επίπεδο. Προσπαθεί με τα διάφορα καταναλωτικά «αγαθά» να συγκαλύψει την έλλειψη κάθε νοήματος αναφορικά με τη ζωή και τη θνητότητα του. Χειραγωγείται από τους δήθεν πολιτικούς ή είναι τόσο αποκαρδιωμένος από την πολιτική κατάσταση, ώστε απέχει. Αποχαυνώνεται από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Χαζεύει τα σήριαλ και χάφτει, κατά το μάλλον ή ήττον, αυτά που του σερβίρουν ως «νέα» οι τηλεοπτικοί συνάδελφοι σας. Η σημερινή κοινωνία είναι μια κοινωνία τηλε-κατανάλωσης με διπλή έννοια. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Δύση είναι μια πρεμιέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και μέσα από την τηλεόραση καταναλώνουν, δι' αντιπροσώπου, τη φαντασίωση μιας ζωής, που θα ήταν λεφτά, σεξ, εξουσία και βία. Πρώτη φορά, από όσο ξέρω, παρατηρούμε μια κοινωνία χωρίς αξίες, χωρίς νόρμες, χωρίς κατεύθυνση. Ούτε καν στην καπιταλιστική πρόοδο δεν πιστεύει πραγματικά πια κανείς...


Και όλα αυτά τα είπε σχεδόν 35 χρόνια πριν... Εγώ άραγε, τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω;


Η...δημοκρατία του...Δημοκρατικού Κόμματος

Η κορυφή του παγόβουνου - ως δείγμα της απόλυτης κατάρρευσης της μήτρας του Δυτικισμού - ήταν και το Συνέδριο των "Δημοκρατικών" της περασμένης εβδομάδας, όπου τελικά δόθηκε το χρίσμα της υποψήφιας για την Προεδρία των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρρις.

Μια αληθινά πρωτοφανής "τσιρκο-παράστασης", που αν δεν ήταν για γέλια, ήταν σίγουρα για κλάμματα.

Ένα παντελώς ηλίθιο και κακοσκηνοθετημένο "έργο", το οποίο είχε ως θέμα του μια...σοβαρή σύσκεψη "σοφών", η οποία είχε ως θέμα της μια...εξαιρετικά δύσκολη(!) επιλογή της ΜΙΑΣ και μόνης ...υποψηφίου για το χρίσμα!

Οι άνθρωποι αυτοί μ' άλλα λόγια, μαζεύτηκαν εκεί στο Σικάγο - την μήτρα του "Δημοκρατικού Κόμματος" - για να...εκλέξουν την...ήδη "εκλεγμένη" μόνη υποψήφια - μιας και οι...άλλοι "υποψήφιοι" είχαν καθαριστεί από πριν με ...οξυζενέ και εξαφανίστηκαν!

Ο Σταλινισμός στην πλήρη αποθέωση του!

"Κανονική «Κίνα» με αυθεντι­κούς μαρξιστές", όπως θα έλεγε κι ο φίλος μου ο Τραϊανού!

 

Kι αυτό από μόνο του, ίσως να μη λέει και πολλά. Αυτό που ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω του όμως, είναι όλα τα λεφτά. Δηλαδή, αυτό που ευαγγελίζεται "σιωπηλά" από την ήδη καταρρέουσα Αμερική και που δεν είναι άλλο από ένα ιδιότυπο Νέο Μαρξιστικό Μανιφέστο.

 

Οι άνθρωποι αυτοί σκέφτονται, δρούν και αποφασίζουν, όπως ακριβώς οι Μαοϊστές Κινέζοι σήμερα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι...καταληψίες του - πάλαι ποτέ - Δημοκρατικού Κόμματος Σβάμπ, Χαράρι και λοιποί Ελίτ υμούν απροκάλυπτα το απάνθρωπο Κινεζικό σύστημα διακυβέρνησης, λέγοντας πως "Είναι το ιδανικό σύστημα για να κυβερνηθεί με σύνεση και πυγμή ένα ετερόκλητο πλήθος, όπως είναι αυτό του ...δυτικού κόσμου"! Κι έχουν το...θράσος συνάμα, να μιλούν και για...δημοκρατία που δήθεν κινδυνεύει από έναν...φασίστα, δηλαδή τον...Τράμπ!

 

Και εφ' όσον πιστεύουν σε αυτόν τον πολιτικό δρόμο, επόμενο ήταν να το δούμε και στην πράξη, μέσα από την "διαδικασία" επιλογής της Καμάλα ως ...ιδανικής υποψήφιας για να αντιμετωπίσει τον Τράμπ, έναν Τράμπ που μπροστά στην Καμάλα, φαντάζει ως τεράστιος πολιτικός "γίγας"!

 

Κατά τα άλλα, γίναμε μάρτυρες ενός βρωμερού υπερθεάματος νεομαρξιστικου ιδεώδους, εξ' αιτίας τής απίστευτης διαφθοράς που έχει καταλύσει τα πάντα και που δείχνει από μακρυά πως το κόμμα αυτό, είναι στην κυριολεξία ιδιοκτησία των Σιωνιστών Ασκεναζί Εβραίων!

 

Αυτοί άλλως τε ευθύνονται κατά μεγάλο ποσοστό για αυτή την απίστευτη κατρακύλα τόσο της αμερικανικής κοινωνίας, όσο και των κοινωνιών της Ευρώπης, λόγω του ότι οι κοινωνίες αυτές είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

 

Στην δώθε πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Μεγάλη Βρετανία - η οποία σήμερα αποκαλείται πλέον Ηνωμένο Βασίλειο - το εκεί δημοκρατικό κόμμα που ονομάζεται "Εργατικό Κόμμα" (Labour Party) έχει ήδη δείξει απλόχερα με το...καλημέρα τον...δημοκρατικό του εαυτό. Στις διαμαρτυρίες των ξεσηκωμένων πλέον Άγγλων πολιτών με αφορμή τις δολοφονίες κοριτσιών από αγγρισμένους μαύρους μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τη χώρα ως λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση απάντησε με εξαιρετικά σκληρή βία εναντίον του κόσμου, με συλλήψεις αναίτιες, χρήση κλόμπ και δηλητηριώδη δακρυγόνα και παράλληλα, τους χαρακτηρίζει και...τρομοκράτες και ακροδεξιούς επειδή προσπάθησαν να προφυλάξουν τις οικογένειες και τη σωματική τους ακεραιότητα από αυτά τα σμάρια κακοποιών που μπήκαν παράνομα στη χώρα τους χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.

 

Ο απόλυτος φασισμός, η απόλυτη παράνοια, η απόλυτη κατάντια. Ό,τι συμβαίνει εκεί στη χώρα του Νέου Κόσμου, απλώνεται παντού σαν ένας επιθετικός ιός που δεν σταματά με κανένα φάρμακο ή μπόλι.

 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα..."δημοκρατικά κόμματα" της Ελλάδας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και εσχάτως και την ΝΔ της βδελυρής οικογένειας Μητσοτάκη (κάθε φωνή πατριωτική πνίγεται αμέσως, όπως και κάθε κοινωνική αντίδραση διαμαρτυρίας). Όλα μέσα στα πλαίσια της κατάντιας του δυτικού ανθρώπου, της δυτικής κοινωνίας, της...Μαμάς Αμερικής...

 

Η σταδιακή πορεία της Αμερικής και γενικότερα των δυτικών κοινωνιών προς τον θάνατο

Μέχρι και πρίν τα τέλη της δεκαετίας του '50, τα πράγματα στις κοινωνίες της Δύσης έβαιναν, θα έλεγε κανείς, στρωτά και παραδοσιακά. Οι γυναίκες ακολουθούσαν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, η αγορά εργασίας ήταν ένα ανδρικό "άβατο", οι παντρεμένες κυρίες για να δουλέψουν έπρεπε να έχουν γραπτή έγκριση από τους συζύγους τους, οι πολιτικοί γάμοι ήταν εξαιρετικά σπάνιοι και ελάμβαναν χώρα κυρίως σε υποψήφιους συζύγους διαφορετικών δογμάτων και θρησκειών, οι οικογένειες ήσαν δεμένες, η εγκληματικότητα στην Ευρώπη κυρίως, βρισκόταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και περιορίζονταν στον υπόκοσμο και γενικότερα υπήρχε μια ηθική κατάσταση σε επίπεδα ανεκτά.


Από τις αρχές της δεκαετίας του '60, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Η εμφάνιση της ροκ μουσικής με το συγκρότημα των Beatles στην Αγγλία και με τον Ελβις Πρίσλεϋ στην Αμερική καθώς και η ιλιγγιώδη άνοδο του Φεμινισμού που οδήγησε στην σεξουαλική επανάσταση, αρχίζουν να διαβρώνουν τις κοινωνίες. Η νεολαία επαναστατεί, δεν υπακούει πλέον στον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τα ναρκωτικά εισχωρούν στην μεσοαστική κοινωνία και κύριος παράγων αυτής της απότομης και νευρικής αλλαγής, υπήρξε κατά κύριο λόγο ο κινηματογράφος του Χόλυγουντ.



Στην Δυτική Ευρώπη, ο κινηματογράφος ήταν εντελώς διαφορετικός. Κάθε χώρα είχε την δική της κινηματογραφική κουλτούρα, είχε ένα πιο σοφιστικέ επίπεδο, μεγάλα ονόματα της τέχνης μεσουρανούσαν (σκηνοθέτες-ηθοποιοί) και η αμερικάνικη κινηματογραφική κουλτούρα μάλλον χλευάζονταν ως απολύτως επίπεδη και καθαρά βιομηχανική. Η δεκαετία του '70 σημαδεύεται με την είσοδο του Πορνό μέσω μιας πραγματικής πορνοταινίας σχεδόν ερασιτεχνικής που έφερε τον τίτλο "Το Βαθύ Λαρύγγι" το οποίο προβλήθηκε από κανονικούς κινηματογράφους μαζί με αυτούς των καταγωγίων και που δίχασε σοβαρά τις παραδοσιακές κοινωνίες. Αυτό ήταν.


Η κατακλυσμιαία αύξηση των ταινιών αυτών λόγω της απόλυτης επιτυχίας της ταινίας αυτής, μαζί με την μαζική παραγωγή ταινιών βίας που συνοδεύονταν πάντα με σκηνές σεξ, επιρρεάζει καταλυτικά τις κοινωνίες της Δύσης και σε συνδυασμό με την έξαρση της αθεΐας, της χαλάρωσης του θρησκευτικού αισθήματος και της κατακόρυφης αύξησης του βιοτικού επιπέδου κυρίως της μεσαίας αστικής τάξης, οι κοινωνίες της Δύσης διαβρώνονται σε μη αναστρέψιμο επίπεδο. Το Χόλυγουντ είναι πλέον υπό τον απόλυτο έλεγχο των Ασκεναζί Εβραίων, οι οποίοι αγοράζουν μαζικά τα μεγάλα στούντιο, ελέγχουν απόλυτα την ποιότητα των παραγωγών και ολοένα γυρίζουν ταινίες με περισσότερη βία, περισσότερο γυμνό και κυρίως με διαλόγους βρώμικης γλώσσας, η οποία απλώνεται παντού.



Εκεί όμως που δεν είχε μπεί ακόμη ο "βρώμικος" κινηματογράφος, ήταν ο εφηβικός κόσμος. Οι έφηβοι ακόμη - στην πλειοψηφία τους - είχαν μια κάποια αθωότητα, σε κάποιες χώρες της Ευρώπης (Αγγλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία) κυριαρχούσαν τα σχολεία Αρρένων και Θηλέων και οι σχέσεις μεταξύ τους ήσαν ακόμη αθώες στην συντριπτική τους πλειοψηφία.


Μέχρι που εμφανίστηκε το 1978 μια καθαρά εβραϊκή κινηματογραφική εταιρία, η Canon Group με έδρα το Ισραήλ από τους Menahem Golan και Goran Globus, η οποία κάνει το κινηματογραφικό της διεθνές ντεμπούτο με μια καθαρά εφηβική ταινία, εβραϊκής παραγωγής, γυρισμένη στο Τέλ Αβίβ και στην εβραϊκή γλώσσα. Ο τίτλος της, "Lemon Popsicle" ("Γρανίτα από λεμόνι") και το θέμα της ήταν...το σεξ στην εφηβία!


Η ταινία δημιούργησε παντζουρλισμό στον εφηβικό κόσμο. Αν και Αυστηρώς Ακατάλληλη, οι έφηβοι συνέρρεαν μαζικά στους κινηματογράφους, "ξεχνώντας" ασφαλώς τις ταυτότητες τους στα ...σπίτια τους και οι δύο Εβραίοι "παραγωγοί", γίνονται...πολυεκατομμυριούχοι. Η ταινία κόστισε μόλις μισό εκατομμύριο δολλάρια και έβγαλε πάνω από 12,5 εκατομμύρια, μόνο στο Ισραήλ! Σε 700 κόπιες σε όλον τον δυτικό κόσμο, η ταινία εισέπραξε άλλα 9 περίπου εκατομμύρια, καθιστώντας την την πλέον κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του Ισραήλ. Το...επίτευγμα αυτό των Εβραίων άλλαξε μια για πάντα τις συμπεριφορές πλέον των εφήβων, όλες προς το χειρότερο. Οι έφηβοι εθίστηκαν στο πρόωρο σεξ με σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές μέχρι σήμερα, όπου κυριαρχεί στον εφηβικό κόσμο η πλήρης ισοπέδωση.


Την ταινία αυτή ακολούθησαν άλλες τέσσερις "συνέχειες" με την ίδια σχεδόν επιτυχία...


Στις επόμενες δεκαετίες που ακολούθησαν, οι έφηβοι ήταν επόμενο να εθιστούν περισσότερο στην εύκολη ζωή, στο ελεύθερο και χωρίς όρια σεξ το οποίο ξεκινούσε από τα...12 χρόνια για τα κορίτσια και τα 14 για τα αγόρια με παράλληλη κατακόρυφη αύξηση των ψυχολογικών διαταραχών τόσο στους ανήλικους όσο και στους ενήλικους και με εισδοχή της έκρηξης της τεχνολογίας, οι διαταραχές διογκώθηκαν. Οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 178% - αύξηση ρεκόρ - στην Αμερική κυρίως, η εγκληματικότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η φτώχεια χτύπησε κόκκινο παντού, τα ναρκωτικά έχουν γίνει κυριολεκτικά τρόπος ζωής και σήμερα, βλέπουμε ακριβώς την εικόνα που δημιούργησε σταδιακά αυτή η κατρακύλα.


Τα παιδιά πλέον και με τη...βούλα του ΟΗΕ και του ΠΟΥ μέσω της σύγχρονης...σεξουαλικής εκπαίδευσης έχουν πάψει να είναι αθώα, μαθαίνουν από τα...τέσσερα τους χρόνια αυτά που έπρεπε να μάθουν όταν θα κόντευαν τα 20, μαθαίνουν να εθίζονται στο σεξ και στην παρα φύσιν συνεύρεση με μοναδικό σκοπό την πλήρη διάβρωση της ηθικής τους υπόστασης με ό,τι συνεπακόλουθο έχει αυτό. Τα ζούμε όλα αυτά ήδη...


Η Διαμόρφωση των δυτικών κοινωνιών, έργο των μυστικών Λεσχών των Ασκεναζί Εβραίων για μία Παγκόσμια Κυβέρνηση


Η σύγχρονη "Μαμά Αμερική" (ο όρος συμπεριλαμβάνει όλη τη Δύση), είναι αναμφίβολα έργο μιας μικρής σχετικά κλίκας βαθύπλουτων ελίτ με εβραϊκό πρόσημο.

 

Αυτή η κλίκα αρχικά περιελάμβανε τραπεζικά και πολιτικά κυρίως στελέχη στις προηγούμενες δεκαετίες του 20ού αιώνα και από τις αρχές του 21ου μέχρι σήμερα, έχουν προστεθεί και οι πρώϊμοι βαθύπλουτοι της τεχνολογίας (Amazon, Apple, Google, Microsoft, FaceBook, Vodafone), όλοι τους πάροχοι και συνεργάτες του λεγόμενου "Δημοκρατικού Κόμματος" και των παραφυάδων του στον πολιτικό κόσμο όλης της Δύσης.

 

Όλες οι χώρες του δυτικού μπλόκ, λειτουργούν με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων. Ό,τι πολιτική και κοινωνική αλλαγή λαμβάνει χώρα στην δυτική μήτρα των ΗΠΑ, την επαύριο θα γίνει στάτους και στην υπόλοιπη δυτική σφαίρα. Οι ιδεολογίες σχεδόν έχουν ουσιαστικά εξαφανιστεί και κυριαρχεί μόνο μία: Ο "δημοκρατισμός" με μαρξιστικό πρόσημο. Δεν υπάρχει πλέον "δεξιά" και "αριστερά". Υπάρχει η...ΚΕΝΤΡΟδεξιά και η ΚΕΝΤΡΟαριστερά. Και οι δύο αυτές πολιτικές τάσεις, ουσιαστικά εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό, τον οποίο οι ίδιοι αυτοί ονομάζουν "Προοδευτισμό". Μ' άλλα λόγια, το κατάντημα αυτό το αποκαλούν...πρόοδο, στοχεύοντας απαρέγκλιτα στο θυμικό του μέσου δυτικού πολίτη, ούτως ώστε αυτός ο ίδιος να βλέπει ως ...πρόοδο την πλήρη ανθρώπινη πτώση.

 

Αν κάποια πολιτική δύναμη παρεκκλίνει είτε προς τα δεξιότερα είτε προς τα άκρα, θεωρείται...φασιστική, αντιδραστική, αντι-δημοκρατική, ρατσιστική και κυρίως ΑΝΤΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

 

Αναμφίβολα, δραστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση των κοινωνιών της Δύσης τα τελευταία 20 χρόνια, έχει παίξει και η επιχείρηση λαθρομετανάστευσης, η οποία αλλοιώνει τον εθνολογικό χαρακτήρα των δυτικών χωρών. Η κατακόρυφη αύξηση της βίας άλλως τε, είναι προϊόν και αυτής κυρίως της εξέλιξης.

 

Στον τομέα της αλλοίωσης των δυτικών κοινωνιών, αυτή που έχει στοχοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό, είναι η λευκή φυλή. Αυτή δηλαδή, που πρώτη ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. Επί της ουσίας δηλαδή, χτυπιέται βάναυσα ο ίδιος ο Χριστιανισμός μέσω του αφανισμού της λευκής φυλής.


Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί σε αγαστή συνεργασία με την κινηματογραφική βιομηχανία, υποστηρίζουν τον άνθρωπο με μελαμψό χρώμα. Μ' άλλα λόγια, προπαγανδίζουν υπόγεια το νέο ανθρωποκεντρικό φύλο μιας νέας ανθρωπότητας, το οποίο πρέπει απαραίτητα να έχει από μελαμψό μέχρι και σκούρο καφέ χρώμα, αποτέλεσμα της μείξης της λευκής με την μαύρη φυλή.


Στη σημερινή Αγγλία μάλιστα, υπήρξε και μια κρατική καμπάνια προς τις μόνες γυναίκες χωρίς σύντροφο η οποία αναρτήθηκε στα μέσα μαζικής μεταφοράς και που έλεγε "Πέντε εκατομμύρια διαθέσιμοι άνδρες μετανάστες και εσύ ακόμη παραμένεις μόνη;", προωθώντας απροκάλυπτα την μείξη μεταξύ μαύρων-μελαμψών λαθραίων μουσουλμάνων με μόνες λευκές Αγγλίδες γυναίκες. Και μάλιστα, η καμπάνια αυτή υποστηρίχθηκε από το λεγόμενο - κατ' ευφημισμό - συντηρητικό κόμμα!

 

Τίποτε λοιπόν δεν εξελίχθηκε τυχαία. Ούτε η διάβρωση των κοινωνιών της Δύσης, ούτε η αύξηση της εγκληματικότητας, ούτε η αποθέωση των πορνογραφικών σχέσεων, ούτε η υπογεννητικότητα, ούτε η κατάπτωση των ηθών. Ήταν και εξακολουθεί να είναι μια καθαρά πολιτική agenda μιας συγκεκριμένης πολτικοοικονομικής ελίτ με εβραϊκό πρόσημο, όπου έμμεσα και μεθοδικά, μέσα από σχεδιασμούς που γεννιόταν από Μυστικές Λέσχες που ελέγχουν τον Τύπο, την ενημέρωση, τα θεάματα και το entertaining (Μπίλντερμπεργκ, Λέσχη της Ρώμης, Τριμερής Επιτροπή, Ελευθεροτεκτονισμός) διαβρώνει σταδιακά τον σκεπτόμενο Homo Occidentalis, μετατρέποντας τον σε μια οντότητα χωρίς αξίες, χωρίς όραμα και χωρίς ηθική υπόσταση.

 

Πού αποσκοπεί αυτή η διάβρωση; Καλό ερώτημα.

 

Μερικοί λένε πως αποσκοπεί σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση (oι ...ψεκασμένοι). Άλλοι στοχαστές λένε πως αποσκοπεί σε μια τεχνολογική δικτατορία των τραπεζών με ταυτόχρονη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (οι ...συνωμοσιολόγοι) και κάποιοι τρίτοι υποστηρίζουν και τις δύο προηγούμενες θεωρίες.

 

Οι περισσότεροι όμως, φοβούνται να πούν αυτό που η ίδια η Αποκάλυψη μας λέει, αλλά και οι ίδιοι οι Εβραίοι ακόμη. Δηλαδή, όλες αυτές οι θεωρίες μ' άλλα λόγια, συγκλίνουν πάνω σε έναν στόχο: τον Αντίχριστο!

 

Μόλις προχτές δημοσιεύσαμε μια είδηση, που εξέπληξε και εμένα τον ίδιο! Μέχρι πριν προχτές, πίστευα πως μόνο ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι, είχε αναφερθεί περί της ελεύσεως ή μή του "Μεσσία", εάν οι Ισραηλίτες δεν υπάκουαν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Και χτές, ήρθε ο Εχούντ Μπάρακ, επίσης πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ (πριν από 20 χρόνια) να δηλώσει μποροστά στις γαλλικές κάμερες ότι "ο Νετανιάχου, μέσω του πολέμου σε συνεργασία με τους Αμερικανούς (του Δημοκρατικού Κόμματος) θέλουν να φέρουν τον "Μεσσία" πιο γρήγορα!"


Σημειωτέον, ο Μπάρακ ανήκει στους Υπερορθόδοξους Ιουδαίους, η πλειοψηφία των οποίων ΔΕΝ επιθυμεί την - με το ζόρι - έλευση του "Μεσσία" και ...αντιστέκονται στις επιλογές των Σιωνιστών!


Για όσους δεν γνωρίζουν σχετικά, ο "Μεσσίας" για τους Ιουδαίους - και συγκεκριμένα για το Ιερατείο των Ιουδαίων (Φαρισαίοι, Γραμματείς, Σαδδουκαίοι) - δεν ήταν ο Ιησούς, αλλά κάποιος άλλος, που θα είχε δύναμη υπερφυσική και θα βασίλευε πάνω στο Ισραήλ - ως νεός Δαβίδ - και που θα κατατρόπωνε τους εχθρούς τους και θα τους καθιστούσε παγκόσμια υπερδύναμη. Δηλαδή, το αντίθετο του Ιησού. Ο Αντίχριστος. Το Βδέλυγμα της Ερημώσεως. Και δεν είναι δικό μου συμπέρασμα αυτό, ούτε των ...άλλων "ψεκασμένων". Είναι δήλωση του ίδιου του Θεού:


"Εγώ ήρθα στο όνομα του Πατέρα μου, και δεν με δέχεστε· αν έρθει άλλος στο δικό του όνομα, εκείνον θα τον δεχθείτε" (Ιωάννης, 5, 43), είχε πει ο Ιησούς στους Φαρισαίους που τον κατηγόρησαν γιατί έκανε ...θαύματα το Σάββατο, φωτογραφίζοντας το μέλλον των Σιωνιστών (Ασκεναζί) Εβραίων


Αυτός είναι λοιπόν ο "Μεσσίας" για τους Εβραίους Σιωνιστές πλέον.





Ο Jacob Rothschild, υπήρξε ο ηγέτης του κινήματος του Σιωνισμού. Η οικογένεια του, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν όλο το χρήμα στα χέρια τους από τον 18ο αιώνα και μέχρι σήμερα, ηγήθηκε του κινήματος του Σιωνισμού δημιουργώντας τα θεμέλια για την επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη. Η οικογένεια του επίσης, κατηγορήθηκε πολλάκις ως η οικογένεια που ελέγχει όλο τον πλούτο της Οικουμένης και δεν έχουν άδικο όσοι τον κατηγόρησαν. Σχεδόν όλες οι κεντρικές τράπεζες των χωρών της Δύσεως, ανήκουν σε αυτούς ή είναι μεγαλομέτοχοι αυτών. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ελέγχεται από τις οικογένειες Rothschild και Rockefeller, καθώς και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο λέγεται ότι ιδρύθηκε από τον Χένρυ Κίσσιγκερ κατόπιν εντολών των Rothschild, με σκοπό την οργάνωση της πορείας της Ανθρωπότητας προς μια Παγκόσμια, Σοσιαλιστική Κυβέρνηση.


Ο Jacob Rothschild, αν και ποτέ του δεν το παραδέχτηκε, θεωρείται ως ο φυσικός ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά, χρηματοδοτώντας τον ιδρυτή της Άντον Λα Βέι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Ωστόσο, οι συχνές του πόζες κάτω από πίνακες που αναπαριστούν τον Σατανά Εωσφόρο είναι αρκετές για να πιστοποιήσουν τα του λόγου τ' αληθή. Επίσης, είναι κάτοχος και του έργου του Sir Thomas Lawrence "Ο Σατανάς Εωσφόρος που καλεί τις λεγεώνες του", έργο του 18ου Αι. και ο πίνακας αυτός κοσμεί το κύριο σαλόνι του σπιτιού του στη Νέα Υόρκη.


Η ζωγράφος Αμπράμοβιτς, είναι δηλωμένη σατανίστρια και τα περισσότερα έργα της, έχουν ως θέμα τον Εωσφόρο. Επομένως, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο να θεωρηθεί η οικογένεια Rothschild ως λάτρης του Σατανά Εωσφόρου και πως η αποστολή της οικογένειας αυτής, είναι στο να φέρει στον κόσμο τον "αληθινό Μεσσία", που περιμένουν όλοι οι Εβραίοι, Ασκεναζί και κοσμικοί. Για τους Υπερορθόδοξους τα είπαμε πιο πάνω.

 

Άλλως τε, αυτή η φρενήρης συγκέντρωση όλου του πλούτου του μισού πλανήτη σχεδόν στα χέρια δύο οικογενειών (Rothschild, Rockefeller), πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί; Για ποιό λόγο ιδρύθηκε και το WEF, αν όχι για μια πορεία πως μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, η οποία ούτως ή άλλως υπάρχει σε άτυπη μορφή υπό την ηγεσία του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του οποίου πρόσφατα επικυρώθηκε η εξουσία του να ελέγχει όλη την Παγκόσμια Υγεία;

 

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, όλη αυτή η πορεία προς τα κάτω των δυτικών κοινωνιών, έχει την εξήγηση της. Τίποτε άλλως τε δεν μπορεί να γίνει, χωρίς την απαιτούμενη αιτία. Αίτιο και αιτιατό.


Η Αμερική σε κίνδυνο, ο πλανήτης στο χείλος του γκρεμού


Η "Μαμά...Αμερική" και τα... "παιδιά" της, οι Ευρωπαίοι, βρίσκονται σε πραγματικά σοβαρό κίνδυνο. Μέχρι στιγμής, οι Διεθνιστές του Παγκόσμιου Σιωνισμού δείχνουν να είναι προς το παρόν οι...κυρίαρχοι, αλλά...άλλο το τι δείχνει μια εικόνα και αλλο το τι μπορεί να είναι η πραγματικότητα.

 

Η υπόθεση μοιάζει με την επεξεργασία μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης μιας φωτογραφίας κάποιας κυρίας, η οποία φαίνεται στην επεξεργασμένη φωτογραφία ως νέα και πανέμορφη, ενώ στην ακατέργαστη πραγματική της φωτογραφία να δείχνει το...εντελώς αντίθετο. Εξ άλλου, ζούμε στην εποχή του τερατώδους Ψεύδους. Τίποτε απ' όσα φαίνονται, δεν είναι αληθινά. Προς τα έξω φαίνεται μια εικόνα πλήρους ευμάρειας, ενώ στην πραγματικότητα η φτώχεια και η ανέχεια βασιλεύουν στη Δύση.

 

Η εικόνα που δείχνει σήμερα η Αμερική μέσω των εκπομπών της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου, δείχνει ως μια χώρα εύρωστη, με οικονομία στιβαρή, αφθονία παντού και ανθρώπους ευτυχείς. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.


Μια ματιά να ρίξει κανείς στις γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια ή στις κεντρικές συνοικίες της Νέας Υόρκης, θα διαπιστώσει το ακριβώς αντίθετο. Φτώχεια παντού, χιλιάδες αμερικανούς άστεγους να μολύνουν το περιβάλλον με τα περιττώματα τους, εγκληματικότητα στα ύψη, συμπλοκές συμμοριών κλπ.

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, δεν είχε ποτέ τα αποτελέσματα που επιδίωκε η Αμερική. Ο πόλεμος αυτός δημιουργήθηκε, για να εκτοπιστεί η Ρωσία από αντίπαλο δέος στους σχεδιασμούς για την Νέα Κοινωνία των ανθρώπων του πλανήτη. Το αποτέλεσμα όμως αυτού του πολέμου, είναι το ακριβώς αντίθετο σε σχέση με τους σχεδιασμούς αυτούς. Η Ρωσία όχι μόνο είναι ο νικητής του πολέμου αυτού, αλλά και η οργάνωση των BRICS που ιδρυτικό στέλεχος της είναι η Ρωσία, δείχνει να κατακτά σταδιακά την παγκόσμια οικονομία, δημιουργώντας έναν άλλον κόσμο, τον πολυπολικό έναντι αυτού που οραματίζονται οι δυτικές ελίτ.

 

Το Δολλάριο εγκαταλείπεται μέρα με την ημέρα από πολλά κράτη της Ανατολής (τα πλέον πλούσια του πλανήτη δηλαδή που δεν έχουν δημόσιο χρέος) με παράλληλη ένταξη τους στην ομάδα των BRICS, ενώ παράλληλα οι BRICS δημιουργούν νέο αποθεματικό νόμισμα με πραγματική αξία σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο έναντι του Δολλαρίου που είναι fiat πλέον.

 

Η έξαρση του πληθωρισμού στις δυτικές κοινωνίες έχει ως αποτέλεσμα την έκρηξη των τιμών σε αγαθά και υπηρεσίες και τα νομίσματα του Ευρώ και του Δολλαρίου χάνουν σε αξία σταδιακά. Η Κίνα, απειλεί άμεσα την δυτική οικονομία με την εισήγηση των κινέζων οικονομολόγων στο να σορτάρουν αμερικανικά ομόλογα αξίας 5 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων, ενώ η Αμερική απειλεί με...κυρώσεις όλες τις χώρες που προβαίνουν σε αποδολλαριοποίηση των αποθεμάτων τους, σύμφωνα με το σχέδιο του Μάρκο Ρούμπιο.

 

Ταυτόχρονα, η άνοδος των κομμάτων της λεγόμενης Πατριωτικής Δεξιάς ή αλλιώς - όπως την αποκαλούν τα δυτικά ΜΜΕ - Ακροδεξιάς, τα οποία εκφράζουν την αποδοκιμασία της σχεδιαζόμενης Νέας Κοινωνίας από τους Διεθνιστές μέσω της Woke Agenda και του ΛΟΑΤΚΙσμού, είναι συγκλονιστική. Στην Αμερική, ο Ντόναλντ Τράμπ που εκπροωπεί εκεί την Παραδοσιακή Πατριωτική Δεξιά, προηγείται τουλάχιστον 4 με 5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της διεθνιστικής Καμάλα Χάρρις, η οποία δεν φαίνεται να πείθει τους αμερικανούς ψηφοφόρους για τις προθέσεις της.

 

Στη Γαλλία, η Λε Πεν είναι ήδη πρώτο κόμμα, άσχετα με το γεγονός ότι βρέθηκε...τρίτη στις κάλπικες εκλογές του Ιουλίου, ενώ το κόμμα AfD (γερμανική Δεξιά) της Γερμανίας, χτύπησε την δεύτερη θέση συνολικά στις προχτεσινές εκλογές μετά την νίκη σε Θουριγγία και Σαξωνία και απειλεί άμεσα τους διεθνιστές των Σοσιαλιστών και των Χριστιανοδημοκρατών με ήττα και συρρίκνωση. Στην Ουγγαρία το κόμμα του Ούρμπαν είναι ακλόνητο και ο ίδιος μαζί, ενώ ο Φίγκο της Σλοβακίας μετά και την απόπειρα δολοφονίας του, φαίνεται επίσης ακλόνητος.

 

Κι αν κάποιος αθροίσει όλα τα παραπάνω, η εικόνα των ...κυρίαρχων Διεθνιστών καταρρέει άμεσα. Και ο Διεθνισμός που σχεδίαζαν με περισσή ακρίβεια οι σιωνιστές Ασκεναζί Εβραίοι πλουτοκράτες, φαίνεται να αρχίζει να καταρρέι...

 

Η μόνη πλέον ελπίδα των Διεθνιστών, έγγυται στην προσπάθεια του να ηττηθεί ο Τράμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου ή αν αυτό δεν επιτευχθεί, το plan B έχει να κάνει με την επίσπευση του επικείμενου οικονομικού κράχ με ταυτόχρονη απότομη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία ή αν ούτε αυτό ευοδώσει, να επιδεινωθεί ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μέσω της επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν, κάνοντας πραγματικότητα την βιβλική σύγκρουση των Γωγ και Μαγώγ...

 

Ο πλανήτης, πραγματικά βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι Διεθνιστές δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα εύκολα. Αυτό που έχτιζαν χρόνια τώρα μέσω της απάτης, του ψεύδους και της αλλοίωσης των ανθρώπινων υποστάσεων, κινδυνεύει να καταρρεύσει μαζί με τα όνειρα σχεδόν τριών αιώνων για παγκόσμια υποδούλωση. Και αυτό το κεκτημένο, δεν πρόκειται να το παραδώσουν εύκολα στα χέρια των αντιπάλων τους.

 

Οι Διεθνιστές, θα τα παίξουν όλα για όλα για να επικρατήσουν, επιζητώντας παράλληλα και την υποστήριξη του ...Εωσφόρου, μέσω των αποκρυφιστικών τελετών που λαμβάνουν χώρα στα υπόγεια των κτιρίων του Νταβός (WEF) και της Νέας Υόρκης (OHE). Η έσχατη γι αυτούς λύση ενός πυρηνικού πολέμου - υποτίθεται υπό τον έλεγχο τους - πιστεύουν ότι είναι εφικτή.


Δυστυχώς όμως γι' αυτούς και για όσους τους ακολουθούν, ο Θεός έχει άλλα σχέδια, πολύ καλύτερα απ' τα δικά τους. Κι αυτό διότι ο Τριαδικός Θεός είναι ο δημιουργός αυτού του Κόσμου και όχι ο Εωσφόρος.

 

Οι αρχαίοι ημών στωϊκοί φιλόσοφοι, οι Επικούριοι κυρίως, έλεγαν πως "Ουδέν κακόν αμειγές καλού", που σημαίνει "Μετά απο κάθε δυσάρεστη κατάσταση, πάντα προκύπτει Καλό".


Κατά σύμπτωση δε, περίπου το ίδιο ισχυριζόταν και ο Εθνικός μας Άγιος, ο Αγιος Παΐσιος, καθώς έλεγε στους πιστούς τακτικά πως "Ο Θεός επιτρέπει να συμβεί κάτι κακό σε εμας, όπως μια αρρωστια ή μια απώλεια. Γιατί μέσα από το κακό, ο Θεός γεννάει πάντα καλό. Ο Σατανάς ας πούμε, γκρεμίζει μια εκκλησιά. Ο Θεός μαζεύει τα κομμάτια και δημιουργεί μια εικόνα με ωραίο ψηφιδωτό! Τίποτε λοιπόν δεν μπορεί να συμβεί αν δεν το θέλει ο Θεός και πάντα μέσα από αυτό, προκύπτει ένα καλό"


Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Η Θεία Χάρη επιτρέπει στον Σατανά να ...επιτεθεί στους ανθρώπους. Όχι όμως για πολύ. Το κάνει ίσα για να τους συνεφέρει και να τους πάρει πάλι κοντά Του. Τα έσχατα που ζούμε τώρα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια σκληρή δοκιμασία. "Σήμερα, όλοι μας δίνουμε ...εξετάσεις", όπως έλεγε κι ο Εθνικός μας Άγιος.


Ο Σατανάς θα πάρει τους δικούς του κι ο Θεός τους δικούς του. Θα χωρίσει η ήρα απ το στάρι. Μια μπόρα είναι όλο αυτό, που θα συγκλονίσει τα (χριστιανικά) έθνη για να επιστρέψουν πάλι στον Θεό. Ο Σατανάς έχει ήδη νικηθεί μια φορά. Είναι ήδη χαμένος. Και ξέρει πολύ καλά πως ό,τι κάνει, το κάνει επειδή ο Θεός τον αφήνει. Όταν όμως έρθει η ώρα, ο Θεός τον...βάζει στη θέση του. Και στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα αργήσει να το κάνει.


Υπομονή και καρτερία. Ο άνθρωπος δεν θα χαθεί. Απλά θα θριαμβεύσει γι' άλλη μια φορά, η Θεία Δικαιοσύνη.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου